BestVPN Awards 2019: 55 essentielle infosec-blogs

ProPrivacy Awards: 55 væsentlige Infosec-blogs for 2019

Et stort flertal (91%) af amerikanske voksne var for nylig enige eller stærkt enige om, at forbrugerne har mistet kontrol over virksomhedernes indsamling og fejlbehæftelse af deres følsomme personoplysninger, ifølge en Pew Research-undersøgelse. Med den nyttige forskning i tankerne udarbejdede vi hos ProPrivacy.com vores prisliste over de top 60 vigtige informationssikkerhedsblogs til 2019. Dette er de blogs, vi mener, at de bedst potentielt kan formidle eller i det mindste kaste lys over det dominerende tænkte modeller af frygt og uvidenhed, når det kommer til websikkerhed.

Vores liste over ProPrivacy Awards for 2019 er ikke i nogen særlig rangordning, hvilket afspejler ingen værdimæssige vurderinger fra vores side, bortset fra at hver post er værdig - af forskellige grunde forklaret pr. Post. Denne fortjenstebaserede liste afspejler ganske enkelt de blogs, vi mente var mest nyttige for vores læserskare. Mens antallet af værdifulde infosec-blogs online er i de tusinder (hvis ikke højere), har vi samlet vores priser med det bedste fra det forskellige kollektiv.

Vores valg var baseret på relevans, tilgængelighed til alle niveauer af teknisk ekspertise og vores samlede indtryk af den pågældende blog. Mens nogle poster er sendt hyppigere, eller med et højere volumen end andre, forener tråden med delt engagement i at åbne diskurs omkring websikkerhed hver af de forskellige modtagere.

Lyder godt? Lad os komme i gang.

55 blogs for at holde øje (r) tændt

01 Elie

Fra den franske Expat-leder af Googles forskningshold mod misbrug (beskyttelse af lægfolk mod cybertrusler af alle typer), og den samme fyr, der redesignede Googles Captcha, er Eli Burszsteins blog fuld af sikkerhedsnuggets i alle former og størrelser. Men hvad ellers ville du forvente af en fyr, der hjalp med at implementere mere sikker kryptografi på Google Chrome? Skift os Bernstein Bear-ordspilene, og tag en gander gennem Elies blog for nogle ikke-gå glip af tip og tricks.

Hvordan e-mail i transit kan opfanges ved hjælp af DNS-kapring

250 250 72 Dpi 01

02 Graham Cluley

Det ville være os til ikke at nævne både Graham Cluleys blog og hans gæsteskrivende arbejde for "The State of Security", der falder under paraplyen for sikkerhedsfirmaet Tripwire. Baseret i England har Cluley været travlt med at forske, tale og blogge om sit arbejde i næsten to årtier, støttet af sit stjernearbejde for branche-titaner, herunder Sophos og McAfee, ud over adskillige erfaringer med at hjælpe retshåndhævelse med at bekæmpe cyberkriminelle. Mr. Cluley har været en alumnus af InfoSecurity Europe Hall of Fame siden 2011 og er en af ​​kun 26 samlede æresbevisninger siden tildeling af prisen i 2009.

Java-pluginets kommende død er annonceret.

05 01

03 cyberkriminalitet & Gør tid

Gary Warners skrøbelige navngivne blog fokuserer på sikkerhed gennem en retslig linse, som du måske kunne forvente, i betragtning af hans arbejde som Task Force Officer med FBI Cyber ​​Crimes Task Force. Han er et fremtrædende fakultetsmedlem ved University of Alabama, og efter årevis brugt på at beskytte offentligheden arbejder han nu med at uddanne den næste generation af computervidenskabsfolk.

Vovnenko / Fly / MUXACC1 påberåber sig skyldig

Cyberkriminalitet 01 01

04 Malwarebytes

Teamet bag Malwarebytes sikkerhedssoftware administrerer dette hyppigt opdaterede websted, der tilbyder letfordøjelige nyheder, tip og praktiske løsninger til at blive kompromitteret online såvel som forebyggende foranstaltninger for at undgå sikkerhedsbrud i første omgang. Opmuntrende synes der at være en jordnær tilgang både til håndtering af tekniske problemer og præsentation af resultater for deres læsere. Det er værd at tage mindst et periodisk kig på Malwarebytes.

Omfattende iCloud-phish, der bruges til at aktivere stjålne iPhones

Malware 01 01

05 Ars Technica

Det ville helt sikkert være overraskende, hvis du ikke mindst havde hørt om den førende sikkerhedswebside Ars Technica - omtrent lige så mærkelig som ikke at placere dem på denne prisliste. Som en af ​​de mest indflydelsesrige online-publikationer om alle teknologirelaterede er sikkerhedsanalyserne i deres artikler nogle af de mest dybdegående og godt undersøgt. Derudover kan du også finde praktiske produktanmeldelser og nyheder. Med Ars Technica betyder større bare mere varieret fremragende indhold - ikke kun noget filler krage-snak.

NSA, GCHQ brugte open source-software til at spionere på israelske, syriske droner
Ars 01

06 TechCrunch

Mens der ved første øjekast ikke er så åbenlyst fokuseret på de to søjler, som mange af de blogs, der er omtalt her, beskæftiger sig med, giver Tech Crunch en overflod af at bryde industrien nyheder, at det ville være forkert at forlade webstedet ude. Rip-braring suksessen med flere populære expos, såsom Tech Crunch Disrupt, som teamet har lagt på bag webstedet, forankrede yderligere vores konklusion om, at TC fortjener et sted på vores eksklusive liste (Kevin Spaceys interview på Davos anbefales stærkt).

Inde i Parlio: Den egyptiske aktivist Wael Ghonims nye platform til social forandring
Tech 01 01

07 The Guardian-Tech

Guardian's Technology-hjørne, der er kendt for sin fremragende helhedsundersøgende journalistik, er en nødvendig tilstedeværelse i denne roundup og er i frontlinjen af ​​krigen mod undertrykkelse i alle dens uærlige gentagelser. At spille det, der meget vel kan betragtes som den afgørende rolle i formidlingen af ​​Snowden-lækagerne, summerer pænt Guardians vigtighed.

Det Hvide Hus benægter godkendelse til teknologiske forskere med links til Snowden
Guardian 01 01

08 Wired

En anden industriel grundpille med alvorlig trussel, Wired's Security hjørne er alt andet end en eftertanke. Konsekvente opdateringer og top-notch-præsentation gør, at kablet er vigtig læsning, ligesom eksklusive interviews med ledere eller tidligere storheder i sikkerhedsområdet (profilen om virusbeskyttelsesmogul blev pistol-toting-playboy lever længe i hukommelsen).

NSA Hacker Chief forklarer, hvordan man kan holde ham ude af dit system
Kablet 01

09 Engadget

Mens det i vid udstrækning er respekteret for sine produktanmeldelser (og ganske passende), er Engadget ingen Mary Sue, når det kommer til sikkerhed. Den ugentlige '[e-mail-beskyttet] [e-mail-beskyttet]' -kolonne er dedikeret til infosec-nyheder, og hele webstedet er salt & pebret med emnet som en del af et skub for at gøre deres andet årti af eksistens ikke kun om anmeldelser (selvom de er nyttige!), men også en undersøgelse af forholdet mellem os og vores teknologi - hvordan vi er koopereret til en cyklus af skabelse og forbrug.

Hvorfor krigen mod VPN'er er en Netflix kan ikke vinde
Forlovet 01 01

10 Cnet

Cnet er et førende sammenligningssite inden for sit felt (ligesom vi er med VPN'er!) Og har længe været go-to ressource for mennesker fra hele verden. Selvom der ikke er nogen klar 'sikkerhedsafdeling' afgrænset på webstedet, udfører Cnet et solidt arbejde med at dække infosec-spørgsmål, hvor det er relevant, uden at overvælde de mindre ideologisk baserede områder på webstedet og holde tingene så lette som muligt.

Hackere forsøger at con den forkerte mor. Strikcirkel ikke den samme
Cnet 01 01

11 Vice Motherboard

Et fremtrædende medlem af online-tanke-o-sfære med besluttede anti-etablissementiske tilbøjeligheder (ikke at vi har noget imod!). Bundkortet tilføjer et humanistisk strejf til det undertiden triste, men stadig vigtige, spørgsmål om privatliv og online sikkerhed. Det er ikke ualmindeligt at se en artikel om NSA snooping ved siden af ​​et stykke om krybskytteri i Østasien - perfekt illustrerer dybden af ​​indhold og holistisk udsigt, der mere end kvalificerer bundkort til vores priser.

Pssst, din PGP lækker

Motherworld02 01 01

12 Afskærmningen

Faktureret som 'frygtløs, modstridende journalistik' er det ikke, som om folk bag The Intercept vender sig væk fra kontrovers eller bliver anerkendt for at gøre ting anderledes. Hjælp med at offentliggøre Snowden-lækager og give yderligere informativ dækning af andre fløjtekampagner og gifter sig med ægte stof med en tilsyneladende kontrary, dog ikke mindre samvittighedsfuld holdning.

Spies In the Sky, Isreali Drone Feeds hacket af britisk og amerikansk efterretning

Afskærmning 01 01

13 Krebs On Security

Efter over et årti med rapportering for Washington Post, er Brian Krebs nu freelance efterforskende journalist, der hovedsageligt dækker cyberkriminalitet. Han er bredt respekteret på tværs af branchen for hans åbenlysthed og engagement i grundig forskning, og det er ikke svært at se hvorfor: ”Verden har ikke plads til fejer. Jeg ville ønske, at flere mennesker havde modet til at mislykkes, at have forkert, at blive latterligt og holde sig ved deres kanoner. ”

Et kig inden i cyberkriminelle callcentre

Krebs02 01 01

14 Robert M. Lee

Robert M. Lee, der er en hurtigt stigende stjerne i infosec-samfundet, lever og indånder sikkerhed, når han har tid til at tage en pause fra sine ph.d.-kurser og adskillige andre engagementer over hele kloden. Fra banebrydende arbejde med den amerikanske luftvåben til hans optagelse i Forbes 2016 30 Under 30: Enterprise Tech-listen holder vi øje med Robert's blog og hans firma, Dragos Security.

Nej, norrønt er ikke en bjælkehvirvel fra den trussel, Intel-industrien, men har erfaringer

Robertmlee 01 01

15 Tao sikkerhed

I de sidste 13 år (og tæller) har Tao Security leveret noget af det mest unikke og dybtgående cybertrusselfokuseret indhold omkring, i det mindste delvis takket være ejeren af ​​Richard Bejtlichs baggrund i den militære og private sektor. Mens han balancerer tale, skrivning og research ud over sin rolle som Chief Strategist hos sikkerhedsfirmaet FireEye, forfølger Richard også en ph.d. i filosofi fra King's College i London. Udgivelse er undertiden sjældent, men består mere end af dybden og bredden i den leverede analyse - og du kan finde mere af Richard's indhold via hans Twitter-konto.

Syv tip til personlig online sikkerhed

Taosec 01

16 Googles online sikkerhedsblog

Googles sikkerhedsblog kommer til vores liste, fordi det er Google. På en mere seriøs note giver det ikke mening at ignorere sikkerhedsrommlerne fra en masse-webmonolit, for ikke at nævne et af de mest indflydelsesrige virksomheder, der nogensinde har eksisteret.

Googles sikkerhedsbelønninger - 2019 år i gennemgang

Google 01 01

17 F-Secure

F-Secure Labs blog drives af det finske sikkerhedsfirmas forskerteam. Indholdet er fokuseret på både teori og praktisk anvendelse med undervisningsmateriale kastet ind til god målestok. Selvom det måske er lidt teknisk for nogle, er der en grund til, at F-Secure får den respekt, de har i samfundet. Se vores gennemgang af deres VPN-tjeneste, eller se deres websted.

Crash Safari bliver viral ... Men hvorfor ikke på Android

Fsecure 01 01

18 HD Moore

Som en af ​​de mest berømte 'White Hat' hackere derude, bringer HD Moore sin kærlighed til etisk netværkspenetration til masserne gennem sin blog. Antallet af stillinger er relativt lille og på den mere tekniske side, men enhver, der er interesseret i at være hård for at hacking, bør holde øje med Mr. Moore, hvis de ikke allerede har gjort det.

Hdmoor 01 01

19 White Hat Security

White Hat Security's blog er et smorgasbord med ressourcer til etiske hackere. Fra appsec til infosec, tænkestykker til whitepapers præsenteres omfattende løsninger kortfattet med fagfolk i tankerne. Se dig selv, bare brug ikke de oplysninger, du finder med mørke formål for øje.

Whitehat 01 01

20 Mørk læsning

En af de mest refererede infosec-blogs, der findes, Dark Reading appellerer til fagfolk, der arbejder inden for branchen, men hvorvidt det er på grund af deres nyhedsindhold eller deres credo er til debat. Det, der dog er klart, er, at Dark Reading udfører et gennembrudt arbejde med at trække nålen mellem (med deres ord) 'databeskyttelse og brugeradgang.'

Darkreading 01 01

21 Threatpost

En informativ blog om de seneste nyheder og tendenser inden for sikkerhed, der drives af crack-teamet på Kaspersky Labs, Threatpost er en go-to kilde til alle ting, der vedrører cybersikkerhed og privatliv. Når NYT, NPR, WSJ og en række andre publikationer refererer gentagne gange til, er det en sikker satsning at følge folket bag indholdet.

Java Serialization Bug beskæres på PayPal

Threatpost 01 01

22 Securosis

Securosis tager en forfriskende afslappet tilgang til præsentation i en teknologisk verden præget af til tider overvældende snootiness. Webstedet undgår hyperbolske udsagn, der sigter mod at panderende clickbait - i stedet for at fokusere på en kerne forretningsmodel for gennemsigtighed fra alle vinkler i det digitale privatlivsparadigme - hvad enten det drejer sig om den professionelle eller forbrugerside af spørgsmål.

Sikkerhed ændrer sig. Det samme er Securosis.

Securosis 01 01

23 Schneier On Security

Bruce Schneier spreder information om beskyttelse af personlige oplysninger, kryptografi og statslige institutioner ved hjælp af en tværgående linse til at se begivenheder på makroniveau. Som opfinder af Blowfish-kryptografisk algoritme (siden erstattet af stærkere muligheder, såsom AES), er Mr. Schneier en ekspert på både at løse sikkerhedsmæssige sårbarheder og undgå forhindrende dem helt. Ud over at skrive blogs til publikationer som CNN, er Mr. Schneier også en Harvard Law School-medarbejder og et bestyrelsesmedlem i EFF.

Trusler om integritet og tilgængelighed

Schneiersecurity 01 01

24 Darknet

Det synes åbenlyst, at enhver blog med mottoet: "ikke lærer at hacke, hacke for at lære", er en værdifuld infosec-ressource - noget der især gælder for denne krakende, hacking-skatkammer. Webstedet går stadig stærkt med et levende samfund af 'etiske hackere', der ønsker at teste og forbedre, snarere end sadistisk udnytte, potentielle computersårbarheder.

MITMf - Man-In-The-Middle Attack Framework

Darkside 01 01

25 Errata sikkerhed

Teamet bag Errata Security bringer deres kollektive oplevelse af penetrerende netværkstestning i en kvalitetsressource. Bloggen er æstetisk spartansk, men dynamit-infosec-indholdet er svært at matche, når den leveres på en sådan nuanceret måde.

Hvordan man ikke skal være en bedre programmør

Errata 01 01

26 Malware behøver ikke kaffe

En anden af ​​de mere techie-kunder i vores 60 Infosec Blog Awards-pantheon (tilgiv det åbenlyse oxymoron), Malware Don't Need Coffee er en no-frills-affære primært rettet mod kodere. Laypeople finder måske emnet lidt for teknisk, og webstedet er ikke mange favoriserer for de design-minded, men indlæg er hyppige og godt detaljerede.

CVE-2015-8651 (Flash op til 20.0.0.228/235) og Exploit Kits

Kafeine 01 01

27 PerezBox

Tony Perez's selvdøbt PerezBox-blog fortjener optagelse på vores liste for dets svære at trække offwire-handlingen - afbalancere vægtige emner med personlige vægttabsrejser og alt derimellem. Med denne etos i tankerne er det ikke underligt, at Tony formår at skræddersy sin besked til at være relatabel, selv til den gennemsnitlige bruger.

WEBSITE SIKKERHED ER IKKE ET ABSOLUT

Perezbox 01 01

28 TrustedSec

David Kennedys sikkerhedstøj er baseret på hans idé om, at infosec skal være tilgængeligt for alle - med vægt på forbrugere og ikke kun sikkerhedsprofessionelle. Trusted Sec's blog (få dit sind ud af den tagrender), falder lige i ånden med virksomhedens mission ved nemt at rulle ud indlæg i både blogformat på deres websted og via podcast i iTunes.

Sikkerhed Podcast Afsnit 32 - LastPass, AdBlock blokeret, RSO, FireEye, MSN, AMX, Spam
Trsutedsec 01 01

29 Sikkerheds ugentlig

Security Weekly sigter mod at tilskynde til interesse for it-sikkerhed som en gratis ressource. Deres tiltalende, diskrete diskurs om komplekst infosec-materiale falder helt i tråd med grundlægger Paul Asadoorians vægt på at temperere tunge emner med underholdning.

Sikkerhedsuge nr. 448 - Sårbarhedsstyring Modenhedskurve
Sikkerheds ugentligt 01 01

30 Røde segl

Sikkerhedsbloggen over på Red Seal kontrollerer alle de vigtige bokse - forskning, anvendelse, præference - og får mest muligt ud af virksomhedens engagement med over 200 af Global 2000-organisationerne. Red Seal tæller US DoD som en klient og er blevet henvist til i Huffington Post samt flere andre publikationer med indhold, der spænder fra livsstilsrådgivning til sikkerhed.

2015 Alamo AFCEA Chapter Event (ACE) Højttalere Fokus på at løse rodårsager til cybersikkerhed
Redseal 01 01

31 Nøgne sikkerhed

Sophos 'sikkerhedsblog er meget anset i både den professionelle og den offentlige sfære og vinder konstant priser. Det er ikke svært at se hvorfor med omfattende dækning af alle ting, der er sikkerhedsrelaterede og et pænt, tiltalende format. Naked Security kan kun opfattes som nøgen, hvis du fortolker det som at løfte sløret væk fra komplicerede emner med alt andet end en trist indsigt.

Adblocker-blokkeringer flytter til et helt nyt niveau
Ns 01 01

32 Sikker & Savvy

Et andet fremragende tilbud fra esserne bag F-Secure, Safe and Savvy-bloggen, gør det teoretiske fordøjeligt for de mindre teknisk sindede blandt os. Forvent masser af sikkerhedstips, udvikling af privatlivets fred og nyheder om opbevaring af sky, ud over et flot PrivacyChecker-værktøj. Dette giver besøgende et kig på deres digitale fodaftryk sammen med det forventede stik til F-Secures eget FreedomePrivacy-værktøj. Dette føles nyttigt snarere end gimmicky, men prioriterer uddannelse over, om en besøgende bruger deres produkter.

MIKKO HYPPONEN'S MALWARE Hall Of Fame
Saceandsavy 01 01

33 Electronic Frontier Foundation

EFF leverer en aktivist-centreret blog med opdateringer omkring kampen for digitale rettigheder. Anvendelse af en yderligere kritisk linse anvendes til mange netizens søgen efter åben adgang, ved nøje at se på stød fra hoveder mellem aktivister og lovgivere og håndhævere, der ønsker ønske om kontrol og begrænsning (ofte foreskrevet af selve kontoret, som de sker) hold i modsætning til sund fornuft).

Stå med Diego. Support Open Access.
Eff 01 01

34 Securelist

Faktureret som et sted for eksperter i Kaspersky Lab for at dele deres konklusioner og meninger, er Securelist et mere teknisk greb om sager end ovennævnte ThreatPost (også kørt af Kaspersky Labs). Som et resultat er Securelist mere fokuseret på fagfolk og bør betragtes som sådan.

Fra Linux til Windows - Ny familie af tværplatforme baggrundsdøre opdaget
Securelist 01 01

35 Spider Labs

Trustwaves labsikkerhedsblog gentager organisationens internationale tilstedeværelse, som inkluderer en imponerende samling på næsten 50 patenter. Denne 26-årige databeskyttelsesvirksomhed har ikke varet så længe ved et uheld - snarere som et produkt af know-how og anvendelse og en tilfreds kundeliste, der holder virksomheden brummende.

Om CVE-2015-8518: SAP Adaptive Server Enterprise Udvidet lagret procedure Uautoriseret opfordring
Sp 01

36 HOT for sikkerhed

Bitdefenders blog inkluderer indlæg fra andre bemærkelsesværdige medlemmer af2016 ProPrivacy-prislisten, herunder Graham Cluley. HFS er også en af ​​de mest visuelt tiltalende blogs, vi kom på tværs af, med layout og design, der gør det nemt at finde de oplysninger, du har brug for, og holde afslappet browsing engagerende uden behovet for at rulle ned på en lang side i det uendelige.

Fire ud af 10 ansatte deler adgangskoder med familiemedlemmer
Hotforsec 01 01

37 Nul-dag

En offshoot af CNET, ZDNet leverer intelligens og nyheder til it-professionelle og kloge forbrugere, uanset hvilket stadie i indkøbscyklus sidstnævnte befinder sig. ZDNets sikkerhedsblog Zero Day springer over produktanmeldelserne, der tilbydes af dets søsterside, og vælger i stedet for nye nyheder og trendende emner, med tunge doser relevant analyse fra Sydafrika til Skandinavien - og overalt i mellem.

EU, USA strejker Ny datadelingspagt i bestræbelser på at afhjælpe overvågnings bekymringer
Zdnet 01 01

38 CIO

CIOs blog er et overblik over aktuelle infosec-udviklinger med et meget inkluderende syn på sikkerhed. Arbejder i en overdreven, alarmistisk verden, ofte plaget med dommedagsforudsigelser, CIO-bloggen er behageligt pragmatisk - det er lige så sandsynligt, at du finder et stykke på STEMdegree-værdi som en opskrivning af de nyeste malvertiseringsordninger.

Start efterligner sikkerhedsanalytikerens beslutningstagning, lærer af mennesker
Cio 01 01

39 Simpelthen sikkerhed

Simply Security Blog fra TrendMicro er et fremragende eksempel på en ordentligt vedligeholdt virksomhedssikkerhedsblog med regelmæssige opdateringer og emner, der spænder fra Cloud til IoT, kryptering til finansielle tjenester. Simply Security har også indbygget webstedsoversættelse til over 15 lande - en til tider overset, men alligevel ikke mindre imponerende funktion.

Så du ønsker at være en Cybercrime Superstar?
Trendmicro 01 01

40 VeraCode

VeraCodes blog bringer tanker og meninger fra nogle af de bedste inden for appsec-området op. Partnerskaber med Fortune 100-virksomheder ud over andre sikkerhedsagenturer spejler de fremadrettede tilgange, der dominerer deres stillinger, med en filosofi, der værdsætter futurisme over selvtilfredshed. Tillykke med fødselsdagen og her er yderligere ti år, VeraCode!

Sådan passer AppSec til et informationssikkerhedsprogram
Ver 01

41 Akamai

Endnu en global spiller på sikkerhedsscenen, denne sky-udbyders blog er en solid føring til alt andet. De, der er interesseret i skysikkerhed, bør bestemt tilføje dette tilbud til deres bogmærker og gennemse de regelmæssige, informative indlæg.

Ændring af spillereglerne
Acamai 01

42 Carbon Black

Endpoint security-specialisterne hos Carbon Black kører deres blog med aplomb, fra design til udførelse - måske som forklaring på, hvorfor de har samarbejdet med alle fra Nissan til Major League Baseball. Særligt værd at kigge på er dens fremragende vlogs og sikkerhedsnyhedskonsoller fra det bredere samfund.

#BENVLOG 2.0: Hvordan man faktisk bruger “Synlighed”
Carbonblack 01

43 FireEye

Fra en førende inden for trusselforebyggende virksomhed tilbyder FireEyes sikkerhedsblogs ud over den sædvanlige billetpris (der er tre af dem til at begynde med). Blog-hydra er bekvemt opdelt i ThreatReearch, produkter og tjenester og Executive perspektiver; som hver opdateres med samme omhu og illustrerer firmaets lige respekt for både forbrugere, fagfolk og infosk nerder.

For statslige og lokale myndigheder garanterer ikke Cyber-overholdelse sikkerhed
Fireeye 01 01

44 flyingpenguin

Poesi og infosec er normalt ikke udtryk, som du vil gruppere sammen, men FlyingPenguin viser, at sikkerhed faktisk kan tjene den samme rolle for it, som digte gør for sprog. Når du først har taget et skridt tilbage for at overveje, at funktionen uden hensyntagen til form er på en eller anden måde hul, og at mange mennesker ser poesi med den samme gabende blasé-tude, som de gør sikkerhed, lyder det, erm, snarere poetisk.

USA's restitution for krigsfængsling af japansk-amerikanske civile

Flyingpinguin 01 01

45 At sikre det menneskelige

SANS-bloggen er en udvidelse af deres status som et af verdens største sikkerhedscertificeringsorganer. Hos SANS er træning en konstant proces, ikke en der stopper med smilene og et stykke papir (online cert). Deres eksperttræner anerkender også, at begrænsninger i læring nødvendigvis er tidsinducerede og derfor kræver konstant anmodning og opdatering for at udføre optimalt - som en computer,?

En grundlæggende inden for risiko- og sikkerhedsoplysning
Secthehuman 01 01

46 Socialingeniør

SE er emnet du rejser hver dag på Human Hacker-bloggen. Selvom opdatering ikke er så rutinemæssig som nogle af vores andre priser, er den smarte tilgang til at kombinere menneskelige roller for at bestemme, i hvor høj grad sikkerhed fungerer (eller fungerer ikke), garanterer at give HumanHacker et sted.

Hej Barbie. Dukken, der VIRKELIG lytter
Humanhacker 01 01

47 HolisticInfoSec

Russ McCrees tilgang til infosec er bestemt bred, og selvom nogle nybegyndere kan blive overvældede, er der en grund til, at han har vundet priser. Aldrig bange for at komme i detaljer i vægtige emner som 'hvordan man bruger it-værktøjer som en chef', er det ikke meget overraskende, at hans side skaber så stor respekt og rig visninger. Fortsæt med det store arbejde!

værktøjssmed # 112: Red vs Blue - PowerSploit vs PowerForensics
Holistic 01 01

48 Carnal 0wnage

Hvis titlen ovenfor ikke skreg (gamer!) Til dig, er det sandsynligt, at du ikke forkæler dig med den populære tommelfinger-træning, der er taget de seneste adskillige generationer med storm (ja, bevægelsessensor og VR-teknologi findes, men vær reel og indrøm den erstatter ikke controllere i mindst et år eller to). Hardcore-spillere og entusiaster med interesse for angreb og forsvarsprotokoller helt ned til detalje skal bestemt gå her.

Tanker om færdighedsmangel

Kødelig 01

49 Southern Fried Security Podcast

Det er måske mere en podcast end en blog i den strengeste forstand, men SFSP-besætningen bringer varmen hver gang. Podcasten håber på at være den facetiske titel, at bro mellem skillelinjen mellem elfenbenstårn og fælles forståelse.

Afsnit 172 - Sikkerhedsoplysning Deep Dive
Sydlige 01 01

50 WikidBlog

Wikid er et firma, der leverer 2FA-løsninger og generelle sikkerhedsnyheder, samt adgangskodecentriske analysestykker og virksomhedsopdateringer. Virksomheden i Georgia har været en af ​​de bedste inden for 2FA-forretningen i et storslået næsten halvandet årti.

End of Life for McAffee engangsadgangskode
Wikid 01 01

51 Risky.biz

Sikkerhedsbloggen over på Red Seal kontrollerer alle de vigtige bokse - forskning, anvendelse, præference - og får mest muligt ud af virksomhedens engagement med over 200 af Global 2000-organisationerne. Red Seal tæller US DoD som en klient og er blevet henvist til i Huffington Post samt flere andre publikationer med indhold, der spænder fra livsstilsrådgivning til sikkerhed.

Risky Business # 395 - Alex Stamos på Juniper-gate, SHA-1 og NSA overvågning
Risikobedrifter 01 01

52 Hogan Lovells LLP

En fusion mellem et stort britisk advokatfirma og dets amerikanske modpart, Hogan Lovells er blandt de øverste juridiske muligheder for cybersikkerhedsbehov. Deres transatlantiske partnere er blevet hædret med prestigefyldte Chambers Guides Awards og adskillige sager for klienter som HSBC, Future of Privacy Forum og US Chamber of Commerce.

“Seneste opdateringer til DFARS Cybersecurity-regel.”
Hogan 01 01

53 Morrison Foerster

Vores andet fremhævede advokatfirma rangeres også højt i Chambers for cybersikkerhed, og det er ikke en strækning at sige, at det selvbevidste techie-advokatfirma ville være top-of-the-line retssager, når det kommer til, hvem tech-industrien holder sig til som Adobe, CVS og LexisNexis ønsker at ansætte. Fire Californiens kontorer, med et i D.C. og et i NYC, viser MoFos markante fokus på teknisk retssag ud over privatlivets fred - fra patentret til Venture Capital.
Mofo 01 01

54 Lucius om sikkerhed

Den indiske sikkerhedsguru Lucius Lobo deler sin viden fra årevis brugt på at betjene kunder med forskellige baggrunde over hele verden til TechMahindra. Ud over de sædvanlige (og meget vigtige) infosec-oplysninger, du kunne forvente at finde, har Mr. Lobo en dedikeret side til børnesikkerhedsvejledninger - et problem, som hele infosec-samfundet bør være mere opmærksom på.

Luftende lufthavns helpdesks leder opmærksomheden mod antiterrorstyrkerne på Den Indiske Republiks dag

Lucius 01

55 Netværk for sikkerhedsbloggere

Netværket for sikkerhedsbloggere er hovedsageligt en portal til mange af de blogs, der er anført i vores ProPrivacy-priser, men stadig værd at gennemse, hvis du leder efter en yderligere læsning - måske for nogle blogs, der ikke har gjort det på vores liste. En praktisk måde at læse nyt indhold på, trækker SBN-feed indlæg fra andre infosec-blogs til et kortfattet RSS-feed. Den bedste del er ikke engang live (men bør rulles ud snart) - subfeeds samler sikkerhedsnyheder endnu mere bekvemt ved at kategorisere indlæg i en ryddig liste med subfeeds: nyheder, malware, hacking, virksomhedssikkerhed, uafhængig blogger. SBN er en lovende virksomhed, og vi er glade for at se, hvad balancen i år bringer for denne endelige post - såvel som de andre 54 der før.

Et sidste advarsel: denne blog blev med vilje anbragt i bagvægten, men udelukkende på grund af dens omfang og funktion. Fair, men hvor er det indlæg, som I har haft? Dette skulle være ProPrivacy's 55 uforlignelige, uovertrufne, pragtfulde, bedre end den 'andre' infosec blog-prisliste, med et anbefalet indlæg til hver?

Da SBN er mere en portal end en indholdsproducent, virkede det logisk at medtage det i vores Privacy Guide (advarsel: det er ret langt, næsten 13.000 ord) - til et solidt eksempel på vores virksomheds urokkelige support til online privatliv og sikkerhed . Gå videre, det er kun tre gange størrelsen på denne artikel!

Noget, som du var uenig i? Måske gik vi glip af en indgang, eller (internet-guder forbyder) forkert repræsenteret noget, noget! Det er på ingen måde vores ønske om at fornærme eller fornærme nogen blogejer, forfatter, overvåger eller på anden måde på nogen måde. Fortæl os venligst om eventuelle fejl i kommentarfeltet nedenfor, og glad læsning-til-dine-øjne-kan ikke-fokus og de flydende hvide ting vises i dit synsfelt, i hvilket tilfælde det kan være tid til at tage en velfortjent skærmbrud.

(Godt klaret! Du kom igennem posten! Phew!)

Secbloggersnetwork 01

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me