Bliv betalt til post? Et websted med sociale medier gør netop det

Fans af sociale medier er blinde, blide eller glade for, at folk som Facebook, Instagram og Twitter kan bruge deres data til at tjene milliarder af dollars. De får intet til gengæld, men uanset hvilken tilfredshed der kommer af at udsætte deres livs tedium. I nogle tilfælde medfører åbning af ens liv for et øjeblik af berømmelse hovedpine. Det beriger bestemt ikke den gennemsnitlige bruger økonomisk. Dog kan alt dette være ved at ændre sig.

En opstart af sociale medier platform, Steemit, forsøger at kaste den gamle model på hovedet. Hvis det lykkes, kan det revolutionere sociale mediers fremtid. I modsætning til de ovennævnte giganter på sociale medier, der miner vores oplysninger uden at dele overskuddet, gør Steemit det modsatte. Det belønner sine brugere med kolde, hårde kontanter i form af en cryptocurrency.

Dermed forbedres det innovative sociale medieside på de allestedsnærværende belønningsprogrammer, der tilbydes af hoteller, flyselskaber og kreditkortselskaber. Disse rabatterer en brøkdel af dit køb til dig kontant eller i point. Du skal dog bruge penge for at få nogle af dine egne penge tilbage. Forestil dig en opsætning, hvor du får betalt ikke for at bruge kolde, hårde kontanter, men blot for at gøre noget, du allerede gjorde gratis! Du akkumulerer ikke dollars eller euro, men en cryptocurrency kaldet Steem i stedet.

Hvordan fungerer Steemit?

På Steemit får du en brøkdel af en Steem hver gang du sender, kommenterer eller "kan lide". Når du har samlet en masse Steems, kan du indbetale dem til normal valuta. Hvis du er optimistisk med hensyn til Steems værdsættelsespotentiale og håber, at det vil være i retning af Bitcoin eller Ethereum, kan du vælge at holde dine Steems i stedet. Mange mennesker kan vælge at gå denne vej på grund af hvor let det er at tjene Steems.

Skaberne af Steemit praler stolt,

"Steem er den første cryptocurrency, der forsøger at nøjagtigt og gennemsigtigt belønne ... [de] individer, der yder subjektive bidrag til dets samfund."

Det havde sine øjeblikkelige beundrere, omend i mindre antal. Imidlertid var det, da Steemit frigav sine første udbetalinger i juli 2016, snaut tre måneder efter lanceringen, at det fik alvorlig opmærksomhed. Spillere stablet ind. Steemit fik interesse, selvom du blev udbetalt i Steems, som som et fremadstormende cryptocurrency ikke har nogen garanteret værdi.

Investorernes tro på Steem er blevet belønnet. Værdien af ​​udrullingen skyrocket fra de første $ 1,2 millioner til $ 350 millioner. Selv efter at have slået sig tilbage, er det planlagt på tæt på $ 300 millioner, hvilket betyder, at det konsekvent befinder sig blandt de 20 mest handlede digitale valutaer. Overhovedet ikke lurvede. Hvad mere er, siden lanceringen af ​​mere end 30 millioner dollars af Steem er blevet distribueret til over 50.000 brugere, ifølge virksomhedens rapporter. Dette sætter det på en bane for at vælte den model, der er bygget af sociale medier giganter gennem årtier af brug.

Steemit emulerer den nye cryptocurrency og forretningsparadigme til side i vid udstrækning. De mest populære tags inkluderer ting som fotografering, liv, rejser, kunst og måske ikke overraskende Steemit selv. Det har dog mindst en interessant forskel - trolling - på grund af det kontante incitament. Steemits medstifter forklarer,

”For første gang er der en mulighed for trolling. Hvert sekund, som nogen bruger trolling, beskadiger de potentielt deres omdømme og forhindrer sig i at optjene noget Steem. ”

Brugere stemmer på dine indlæg, hvilket hjælper med at bestemme din udbetaling.

En Cryptocurrency for masserne?

Steemits medstiftere er ivrige efter at erklære, at det er let at komme ind på dette marked. Steem er designet som cryptocurrency for masserne, da adgangsbarriererne næsten ikke findes.

Steemit forekommer mig som en idé, hvis tid er kommet. I årevis er sociale medier-moguler som Mark Zuckerberg blevet rige over at tjene penge på dine frivillige oplysninger. Hvad har du fået til gengæld for det indhold, du genererede? Nada! Faktisk har nogle brugere af de traditionelle sociale medieplatforme fået mere end de har forhandlet for i form af kritik, skam og lignende konsekvenser. Nu kan der i det mindste være nogle bukke til at slukke dig og være en balsam til dine forbrændinger.

Steem er en cryptocurrency, der nyder cryptocurrency-boblen. Det betyder, at selvom du er heldig nok til at samle en del af stænger og blive rig, kan din rigdom lige så let forsvinde. Du lagde imidlertid før på andre platforme uden udsigt til belønning. Disse platforme tjente milliarder for andre. Hvorfor ikke tjekke Steemit ud - hvad har du tabt?

Billedkredit: Af nopporn / Shutterstock.com
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me