Cussing kunne få din Skype-søgning

I går opdaterede Microsoft Brugsbetingelserne for et helt antal af sine tjenester. For det meste er ændringerne temmelig ubetydelige. Dele af det opdaterede dokument har imidlertid fået tunger - fordi de har en skadelig indvirkning på forbrugernes digitale rettigheder til privatlivets fred.


Ændringerne af "Microsoft Services-aftalen" gælder for en lang række tjenester, herunder Xbox, Skype, Cortana, Office 365 og OneDrive. Faktisk dækker det over 90 Microsoft-tjenester i alt. Den pågældende del kommer i form af kuglepunkter nummer 3 (a) og 5, der lyder:

”I sektionen for adfærdskodeks har vi præciseret, at brug af stødende sprog og svigagtig aktivitet er forbudt. Vi har også præciseret, at overtrædelse af adfærdskodeksen gennem Xbox Services kan resultere i suspensioner eller forbud fra deltagelse i Xbox Services, herunder fortabelse af indholdslicenser, Xbox Gold-medlemskabstid og Microsoft-kontosaldo, der er knyttet til kontoen. "

"Du må ikke offentligt vise eller bruge Tjenesterne til at dele upassende indhold eller materiale (involverer f.eks. Nøgenhed, bestialitet, pornografi, stødende sprog, grafisk vold eller kriminel aktivitet)."

Som du kan se, er par ifølge den nye brugeraftale ikke længere tilladt at engagere sig i at sextre hinanden på Skype-platformen - uanset hvor meget de savner hinanden - eller på trods af at de samtykker voksne. Ligeledes er sværgning under en samtale nu ulovligt - ligesom det er at gemme et dokument med stødende sprog til OneDrive.

At blive forbandet i løbet af en runde med Halo, mens du hopper rundt på et skyderi, kan også lande dig i problemer med den store, altudsynte M. Hvis du bliver fundet skyldig i at bande, kan du miste din Xbox Gold-konto, og Microsoft kan muligvis endda konfiskere eventuelle udestående saldi på det. Faktisk kan selv cussing på Cortana føre til krænkelse af dit privatliv.

Microsoft-aftale 1

En VPN kan hjælpe med at holde dig privat. Se vejledningerne nedenfor for mere information:

  • Xbox One VPN
  • Windows VPN
  • VPN til Skype

Alt for indgribende

Med et hurtigt blik ville du have tilladelse til at tænke, at de nye servicevilkår er noget ikke at håndhæve. Men tingene bliver endnu mere urolige, når du går nærmere ind på den nye aftale. Afsnit Afsnit 3 (b) siger, at:

"Ved undersøgelse af påståede overtrædelser af disse betingelser forbeholder Microsoft sig retten til at gennemgå dit indhold for at løse problemet."

Grundlæggende giver Microsoft sig selv tilladelse til at få adgang til dine Skype-meddelelser, hvis den mener, at den bare har årsag. Det samme gælder for andre tjenester - hvis du er markeret med dårligt sprog - forbeholder Microsoft sig retten til at gå ind på dine konti og ruste rundt.

Borgerrettighedsaktivist og advokatstudent Jonathan Corbett mener med rette, at Microsofts nye bestemmelser er alt for bred. I et blogindlæg, der blev offentliggjort i går, kommenterede Corbett:

”Det, der er klart her, er, at Microsoft forbeholder sig retten til at annullere din konto, når de har lyst til det. De gør intet for at definere "stødende sprog" (eller "grafisk vold" for den sags skyld), og i 2018, når nogen kan blive fornærmet af noget, tillader disse vilkår Microsoft-personale at spille uhæmmet censur, hvis og når de vælger. ”

Corbett påpeger også, at en undersøgelse ikke nødvendigvis behøver at blive udløst af en klage:

"Betingelserne ser ikke ud til at kræve, at der indgives nogen klage mod dig - bare at en medarbejder beslutter, at de vil ”undersøge.""

cussing

Stødende sprogbrug

Uden klare definitioner af, hvad der betragtes som ”stødende sprog”, er det umuligt for forbrugerne at forberede sig ordentligt til disse ændringer. Og hvorfor skulle de endda være nødt til det? Selvfølgelig skal sværgeri i privat (eller privat nøgenhed) ikke automatisk forbydes?

Med den reelle mulighed for et bredt tab af digitalt privatliv på tværs af Microsoft-tjenester, burde forbrugere i det mindste have præcise specifikationer om, hvad de kan og ikke kan gøre.

Hvad hvis der for eksempel sker nogen, der skriver en thriller på Onedrive? At gøre deres gangster-hovedperson svær hele vejen igennem romanen, åbner dem for muligheden for et tab af privatlivets fred på andre Microsoft-platforme som Skype? Det ser bestemt ud til at være en mulighed.

Og hvem beslutter hvad der udgør som "stødende"? Når alt kommer til alt, hvad der er stødende for en person - kan betragtes som tilfældigt for en anden.

Desværre ser det ud til, at censur kan blive normen for Microsoft-tjenester, og det er uklart, hvor ofte Microsoft måske giver sig selv bare grund til at invadere deres brugers privatliv. Hvis den invasive karakter af Windows-operativsystemet er noget at gå forbi, ser det ud til, at tech-giganten vil bruge sin evne til at stoppe og søge oftere, end jeg gerne håber.

Nsa Microsoft

En historie med snooping

Det måske mest bekymrende ved disse ændringer er den skarpe påmindelse om, at Microsoft kan og scanner, hvad du siger på Skype. Lige siden Snowden-afsløringerne har Skype været på radaren for at slå sig sammen med NSA. I 2013 blev det afsløret, at Skype havde tredoblet mængden af ​​video- og lydinformation, den udleverede til NSA.

Med det for øje forekommer det rimeligt at undre sig over, om Microsoft vil bruge automatisk registrering af "stødende sprog" for at give sig selv tilladelse til at få adgang til indholdet i folks Skype-meddelelser. Microsoft hævder, at:

"Vi kan ikke overvåge hele tjenesterne og gør ikke noget forsøg på at gøre det."

Desværre sætter det ikke min mening hvile, fordi den nye aftale efterlader for mange grå områder, og vi kan simpelthen ikke vide med sikkerhed. Hvis fortiden er noget at gå forbi - kan det være de amerikanske myndigheder - såvel som Microsoft, som ender med at snooping gennem dine konti.

E2E-kryptering

E2E-kryptering

Et glimt af håb for Skype-brugere er, at Microsoft i januar meddelte, at messengerne får End to End (E2E) -kryptering via Signal-protokollen. Desværre gælder denne kryptering for tiden kun for tekstmeddelelser. Derudover skal brugerne tænde for denne krypteringsfunktion (kaldet private samtaler) for at beskytte deres digitale privatliv.

Alle, der bekymrer sig om deres privatliv, anbefales kraftigt at tænde for funktionen Privat samtale, især i lyset af den nye Microsoft Services-aftale. Desværre kan private samtaler kun tændes mellem dig og en anden kontakt. Funktionen understøttes ikke i grupper. Derudover er E2E-kryptering kun tilgængelig i Skype på iOS og Android (6.0+).

Følg disse trin for at slå funktionen til:

  1. Tryk på eller klik på + -ikonet.
  2. Vælg Ny privat samtale.
  3. Vælg den kontakt, du gerne vil starte den private samtale med. Du føres til en ny chat med denne kontaktperson.
  4. En invitation bliver sendt til din kontaktperson, der beder om at acceptere din invitation. Denne invitation er kun gyldig i 7 dage. Hvis de ikke accepterer før, udløber invitationen.
  5. Hvis kontakten accepterer, vil den private samtale være tilgængelig på den specifikke enhed. Hvis du vil flytte samtalen til en anden enhed, skal du sende den private COnversations-invitation på den anden enhed igen.

Hvorfor nu?

Så hvorfor har Microsoft foretaget disse ændringer nu? Det menes generelt, at det er på grund af den for nylig vedtagne Fight Online Sex Trafficking Act (FOSTA). Electronic Frontier Foundation har henvist til vedtagelsen af ​​denne handling som en "mørk dag for internettet", fordi det er "et lovforslag, der dæmper onlinetale ved at tvinge internetplatforme til at censurere deres brugere."

FOSTA / SESTA har beføjelsen til at holde platforme ansvarlige for brugernes tale, ulovligt delt indhold og alt andet, der kan fortolkes som menneskehandel.

Meningerne er forfatterens egne.

Titelbillede kredit: tanuha2001 / Shutterstock.com

Billedkreditter: dennizn / Shutterstock.com, ShendArt / Shutterstock.com, g0d4ather / Shutterstock.com,

Profit_Image / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me