Flyt over Bitcoin, her kommer Monero

Bitcoin glitrer ikke så meget i disse dage, med nogle af sine tidligste og mest ivrige fans, der giver anledning til et nyt barn på "valutablokken." I stedet bliver Monero hurtigt ved at blive den nye virtuelle elskede valuta for dem, der ønsker, eller hvem skal forblive anonym. Tilsyneladende er Bitcoin for nogle bare ikke anonym nok længere. For dem er Monero, som er en privatlivsmønt designet til at forhindre sporing, ved at blive den digitale digital valuta.

Det er kun tiden, der viser, om dens appel fanger hjerter og sind hos andre cryptocurrency-brugere. Men det er ikke uigennemtrængeligt, da det på procentvis basis allerede er bedre end Bitcoin - omend i løbet af en kort tidsperiode. En af grundene til, at det hurtigt er ved at blive den valgte virtuelle valuta skyldes retshåndhævelsens udvikling af software, der giver dem mulighed for at få et greb om Bitcoin-transaktioner.

Det ser ud til, at analysefirmaer som Chainalysis bliver bedre til at finde digitale horder, der er knyttet til kriminalitet eller hvidvaskning af penge, og advarer udvekslinger og forhindrer konvertering til traditionelle kontanter. I det mindste i en henseende viser Bitcoin den offentligt tilgængelige blockchain-hovedboksteknologi at være en hindring for dem, der ønsker at forblive helt usynlige og dermed baner vejen for Monero's popularitet. (Redaktørens note - men se venligst Bitcoin Privacy - En dybdegående guide til at købe og bruge Bitcoin anonymt).

Når det kommer til cryptocurrency, er jeg måske savvier end den gennemsnitlige person, men alligevel må jeg indrømme, at Monero fløj under min radar og snusede på mig. Hvad er det egentlig? En privatlivetsmønt? En levedygtig cryptocurrency? Gode ​​spørgsmål. Monero er en af ​​mange privatlivsfokuserede mønter, der hver tilbyder forskellige sikkerhedsfunktioner. Det skaber ikke bare falske adresser for at skjule afsendere, det krypterer deres rigtige adresse. Open-source cryptocurrency blev til i april 2014.

Monero er i modsætning til offentlig-ledger-kryptovalutaer som Bitcoin, hvor adresser med mønter, der tidligere er forbundet med uønsket aktivitet, kan sortlistes og få deres mønter afvist af andre brugere. At blæse sit eget horn hævder Monero uden tvivl at være det "privat, ikke-sporbar og valgfri gennemsigtig." Som sådan er det den foretrukne betalingsmetode nu for mange ransomware-angreb.

Monero er også svampbar. Påstået, i kraft af en slags computerkamouflage, kan Monero ikke blive besat af deltagelse i tidligere transaktioner. Dette betyder, at Monero altid accepteres uden risiko for censur og / eller regulering. I modsætning til Bitcoin, hvis transaktionshistorik for individuelle Bitcoins er registreret på blockchain, er det samme ikke tilfældet med Monero. Bitcoins, der er forbundet med visse begivenheder, som tyveri, kunne blive afskåret af købmænd og børser. Dette er angiveligt ikke muligt med Monero.

På nuværende tidspunkt spørger du måske, hvad der er nødvendigt for at blive involveret i Monero. Som mange andre kryptovalutaer tilbyder Monero interesserede parter muligheden for at udnytte blokke. Mens enkeltpersoner har evnen til at deltage i minepooler, kan de også miner Monero af sig selv. Alt det kræver er en almindelig computer - ingen speciel hardware kræves, som tilfældet er med Bitcoin.

Vær opmærksom på, at der er den sædvanlige betydelige volatilitet med Monero som for andre cryptocurrencies, som stiger omkring 70% i den sidste måned og over 1300%, siden det begyndte handel på CoinMarketCap. Siden starten i 2014 har cryptocurrency svingt mellem ca. $ 0,25 og tæt på $ 60 (i maj 2017). Men lige i de sidste to måneder af sidste år, faldt det i værdi til godt over $ 300. Så det ser ud til at være en mulighed for at "spille" til hurtige kapitalgevinster og selvfølgelig skabende transaktioner. Der er ingen salgbar teknologi, der understøtter det, såsom blockchain.

Det ser ud til, at Monero indtil nu vinder trækkraft (og påskønnelse) på grund af sin appel som facilitator af ulovlige transaktioner. Men når den gennemsnitlige borger kommer om bord med det, vil dette sandsynligvis ændre sig, da hverdagslige mennesker bliver bekymrede over privatlivets fred og overvågning. Så værdien af ​​virtuelle valutaer kan være et spørgsmål om formodning, men den fremtidige retning for overvågning er det ikke. Det er kun sandsynligt, at det bliver værre og øge appellen for virtuelle valutaer som Monero.

Billedkredit: Af Wit Olszewsk / Shutterstock.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me