Guccifer 2.0 DNC Hack påstår Pro-Clinton korruption

En datadumpe fra en hacker, der hedder Guccifer 2.0, har skabt en stor opstemning på Twitter i de sidste 48 timer. Datadumpen, som blev frigivet på lørdag via et WordPress-sted, er den anden af ​​sin art fra den velkaldte hacker, der har taget ansvar for det nylige demokratiske nationale udvalg (DNC) -hack.


Datadumpserne (hvoraf den anden omtales som # Guccifer3 af Tweepers), bliver respekteret af mennesker overalt for at synes at afsløre enorme mængder af korruption inden for præsidentløbet indtil videre. Især med hensyn til indvendig støtte fra DNC - at det mærkes at udgøre valgrigging til præsidentkandidat Hillary Clinton.

Interne memoer, der blev stjålet fra DNC af Guccifer 2.0, viser, at Clinton allerede blev omtalt som den demokratiske kandidat tilbage i maj 2015. At afsløre, at den enorme opbakning, som en demokratisk kandidat, Bernie Sanders, nød under primærerne, altid var bestemt til fiasko. Nyheden erger Sanders tilhængere enormt, som nu føler, at de er blevet udsat for en bøjet valgproces.

Under primærløbet er ideen (af Sanders-tilhængere) blevet antydet, at Mainstream Medias dækning af Clinton sandsynligvis har været med til at vippe det demokratiske race på sin måde. Imidlertid er der blandt de nyligt offentliggjorte dokumenter bevis for rygevåben på direkte sammenstød mellem mainstream medier og DNC for at hjælpe med at krone Clinton som den demokratiske kandidat under valgprocessen.

Et brev fra maj 2015 med emnet ”2016-præsidentkandidater i GOP”, forklarer detaljer om ”en foreslået strategi for positionering og offentlig meddelelse omkring det republikanske præsidentfelt i 2016.” En del af denne plan er fastsat som følger;

'Vores mål i de kommende måneder vil være at ramme det republikanske felt og den eventuelle nominerede og at skabe en kontrast mellem GOP-feltet og HRC.'

Tydelige beviser forekommer det, at HRC (Hillary Clinton) blev plejet for det demokratiske kandidatur. Længere ind i brevet henvises endnu en gang til HRC direkte på en måde, der antyder en samordnet vægt fra DNC mod Clinton, der klemmer den demokratiske sejr:

'Brug specifikke hits til at mudrede farvande omkring etik, gennemsigtighed og kampagnefinansieringsangreb på HRC.'

# Guccifer3 DNC clinton

Medie 'let-touch' rapportering om Guccifer 2.0-lækage

Selv i lyset af disse forbandede DNC-datadumps har mainstream-medierne for det meste koncentreret sig om de dele, der demonstrerer DNC's planlagte strategi for at skade republikanske kandidater, herunder uventet stærk GOP-jokertegn Donald Trump.

Et andet afsnit med titlen 'Reporter Outreach' viser en ubestridelig vilje til specifikt at påvirke medierne på en urimelig måde:

'Arbejde gennem DNC og andre, bør vi bruge baggrunds briefinger, forberede med journalister til interviews med GOP-kandidater, off the record samtaler og modsætte tonehøjder for at hjælpe tonehistorier uden fingeraftryk og bruge journalister til at drive en meddelelse.'

'Både DNC og eksterne grupper ser efter at lave begivenheder og presse omkring de republikanske begivenheder for at indsætte vores beskeder i deres presse og for at tvinge dem til at besvare spørgsmål omkring centrale spørgsmål.'

Selvom dette måske ikke virker for fordømmende for nogle mennesker, og det er bestemt normal praksis i politik i disse dage for partier at angribe deres konkurrence, viser brevet bestemt en vilje fra DNC til at påvirke medierne direkte.

Denne strategi ser ud til at have fungeret stærkt i Hillary Clintons favør - ifølge Decisiondata.org - hvis fund viser, at der var en 'chokerende' medieafbrydelse for det store antal tilhængere, der var ved at møde op til Sanders-stævner (tusinder og ofte meget mere end HRC fik).

På trods af datadumpen (hvis ægthed ikke er blevet afvist af DNC) holder DNC sig fast på sine påstande om, at hacket blev udført af sofistikerede russiske (muligvis regerings- eller FSB) -operativer. Denne tro er nu åben over for spørgsmål, der tager hensyn til Guccifer 2.0's påstand om, at han handlede alene:

‘Verdensomspændende kendte cybersikkerhedsfirma CrowdStrike annoncerede, at Den Demokratiske Nationale Komité (DNC) -servere var blevet hacket af“ sofistikerede ”hackergrupper. Jeg er meget glad for, at virksomheden satte så stor pris på mine evner))) Men faktisk var det let, meget let. '

For deres del i historien har den russiske regering nægtet involvering i hacket. Uanset om det er en ensom hacker (som hævdet) eller ej, er muligheden for at være en russisk hacker naturligvis en rimelig mulighed - og der er bestemt masser af omstændigheder, der tyder på, at det var en russisk taler - sandsynligvis ved hjælp af en Russisk tastatur.

Det synes også indlysende, at hvem hackeren er; de vil sandsynligvis gøre deres yderste for at afværge øjnene væk fra den faktiske natur af deres identitet for at undgå at blive fanget som den oprindelige Guccifer-navnebror.

For dem, der ikke er klar over, er denne seneste varsling opkaldt efter den oprindelige Guccifer-hacker: Den rumænske cyberhacktivist, der steg til berygtelse for en række hacks i 2013, der involverede en række amerikanske regeringsembedsmænd. Herunder e-mails mellem Sidney Blumenthal og Hillary Clinton sendt ulovligt på en 'usikret personlig e-mail', der nævner det Benghazi-terrorangreb i Libyen i 2012 (blandt andet).

Guccifer afventer i øjeblikket idømmelse af domfældelse ved Alexandria Fængsel i Virginia, efter at han blev udleveret fra Rumænien til USA for at blive sagsøgt for hacking af regeringsembedsmænd. Guccifer, hvis rigtige navn er Marcel Lazăr Lehel, erklærede sig skyldig i anklagerne mod ham. Ifølge en erklæring fra Department of Justice:

'I en erklæring om fakta, der blev indleveret med hans anbringende, indrømmede [Lehel], at han fra mindst oktober 2012 til januar 2014 med vilje fik uautoriseret adgang til personlig e-mail og sociale mediekonti, der tilhørte cirka 100 amerikanere, og det gjorde han ulovligt få hans ofres personlige oplysninger og e-mail-korrespondance. Hans ofre omfattede et øjeblikkeligt familiemedlem af to tidligere amerikanske præsidenter, et tidligere medlem af det amerikanske kabinet, et tidligere medlem af de amerikanske fælles stabschefer og en tidligere præsidentrådgiver, indrømmede han. [Lehel] indrømmede, at han i mange tilfælde offentliggjorde [sic] sine ofrenes private e-mail-korrespondance, medicinske og økonomiske oplysninger og personlige fotografier. ”

Hvad angår Guccifer 2.0 ser det ud til, at disse første to forbandede datadråber (der inkluderer scoringer af påståede DNC-økonomiske rapporter, der indeholder detaljerne om enorme donationer og deres donorer) bare er starten. På WordPress-siderne har hacker lovet at frigive tusinder af ekstra dokumenter og e-mails, som (han hævder) allerede er blevet videresendt til Wikileaks (som det antages vil offentliggøre dem i rette tid).

En interessant udvikling er altså det faktum, at Wikileaks netop har frigivet en nysgerrig torrent kaldet 'Wikileaks Insurance.' Indtil videre er indholdet af disse filer ukendt, fordi krypteringsnøglen endnu ikke er frigivet. Wikileaks har sagt, at torrenten vil fungere som en 'død mand-switch', hvis de har problemer med at frigive en fremtidig frigivelse (som whistleblower-organisationen planlægger at komme snart).

Hvorvidt noget af dette vil have indflydelse på præsidentløbet, er det endnu ikke at se. Hvis Hillary Clintons forkælet stående indtil videre er noget at gå forbi, er Clinton sandsynligvis ikke gået videre af disse seneste afsløringer. Uberørbar er bestemt et ord, der kommer til at tænke på.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me