Hvorfor fungerer MovieBox og ShowBox ikke

ShowBox er en gratis film- og tv-streaming-app til Android. MovieBox er dets iOS-søskende og er især populært takket være sjældenheden ved sådanne apps på Apples walled-garden platform.


At MovieBox kan installeres på både jailbroken-enheder (ved hjælp af Cydia) og ikke-jailbroken-enheder (ved hjælp af en speciel konfigurationsfil til Safari-browseren) har kun gjort det mere populært for iOS-brugere.

Desværre er både ShowBox og MovieBox ophørt med at fungere. Ingen af ​​apperne kan oprette forbindelse til dets servere.

Hvad skete der?

Lidt i vejen for officiel information er tilgængelig, selvom DTAthemes havde en "meget kort samtale", hvor udviklerne bekræftede, at projektet var ovre.

Denne udvikling følger retssager, der er indgivet af en koalition af filmstudier mod et antal websteder, der er vært for ShowBox- og MovieBox-filerne.

Som en del af denne operation blev Cloudflare og Godaddy beordret til at udlevere registreringsoplysningerne for flere websteder, herunder Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rwapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg, og Showboxappdownload.com.

Det ser ud til, at ShowBox / MovieBox-udviklerne simpelthen har besluttet, at det er tid til at kaste håndklædet ind.

Hvilke alternativer er der?

Den gode nyhed for ShowBox- og MovieBox-brugere er, at der findes et antal gode alternativer ...

Popcorn Time

Popcorn Time er en open source-app, der bruger BitTorrent P2P-teknologi til at streame videoindhold af høj kvalitet til dit skrivebord eller din mobile enhed. Dette indhold stammer fra film- og tv-torrent-websteder. Dens glatte brugergrænseflade og en evne til at levere glat 720p eller 1080p videostreaming uden at buffere problemer på selv temmelig langsomme internetforbindelser har fået appen til et enormt følgende.

Filmboks hjemmeside

Bortset fra at skubbe dig til at købe en VPN, er Popcorn Time uden annoncer og giver dig mulighed for at caste til en stor skærm via Chromecast, AirPlay eller DLNA.

På nuværende tidspunkt er der kun to gafler af denne open source-software, som vi anbefaler Popcorn-Time.to og PopcornTime.sh, som begge tilbyder Android .apk-downloads. MoviePass-flygtninge kan bruge Popcorn-Time.to iOS-installationsprogrammet uden brug af jailbreak, eller hvis du bruger en fængslet enhed, skal du tilføje Popcorn-Time.to-repoen til deres Cydia-kilder.

I teorien er en anden god mulighed for brugere på enhver platform at besøge PopcornTime Online, en browserbaseret version af Popcorn Time. Men dette så ikke ud til at virke, da vi testede den til denne artikel.

Det er især vigtigt at altid bruge en VPN, når du streamer med Popcorn Time, fordi appen bruger BitTorrent-fildelingsprotokollen. Dette gør downloadere meget nemme at spore, medmindre de bruger en VPN til at skjule deres rigtige IP-adresse. Se 5 bedste VPN'er til Popcorn Time for flere detaljer.

Kodi

Kodi er en meget populær open source IPTV streaming app. Den grundlæggende multi-platform app giver ikke adgang til ulovligt indhold, men det er let at installere tredjeparts Kodi-tilføjelser, der gør.

Appen er tilgængelig på de fleste platforme, selvom iOS-brugere enten har brug for en jailbroken enhed eller til at gennemgå en fiddly installationsprocedure, der kræver en Mac, der kører Xcode 7.

Streaming af ulovligt indhold er mere sikkert på Kodi end på Popcorn Time, fordi Kodi-tilføjelsesprogrammer bruger IPTV-kilder placeret på centrale servere. Husk dog, at der kan bruges centrale servere, og IP-adresserne til alle, der streamet indhold fra dem, opnås.

Vi anbefaler derfor kraftigt, at Kodi-brugere bruger en VPN til at skjule deres ægte IP-adresse. VPN'er er også nyttige til at få adgang til lovligt indhold, der er begrænset til bestemte lande. Såsom Storbritanniens BBC iPlayer. For mere diskussion om Kodi se Bedste VPN'er til Kodi.

TeaTV

Denne streaming-app til Android, Windows og macOS tippes kraftigt på #ShowBox Twitter-tråden. Vi tjekede Android-versionen og fandt en smart look-app, der tilbyder et stort og opdateret bibliotek med film- og tv-titler.

Filmboks te-tv

Disse streames glat i 1080p, men vær opmærksom på, at appen understøttes af annoncen.

Konklusion

MovieBox og ShowBox var gode apps til at se gratis film- og tv-indhold, men de er ikke den eneste mulighed. Vores personlige præference er Popcorn Time, men endnu mere end Kodi, TeaTV eller andre IPTV-løsninger, har du virkelig brug for at bruge en VPN med det for at forblive sikker.

Billedkredit: Af Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me