Hvorfor investering i Cryptocurrency ikke er for svage hjerter

I år er prisen på Bitcoin steget med 640% til sin nuværende pris på $ 8.100. Ether er gået fra kun $ 30 til sin nuværende pris på $ 390. I mellemtiden er Litecoin steget med 1.400% siden begyndelsen af ​​året. I august ramte det samlede cryptocurrency-marked rekord 150 dollars. Med den slags statistikker er det ikke underligt, at investorerne kæmper for et stykke af handlingen.

På trods af alle de gode nyheder er investering i cryptocurrencies imidlertid ikke altid en tur i parken. Tværtimod, mens nogle mennesker nyder massivt afkast på deres investeringer, falder andre offer for hackere og svindlere, der brænder for det ivrige og ambitiøse.

I denne uge er der for eksempel kommet nyheder om en Ethereum blockchain-opstart, der scammede investeringsinitier for Initial Coin Offering (ICO) på $ 374.000. Mønten blev kaldt Confido. Det lovede at være en blockchain-løsning til betaling og sporing af forsendelser. Digitale tokens blev solgt til investorer mellem 6. og 8. november. Så søndag trak møntens udviklere pludselig både Twitter og webstedet til Confido.

Kort efter frigav en talsperson for Confido en meddelelse om Reddit, hvor han hævdede, at "juridiske problemer" havde forhindret Confido-udviklere i at kunne fortsætte med mønten. Den samme meddelelse kom kortvarigt på medium, men blev hurtigt slettet:

”Lige nu er vi i et stramt sted, da vi har juridiske problemer forårsaget af en kontrakt, vi har underskrevet. Det er sandsynligt, at vi kan finde en løsning til at rette op på situationen. Vi kan dog ikke forsikre dig med 100% sikkerhed for, at vi kommer igennem dette. ”

Bekymrende for investorerne vendte Confido-talsmanden dog tilbage til Reddit et par timer senere for at sige:

”Se, jeg har absolut ingen idé om, hvad der er sket her. Fjernelsen af ​​alle vores sociale medieplatforme og -websted har overrasket mig fuldstændigt. ”

Confido-mønt

Siden da er Confido-tokens blevet værdiløse. Investorerne har ikke efterladt noget. Eli Lewitt, medstifter af TokenLot (webstedet, der kørte Ethereum blockchain ICO for Confido) blev siddende i midten. Lewitt er gået i gang med at sige, at Confido-udviklere “var meget gode svindlere.” De ser ud til at være forsvundet sporløst.

Svær at fortælle

Desværre er dette besværet med det voksende cryptocurrency-investeringsmarked. Altcoins er stort set ureguleret, og nye mønter vises stadig hele tiden. For investorer, der gik glip af Bitcoin-guldruset, er ICO'er for nichemønter, der lover unik blockchain-udvikling, en enorm fristelse. Ved denne lejlighed ser det imidlertid ud til, at mønten kun var et tomt løfte skabt af kyndige con-kunstnere.

Desværre er der lidt, der forhindrer, at dette sker. Dette er grunden til, at investorer skal være utroligt omhyggelige, når de investerer i nye mønter. Mens nogle altcoins, som EOS, har store navne som Dan Larimer (Bitshares, Steemit) knyttet til dem, oprettes andre startups af ukendte.

Eos

Desværre for investorer, der håber at blive rige hurtigt, er det ikke let at se, hvilken mønt der vil blive en succes eller en fiasko - eller værre, en fidus. Med det i tankerne kan ingen benægte, at der er et element af spil involveret i at investere i indledende mønt tilbud. At gøre det er ikke for svage hjerter.

Sikkerhedsmæssige bekymringer

Det er ikke kun falske mønter, der er oprettet af svindlere, der kan føre til en elendig dag i kryptovalutas verden. I år er der set flere tilfælde af mønter, der er hacket, der rejser spørgsmål om sikkerheden ved cryptocurrencies.

Alene denne uge har et cyberangreb på et cryptocurrency kendt som Tether set cyberkriminelle fortælle med $ 31 millioner værdi af den digitale valuta. Tether er en kinesisk cryptocurrency, der oprindeligt blev kaldt Realcoin. Altcoin blev omskrevet til Tether og er siden steget i popularitet.

Hackede mønter

One Tether er altid en dollar værd, hvilket gør det stabilt og et nyttigt kryptoværktøj til at foretage onlinetransaktioner med crypto fra almindelige fiat-valutaer. På søndag formåede hackere at hacke Tether Treasury-tegnebogen og sende $ 30.950.010 crypto-midler til "en uautoriseret Bitcoin-adresse."

Heldigvis vil mønterne ifølge Tether-udviklere ikke kunne indløses, fordi adressen er sortlistet. Man håber, at dette med succes forhindrer mønterne i at komme i omløb. Imidlertid er hacket endnu et tegn på, hvor sårbar cryptocururrency er for hackere.

Venstre, højre og centrum

I løbet af de sidste par år er der forekommet mange høje profil cryptocurrency hacks. Bitcoin-udvekslinger som Bitfinex og Mt. Gox er blevet hacket. I juli i år blev en israelsk cryptocurrency-handelsplatform kaldet CoinDash hacket til et beløb på 7 millioner dollars Etherium. I 2016 blev mere end 50 millioner dollars i Ether stjålet fra investorer, der havde midler i den decentrale autonome organisation (DAO). Hacks som disse vedrører. De demonstrerer de betydelige risici, der er forbundet med at holde cryptocurrencies.

Der er desuden fremkommet bevis for, at der er malware i naturen, der er beregnet til at høste folks tegnebogsadgangskoder eller til at opfange tegnebogadresser under transaktioner for at sende penge til hackere. Ifølge cybersecurity-eksperter hos FireEye har nordkoreanske hackere, der arbejder for Kim Jong-un, været kendt for at stjæle titusinder af dollars værd af Bitcoins (og andre kryptos) om ugen.

Invester klogt

I slutningen af ​​dagen giver investering i cryptocurrencies potentialet for massive betalingsdage. Aggressiv vækst fører imidlertid også til volatilitet, og selvom det kan virke attraktivt at investere i dette nye felt, skal dets vigtige ustabiliteter overvejes. Som med enhver form for handel er det vigtigt ikke at spille mere, end du har råd til at tabe.

Denne artikel er ikke beregnet som investeringsrådgivning og bør ikke tages som sådan.

Meningerne er forfatterens egne.

Titelbillede: Wit Olszewski / Shutterstock.com,

Billedkreditter: Light And Dark Studio / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me