IRS til at undersøge $ 20.000 + Coinbase-transaktioner

I år har der været en meteorisk stigning i prisen på Bitcoin. For folk, der købte cryptocurrency, da det var drastisk billigere, har gevinsterne været usædvanlige. For dem, der købte det for et, to, tre - eller flere år siden, har det bullish marked banet vejen for oppustede Bitcoin tegnebøger.

Der er dog dårlige nyheder for amerikanske indbyggere, der har haft denne rigdom. Internal Revenue Service (IRS) har besluttet, at hundreder (hvis ikke tusinder) af amerikanske borgere, der ejer Bitcoins, ikke har erklæret og betalt skat for deres enorme gevinster. Folk der køber eller tidligere har købt Bitcoins (og andre altcoins) tjener alvorlige penge - og onkel Sam vil have et stykke af tærten.

I henhold til IRS indrømmer Bitcoin-ejere, at de betragter Bitcoins som en måde at undgå skat:

”Brugere af cryptocurrency har åbent erkendt, at de overvejer at bruge Bitcoin for at undgå krav om skattemæssig rapportering."

Over hele linjen

I november 2016 indgav IRS en anmodning til domstole om at betjene en "John Doe" indkaldelse til alle amerikanske Coinbase-kunder, der overførte Bitcoin mellem 2013 og 2015. Coinbase er en populær tegnebog og cryptocurrency-udveksling, der blev grundlagt i 2012. En “John Doe” -ordre er såkaldt, fordi den ikke behøver at specificere et bestemt mål. I stedet gælder det for alle, der anses for at indgå i en bestemt gruppe, som specificeret af deres aktiviteter.

Oprindeligt blev anmodningen imødekommet. IRS fik tilladelse til at opsøge identiteten af ​​amerikanske Coinbase tegnebogholdere. Advokat Jeffrey K. Berns (administrerende partner for Berns Weiss LLP) indgav dog derefter for at få forslaget væltet. IRS indgav et forslag til domstol om at nægte Berns appel. Coinbase og en række "John Does" fortsatte med at argumentere imod domstolens beslutning.

Derefter trak Berns i marts 2017 sin mysterium tilbage. Dette gav IRS klarsignal til at anmode om, at domstolen håndhæver datakonferencen om Coinbase. IRS afgav følgende erklæring til støtte for sin anmodning:

”Der har været en eksplosion af milliarder af dollars formue på kun få år fra bitcoin, hvoraf en betydelig mængde uden tvivl er tilfaldet de amerikanske skatteydere, hvor næsten ingen tredjepart rapporterede til IRS om denne stigning i indkomst. ”

IRS

Skatteunddragelse

Ifølge IRS indrømmede Coinbase, at de oplysninger, den ønskede, involverede 8,9 millioner Coinbase-transaktioner, hvori 14.355 Coinbase-kontoindehavere involverede. IRS kunne krydshenvise dette mod folk, der havde erklæret skat fra Bitcoins. Efter at have gjort det rapporterede det, at:

"Kun 800 til 900 skatteydere rapporterede gevinster relateret til bitcoin i hvert af de relevante år, og at mere end 14.000 Coinbase-brugere enten har købt, solgt, sendt eller modtaget mindst $ 20.000 i bitcoin i et givet år."

Det beviste IRS 'punkt "at mange Coinbase-brugere muligvis ikke rapporterer om deres bitcoin-gevinster." Af den grund besluttede retten igen, at IRS "har en legitim interesse i at undersøge disse skatteydere."

Retten besluttede imidlertid også, at IRS 'anmodning om at undersøge alle amerikanske Coinbase-kontoindehavere var for bred. Det tvang IRS til at indsnævre omfanget af sin undersøgelse. IRS accepterede kun at anmode om oplysninger vedrørende kontohavere, som ikke havde haft formular 1099-K indleveret af Coinbase i den pågældende periode. Derudover ville det ikke søge optegnelser over personer, der allerede er kendt af IRS.

Coinbase Irs

I betragtning af at gå foran

Nu, til stor glæde af IRS, har den amerikanske domstol besluttet, at det er lovligt for IRS at indsamle visse oplysninger om Coinbase-brugere for at finde ud af, om amerikanske borgere undgår at betale skat. Rettens endelige afgørelse sætter dog visse ekstra begrænsninger for, hvem IRS kan anmode om oplysninger om, og hvilke oplysninger den kan bede om.

Oprindeligt havde IRS anmodet om brugerprofiler, brugerpræferencer, brugersikkerhedsindstillinger og -historik, brugerbetalingsmetoder og andre data, der vedrørte finansieringsorigin til Coinbase tegnebøger. IRS ønskede også at få sine hænder på alle poster i tegnebogsaktiviteter, inklusive dato, beløb og type transaktion, plus navn / identifikation af parter, der er involveret i transaktioner og endda anmodninger om at sende eller modtage Bitcoin.

"Over $ 20.000"

Retten har imidlertid besluttet, at IRS kun kan anmode om specifikke oplysninger vedrørende konti, der har foretaget transaktioner på over $ 20.000 i perioden 31. december 2013 til 31. december 2015. Derudover er visse poster blevet betragtet som et ikke-gå område - specifikt alle åbningsregistre for konti, kopier af pas eller kørekort, tegnebogadresser og offentlige nøgler til tegnebøger.

Retten fandt også, at visse optegnelser ikke var nødvendige for IRS-undersøgelser “på dette tidspunkt.” Disse inkluderer ”optegnelser over Know-Your-Customer diligence, aftaler eller instruktioner, der giver en tredjepart adgangs-, kontrol- eller transaktionsgodkendelsesmyndighed og korrespondance mellem Coinbase og brugeren eller en tredjepart med adgang til en tegnebog. ”

Coinbase har rapporteret dette som en delvis sejr, fordi det sænker antallet af tegnebøger, der kan undersøges fra 480.000 til 14.000 kunder.

Coinbase

Hvad Coinbase skal overdrage til IRS er dog stadig følsomme ting. Især i betragtning af at det vedrører kontohavere, der har foretaget transaktioner på over $ 20.000. Når alt kommer til alt er det kontohaverne med de største Bitcoin-rigdomme, der mest sandsynligt har været ude af skat. Dette er, hvad retten besluttede er fair game:

Navn, fødselsdato, adresse, skatteyderes ID-nummer, poster med kontobegivenhed inklusive transaktionslogfiler eller andre poster, der identificerer dato, beløb og type transaktion (køb / salg / bytte), saldo efter transaktion og navne på modparter til transaktionen plus alle periodiske kontoudtog eller fakturaer (eller tilsvarende).

Det skal give IRS masser at komme i gang. Lad os heller ikke glemme, at retten afgik, at andre optegnelser "kan blive nødvendigt for en bestemt kontoindehaver, når IRS gennemgår de relevante poster." Det ser ud til, at de mennesker, der troede, at Bitcoin ville være et ureguleret tilflugtssted, var forkert. Bitcoin er kendt for at blive brugt til kriminalitet, og myndighederne skubber hårdt tilbage.

Meningerne er forfatterens egne.

Titelbillede: Wit Olszewski / Shutterstock.com

Billedkreditter: Brandon Bourdages / Shutterstock.com, Wit Olszewski / Shutterstock.com, 360b / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me