Kampen om netneutralitet – Deltag i kampen om netneutralitet den 27. februar!

Som de fleste af vores læsere sandsynligvis ved nu, sluttede Federal Communications Commission (FCC) effektivt netneutralitet i De Forenede Stater i december.

Gendannelse af Internet Freedom-loven erstatter stærke lov om netneutralitet med "let berørings, markedsbaserede" regler, der skal reguleres af den tandløse Federal Trade Commission (FTC). FCC gjorde dette på trods af, at næsten ingen ønsker det.

De gamle regler om netneutralitet udgjorde en vigtig beskyttelse for alle internetforbrugere mod den voldsomme grådighed fra internetudbydere af store navne, som er de eneste, der drager fordel af ændringerne.

Det er ikke overraskende, at offentlig skrig og modstand mod FCC-afgørelsen har været hård. Mest bemærkelsesværdigt er et antal stater, der sagde, at de vil fortsætte med at håndhæve reglerne for netneutralitet i strid med FCC's afgørelse.

Californien, New York og New Jersey har alle erklæret, at internetudbydere skal følge strenge regler for netneutralitet. Derudover sagsøger 22 stater FCC over spørgsmålet.

Kongressens gennemgangslov

Fight for the Future (FFTF) er en græsrods fortalergruppe for digitale rettigheder, der har været, der har været i forkant af modstand mod FFC og dens angreb på netneutralitet. Og det har ramt en ny angrebslinje ...

"The Congressional Review Act (CRA)… bemyndiger Kongressen til gennem en hurtig lovgivningsproces at gennemgå nye føderale regler udstedt af regeringsorganer og ved vedtagelse af en fælles beslutning at tilsidesætte en forordning."

Med andre ord tillader det valgte embedsmænd i Kongressen at overskrive beslutninger truffet af føderale agenturer som FCC.

”CRA ville rent vende FCC's beslutning af 14. december og gendanne de tidligere regler om netneutralitet, som aldrig skulle have været ophævet. Facebook, Twitter og Google sagde alle, at de støtter CRA-indsatsen i en erklæring til senator Markey on the Hill. Ud over at være den klareste vej til gendannelse af reglerne spiller det en afgørende rolle i at afværge dårlig ISP-støttet lovgivning, som har forvandlet til en ikke-starter takket være momentumet bag CRA. ”

27. februar - En handlingsdag!

Fight for the Futures siger, at det allerede har 50 senatorer, der er forpligtet til at støtte brugen af ​​CRA til at vælte FCC's netneutralt orden. For at vedtage en beslutning i senatet, der er kun brug for endnu en stemme!

Hvis CRA passerer i senatet, vil det lægge et stort beløb af politisk pres på Parlamentet, som er klar over, hvor upopulær FCC's åbenlyse cronyism er med vælgerne.

Det er dog ikke let at få CRA gennem huset. Der kræves et simpelt flertal (218 stemmer), hvilket kræver at vinde mere end 20 republikanske medlemmer af Parlamentet. Som Pierce Stanley fra FFTF fortalte os,

”Det vil være en alvorlig op ad bakke, men det er muligt.”

Det vigtigste er indtil videre, at det er en anden kamp om en anden dag. Den første ting er at få CRA gennem senatet, hvilket betyder at bringe en eller flere republikanske senatorer om bord. FFTF opfordrer nu til et pres den 27. februar for at få den sidste afstemning.

hvad kan jeg gøre for at bekæmpe netneutralitet?

Amerikanske borgere, der ønsker at hjælpe med at få CRA gennem senatet, kan skubbe opkald og e-mails til Kongressen som led i en samordnet indsats med andre virksomheder og grupper af almen interesse i 27. februar 2018.

For at blive involveret, vær venlig at deltage i Battle for the Net-kampagnen arrangeret af FFTF Husk - bare én stemme mere er nødvendigt for, at det kan passere i senatet!

Netneutralitet - en primer

Bare i tilfælde af at du har boet på Mars de sidste par måneder, er netneutralitet ideen om, at internetudbydere og regeringer behandler al internettrafik lige. Det betyder "ikke at diskriminere eller opkræve forskelligt efter bruger, indhold, site, platform, applikation, type tilknyttet udstyr og kommunikationsformer."

Det er en hjørnesten i innovation og frit udtryk på Internettet. Uden netneutralitet ville internettet simpelthen ikke have været den succes, det er. Uden netneutralitet:

Internetudbydere kan diskriminere mod konkurrerende tjenester

For eksempel ved at throttling (eller endda blokere) indholdsudbydere som Netflix, Facebook og Google, mens de giver kundernes ubegrænsede, prioriterede adgang til deres egne tjenester.

Dette sker allerede. Verizon fritager sin Go90-tjeneste fra sine kunders dataplaner, AT&T gør det samme for sin egen DirecTV Now-online streaming, og T-Mobile har indgået aftaler med indholdsudbydere for at give deres kunder mulighed for at omgå de sædvanlige datagrænser.

Innovation er kvalt

Netflix, Facebook og Google har sandsynligvis råd til at betale internetudbydere for at levere øget båndbredde til deres tjenester. Opstartsfirmaer er imidlertid ikke i stand til at gøre dette. Dette vil effektivt efterlade små, innovative virksomheder døde i vandet, samtidig med at man styrker det monopolistiske kvæg, som store, etablerede virksomheder har på internettet.

Internettet bliver fragmenteret i to eller flere "lag"

Mindre velstillede kunder vil blive målrettet mod specielle "kabel-stil" internetpakker, der kun giver adgang til udvalgte tjenester. Ubegrænset adgang til internettet vil kun blive gjort tilgængeligt for dem, der har råd til at betale for det. Dette vil uddybe den digitale kløft og føre til øget økonomisk og social ulighed.

Der er heller ikke noget, der forhindrer ISP'erne fra at throttle eller endda fuldstændigt censurere indhold på politisk, socialt eller religiøst grundlag. Med andre ord vil store penge have tilladelse til at ride grovt over almindelige menneskers interesser.

Konklusion

Netneutralitet er afgørende for et gratis og egalitært internet, så kampen om netneutralitet er en kamp for selve sjælen i vores stadig mere digitale samfund.

Vil vi leve i en verden, hvor adgang til den mest transformative teknologi til rådighed for menneskeheden, da trykpressens opfindelse i det mindste er en lukket have, hvis portvogtere er store virksomheder dedikeret til grådighed og egeninteresse?

Hvis ikke, så vær venlig at deltage i kampen om netneutralitet, der starter med FFTFs handlingsdag den 27. februar.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me