Mozilla samarbejder med ExpressVPN

Mozilla og ExpressVPN har annonceret et nyt partnerskab, hvor brugere af Mozillas nyligt omdirigerede Firefox Lite-app vil blive tilbudt en 7-dages gratis prøveversion af den populære VPN-service. Dette tilbud er åbent for Mozilla Lite-brugere i Indien, Indonesien, Thailand og Filippinerne.

I modsætning til et for nylig annonceret lignende partnerskab mellem Mozilla og ProtonVPN, som er et kortvarigt "eksperiment", der kun er tilgængeligt for en gruppe amerikanske brugere, er dette et langsigtet projekt, der rulles ud til alle Firefox Lite-brugere i mållandene.

”Sammen vil vi tilbyde Firefox Lite-brugere en gratis 7-dages prøveversion af ExpressVPN, hjælpe dem med at sikre deres forbindelser og sikre, at deres data ikke udsættes for nysgerrige øjne eller ondsindede aktører.”

Ved at forklare beslutningen om at målrette brugere i de valgte amter fortalte Harold Li, vicepræsident ved ExpressVPN:

"Disse fire lande er blandt dem med verdens største internetpopulationer og er de vigtigste markeder, som Mozilla målretter sig med Firefox Lite i øjeblikket."

Mozilla-annonce

Mozilla

Mozilla Foundation er en non-profit organisation bedst kendt for at udvikle open source Firefox browser. Størstedelen af ​​dens indkomst kommer fra "søg royalties" fra Google, men Mozilla har for nylig eksperimenteret med måder at diversificere sin indtægtsmodel på.

Det er fair, vi tror, ​​at antage, at dets partnerskab med ExpressVPN er en del af denne indsats.

ExpressVPN

ExpressVPN er en privatlivsfokuseret VPN-tjeneste, der er baseret på De Britiske Jomfruøer. Det holder ingen logfiler, der går på kompromis med brugernes privatliv, tilbyder enestående kundesupport døgnet rundt og banebrydende ideen om en 30-dages garanti uden tilbagebetaling.

Det tilbyder apps til enhver større platform, herunder naturligvis Android (4.2+). ExpressVPN bruger meget stærk kryptering i alle sine apps for at holde hackere og nysgerrige regeringer i skak. ExpressVPN løser alle DNS-forespørgsler selv, og dets apps har fuld DNS-lækagebeskyttelse og dræbte switches for at sikre, at brugernes reelle identitet ikke udsættes for på internettet.

Charles Chen, leder af forretningsudvikling ved Mozilla Asia bemærkede, at:

”Vi ser VPN'er som et kritisk værktøj til internetsikkerhed og privatliv. ExpressVPN skiller sig ud for sit banebrydende arbejde inden for lækagesikring. Vi er glade for at have etableret et så stærkt samarbejde for at bringe et helt nyt niveau af sikker mobiloplevelse for vores brugere. ”

Det er værd at bemærke, at ExpressVPN tilbyder en 7-dages gratis prøveversion til alle brugere af sin Android-app, uanset hvor de er baseret.

Firefox Lite

Firefox Lite er en hurtig letvægtsbrowser designet specielt til det asiatiske marked. Firefox Lite, der omdirigerer til Firefox Rocket, er kun en 3,5 MB-download og har et stærkt fokus på at minimere brugen af ​​båndbredde.

Dens Turbo-tilstand filtrerer annoncer og andet tredjepartsindhold fra websider for at fremskynde sideindlæsningstider og minimere dataforbruget. Det giver også muligheden for at gemme hele skærmen på PDF til læsning offline (sammen med et weblink, så brugerne hurtigt kan vende tilbage til webstedet).

ProPrivacy.com's mening

Det er en god ting at tilskynde folk til at bruge en VPN til deres sikkerhed og privatliv, så vi har ikke noget problem med, at Mozilla slår strategiske partnerskaber som dette, som både kommer brugerne til gode og reducerer dets afhængighed af Google for indtægter.

ExpressVPN er også en stor VPN-udbyder og en af ​​de få på markedet, der har den nødvendige infrastruktur til at håndtere en tilstrømning af nye kunder fra disse meget store markeder. Faktisk skønnes Indien, Indonesien, Thailand og Filippinerne at have nogle 729 millioner internetbrugere tilsammen. Hvis selv en lille procentdel af disse mennesker tager Mozilla og ExpressVPN op på deres tilbud, er det vigtigt, at VPN-tjenesten kan skalere udfordringen. Harold Li bekræftede over for os, at ExpressVPN er klar til dette:

"ExpressVPN er vokset eksponentielt, siden vi lancerede i 2009, og vi har konsekvent været i stand til at skalere vores ressourcer og infrastruktur for altid at opretholde branchens førende hastighed, pålidelighed og kundeservice. Vi er overbeviste om, at vi vil være i stand til at støtte væksten i brugere, som dette partnerskab vil medføre."

Vores eneste bekymring er, at Firefox Lite klart er rettet mod brugere i udviklingsmarkeder, der ofte kæmper for at have råd til mobildatabåndbredde. Et ExpressVPN-abonnement koster $ 12,95 pr. Måned (eller $ 6,67 pr. Måned, hvis der købes et årligt abonnement med den aktuelle aftale, som vi frygter, at mange mennesker i måldemografien måske kæmper med. Men det er en god service, så det vil være interessant at se, hvad Når vi lægger dette til Li, sagde han:

"Det, vi har set, er, at brugere over hele verden i stigende grad ser online privatliv og sikkerhed som en nødvendighed og er villige til at betale for at beskytte det. I slutningen af ​​dagen handler det om den værdi, som vi er i stand til at tilbyde, og vi ved fra det betydelige antal kunder på alle fire af disse lanceringsmarkeder, at brugerne ser værdien i ExpressVPN. "

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me