Nøgne berømtheder Plastikkirurgi-fotos hacket

Tidligere i år stjal russiske hackere, kendt som Tsar Team, nøgen patientfoto fra en plastikkirurgisk klinik i Litauen. De krævede løsepenge fra patienter fra hele verden og truede med at lække deres kompromitterende fotos online, hvis de ikke betalte. Nu har en britisk klinik for plastisk kirurgi, der henvender sig til de rige og berømte, lidt et ødelæggende copycat-angreb.

London Bridge Plastic Surgery (LBPS) ligger i nærheden af ​​Marylebone i centrum af London. Den velkendte klinik er populær blandt velhavende klienter, der ønsker det bedste tilgængelige arbejde. På kirurgiens websted står det, at det er ”en af ​​de førende kliniske kirurgiske klinikker i Storbritannien.”

Nu har hackere kendt som Dark Overlord stjålet en cache af fotos fra den berømte klinik. De berygtede hackere, der tidligere lækkede sæson fem af Orange Is The New Black (meget til fans glæde), truer med at offentliggøre disse billeder online.

Nude Celebrity Surgery Photos

De stjålne fotos inkluderer billeder taget før, under og efter procedurer. Som sådan inkluderer de kompromitterende billeder af velhavende klienter og berømtheder, der valgte at gennemgå procedurer såsom brystforstørrelser og kønsforbedringer. Blandt dem, der er berørt af lude cyberattacken, er den britiske berømthed Katie Price, AKA Jordan.

Tidspunktet for angrebet hæver nogle øjenbryn. Hvorfor? Fordi Jordan for nylig takkede offentligt LBPS for en vellykket ansigtsløftning, hun gennemgik på klinikken. Da Jordan ikke er særlig kendt uden for Storbritannien, kan dette betyde, at Dark Overlord-hackere er placeret i Storbritannien?

Katie Price

Dybt kompromisende materiale

Angrebet med copycat-plastikkirurgi opstod først, da Dark Overlord-hackere kontaktede den amerikanske baserede nyhedswebsted The Daily Beast med følgende meddelelse:

”Vi har tuber [terabyte] af denne lort. Databaser, navne, alt. Der er nogle kongelige familier her. ”

Sammen med denne meddelelse modtog Daily Beast et redenæg med fotos, der angiveligt indeholder billeder af patienter i processen med at modtage kirurgiske ændringer.

”Verden har aldrig set en medicinsk dump af en plastikkirurg i sådan grad,” praler hackerne.

Efter at have kigget på billederne, har Daily Beast rapporteret, at:

”Mange er meget grafiske og nærbillede og viser kirurgi på kønsorganer hos mænd og kvinder. Andre viser tilsyneladende patienters kroppe efter operation, og nogle inkluderer ansigter. ”

Hackerne truer med at lække billederne online. Daily Beast har bekræftet, at de bestemt synes at være den rigtige aftale.

Dark Overlord Plastic

Bekræftet penetration

Den London-baserede klinik har brugt cybersikkerhedseksperter til at bekræfte, at den blev gennemtrængt i forvejen af ​​Dark Overlords påstande:

”Desværre mener vi, efter vores undersøgelser fra vores IT-eksperter og politiet, at vores sikkerhed blev brudt, og at data er blevet stjålet. Vi arbejder stadig på at fastlægge nøjagtigt, hvilke data der er kompromitteret. ”

Dette gør er tilsyneladende sandsynligt, at cache af fotos faktisk er nyt materiale, i modsætning til genfremkaldte fotos fra den litauiske klinik, der bruges til at afpresse endnu en operation.

LBPS har offentliggjort en erklæring på sin hjemmeside, der siger:

”Sikkerhed og patientfortrolighed har altid været af største vigtighed for os… Vi er dyre kede af al den ulykke, dette dataovertrædelse kan medføre, at vores patienter og vores team er tilgængelige døgnet rundt for at tale med enhver, der har nogen bekymringer ved at ringe til 020- 3858 0664. ”

Modern Attack Vector

Denne form for cyberattack er en ny form for afpresningsbaseret hacking, der kun er opstået i år. Den mest almindelige metode til cyber-afpresning involverer anvendelse af malware til at låse en persons computer eller smartphone-enhed.

Ransomware, som det er kendt, er i stand til at ofre enhedens enhed med kryptering, indtil offeret betaler en sum, normalt i Bitcoins, til hackerne. Det største angreb nogensinde af denne art - Wannacy-angrebet - skete også i år. Det påvirkede tusinder af computere over hele verden, inklusive mange virksomheder, statslige agenturer og hospitaler.

I begge dette års hacking af plastisk kirurgi har cyberkriminelle opdaget en måde at udpresse deres ofre på en mere personlig - og man måske siger traditionel - måde. Det er en bekymrende tendens at udpresse enten offeret eller klinikken (eller begge dele) for at beskytte deres ry.

Royal Crown

Royals involveret?

Hackernes dristige påstand om, at de har billeder af den kongelige familie, betyder sandsynligvis, at den fulde styrke af Storbritanniens efterretning - inklusive GCHQ og det nye National Cyber ​​Security Center (som blev åbnet af dronningen selv i februar) - vil blive brugt til at prøve og find dem.

Påstanden er også dejlig sæsonbestemt, hvor Det Forenede Kongerige er klar til at fejre folien af ​​kruttepotten den 5. november. Hvis hackerne opdages, vil de da være den næste gruppe, der står over for anklager om High Treason to the Crown? Heldigvis for Dark Overlords har High Treason ikke afsagt en henrettelsesdom siden 1998, så deres skæbne vil ikke være lige så dyster som Guy Fawkes.

Meningerne er forfatterens egne.

Titelbillede kredit: puhhha / Shutterstock.com

Billedkreditter: Joe Seer / Shutterstock.com, Sergey Nivens / Shutterstock.com, Elina Leonova / Shutterstok.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me