Online streamingtjenester: Hvem sidder på tronen?

Næsten 60% af seerne i USA har adgang til Netflix, en undersøgelse har fundet. Det repræsenterer næsten 50 millioner abonnementer. Dette er dog ikke helt det monopol, det ser ud til, med mange yngre seere, der abonnerer på flere platforme.


Abonnementsvideo on demand (SVOD) -tjenester som Netflix er længe forudsagt at være død for live-tv. Selvfølgelig er online streamingtjenester for nylig blevet holdt ansvarlige for et fald i kabel-tv-abonnementer.

Ny forskning har fundet ud af, at af de seere, der har adgang til både live-tv og Netflix, bruger en ud af fem streaming-udbyderen som deres valgte platform. Det er en vækst på 4% i de sidste 12 måneder. Interessant synes denne tendens at være generation. Da rapporten isolerede seere i alderen 16 til 24 år, sprang tallet til 50%.

Undersøgelsen antyder, at yngre seere 'klipper ledningen' eller annullerer betalte live-tv-abonnementer til fordel for SVOD i langt større antal end ældre generationer.

Dette kan være et resultat af det enormt succesrige originale indhold fra industriledere Netflix og Amazon. Marvel 'Defenders' -serien fra Netflix og 'The Man in the High Castle' fra Amazon er to gode eksempler.

Det fleste ikke-originale indhold er geobegrænset, så mange Netflix-abonnenter bruger en VPN til Netflix for at få adgang til indhold, der i øjeblikket er blokeret i deres region.

Selvom Netflix, med 100 millioner abonnementer på verdensplan, ser ud til at løbe væk fra kronen, har yngre seere ikke den mærkeloyalitet, som mange kabeludbydere har haft i fortiden. Stigende antal årtusinder abonnerer på flere platforme. Så hvem er disse udfordrere til Netflix regeringsperiode, og hvor alvorlige er deres påstande?

Amazon Prime Instant Video

amozon prime instant video

Amazon holder et temmelig stramt låg på sine abonnementstal. Estimater for globale seere svæver omkring 80 millioner. Da adgang til Amazon-video er inkluderet i Prime-medlemskab, er det imidlertid uklart, hvor mange brugere, der rent faktisk bruger tjenesten.

Overskuds shows inkluderer den smash-hit sci-fi thriller 'The Man in the High Castle', mens Amazon også er det nye hjem hos Jeremy Clarkson og venner '' The Grand Tour '.

Selvom Amazon Prime Video er tilgængelig globalt, er meget af dets indhold, som Netflix, kun tilgængeligt i visse regioner. Det er dog let nok at få adgang til dette geo-blokerede indhold - bare kig på vores amazon prime VPN-guide.

Et komplet Amazon Prime-abonnement koster $ 99 for dem i USA, eller £ 79 for britiske kunder. Adgang til Amazon Prime Instant Video alene koster $ 10,99 i USA og £ 5,99 i Storbritannien.

Hulu

Hulu væg 300X133

Hjem til den enormt populære tilpasning af Margret Atwoods 'The Handmaid's Tale', Hulu har draget fordel af den nylige vækst på SVOD-markedet. Det kan nu prale af 12 millioner abonnenter verden over. I en undersøgelse i 2016 i USA rapporterede 23% af de adspurgte, at de betalte for en Hulu-konto.

Måske er Hulus største lodtrækning tilgængeligheden af ​​netværksshows 24 timer efter, at de udsendes på live-tv. Ligesom Netflix og Amazon Prime Video har platformen en imponerende track record af originalt indhold, ledet af 'The Handmaids Tale' og rom-com-serien 'Casual.' I en usandsynlig alliance har Hulu også lige afsløret, at det vil streame HBO-titler på den platform.

På trods af sine 12 millioner abonnenter er Hulu kun tilgængelig for seere i USA og Japan. Der har været rumblings om en global ekspansion for Hulu, men indtil da er den eneste måde, seere fra hele verden vil være i stand til at bruge tjenesten med et Virtual Private Network (VPN). Så hvis du vil have en VPN, der fungerer med hulu, se vores hulu VPN-guide.

For adgang til Hulu kan kunder vælge mellem to prissystemer. Basispakken, der inkluderer annoncer, koster $ 7,99 per måned. Dette stiger til $ 11.99 for den kommercielle gratis pakke. Kunder kan også tilføje Showtime til deres abonnement for en ekstra $ 8.99 pr. Måned, HBO for $ 14.99 og Cinemax for $ 9.99.

HBO NU og HBO GO

Hbo Now 300X151

Selvom HBO-netværket havde over 120 millioner abonnenter sidste år, havde dets on-demand-service kun 2 millioner seere. Selvom dette ser ud til at være lavt, fører HBO uden for top tre af Netflix, Amazon og Hulu, pakken.

HBOs største succes har utvivlsomt været Game of Thrones. Det har dog en lang historie med at producere blockbuster-tv-shows. I øjeblikket er 'Westworld', 'The Thick of It', spin-off 'Veep' og 'Last Week Tonight' med John Oliver blandt de største attraktioner..

HBO NU vil sætte kunderne tilbage til en fast sats på $ 15 pr. Måned. På den anden side er HBO GO kun tilgængelig med et HBO-satellitabonnement.

Uden VPN er HBO NU desværre kun tilgængelig for amerikanske seere. Som sådan, hvis du vil fange noget af det mest kritikerroste tv rundt omkring, anbefaler vi, at du besøger vores liste over fem bedste VPN'er til HBO GO og HBO NU.

Billedkredit: pixinoo / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me