Privat internetadgang Ted Kim-interview

Ted Kim er administrerende direktør for London Trust Media, der ejer Private Internet Access (PIA). Ted har været venlig nok til at besvare nogle interviewspørgsmål fra mig.


Hvordan kom du for at drive et VPN-firma?

Jeg mødte Andrew Lee, formanden og en af ​​grundlæggerne af PIA. Da han beskrev sin forretning for mig, blev jeg straks fascineret, selvom jeg spekulerede på, hvor meget jeg virkelig kunne hjælpe ham. Over tid lærte jeg virksomheden at kende bedre og havde forskellige roller inden for marketing og drift inden jeg blev administrerende direktør.Ted Kim privat internetadgang

Privat internetadgang har et veletableret og misundelsesværdigt ry for at passe kundernes privatliv. Hvorfor synes du, at privatlivets fred er så vigtigt?

Vi mener, at privatlivets fred er en grundlæggende, umistelig menneskerettighed, som alle mennesker bør nyde. Jeg mener virkelig, at der ikke skal være nogen frygt for at blive overvåget, overvåget eller sporet af nogen eller noget, når vi bruger Internettet. Tilbage i dagen plejede de mest grundlæggende borgerlige friheder at være lovet og garanteret af regeringen. I dag er der mange trusler, både eksterne og interne, over for disse friheder, og ved at udvide vores privatliv. Disse friheder er fundamentet i vores samfund, de samme fundament, som den frie verden er bygget på - og vi bør stadig stræbe efter dem. Frihed, og dermed privatliv, skal kæmpes for.

Vi kæmper for privatliv, fordi "Privatliv er vores politik."

I betragtning af hvad vi nu ved om NSA-bulkovervågning, den amerikanske regerings udbredte brug af nationale sikkerhedsbreve med tilknyttede gag-ordrer, tekniske bistandsordrer osv. Osv., Betragter du USA som et godt sted for privatliv (med reference til både amerikanske og ikke-amerikanske statsborgere)?

På trods af de nylige bekymringer omkring regeringsovervågning er USA stadig et land med en konstitutionelt anerkendt ret til privatliv, herunder den fjerde ændring af den amerikanske forfatning, der kan håndhæves i retssystemet.

Jeg forstår, at du har en Juris Doctor-grad i jura. Har dette nogensinde været praktisk til at forsvare privatlivets fred for private internetadgangskunder?

At gå på advokatskole og være advokat gav større indsigt i forfatningsret og vores grundlæggende borgerlige frihedsrettigheder. Hvis noget, har PIA's fokus på privatliv styrket, hvor kritisk det er for os som enkeltpersoner at forsvare vores grundlæggende rettigheder.

Sidste år trak PIA sig ud af Rusland, fordi lovgivningen der betyder, at du ikke kan garantere for privatlivets fred for kunder, der bruger VPN-servere beliggende i dette land. ”Det Forenede Kongerige har netop legaliseret den mest ekstreme overvågning i det vestlige demokratiets historie” (Edward Snowden).

Lov om efterforskningsbeføjelser 2016 giver den britiske regerings beføjelser til at kræve, at VPN-virksomheder fører detaljerede logfiler, der skal udleveres efter behov. Hvis disse beføjelser bruges (som synes sandsynligt), vil Privat internetadgang også trække Storbritannien ud?

Som det fremgår af vores officielle svar, da Snooper's Charter-lovgivning vedtog, følger Private Internet Access nøje situationen og er parat til at trække ud af Storbritannien. Mens IP-loven giver den britiske regering beføjelser til at kræve, at britiske VPN-virksomheder fører detaljerede logfiler i mange måneder, behøver ikke-britiske VPN-virksomheder som os ikke at overholde.

Brug af VPN er en god måde at hjælpe med at holde sig privat, mens du er online. Hvad synes du om, at alle skal gøre for at forbedre deres online privatliv?

Stærke adgangskoder er den enkleste måde for den gennemsnitlige person at forbedre deres online privatliv og gratis!

Hvad ser du i disse usikre tider som de største udfordringer, som de af os står overfor, der er interesseret i privatlivets fred?

Den største udfordring for privatlivets fred, selv i nuværende tid og med den mængde masseovervågning, der for nylig er blevet afsløret, er, at folk bliver selvtilfredse og bare holder op med at bekymre sig om, at deres privatliv krænkes konstant fra alle sider..

Hvad er de vigtigste områder, som PIA koncentrerer sig nu om som en virksomhed, og hvad dine planer fremover?

Privat internetadgang koncentrerer sig aktivt om at øge privatlivets bevidsthed og aktivisme på globalt plan. Vi fokuserer også på at forbedre vores kundesupportteam på feedback fra vores kunder.

Hvis du blev vasket op på en øde ø, hvilken genstand, og hvilken velkendt offentlig person (levende eller død) ville du mest lide at vaske op med? Hvorfor?

Albert Einstein og en tavle - til uddannelse.

Tak for at du tog dig tid til at tale med mig!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me