PureVPN sætter sine no-logs-krav til testen med uafhængig revision

PureVPN er den seneste VPN-udbyder, der åbner sine bøger for en tredjepart, og ansætter sikkerhedsfirma Altius IT til at revidere sine krav til ikke-log.

Under revisionen kontrollerede Altius IT PureVPN for at sikre, at der ikke blev opretholdt nogen logfiler vedrørende abonnentbesøgsaktiviteter, forbindelseslogfiler, tildelt VPN IP, brugerens oprindelige IP-adresse, forbindelsestid, browsningshistorik, besøgte websteder, udgående trafik og DNS-forespørgsler.

Altius IT analyserede også PureVPNs netværksinfrastrukturdokumenter, systemkonfigurationer og systemlogfiler for at verificere, at der ikke er nogen logfærdiskrav. Efter afslutningen af ​​revisionen gik Altius IT officielt op for at officielt oplyse, at det har givet PureVPN en fuld sundhedsregning, hvori den oplyste, at den:

Fandt ikke noget bevis for systemkonfigurationer og / eller system / service logfiler, der uafhængigt eller samlet kunne føre til at identificere en bestemt person og / eller personens aktivitet, når du bruger PureVPN-tjenesten.

Altius IT

I 2018, efter nyheder om, at PureVPN havde hjulpet FBI med at løse en forbrydelse ved at tilvejebringe forbindelseslogs til sine servere, besluttede firmaet at ændre sin logningspolitik til at blive nul-logs.

Mens det tilfælde, hvor PureVPN hjalp FBI med at udføre et tidskorrelationsangreb var ekstremt målrettet - og i vores øjne ikke beskyldte unødigt sit omdømme - er det altid et positivt skridt for enhver VPN at beslutte at blive en no logs-tjeneste.

Nu har PureVPN taget sine no-logs-krav til det næste niveau ved at få et uafhængigt godkendelsesstempel for, at dens politikker er vandtætte. Revisionen sætter PureVPN i ligaen med et mindretal af kommercielle VPN'er, der har givet ud fra deres egne lommer for at få deres service verificeret af uafhængige revisorer.

Når han talte om revisionen, fortalte PureVPN ProPrivacy.com, at det håber, at resultaterne vil give sine brugere tillid til tjenesten:

”PureVPN har en demonstreret historie med at være kundestyret i alt hvad vi gør fra vores kernepolitikker til funktionsanmodninger til innovationer. Det samme er blevet demonstreret gang på gang af vores lederskab, der skriver til kunderne, der længes efter førstehånds feedback til at læse hver eneste feedback og svare e-mails. Vores rejse fra logfiler uden søgning til nul-log er ikke anderledes. Vi sætter en ære i at blive erklæret som den første VPN-udbyder, der opnåede fuld GDPR-overholdelse af industriens øverste stemmer, herunder CNET, og ved at have en privatlivspolitik, der er så omfattende, at den er uovertruffen til dato. ”

PureVPNs beslutning om at blive en nul-logs-tjeneste sætter den på linje med de allerbedste VPN-udbydere på markedet. Og på grund af prisen på et PureVPN-abonnement tjener det til at gøre tjenesten ekstremt konkurrencedygtig. Der kan ikke være nogen tvivl om, at det er en af ​​de få tjenester, der massivt har forbedret sin service i de sidste par år.

Forpligtelse til privatliv

En no-logs VPN har aldrig data liggende på sine servere, der potentielt senere kan overleveres til myndighederne - hvis de bliver kontaktet med en warrance. Og fordi PureVPN's base i Hong Kong betragtes som ikke-invasiv med hensyn til overvågning; PureVPN kan nu betragtes som meget mere en allrounder med hensyn til privatliv. PureVPN fortalte os:

”Denne revision er en række trin, som vi tager for at cementere vores forpligtelse til ægte privatliv. Bortset fra at være den første til at overholde GDPR og have den mest gennemsigtige fortrolighedspolitik, er PureVPN den første og eneste udbyder, der har et offentligt betalt bug-bounty-program, hvor 90.000+ stærke samfund af hvide hat-hackere kontinuerligt tester og styrker vores service. Vi stræber dag og nat for at levere mere og mere værdi til millioner af abonnenter i over 120 lande, der har tillid til deres sikkerhed og privatliv hos os. ”

Mens vi her på ProPrivacy.com anerkender begrænsningerne i denne form for revision - nemlig at det kun er en revision af tjenesten på et bestemt øjebliksbillede i tide - forstår vi også, at dette er den bedste tilgængelige måde for VPN-udbydere at gå ekstra på kilometer og bevise deres effektivitet og forpligtelse til brugerens privatliv.

Her på ProPrivacy.com, roser vi PureVPN for at gøre en indsats for at bevise sin logningspolitik via uafhængig revision. Vi håber, at flere VPN'er vil følge i trinene til PureVPN, NordVPN, VyprVPN og TunnelBear VPN fremover. Der er virkelig ingen bedre måde at forbedre VPN-industriens omdømme end at åbne tjenester for hæderlige tredjepartsrevisioner regelmæssigt. PureVPN kommenterede:

”Vi vurderede snesevis, før vi valgte Altius IT på grund af deres legitimationsoplysninger og kundeprofil med høj profil. Vi har også foretaget mange andre små revisioner forud for det, og vi vil fortsætte vores march mod at blive revideret fra uafhængige og hæderlige institutioner. PureVPN mener, at revisionen er en kontinuerlig proces, og den skal gennemføres efter et anstændigt tidsrum for at sikre, at brugerne leverer tjenesten sit løfte. ”

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me