Sådan ser du cricket-verdensmesterskabet 2019 online – Stream Cricket-abonnement gratis

Tiden er endelig inde for den mest forventede cricket-konkurrence på jorden; verdensmesterskabet Cricket! Fra torsdag 30. maj til søndag 14. juli kæmper de bedste crickethold i verden om overherredømme - på de smukkeste cricketpladser i England og Wales.


verdensmesterskab i cricket

For alle, der spørger sig selv, hvordan de kan se cricket online, vil denne guide forklare, hvordan man fjerner blokeringen af ​​forskellige Cricket-verdensmesterskaber fra hele verden.

Med en VPN kan du foregive at være overalt i verden for at få adgang til strømme i hver cricketkamp!

Sådan fjernes blokering af Cricket World Cup

Hvis du elsker cricket, men bor et eller andet sted - eller besøger et sted - der ikke udsender kampe på tv, har du brug for en VPN. Følg disse enkle trin for at få en VPN til at arbejde på nogen af ​​dine enheder:

 1. Gå til NordVPN-webstedet, og abonner på den bedste VPN til World Cup Cricket-kampe. Så snart du har tilmeldt dig, vil du kunne downloade softwaren på op til seks enheder. Det betyder, at du kan se cricket på din mobil, tablet eller bærbar computer.
 2. Download og installer softwaren. Så snart den er installeret, kan du logge ind ved hjælp af de legitimationsoplysninger, du indtastede i abonnementsfasen.
 3. Nu hvor du er logget ind på VPN-softwaren er du klar til at oprette forbindelse! Vælg blot en server i Storbritannien, Australien, Indien - eller hvor som helst andet sted, der har en tv-strøm, der viser verdensmesterskabet Cricket - og klik på "forbind".
 4. Nu hvor VPN er tilsluttet, går over til en af ​​nedenstående strømme for at se cricket!

Hvor kan man se ICC Cricket World Cup 2019

I de fleste lande er verdensmesterskabet Cricket kun tilgængeligt på pay-per-view-kanaler. Som du vil se nedenfor, er der dog nogle smarte måder at se verdensmesterskabet i cricket online gratis ved hjælp af en VPN.

Channel 9 Australia (Stream GRATIS uden abonnement)

Hvis du ikke har råd til at betale for at se cricket, kan du i det mindste se nogle kampe for gratis på Australiens kanal 9.

Channel 9 har købt udsendelsesrettighederne til hvert eneste australske spil såvel som semifinalerne og finalen. Det betyder, uanset hvilket hold du støtter, vil du være i stand til at se dem spille mindst en gang gratis; når de tager Australien på Channel 9.

Kaninhul - Bangladesh (Stream GRATIS uden abonnement)

I Bangladesh vises cricket-VM online på webstedet Rabbitholebd.com. Så hvis du kæmper for at finde en strøm andetsteds - kan du give den en chance ved hjælp af en server i Bangladesh, desværre har NordVPN ikke en server i Bangladesh, så vi anbefaler, at du bruger ExpressVPN .

PTV Sports og Ten Sports - Pakistan (Stream GRATIS uden abonnement)

I Pakistan kan seerne se ICC World Cup på enten PTV Sports eller Ten sportsgrene. Disse kanaler deler kampe, som du vil kunne streame online ved at oprette forbindelse til en VPN-server i Pakistan. Desværre har NordVPN ikke en server i Pakistan, så vi anbefaler, at du bruger HMA .

Hotstar Digital Platform Indien (abonnementspris = $ 2,87)

I Indien har den populære kanal Hotstar fået rettighederne til at vise Cricket World Cup på både sin hjemmeside og app. Forbindelse til en VPN-server i Indien giver dig adgang til disse streams. Og hvis indisk ikke er dit modersmål, kan du altid slå lydstyrken ned og lytte til radiokommentaren på Storbritanniens BBC Radio 5 Live.

Fox Sports Australia på Foxtel (månedlig abonnementspris = $ 25)

I Australien har Fox rettighederne til at vise hver eneste kamp i ICC Cricket World Cup i 2019. Så hvis du vil se hver kamp, ​​skal du abonnere på denne australske pay-per-view-service. Enhver, der ønsker en hurtig og nem måde at abonnere på Australiens Fox Sports-kanaler, kan gøre det på den fremragende onlinetjeneste Kayo Sports. Kayo-sport koster kun $ 25 pr. Måned, og det giver en 14-dages gratis prøveperiode, hvilket betyder, at du endda kan se en del af cricket-VM gratis.

Sky Sports UK / Now TV (månedlig abonnementspris = $ 32,50)

I England har Sky Sports eksklusive rettigheder til Cricket World Cup. Det betyder, at du bliver nødt til at købe et abonnement på Sky Sports eller Now TV.

Nu giver TV online adgang til Sky Sports og kan købes i daglige, ugentlige eller månedlige abonnementsplaner. Det betyder, at du kan betale for så lidt eller så meget af verdensmesterskabet i Cricket, som du vil. Nu koster TV Sky Sports-passkort Du kan få et Sky Sports-dagskort til £ 7,99, et ugepassage £ 12,99 for og et månedligt pas for £ 33,99 - alt uden kontrakt.

ICC Cricket World Cup i 2019 - hvad du har brug for at vide

I år finder Cricket-verdensmesterskabet sted i England, hvor finalen finder sted på Londons verdensberømte Lord's. Følgende spillesteder vil også blive brugt under mesterskabet:

 • Headingley - Leeds
 • Trent Bridge - Nottingham
 • The Oval - London
 • Edgbaston - Birmingham
 • The Riverside - Durham
 • Bristol County Ground - Bristol
 • County Ground - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Cardiff Wales Stadium - Cardiff

De 10 hold, der finder sted i VM i cricket 2019, er som følger:

 • Afghanistan
 • Australien
 • Bangladesh
 • England
 • Indien
 • New Zealand
 • Pakistan
 • Sydafrika
 • Sri Lanka
 • Vestindien

Favoritten hos bookies til at vinde dette års ICC World Cup er England - slæbt tæt af Indien og Sydafrika. Australien, der i øjeblikket er fjerde favorit til at vinde turneringen, håber at få sin +600 outsider-status på hovedet, når konkurrencen går i gang.

Konklusion

Ikke overalt i verden viser Cricket World Cup. Det betyder dog ikke, at du skal gå glip af. Et virtuelt privat netværk giver dig mulighed for at foregive at være i et andet land, så du kan få adgang til geobegrænsede strømme af kampe fra hele verden.

Prøv den bedste VPN til Cricket World Cup - NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me