BestVPN Awards 2019: 55 Essential Infosec-blogger

ProPrivacy Awards: 55 Essential Infosec-blogger for 2019

Et stort flertall (91%) av amerikanske voksne var nylig enige eller sterkt enige om at forbrukere har mistet kontrollen over bedriftens innsamling og feilbehandling av sensitive data, ifølge en Pew Research-studie. Med den nyttige forskningen i bakhodet, samlet vi på ProPrivacy.com vår prisliste over de 60 beste bloggene for essensiell informasjonssikkerhet for 2019. Dette er bloggene vi føler at de best potensielt kan utnytte, eller i det minste kaste lys over den dominerende tenkte modeller av frykt og uvitenhet når det gjelder websikkerhet.


Vår ProPrivacy Awards-liste for 2019 er i ingen spesiell rangeringsrekkefølge, og gjenspeiler ingen verdimessige vurderinger fra vår side, annet enn at hver oppføring er verdig - av forskjellige grunner forklart per oppføring. Denne fortjenestebaserte listen gjenspeiler ganske enkelt bloggene vi trodde var mest nyttige for leserskaren vår. Mens antallet verdige infosecblogger er på nett i tusenvis (om ikke høyere), har vi satt sammen våre priser med det beste fra det mangfoldige kollektivet.

Valgene våre var basert på relevans, tilgjengelighet til alle nivåer av teknisk ekspertise og våre samlede inntrykk av den aktuelle bloggen. Mens noen oppføringer postet oftere, eller med et høyere volum enn andre, forener tråden med delt engasjement for å åpne diskurs rundt websikkerhet hver av de forskjellige mottakerne.

Høres bra? La oss komme i gang.

55 blogger for å holde øye (r) på

01 Elie

Fra den franske Expat-sjefen for Googles forskningsgruppe for misbruk (som beskytter lekfolk mot netttrusler av alle typer), og den samme stipendiaten som redesignet Googles Captcha, er Eli Burszsteins blogg full av sikkerhetsnuggets av alle former og størrelser. Men hva annet kan du forvente av en fyr som bidro til å implementere mer sikker kryptografi på Google Chrome? Spar oss Bernstein Bear-ordspillene, og ta en glede gjennom Elies blogg for noen ikke glipp av tips og triks.

Hvordan e-post i transitt kan bli avlyttet ved hjelp av DNS-kapring

250 250 72 Dpi 01

02 Graham Cluley

Det vil være oss til å ikke nevne både Graham Cluleys blogg og hans gjesteskrivearbeid for "The State of Security", som faller under paraplyen til sikkerhetsfirmaet Tripwire. Basert i Storbritannia, har Cluley vært opptatt med å forske, snakke og blogge om sitt arbeid i nesten to tiår, støttet av sitt fantastiske arbeid for industrititanere, inkludert Sophos og McAfee, i tillegg til en rekke erfaringer som hjalp lovhåndhevelse med å bekjempe cyberkriminelle. Mr. Cluley har vært en alumnus av InfoSecurity Europe Hall of Fame siden 2011 og er en av bare 26 totale utmerkelser siden tildelingen ble startet i 2009.

Java-pluginens kommende død er kunngjort.

05 01

03 Cybercrime & Gjøre tid

Gary Warners vittige navngitte blogg fokuserer på sikkerhet gjennom en rettslinser, som du kanskje forventer, med tanke på hans arbeid som en taskforceoffiser med FBI Cyber ​​Crimes Task Force. Han er et fremtredende fakultetsmedlem ved University of Alabama, og etter mange år med å beskytte publikum, jobber han nå med å utdanne den neste generasjonen fagfolk innen informatikk.

Vovnenko / Fly / MUXACC1 påberoper seg skyldig

Cybercrime 01 01

04 Malwarebytes

Teamet bak sikkerhetsprogramvaren i Malwarebytes administrerer dette ofte oppdaterte nettstedet, og tilbyr lett fordøyelige nyheter, tips og praktiske løsninger for å bli kompromittert på nettet, samt forebyggende tiltak for å unngå sikkerhetsbrudd i utgangspunktet. Oppmuntrende ser det ut til å være en jordnær tilnærming tatt både når det gjelder å håndtere tekniske problemer og presentere funn for leserne. Det er vel verdt å ta minst en periodisk titt på Malwarebytes.

Omfattende iCloud Phish brukes til å aktivere stjålne iPhones

Malware 01 01

05 Ars Technica

Det ville absolutt være overraskende hvis du ikke i det minste ikke hadde hørt om den tankeledende sikkerhetsnettstedet Ars Technica - omtrent så rart som å ikke plassere dem på denne prislisten. Som en av de mest innflytelsesrike online-publikasjonene om alle teknologirelaterte spørsmål, er sikkerhetsanalysen i artiklene deres noe av det mest dyptgående og godt undersøkte. I tillegg kan du også finne praktiske produktanmeldelser og nyheter. Med Ars Technica betyr større bare mer variert suveren innhold - ikke bare litt filler kråkesnakk.

NSA, GCHQ brukte open source-programvare for å spionere på israelske, syriske droner
Ars 01

06 Techcrunch

Selv om det ved første øyekast ikke er så åpenlyst fokusert på tvillingpilarene som mange av bloggene omtalt her, beskjeftiger seg med, gir Tech Crunch en slik mengde med bransjens nyheter at det ville være galt å forlate nettstedet ute. Den rivende suksessen til flere populære utstillinger, for eksempel Tech Crunch Disrupt, lagt ut av teamet bak nettstedet, styrket videre vår konklusjon om at TC fortjener en plass på vår eksklusive liste (Kevin Spaceys intervju på Davos er sterkt anbefalt).

Inside Parlio: Den egyptiske aktivisten Wael Ghonims nye plattform for sosial endring
Tech 01 01

07 The Guardian-Tech

Guardian's Technology-hjørnet er kjent for sin utmerkede undersøkelsesjournalistikk rundt hele verden, og er en nødvendig tilstedeværelse i denne samlingen og er på frontlinjene av krigen mot undertrykkelse i alle sine uberørte iterasjoner. Å spille det som godt kan betraktes som den sentrale rollen i formidlingen av Snowden-lekkasjene oppsummerer pent Guardians viktighet.

Det hvite hus nekter godkjenning til teknologiforsker med koblinger til Snowden
Guardian 01 01

08 Wired

En annen bransje bærebjelke med alvorlig anerkjennelse, Wired's Security hjørne er alt annet enn en ettertanke. Konsekvente oppdateringer og førsteklasses presentasjon gjør kablet viktig lesning, og eksklusive intervjuer med ledere eller tidligere storheter i sikkerhetsfeltet (profilen om virusbeskyttelsesmogul ble pistol-toting playboy lever lenge i minnet).

NSA Hacker Chief forklarer hvordan du kan holde ham utenfor systemet ditt
Kablet 01

09 Engadget

Mens den er respektert for sine produktanmeldelser (og ganske passende), er Engadget ingen Mary Sue når det gjelder sikkerhet. Den ukentlige ‘[email protected] [email protection]’ -kolonnen er dedikert til infosec-nyheter, og hele nettstedet er salt & pepret med emnet som en del av et press for å gjøre det andre tiåret av deres eksistens ikke bare om anmeldelser (selv om de er nyttige!), men også en undersøkelse av forholdet mellom oss og vår teknologi - hvordan vi er kooperert til en syklus av skapelse og forbruk.

Hvorfor krigen mot VPN-er er en Netflix kan ikke vinne
Engasjert 01 01

10 Cnet

Et ledende sammenligningsside innen sitt felt (omtrent som vi er med VPN-er!), Og Cnet har lenge vært en go-to ressurs for mennesker fra hele verden. Selv om det ikke er noen klar ‘sikkerhetsseksjon’ avgrenset på nettstedet, gjør Cnet en solid jobb med å dekke infosek-saker der det er aktuelt, uten å overvelde de mindre ideologisk baserte områdene på nettstedet, og holde ting så lette som mulig.

Hackere prøver å snakke med feil mamma. Strikkesirkelen er ikke den samme
Cnet 01 01

11 Vis hovedkort

Et fremtredende medlem av den online tanke-o-sfæren med bestemte anti-etablissementiske tilbøyeligheter (ikke det har vi noe imot!). Hovedkortet gir et humanistisk preg til noen ganger kjedelige, men fortsatt avgjørende spørsmål om personvern og online sikkerhet. Det er ikke uvanlig å se en artikkel om NSA-snooping ved siden av et stykke om krypskyting i Øst-Asia - noe som illustrerer dybden av innhold og helhetlige utsikter som mer enn kvalifiserer Motherboard til våre priser.

Pssst, PGP-enheten din lekker

Motherworld02 01 01

12 Avskjæringen

Faktisk som 'uredd, motstandersk journalistikk' er det ikke som om folkene bak The Intercept viker unna kontrovers eller blir anerkjent for å gjøre ting annerledes. Hjelpe med å publisere Snowden-lekkasjene, og gir ytterligere informativ dekning av andre varslingskampanjer, gifter seg med ekte stoff med en tilsynelatende kontrarisk, men ikke mindre samvittighetsfull holdning.

Spies In The Sky, Isreali Drone Feeds hacket av britisk og amerikansk etterretning

Avskjære 01 01

1. 3 Krebs On Security

Etter mer enn ti tiår rapportering for Washington Post, er Brian Krebs nå en frilansende etterforskende journalist som hovedsakelig dekker nettkriminalitet. Han blir respektert i hele bransjen for sin uttalelse og engasjement for grundig forskning, og det er ikke vanskelig å se hvorfor: ”Verden har ikke rom for feige. Jeg skulle ønske at flere hadde mot til å mislykkes, ta feil, bli latterliggjort og holde fast ved kanonene sine. ”

Et blikk i cybercriminal kriminalsentre

Krebs02 01 01

14 Robert M. Lee

Robert M. Lee, som er en raskt stigende stjerne i infosec-samfunnet, lever og puster trygghet når han har tid til å ta en pause fra sine PhD-kurs og mange andre engasjementer over hele kloden. Fra banebrytende arbeid med det amerikanske flyvåpenet til hans inkludering i Forbes 2016 30 Under 30: Enterprise Tech-listen følger vi nøye med på Roberts blogg og selskapet hans, Dragos Security.

Nei, norrønt er ikke en bølgebryter fra den trussel Intel-industrien, men har erfaringer

Robertmlee 01 01

15 Tao Security

I løpet av de siste 13 årene (og uttelling) har Tao Security gitt noe av det mest unike og dyptgripende nettbaserte fokuserte innholdet rundt nettet, takket i det minste delvis til eier av Richard Bejtlichs bakgrunn i militær og privat sektor. Mens han balanserer å snakke, skrive og forske i tillegg til sin rolle som sjefstrateg i sikkerhetsfirmaet FireEye, forfølger Richard også en doktorgrad i filosofi fra King's College i London. Noen ganger er det sjelden å legge ut innlegg, men mer enn kompensert av dybden og bredden i analysen som gis - og du kan finne mer av Richards innhold via Twitter-kontoen hans.

Syv tips for personlig online sikkerhet

Taosec 01

16 Googles online sikkerhetsblogg

Googles sikkerhetsblogg kommer med på listen vår, fordi den er Google. På en mer alvorlig oppmerksomhet er det lite fornuftig å ignorere sikkerhetsrommelen til en masse nettmonolit, for ikke å nevne et av de mest innflytelsesrike selskapene som noen gang har eksistert.

Google Security Rewards - 2019 år i gjennomgang

Google 01 01

17 F-Secure

F-Secure Labs blogg drives av det finske sikkerhetsfirmaets forskerteam. Innholdet er fokusert på både teori og praktisk anvendelse, med pedagogisk materiale kastet inn for godt mål. Selv om det kan være litt teknisk for noen, er det en grunn til at F-Secure skaffer seg respekten de har i samfunnet. Ta en titt på vår gjennomgang av VPN-tjenesten deres, eller sjekk nettstedet deres.

Crash Safari blir viral ... Men hvorfor ikke på Android

Fsecure 01 01

18 HD Moore

Som en av de mest kjente ‘White Hat’ hackerne der ute, bringer HD Moore sin kjærlighet til etisk nettverksgjennomtrenging til massene gjennom bloggen sin. Antall innlegg er relativt lite og på den mer tekniske siden, men alle som er interessert i å hacking, bør holde øye med Mr. Moore hvis de ikke allerede har gjort det..

Hdmoor 01 01

19 White Hat Security

White Hat Securitys blogg er et smorgasbord av ressurser for etiske hackere. Fra appsec til infosec, tenkestykker til whitepapers, presenteres omfattende løsninger kortfattet med fagpersoner i tankene. Ta en titt selv, bare ikke bruk informasjonen du finner med mørke formål.

Whitehat 01 01

20 Mørk lesing

En av de mest refererte infosec-bloggene som eksisterer, appellerer Dark Reading til yrkesaktive fagpersoner over hele verden, men om dette skyldes deres nyhetsinnhold eller deres credo, er oppe til debatt. Det som imidlertid er klart, er at Dark Reading gjør en oppsøkt jobb med å trenge nålen mellom (med deres ord) ‘databeskyttelse og brukertilgang’.

Darkreading 01 01

21 Threatpost

Threatpost, som er en informativ blogg om de siste nyhetene og trender innen sikkerhet, drevet av crack-teamet på Kaspersky Labs, er en kilde til alle ting som angår cybersikkerhet og personvern. Når NYT, NPR, WSJ og en rekke andre publikasjoner refererer til gjentatte ganger, er det en sikker innsats å følge menneskene bak innholdet.

Java Serialization Bug beskjæres på PayPal

Threatpost 01 01

22 Securosis

Securosis tar en forfriskende avslappet tilnærming til presentasjon i en teknologisk verden preget av til tider overveldende snootiness. Nettstedet unngår hyperbolske utsagn som er ment som panderende clickbait - i stedet for å fokusere på en kjernevirksomhetsmodell for åpenhet fra alle vinkler av det digitale personvernparadigmet - enten det er på den profesjonelle eller forbrukersiden av saker.

Sikkerheten endrer seg. Det samme er Securosis.

Securosis 01 01

23 Schneier On Security

Bruce Schneier, som er en må-lest for sikkerhetsfagfolk og de med en bestående interesse, formidler informasjon om personvern, kryptografi og statlige institusjoner, ved hjelp av en skjæringslinje for å se hendelser på makronivå. Som oppfinneren av den kryptografiske algoritmen Blowfish (siden erstattet av sterkere alternativer, for eksempel AES), er Mr. Schneier en ekspert på både å løse sikkerhetsproblemer, og forhåndsdrivende unngå dem helt. I tillegg til å skrive blogger for publikasjoner som CNN, er Mr. Schneier også stipendiat i Harvard Law School og styremedlem i EFF.

Trusler om integritet og tilgjengelighet

Schneiersecurity 01 01

24 Darknet

Det virker åpenbart at enhver blogg med mottoet: "ikke lær å hacke, hacke for å lære", er en verdifull infosec-ressurs - noe som er spesielt sant for denne sprekker, hacking-skatten. Nettstedet går fremdeles sterkt med et levende samfunn av ‘etiske hackere’ som ønsker å teste og forbedre, snarere enn sadistisk utnytte, potensielle datasårbarheter.

MITMf - Man-In-The-Middle Attack Framework

Darkside 01 01

25 Errata Security

Teamet bak Errata Security gir deres kollektive opplevelse av penetrerende nettverkstesting en kvalitetsressurs. Bloggen er estetisk spartansk, men dynamittinfo-innholdet er vanskelig å matche når den blir levert på en så nyansert måte.

Hvordan ikke å være en bedre programmerer

Errata 01 01

26 Malware trenger ikke kaffe

En annen av de mer techie-kundene i vårt 60 Infosec Blog Awards-panteon (tilgi det åpenbare oksymoronet), Malware Don't Need Coffee er en no-frills-affære primært rettet mot kodere. Lagfolk synes kanskje faget er litt for teknisk, og nettstedet gir ikke mange fordeler for designinnstilt, men innlegg er hyppige og godt detaljerte.

CVE-2015-8651 (Flash opp til 20.0.0.228/235) og Exploit Kits

Kafeine 01 01

27 PerezBox

Tony Perez's selvdøpte PerezBox-blogg fortjener inkludering på listen vår for sin vanskelig å trekke av tripwire-handlingen - balansere tunge temaer med personlige vekttap-reiser og alt derimellom. Med den etosen i tankene, er det ikke rart Tony klarer å skreddersy budskapet sitt til å være relatert, selv til den gjennomsnittlige bruker.

NETTSIDESIKKERHET ER IKKE EN ABSOLUT

Perezbox 01 01

28 TrustedSec

David Kennedys sikkerhetsantrekk er basert på hans ide om at infosec skal være tilgjengelig for alle - med vekt på forbrukere, ikke bare sikkerhetsproffer. Trusted Secs blogg (få tankene dine ut av den rennen), faller rett i ånd med selskapets oppdrag ved å enkelt rulle ut innlegg i både bloggformat på nettstedet deres, og via podcast i iTunes.

Security Podcast Episode 32 - LastPass, AdBlock Blocked, RSO, FireEye, MSN, AMX, Spam
Trsutedsec 01 01

29 Sikkerhet Ukentlig

Security Weekly har som mål å oppmuntre til interesse for IT-sikkerhet som en gratis ressurs. Deres tiltalende, diskrete diskurs om komplekst infosec-materiale faller rett i tråd med grunnlegger Paul Asadoorians vektlegging av å temperere tungt stoff med underholdning.

Security Weekly # 448 - Sårbarhetsadministrasjonens modenhetskurve
Securityweekly 01 01

30 Røde segl

Sikkerhetsbloggen over på Red Seal sjekker alle viktige bokser - forskning, applikasjon, forhåndsvisning - og gjør mest mulig ut av selskapets engasjement med over 200 av Global 2000-organisasjonene. Red Seal regner US DoD som en klient og har blitt referert til i Huffington Post samt flere andre publikasjoner med innhold som spenner fra livsstilsråd til sikkerhet.

2015 Alamo AFCEA Chapter Event (ACE) Speakers Focus on Solving Root Causes of Cybersecurity
Redseal 01 01

31 Naken sikkerhet

Sophos 'sikkerhetsblogg er høyt ansett i både den profesjonelle og den offentlige sfæren, og vinner konsekvent priser. Det er ikke vanskelig å se hvorfor, med omfattende dekning av alle sikkerhetsrelaterte ting og et pent, tiltalende format. Naked Security kan bare oppfattes som naken hvis du tolker det som å løfte sløret av kompliserte temaer med alt annet enn trit innsikt.

Adblocker-blokkering beveger seg til et helt nytt nivå
Ns 01 01

32 Sikker & Erfarne

Nok et suverent tilbud fra essene bak F-Secure, Safe and Savvy-bloggen, gjør det teoretiske fordøyelig for de mindre teknisk tenkende blant oss. Du kan forvente mange sikkerhetstips, personvernutvikling og nyheter om lagring av skyer i tillegg til et praktfullt PrivacyChecker-verktøy. Dette gir besøkende et innblikk i sitt digitale fotavtrykk, sammen med den forventede pluggen for F-Secures eget FreedomePrivacy-verktøy. Dette føles nyttig enn gimmicky, men prioriterer utdanning fremfor om en besøkende bruker produktene sine.

MIKKO HYPPONEN'S MALWARE Hall Of Fame
Saceandsavy 01 01

33 Electronic Frontier Foundation

EFF tilbyr en aktivistsentrisk blogg med oppdateringer rundt kampen for digitale rettigheter. Bruk av en ytterligere kritisk linse blir brukt til søken av mange netizens etter åpen tilgang, ved å se nøye på humpene mellom aktivister og lovgivere og håndhevere ønsker om kontroll og begrensning (ofte foreskrevet av selve kontoret som de hender hold, i motsetning til sunn fornuft).

Stå med Diego. Støtte Open Access.
Eff 01 01

34 Securelist

Securelist, som ble fakturert som et sted for eksperter fra Kaspersky Lab å dele sine funn og meninger, er et mer teknisk grep om saker enn de nevnte ThreatPost (også drevet av Kaspersky Labs). Som et resultat er Securelist mer fokusert på fagpersoner og bør betraktes som sådan.

Fra Linux til Windows - Ny familie av stasjonære bakdører på tvers av plattformer oppdaget
Securelist 01 01

35 edderkopplaboratorier

Trustwaves labsikkerhetsblogg gjenspeiler organisasjonens internasjonale tilstedeværelse, som inkluderer en imponerende samling med nærmere 50 patenter. Denne 26 år gamle databeskyttelsesinstitusjonen har ikke holdt så lenge ved en tilfeldighet - snarere som et produkt av kunnskap og anvendelse, og en fornøyd klientelliste som holder selskapet nynnende.

Om CVE-2015-8518: SAP Adaptive Server Enterprise Utvidet lagret prosedyre Uautorisert påkallelse
Sp 01

36 HOT for sikkerhet

Bitdefenders blogg inneholder innlegg fra andre bemerkelsesverdige medlemmer av prislisten2016 ProPrivacy, inkludert Graham Cluley. HFS er også en av de mest visuelt tiltalende bloggene vi kom over, med layout og design som gjør informasjonen du trenger lett å finne, og holder uformell surfing engasjerende uten at du trenger å rulle ned på en lang side i det uendelige.

Fire av ti ansatte deler passord med familiemedlemmer
Hotforsec 01 01

37 null dag

ZDNet, som er en offshoot av CNET, gir intelligens og nyheter til IT-proffer og kyndige forbrukere, uavhengig av hvilket stadium i innkjøpssyklusen sistnevnte befinner seg. ZDNets Zero Day-sikkerhetsblogg hopper over produktanmeldelsene som tilbys av søsterens nettsted, og velger i stedet for nye nyheter og trending temaer, med tunge doser relevant analyse fra Sør-Afrika til Skandinavia - og overalt i mellom.

EU, USA Strike Ny datadelingspakt for å redusere overvåkingsproblemer
Zdnet 01 01

38 CIO

CIOs blogg er en overflod av dagens infosec-utvikling med et veldig inkluderende syn på sikkerhet. Opererer i et overfylt, alarmistisk rike ofte plaget med dommedagspådommer, er CIO-bloggen behagelig pragmatisk - du vil like sannsynlig finne et stykke på STEMdegree-verdi som en oppskrivning av de siste malvertiserende ordningene.

Oppstart etterligner sikkerhetsanalytikerens beslutninger, lærer av mennesker
Cio 01 01

39 Bare sikkerhet

The Simply Security Blog fra TrendMicro er et utmerket eksempel på en ordentlig vedlikeholdt sikkerhetsblogg for selskaper, med regelmessige oppdateringer og emner som spenner fra Cloud til IoT, kryptering til finansielle tjenester. Simply Security har også innebygd nettstedoversettelse for over 15 land - en til tider oversett, men likevel ikke mindre imponerende funksjon.

Så du vil være en cybercrime superstjerne?
Trendmicro 01 01

40 VeraCode

VeraCodes blogg bringer tanker og meninger fra noen av de beste innen appsec-feltet på lys. Partnerskap med Fortune 100-selskaper i tillegg til andre sikkerhetsbyråer speiler de fremtidsrettede tilnærmingene som dominerer deres innlegg, med en filosofi som verdsetter futurisme over selvtilfredshet. Gratulerer med dagen og her er ytterligere ti år, VeraCode!

Hvordan AppSec passer inn i et informasjonssikkerhetsprogram
Ver 01

41 Akamai

Nok en global aktør på sikkerhetsscenen, denne skyleverandørens blogg er en solid leder for alle ting infosec. De som er interessert i skysikkerhet bør absolutt legge dette tilbudet til sine bokmerker og bla gjennom de vanlige, informative innleggene.

Endre spillereglene
Acamai 01

42 karbon svart

Sluttspesialistene på Carbon Black driver bloggen sin med aplomb, fra design til utførelse - og forklarer kanskje hvorfor de har samarbeidet med alle fra Nissan til Major League Baseball. Spesielt verdt å se er de fantastiske vloggene og sikkerhetsnyhetsoppdateringene fra hele samfunnet.

#BENVLOG 2.0: Hvordan bruke "synlighet" faktisk
Karbonblack 01

43 FireEye

FireEyes sikkerhetsblogger tilbyr en ledende virksomhet innen trusselforebygging utover den vanlige prisen (det er tre av dem for det første). Blogg-hydra er praktisk delt inn i ThreatResearch, Products and Services og Executive perspektiver; som hver oppdateres med samme omhu, og illustrerer firmaets like respekt for forbrukere, fagpersoner og infosk nerder..

For statlige og lokale myndigheter garanterer ikke Cyber-samsvar sikkerhet
Fireeye 01 01

44 flyingpenguin

Poesi og infosec er vanligvis ikke betegnelser du vil gruppere sammen, men FlyingPenguin viser at sikkerhet faktisk kan tjene den samme rollen for IT som dikt gjør for språk. Når du har tatt et skritt tilbake for å vurdere at funksjonen uten hensyn til formen på en eller annen måte er hul, og at mange ser på poesi med samme gjespende blasé-tude som de gjør trygghet, høres det, erm, heller poetisk.

USAs restitusjon for krigstidens internasjon av japansk-amerikanske sivile

Flyingpinguin 01 01

45 Securing The Human

SANS-bloggen er en utvidelse av statusen som et av verdens største sikkerhetssertifiseringsorganer. Med SANS er trening en konstant prosess, ikke en som stopper med smilene og et stykke papir (online cert). Deres eksperttrenere erkjenner også at begrensninger i læring nødvendigvis er tidsinduserte og derfor krever kontinuerlig anmodning og oppdatering for å prestere optimalt - som en datamaskin, nei?

En grunning om risiko og sikkerhetsbevissthet
Secthehuman 01 01

46 Samfunnsingeniør

SE er temaet du jour hver dag på Human Hacker-bloggen. Selv om oppdatering ikke er like rutinemessig som noen av våre andre tildelingsoppføringer, garanterer den smarte tilnærmingen å kombinere menneskelige roller for å avgjøre i hvilken grad sikkerhet fungerer (eller ikke fungerer), men gir HumanHacker en plass.

Hallo Barbie. Dukken som virkelig lytter
Humanhacker 01 01

47 HolisticInfoSec

Russ McCrees tilnærming til infosec er absolutt bred, og selv om noen nybegynnere kan bli overveldet, er det en grunn til at han har vunnet priser. Aldri redd for å gå inn i tungtveiende detaljer om tungtveiende emner som ‘hvordan man bruker IT-verktøy som en sjef’, er det liten overraskelse at siden hans gir så høy aktelse og god utsikt. Fortsett den gode jobben!

verktøysmed # 112: Red vs Blue - PowerSploit vs PowerForensics
Holistic 01 01

48 Carnal 0wnage

Hvis tittelen over ikke skrek (gamer!) På deg, er det sannsynlig at du ikke unner deg den populære tommeltreningen som har tatt de siste generasjonene med storm (ja, bevegelsessensor og VR-teknologi eksisterer, men vær ekte og innrøm den vil ikke erstatte kontrollere i minst et år eller to). Hardcore spillere og entusiaster med interesse for angrep og forsvarsprotokoller helt ned til detaljene, bør absolutt ta turen hit.

Tanker om ferdighetens mangel

Carnal 01

49 Southern Fried Security Podcast

Det er kanskje mer en podcast enn en blogg i strengeste forstand, men SFSP-mannskapet bringer varmen hver gang. Den fasitære tittelen til side, podcasten håper å bygge bro mellom skilling mellom elfenbenstårn og felles forståelse.

Episode 172 - Dypdykk om sikkerhetsbevissthet
Sørland 01 01

50 WikidBlog

Wikid er et firma som leverer 2FA-løsninger og generelle sikkerhetsnyheter, samt passord-sentriske analysestykker og firmaoppdateringer. Georgia-firmaet har vært et av de beste innen 2FA-virksomheten i et strålende nær ti og et halvt år.

End of Life for engangs passord for McAffee
Wikid 01 01

51 Risky.biz

Sikkerhetsbloggen over på Red Seal sjekker alle viktige bokser - forskning, applikasjon, forhåndsvisning - og gjør mest mulig ut av selskapets engasjement med over 200 av Global 2000-organisasjonene. Red Seal regner US DoD som en klient og har blitt referert til i Huffington Post samt flere andre publikasjoner med innhold som spenner fra livsstilsråd til sikkerhet.

Risky Business # 395 - Alex Stamos on Juniper-gate, SHA-1 and NSA surveillance
Riskybusiness 01 01

52 Hogan Lovells LLP

En sammenslåing mellom et stort britisk advokatfirma og dets amerikanske kolleger, Hogan Lovells er blant de største juridiske mulighetene for nettbasert sikkerhet. Deres transatlantiske partnere er blitt hedret med prestisjetunge Chambers Guides Awards og mange saker for klienter som HSBC, Future of Privacy Forum og US Chamber of Commerce.

“Nylige oppdateringer til DFARS Cybersecurity Rule.”
Hogan 01 01

53 Morrison Foerster

Det andre advokatfirmaet vårt er også rangert høyt i Chambers for cybersecurity, og det er ikke en strekning å si at det selvroerende techie advokatfirmaet vil være toppmoderne rettstvister når det kommer til hvem teknologibransjen holder seg til. som Adobe, CVS og LexisNexis ønsker å ansette. Fire kaliforniske kontorer, med ett i D.C. og et i NYC, viser MoFos markerte fokus på teknologirettigheter utover personvern - fra patentrett til Venture Capital.
Mofo 01 01

54 Lucius On Security

Den indiske sikkerhetsguruen Lucius Lobo deler sin kunnskap fra mange år som har tjent kunder med alle forskjellige bakgrunner over hele verden for TechMahindra. I tillegg til den vanlige (og svært viktige) infosec-informasjonen du kan forvente å finne, har Mr. Lobo en dedikert side for veiledning om barnesikkerhet - et spørsmål som hele infosec-samfunnet bør være mer oppmerksom på.

Svømming av flyplassens helpdesk leder oppmerksomheten til antiterrorstyrker på Den indiske republikkens dag

Lucius 01

55 Security Bloggers Network

Security Bloggers Network er i hovedsak en portal for mange av bloggene som er oppført i ProPrivacy-prisene våre, men likevel verdt å bla gjennom hvis du leter etter litt videre lesning - kanskje for noen blogger som ikke gjorde det til listen vår. SBN-strømmen er en praktisk måte å lese nytt innhold på, og trekker innlegg fra andre infosec-blogger til en kortfattet RSS-feed. Den beste delen er ikke en gang live (men bør rulles ut snart) - undermatinger samler sikkerhetsnyheter enda mer praktisk, ved å kategorisere innlegg i en ryddig liste over undermater: nyheter, malware, hacking, bedriftssikkerhet, uavhengig blogger. SBN er en lovende bedrift, og vi er glade for å se hva balansen i år gir for denne endelige oppføringen - så vel som de andre 54 før den.

Et siste forbehold: denne bloggen ble med vilje plassert i bakvakten, men utelukkende på grunn av omfanget og funksjonen. Fair, men hvor er innlegget dere likte? Dette skulle være ProPrivacy's 55 uforlignelige, uten sidestykke, praktfulle, bedre enn de "andre" infosec-bloggprislistene, med et anbefalt innlegg for hver?

Vel, siden SBN er mer en portal enn en innholdsprodusent, virket det logisk å ta den med i personvernhåndboken vår (advarsel: den er ganske lang, nesten 13 000 ord) - for et solid eksempel på selskapets urokkelige støtte for online personvern og sikkerhet . Fortsett, den er bare tre ganger så stor som denne artikkelen!

Noe du var uenig med? Kanskje vi gikk glipp av en oppføring, eller (internet-guder forbyr) feilaktig presentert noe, noe! Det er på ingen måte vårt ønske om å fornærme eller fornærme noen bloggeier, skribent, tilsynsmann eller på annen måte, på noen måte. Gi oss beskjed om feil i kommentarfeltet nedenfor, og glad lesing til øynene dine kan ikke fokusere og de flytende hvite tingene dukker opp i synsfeltet ditt, i hvilket tilfelle det kan være på tide å ta en velfortjent skjermbrudd.

(Godt gjort! Du klarte det gjennom innlegget! Phew!)

Secbloggersnetwork 01

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me