Bli betalt for innlegg? Ett nettsted for sosiale medier gjør nettopp det

Tilhengere av sosiale medier lar blindt, blidt eller villige som Facebook, Instagram og Twitter bruke dataene sine til å tjene milliarder av dollar. De får ingenting til gjengjeld, men uansett hvilken tilfredshet som kommer av å utsette liv i tedium. I noen tilfeller forårsaker hodepine å legge sitt liv til et øyeblikk av berømmelse. Det beriker absolutt ikke den gjennomsnittlige brukeren økonomisk. Alt som kan være i ferd med å endre seg.

En oppstart av sosiale medieplattformer, Steemit, forsøker å kaste den gamle modellen på hodet. Hvis det lykkes, kan det revolusjonere fremtiden til sosiale medier. I motsetning til de nevnte gigantene i sosiale medier, som gruver informasjonen vår uten å dele overskuddet, gjør Steemit det motsatte. Det belønner brukerne sine med kalde, harde kontanter i form av et cryptocurrency.

Dermed forbedres det innovative nettstedet for sosiale medier på de allestedsnærværende belønningsprogrammene som tilbys av hotell, flyselskaper og kredittkortselskaper. Disse rabatterer en brøkdel av kjøpet ditt til deg kontant eller i poeng. Du må imidlertid bruke penger for å få tilbake noen av dine egne penger. Se for deg et oppsett der du får betalt ikke for å bruke kalde, harde kontanter, men bare for å gjøre noe du allerede gjorde gratis! Du vil ikke samle dollar eller euro, men et cryptocurrency som heter Steem i stedet.

Hvordan fungerer Steemit?

På Steemit får du betalt en brøkdel av en Steem hver gang du legger ut, kommenterer eller "liker". Når du har samlet en haug med Steems, kan du betale inn penger for normal valuta. Hvis du er optimistisk med tanke på Steems forståelsespotensial, og håper det vil være på linje med Bitcoin eller Ethereum, kan du velge å holde Steems i stedet. Mange mennesker kan velge å gå denne veien på grunn av hvor lett det er å tjene Steems.

Skaperne av Steemit skryter stolt,

"Steem er den første cryptocurrency som prøver å belønne nøyaktig og transparent ... [de] individer som gir subjektive bidrag til samfunnet."

Den hadde sine umiddelbare beundrere, om enn i lite antall. Imidlertid var det da Steemit slapp sine første utbetalinger i juli 2016, snaut tre måneder etter lansering, at den fikk alvorlig oppmerksomhet. Spillere stablet inn. Steemit fikk interesse selv om du ble utbetalt i Steems, som som et begynnende cryptocurrency ikke har noen garantert verdi.

Investorenes tro på Steem har blitt belønnet. Verdien av utrullingen gikk kraftig tilbake fra de første 1,2 millioner dollar til 350 millioner dollar. Selv etter å ha slått seg tilbake, har den flatt ut på nærmere 300 millioner dollar, noe som betyr at den konsekvent er blant de 20 mest omsatte digitale valutaene. Ikke loslitt i det hele tatt. Siden lanseringen er mer enn 30 millioner dollar av Steem blitt distribuert til over 50 000 brukere, ifølge selskapets rapporter. Dette setter det på en bane for å velte modellen som ble bygget av sosiale medie-giganter gjennom flere tiår med bruk.

Den nye cryptocurrency og forretningsparadigmet til side, emulerer Steemit andre sosiale nettverk i stor grad. De mest populære taggene inkluderer ting som fotografering, liv, reise, kunst, og kanskje ikke overraskende, Steemit selv. Imidlertid har det minst en interessant forskjell - trolling - på grunn av kontantincitamentet. Steemits medgründer forklarer,

"For første gang er det en mulighet for trolling. Hvert sekund som noen bruker trolling, skader de potensielt omdømmet sitt og forhindrer seg i å tjene noe Steem. "

Brukere stemmer på innleggene dine, noe som er med på å bestemme utbetalingen.

En cryptocurrency for messene?

Steemits medstiftere er iherdig med å forkynne at det er lett å komme inn i dette markedet. Steem er designet som cryptocurrency for massene, ettersom hindringene for innreise nesten ikke eksisterer.

Steemit virker for meg som en idé hvis tid har kommet. I årevis har sosiale medier som Mark Zuckerberg blitt rik av å tjene penger på frivillig informasjon. Hva har du fått til gjengjeld for innholdet du genererte? Nada! Faktisk har noen brukere av de tradisjonelle plattformene på sosiale medier fått mer enn de har forhandlet for i form av kritikk, skam og lignende konsekvenser. Nå kan det i det minste være noen dollar å ta deg til ro og være en balsam for forbrenningen din.

Steem er et cryptocurrency som gleder seg over cryptocurrency-boblen. Det betyr at selv om du er så heldig å samle en del av Steems og bli rik, kan rikdommen din like forsvinne. Imidlertid la du innlegg før på andre plattformer uten utsikter til belønning. Disse plattformene tjente milliarder for andre. Hvorfor ikke sjekke Steemit - hva har du å tape?

Bildekreditt: Av nopporn / Shutterstock.com
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me