Guccifer 2.0 DNC Hack påstår Pro-Clinton korrupsjon

En datadumping fra en hacker som heter Guccifer 2.0, har forårsaket en enorm oppsving på Twitter de siste 48 timene. Datadumpen, som ble utgitt på lørdag via et WordPress-nettsted, er den andre i sitt slag fra den treffende navngitte hacker som har tatt ansvar for den nylige demokratiske nasjonale komiteen (DNC) hack.


Datadumpene (hvor den andre blir referert til som # Guccifer3 av Tweepers), blir respektert av mennesker overalt for å ha vist seg å avsløre enorme mengder korrupsjon i presidentvalget så langt. Spesielt med hensyn til intern støtte fra DNC - at det merkes utgjør valg rigging for presidentkandidat Hillary Clinton.

Interne notater som ble stjålet fra DNC av Guccifer 2.0, viser at Clinton allerede ble omtalt som den demokratiske kandidaten tilbake i mai 2015. Å avsløre at den enorme støtten som en demokratisk kandidat, Bernie Sanders, likte under primærene, alltid var bestemt for å mislykkes. Nyheten raser Sanders-tilhengere enormt, som nå føler at de har blitt utsatt for en bøyd valgprosess.

Under primærløpet har ideen (av Sanders-supportere) blitt antydet at Mainstream Medias dekning av Clinton sannsynligvis bidro til å tipse det demokratiske løpet på sin måte. Blant de nylig publiserte dokumentene er det imidlertid røykvåpen-bevis for direkte samvirke mellom mainstream medier og DNC for å hjelpe med å krone Clinton som den demokratiske kandidaten under valgprosessen.

Et brev fra mai 2015 med emnet “2016 presidentkandidater i GOP”, forklarer detaljer om ‘en foreslått strategi for posisjonering og offentlig melding rundt det republikanske presidentfeltet i 2016.’ En del av planen er fastsatt som følger;

'Målene våre i løpet av de kommende månedene vil være å ramme det republikanske feltet og den eventuelle nominerte og å gi en kontrast mellom GOP-feltet og HRC.'

Tydelige bevis ser det ut til at HRC (Hillary Clinton) ble stelt for det demokratiske kandidaturet. Lenger inn i brevet blir HRC nok en gang referert direkte på en måte som antyder en samstemt vektlegging fra DNC mot Clinton som klemmer den demokratiske seieren:

'Bruk spesifikke treff for å gjørme opp i vannet rundt etikk, gjennomsiktighet og kampanjeangrep mot HRC.'

# Guccifer3 DNC clinton

Media 'lett berøring' rapportering om Guccifer 2.0-lekkasje

Selv i lys av disse forbannende DNC-datadumpingene, har mainstream media stort sett konsentrert seg om delene som demonstrerer DNCs planlagte strategi for å skade republikanske kandidater, inkludert uventet sterke GOP-jokertegn Donald Trump.

En annen seksjon med tittelen ‘Reporter Outreach’ viser en ubestridelig vilje til spesifikt å påvirke media på en urettferdig måte:

"Arbeid gjennom DNC og andre, bør vi bruke bakgrunnsundervisning, forberede reportere på intervjuer med GOP-kandidater, slå av samtalene og motstå tonehøyder for å hjelpe tonehistorier uten fingeravtrykk og bruke reportere til å drive en melding."

"Både DNC og utenfor grupper ønsker å gjøre hendelser og trykker omkring de republikanske begivenhetene for å sette inn meldingene våre i pressen deres og for å tvinge dem til å svare på spørsmål rundt sentrale spørsmål."

Selv om dette kanskje ikke virker for forbannende for noen mennesker, og det absolutt er vanlig praksis i politikken i disse dager for partier å angripe deres konkurranse, viser brevet absolutt en vilje fra DNC til å påvirke mediene direkte.

Denne strategien ser ut til å ha fungert sterkt i Hillary Clintons favør - ifølge Decisiondata.org - hvis funn viser at det var en "sjokkerende" medieoppslutning på det store antallet støttespillere som møtte opp til Sanders stevner (tusenvis og ofte mye mer enn HRC fikk).

Underholdende, til tross for datadumpen (som ektheten ikke er blitt nektet av DNC), holder DNC fast ved sine påstander om at hackingen ble utført av sofistikerte russiske (muligens regjerings- eller FSB) -aktiver. Denne troen er nå åpen for spørsmål med tanke på Guccifer 2.0 påstand om at han handlet alene:

‘Det verdensomspennende kjente cybersecurity-selskapet CrowdStrike kunngjorde at den demokratiske nasjonale komitéen (DNC) -servere hadde blitt hacket av“ sofistikerte ”hackergrupper. Jeg er veldig fornøyd med at selskapet satte stor pris på ferdighetene mine))) Men faktisk var det enkelt, veldig enkelt. '

For sin del i historien har den russiske regjeringen nektet involvering i hacket. Enten det er en ensom hacker (som hevdet), eller ikke, muligheten for at den er en russisk hacker forblir, selvfølgelig, et rimelig alternativ - og det er sikkert nok av omstendighetsbevis som tyder på at det var en russisk høyttaler - sannsynligvis ved å bruke en Russisk tastatur.

Det virker også åpenbart at hvem hackeren er; de vil sannsynligvis gjøre sitt ytterste for å avverge øynene fra identiteten til å unngå å bli fanget som den opprinnelige Guccifer-navnebroren..

For de som ikke er klar, er denne siste varsleren oppkalt etter den opprinnelige Guccifer-hackeren: Den rumenske cyberhacktivisten som steg til beryktet for en serie hacks i 2013 som involverte en rekke amerikanske myndighetspersoner. Inkludert e-postmeldinger mellom Sidney Blumenthal og Hillary Clinton sendt ulovlig på en ‘usikret personlig e-post’ som nevner 2012 Benghazi-terrorangrepet i Libya (blant annet).

Guccifer avventer foreløpig straffutmåling ved fengsel i Alexandria i Virginia, etter å ha blitt utlevert fra Romania til USA for å møte siktelser for hacking av myndighetspersoner. Guccifer, hvis egentlige navn er Marcel Lazăr Lehel, erklærte seg skyldig på anklagene som ble pålagt mot ham. I følge en uttalelse fra Justisdepartementet:

'I en uttalelse om fakta inngitt med sin klageavtale innrømmet [Lehel] at han i det minste oktober 2012 til januar 2014 med vilje fikk uautorisert tilgang til personlig e-post og sosiale mediekontoer som tilhørte omtrent 100 amerikanere, og han gjorde det for å ulovlig skaffe ofrene sine personlige opplysninger og e-postkorrespondanse. Hans ofre inkluderte et øyeblikkelig familiemedlem av to tidligere amerikanske presidenter, et tidligere medlem av det amerikanske kabinettet, et tidligere medlem av U.S. Joint Staff stabs og en tidligere presidentrådgiver, innrømmet han. [Lehel] innrømmet at han i mange tilfeller offentliggjorde [sic] sine ofrenes private e-postkorrespondanse, medisinsk og økonomisk informasjon og personlige bilder. '

Når det gjelder Guccifer 2.0, ser det ut til at disse to første forbannende datadråpene (som inkluderer score til påståtte DNC-økonomiske rapporter som inneholder detaljene om enorme donasjoner og deres givere) bare er starten. På WordPress-sidene har hackeren lovet å gi ut tusenvis av ekstra dokumenter og e-postmeldinger som allerede (er påstått) er blitt videresendt til Wikileaks (som det antas vil publisere dem på rett tid).

En interessant utvikling, da, er det faktum at Wikileaks nettopp har gitt ut en nysgjerrig torrent kalt ‘Wikileaks Insurance.’ Per dags dato er innholdet i disse filene ukjent fordi krypteringsnøkkelen ennå ikke er utgitt. Wikileaks har sagt at torrenten vil fungere som en "dødmannsbryter" hvis de skulle få noen problemer med å lage en fremtidig utgivelse (som varsleren organisasjonen planlegger å lage snart).

Hvorvidt noe av dette vil ha effekt på presidentvalget, gjenstår å se. Hvis Hillary Clintons bortskjemte stående så langt er noe å gå med, men det er sannsynlig at Clinton vil fortsette å være uten betoning av disse siste avsløringene. Uberørbar er absolutt et ord som dukker opp for tankene.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me