Hvorfor er VPN-abonnement på livstid en dårlig investering?

Når det kommer til at købe en VPN, kan der ikke være nogen tvivl om, at betaling for en længere abonnementsperiode høster nogle ret enorme besparelser.

VPN-udbydere belønner forbrugerne for at have forpligtet sig i en længere periode. Dette betyder, at det er muligt at få næsten enhver VPN-service billigere, hvis du vælger en længere abonnementsperiode. Men virkeligheden er, at du også kan abonnere for længe. Det, vi taler om, er selvfølgelig det dårligt anbefalede livstidsabonnement.

Du kan forestille dig, at efter at have fundet en fremragende VPN-service, er der ingen grund til ikke at få en livstidskonto. Desværre kunne dette ikke være længere væk fra sandheden. At abonnere på en VPN i en levetid er aldrig en god ide - fordi der simpelthen er for mange faktorer, der kan gå galt på lang sigt.

Så lad os dykke ind og se på enhver grund til det abonnerer på en VPN for evigt anbefales aldrig.

VPN'er ændres med tiden og skal opdateres

Når du køber din yndlings parfume eller aftershave, lugter den den samme hver eneste gang. Dette skyldes, at ingredienserne til den lugt skal forblive de samme for at forbrugerne skal være glade. Med en VPN-tjeneste er det modsatte sandt.

En god VPN-service skal konstant plejes af sit kerneudviklingsteam for at sikre, at den er i topform. Netværk af servere skal analyseres, og teknologien, de kører på, skal serviceres og opdateres regelmæssigt for at sikre, at de forbliver i forkant af branchen.

Hvis du ikke udfører dette vigtige vedligeholdelse, vil det uundgåeligt føre til en VPN-service, der langsomt forringes. Og hvis du uforsigtigt køber et livstidsabonnement på den service - et par år nedefra kan du sidde på en ubrugelig service, som du ikke længere ønsker.

Hurtig langsom

Tilslutningshastighederne kan falde

Et mærkbart symptom på dårlig VPN-vedligeholdelse er stadig faldende forbindelseshastigheder. Som VPN-anmelder, der tester VPN'er igen og igen, år efter år, er jeg godt klar over, at nogle tjenester bliver bedre og nogle bliver værre.

Hvis du abonnerer på en VPN i en levetid, har VPN-udbyderen allerede fået dine penge, og det har ikke noget reelt incitament til at fortsætte med at kæmpe for at holde sin service fungerer optimalt. Denne stagnation kan føre til forringelse af tjenesten, især hvis VPN falder fra nåde og ikke længere formår at få nye abonnenter.

Resultatet? En dag er de megahurtige forbindelseshastigheder, der gjorde det muligt for dig at streame i high definition, længe gået. Og du vil sidde fast med en træg VPN, der ikke er god til noget.

Kundeservice kunne gå ned på toilettet

En almindelig VPN-funktion, der har tendens til at være ustabil, er niveauet for kundesupport, der leveres. Når en VPN bliver ældre, håber du, at den forbedrer sig med tiden og går fra at have e-mail support til 24/7 live chat support. Ganske vist sker dette nogle gange, men andre gange forekommer det nøjagtige modsætning.

I årenes løb har vores VPN-eksperter set, at tjenester begynder lovende, kun for at vildle et par år nedefra. God kundesupport, som kræver personale, uddannelse og god infrastruktur, er ofte en af ​​de første dele af en VPN-service, der mislykkes.

Hvis du ikke har nogen til at hjælpe, når du har et problem med din VPN, kan det betyde, at selvom du betaler for et abonnement i en levetid - kan du overhovedet ikke bruge tjenesten.

Stresset kvinde

Et tab af nøgletjenester

De fleste mennesker vil have en VPN til at fjerne blokering af indhold fra hele verden. Desværre giver VPN-tjenester ikke altid adgang til de nøgletjenester, du ønsker. I de sidste par år har vi set tjenester som Netflix, BBC iPlayer - og mange flere - der kæmper hårdt for at blokere VPN IP-adresser.

Mange VPN-udbydere har ikke ekspertisen til at fortsætte med at fjerne blokering af de bedste onlinetjenester og har allerede givet op. Efterhånden som der går mere tid, bliver tingene kun sværere, og det vil kun være VPN-udbydere i verdensklasse - der investerer stærkt i banebrydende forbedringer - som fortsat giver adgang til alt, hvad du elsker.

Netflix nr

Kryptering går ud på dato

Engang var PPTP-kryptering betragtet som sikker. Derefter, en dag, knækkede NSA det, og det privatliv, den leverede, var længe væk. Nu har vi selvfølgelig den hellige gral af VPN-kryptering: OpenVPN. OpenVPN er en fremragende protokol, fordi den kan tilpasses og Open Source.

Når OpenVPN implementeres efter de nyeste standarder med en stærk ciffer, robust autorisations hash og et sikkert håndtryk, er protokollen ekstremt sikker - og det er dine data også. Desværre forbliver intet sikkert for altid.

Over tid overgår nye sårbarheder. Efterhånden som teknologien ændres, skal VPN-sikkerheden, der leverer datafortrolighed, også være. Dette er grunden til, at VPN-protokoller gennemføres gennem professionelle revisioner.

Historienes moral? Det er muligt, at en VPN, du abonnerer på i år, muligvis ikke er sikker et par år nede. Hvad mere er, medmindre du holder dig informeret om ændringer i VPN-miljøet, kan du antage, at du bliver beskyttet, når dine data i virkeligheden er i fare.

Fortrolighedspolitik Vpn-ændring

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og virksomhedsopkøb

En anden vigtig del af en VPN-service, der kan ændres, er privatlivspolitikken. Selvom det er naturligt at antage, at en VPN-udbyder, der har en stærk ingen logbogspolitik nu - altid vil være sådan, er dette ikke nødvendigvis sandt.

VPN-firmaer får ofte buyout-tilbud fra andre virksomheder. Alene i det sidste år har vi set store internetsikkerhedsfirmaer som Norton og Avast lancere VPN-tjenester. Det er muligt, at disse store virksomheder ser ud til at foretage VPN-erhvervelser, og med tiden kan VPN-markedet ændre sig drastisk fra dagens landskab.

Hvis et firma køber VPN, du har købt et livstidsabonnement til, er det sandsynligt, at du stadig har tilladelse til at fortsætte med at bruge VPN. Der er dog ingen garantier for, at den nye ejer pludselig ikke ville ændre privatlivspolitikken. Dette kan give dem mulighed for at begynde at føre logfiler om, hvad du gør online for at sælge til tredjepart.

Desværre, fordi du ikke er en kilde til indtægter til den nye erhverver - du er en byrde - og det er sandsynligt, at det nye firma måske ønsker at begynde at skabe en indtægt fra dine data.

Bust

VPN kunne gå i bustring

Endnu værre end en fusion eller udkøb er den meget reelle mulighed for, at en VPN-udbyder kan gå i spil. Hvis VPN går i modtagerskab, kan du vinke dit livstidsabonnement farvel. Husk, VPN'er er temmelig dyre at køre, så at betale en gang, og at forvente at bruge det for evigt er lidt af en fantasi.

Det kunne være en fidus

Tidligere har der været tilfælde, hvor VPN'er dukker op, der tilbyder et abonnementsgebyr på kun 13 dollar. Det er en sindssygt lav pris, og du vil ikke blive overrasket over at finde ud af, at VPN forsvandt kort efter, at det syntes at stjæle alles penge! Hvis det er for godt til at være sandt, er det sandsynligvis en fidus!

Et eller to år

Et år eller to er nok

I slutningen af ​​dagen er dine penge dine. Hvis du ser et VPN-abonnement, som du mener er en lejlighedskøb, skal du under alle omstændigheder gøre som du vil. Hvis omkostningerne ved livstidsabonnementet er billigere end fire eller fem års værdi af årlige VPN-takster, kan det være en gamble værd.

Husk dog, at VPN'er ikke er billige at køre. En god VPN pådrager omkostninger til vedligeholdelse af servere og vedligeholdelse, R&D, udgifter til opgradering af sikkerhedsprotokoller, sikkerhedsrevisioner og mange andre dyre faktorer.

Af denne grund anbefales det stærkt, at du holder dig til et eller to-årigt abonnement. Dette gør det muligt for dig at se på dine muligheder med jævne mellemrum og sikre, at du ofte sammenligner markedet for at sikre, at du stadig får det bedste privatliv, sikkerhed og internetfrihed, der er tilgængelig på det tidspunkt. VPN'er, i modsætning til parfume, forbliver ikke de samme for evigt.

Meningerne er forfatterens egne.

Titelbillede kredit: iDEAR Replay / Shutterstock.com

Billedkreditter: smilingfresh / Shutterstock.com

Maridav / Shutterstock.com, r.classen / Shutterstock.com

Dirk Ercken / Shutterstock.com

Dim Tik / Shutterstock.com, Vetreno / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me