Hvorfor fungerer ikke MovieBox og ShowBox

ShowBox er en gratis film- og TV-streaming-app for Android. MovieBox er iOS-søsken, og er spesielt populært takket være sjeldenhetene til slike apper på Apples hage-hage-plattform.

At MovieBox kan installeres på både jailbroken-enheter (ved hjelp av Cydia) og ikke-jailbroken-enheter (ved hjelp av en spesiell konfigurasjonsfil for Safari-nettleseren) har bare gjort det mer populært for iOS-brukere.

Dessverre har både ShowBox og MovieBox sluttet å virke. Ingen av appene kan koble seg til serverne.

Så hva skjedde?

Lite i veien for offisiell informasjon er tilgjengelig, selv om DTAthemes hadde en "veldig kort samtale", der utviklerne bekreftet at prosjektet var over.

Denne utviklingen følger søksmålstiltak inngitt av en koalisjon av filmstudioer mot en rekke nettsteder som er vert for ShowBox og MovieBox-filene.

Som en del av denne operasjonen ble Cloudflare og Godaddy beordret til å overlate registreringsinformasjonen for flere nettsteder, inkludert Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rwapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg, og Showboxappdownload.com.

Det virker som om ShowBox / MovieBox-utviklerne ganske enkelt har bestemt at det er på tide å kaste inn håndkleet.

Hvilke alternativer er det?

Den gode nyheten for ShowBox- og MovieBox-brukere er at en rekke gode alternativer er tilgjengelige ...

Popcorn Time

Popcorn Time er en åpen kildekode-app som bruker BitTorrent P2P-teknologi for å streame videoinnhold av høy kvalitet til skrivebordet eller mobilenheten. Dette innholdet er hentet fra torrent-nettsteder for film og TV. Det glatte brukergrensesnittet og muligheten til å levere jevn 720p eller 1080p videostreaming uten å bufrere problemer på selv ganske treg internettforbindelser har fått appen til et enormt følgende.

Movie Box hjemmeside

Annet enn å presse deg til å kjøpe en VPN, er Popcorn Time gratis uten annonser og lar deg caste til en stor skjerm via Chromecast, AirPlay eller DLNA.

For tiden er det bare to gafler av denne open source-programvaren som vi anbefaler Popcorn-Time.to og PopcornTime.sh, som begge tilbyr Android .apk-nedlastinger. MoviePass-flyktninger kan bruke Popcorn-Time.to iOS-installasjonsprogrammet uten jailbreak nødvendig, eller hvis du bruker en jailbroken enhet, kan du legge til Popcorn-Time.to-repo til sine Cydia-kilder.

I teorien er et annet godt alternativ for brukere på hvilken som helst plattform å besøke PopcornTime Online, en nettleserbasert versjon av Popcorn Time. Men dette så ikke ut til å virke da vi testet den for denne artikkelen.

Det er spesielt viktig å alltid bruke en VPN når du streamer med Popcorn Time fordi appen bruker BitTorrent-fildelingsprotokollen. Dette gjør nedlastere veldig enkle å spore med mindre de bruker en VPN for å skjule sin virkelige IP-adresse. Vennligst se 5 beste VPN-er for Popcorn Time for mer informasjon.

Kodi

Kodi er en veldig populær open source IPTV-streaming-app. Den grunnleggende multiplattform-appen gir ikke tilgang til ulovlig innhold, men det er enkelt å installere tredjeparts Kodi-tillegg som gjør.

Appen er tilgjengelig på de fleste plattformer, selv om iOS-brukere enten trenger en jailbroken enhet eller å gå gjennom en svak oppsettprosedyre som krever en Mac som kjører Xcode 7.

Streaming av ulovlig innhold er tryggere på Kodi enn på Popcorn Time fordi Kodi-tilleggsprogrammer bruker IPTV-kilder som er lokalisert på sentrale servere. Husk imidlertid at sentrale servere kan brukes, og IP-adressene til alle som streamet innhold fra dem, innhentes.

Vi anbefaler derfor på det sterkeste at Kodi-brukere bruker et VPN for å skjule sin sanne IP-adresse. VPN-er er også nyttige for å få tilgang til lovlig innhold som er begrenset til visse land. Slik som Storbritannias BBC iPlayer. For mer diskusjon om Kodi, vennligst se Beste VPN-er for Kodi.

TeaTV

Denne streamingappen for Android, Windows og macOS tippes kraftig på #ShowBox Twitter-tråden. Vi sjekket ut Android-versjonen og fant en smart look-app som tilbyr et stort og oppdatert bibliotek med film- og TV-titler.

Filmboks te-TV

Disse streames jevnt i 1080p, selv om du er klar over at appen er ad-støttet.

Konklusjon

MovieBox og ShowBox var gode apper for å se gratis film- og TV-innhold, men de er ikke det eneste alternativet. Vår personlige preferanse er Popcorn Time, men enda mer enn Kodi, TeaTV eller andre IPTV-løsninger, trenger du virkelig bruke en VPN med det for å holde deg trygg.

Bildekreditt: Av Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me