IRS for å undersøke $ 20 000 + Coinbase-transaksjoner

I år har det vært en meteorisk økning i prisen på Bitcoin. For folk som kjøpte cryptocurrency når det var drastisk billigere, har gevinstene vært eksepsjonelle. For de som kjøpte den for ett, to, tre - eller mer - år siden, har det bullish markedet banet vei for oppblåste Bitcoin lommebøker.

Imidlertid er det dårlige nyheter for innbyggere i USA som har hatt glede av rikdommen. Internal Revenue Service (IRS) har bestemt at hundrevis (om ikke tusenvis) av amerikanske statsborgere som eier Bitcoins ikke har deklarert og betalt skatt for deres enorme gevinster. Folk som kjøper, eller tidligere har kjøpt Bitcoins (og andre altcoins), tjener alvorlige penger - og onkel Sam vil ha en bit av paien.

I følge IRS innrømmer Bitcoin-eiere at de anser Bitcoins for å være en måte å unngå skatt på:

“Brukere av cryptocurrency har åpent erkjent at de vurderer å bruke Bitcoin for å unngå skatterapporteringskrav."

Over hele linja

I november 2016 sendte skattemyndighetene inn en anmodning for domstoler om å avtjene en "John Doe" innkalling til alle amerikanske Coinbase-kunder som overførte Bitcoin mellom 2013 og 2015. Coinbase er en populær lommebok- og cryptocurrency-utveksling som ble grunnlagt i 2012. En “John Doe” -ordre er såkalt fordi den ikke trenger å spesifisere ett bestemt mål. I stedet gjelder det alle som anses å falle inn i en bestemt gruppe, som spesifisert av deres aktiviteter.

Opprinnelig ble forespørselen innvilget. Skattemyndighetene fikk tillatelse til å oppsøke identiteten til amerikanske Coinbase lommebokholdere. Advokat Jeffrey K. Berns (administrerende partner for Berns Weiss LLP) inngav imidlertid deretter for å få omleggingen omgjort. Skattemyndighetene fremmet et forslag som ba retten avvise Berns anke. Coinbase og en rekke «John Does» fortsatte å argumentere mot rettens avgjørelse.

Deretter, i mars 2017, trakk Berns på mystisk vis bevegelsen. Dette ga skattemyndighetene klarsignal til å be om at domstolen håndhever datainnkallingen om Coinbase. Skattemyndighetene ga følgende uttalelse til støtte for sin forespørsel:

“Det har skjedd en eksplosjon av milliarder av dollar formue på bare noen få år fra bitcoin, hvorav en betydelig mengde uten tvil har tilfalt USAs skattebetalere, og praktisk talt ingen tredjepart rapporterte til IRS om den inntektsøkningen. ”

IRS

Skatteunndragelse

I følge IRS innrømmet Coinbase at informasjonen den ønsket involverte 8,9 millioner Coinbase-transaksjoner, med 14 355 Coinbase-kontoinnehavere. Skattemyndighetene kunne krysshenvise dette mot personer som hadde erklært skatt fra Bitcoins. Etter å ha gjort det rapporterte det at:

"Bare 800 til 900 skattebetalere rapporterte gevinster relatert til bitcoin i hvert av de aktuelle årene, og at mer enn 14 000 Coinbase-brukere enten har kjøpt, solgt, sendt eller mottatt minst $ 20.000 i bitcoin i et gitt år."

Det beviste skattemyndighetene "at mange Coinbase-brukere kanskje ikke rapporterer om sine bitcoin-gevinster." Av den grunn bestemte retten igjen at skattemyndighetene "har en legitim interesse i å undersøke disse skattebetalerne."

Retten besluttet imidlertid også at skattemyndighetens anmodning om å undersøke alle amerikanske Coinbase-kontoeiere var for bred. Det tvang skattemyndighetene til å begrense omfanget av etterforskningen. Skattemyndighetene gikk med på bare å be om informasjon angående kontohavere som ikke hadde hatt skjema 1099-K innlevert av Coinbase i løpet av den aktuelle tidsperioden. I tillegg ville den ikke søke registreringer av personer som allerede er kjent for skattemyndighetene.

Coinbase Irs

Gitt Go Ahead

Nå, til stor glede for skattemyndighetene, har den amerikanske domstolen bestemt at det er lovlig at skattemyndighetene samler inn viss informasjon om Coinbase-brukere for å finne ut om amerikanske statsborgere unngår å betale skatt. Rettens endelige avgjørelse setter imidlertid visse ekstra begrensninger for hvem skattemyndighetene kan be om informasjon om, og hvilken informasjon den kan be om.

Opprinnelig hadde skattemyndighetene bedt om brukerprofiler, brukerpreferanser, brukersikkerhetsinnstillinger og historikk, brukerbetalingsmetoder og andre data knyttet til finansieringsorigin for Coinbase lommebøker. Skattemyndighetene ønsket også å få hendene på alle lommeboksaktivitetsposter, inkludert dato, beløp og type transaksjon, pluss navn / identifikatorer på parter som er involvert i transaksjoner og til og med forespørsler om å sende eller motta Bitcoin.

"Over 20 000 dollar"

Retten har imidlertid bestemt at skattemyndighetene bare vil kunne be om spesifikke detaljer knyttet til kontoer som har foretatt transaksjoner på over $ 20 000 i perioden 31. desember 2013 til 31. desember 2015. I tillegg har visse poster blitt ansett som ikke-gå område - spesielt alle kontoåpninger, kopier av pass eller førerkort, lommebokadresser og offentlige nøkler til lommebøker.

Retten fant også at visse poster ikke var nødvendige for IRS-undersøkelser "på dette stadiet." Disse inkluderer "registreringer av Know-Your-Customer diligence, avtaler eller instruksjoner som gir en tredjeparts tilgang, kontroll eller godkjenning av transaksjoner og korrespondanse. mellom Coinbase og brukeren eller tredjepart med tilgang til lommebok. ”

Coinbase har rapportert dette som en delvis seier fordi det reduserer antall lommebøker som kan undersøkes fra 480.000 til 14.000 kunder.

Coinbase

Hva Coinbase må overlate til skattemyndighetene, er imidlertid fortsatt sensitive ting. Spesielt med tanke på at det gjelder kontoeiere som har foretatt transaksjoner for over $ 20.000. Det er jo kontoeierne med de største Bitcoin-rikdommene som er mest sannsynlig å ha unnviket skatt mest. Dette er hva retten bestemte er fair game:

Navn, fødselsdato, adresse, skattyter-ID-nummer, poster over kontoaktivitet inkludert transaksjonslogger eller andre poster som identifiserer dato, beløp og type transaksjon (kjøp / salg / utveksling), saldoen etter transaksjonen og navnene på motparter til transaksjonen, pluss alle periodiske kontoutskrifter eller fakturaer (eller tilsvarende).

Det skal gi skattemyndighetene mye å komme i gang. La oss heller ikke glemme at retten bestemte at andre poster "kan bli nødvendig for en spesifikk kontoinnehaver når skattemyndighetene gjennomgår de aktuelle postene." Virker som de menneskene som trodde at Bitcoin skulle bli et uregulert tilfluktssted, var galt. Bitcoin er kjent for å bli brukt til kriminalitet, og myndighetene presser hardt tilbake.

Meninger er forfatterens egne.

Tittelbilde: Wit Olszewski / Shutterstock.com

Bildepoeng: Brandon Bourdages / Shutterstock.com, Wit Olszewski / Shutterstock.com, 360b / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me