John Oliver’s outrage over Net Neutrality Sparks FCC Outages

Én ting er sikkert, komikeren John Oliver brænder for netneutralitet. At opfordre hans seere til at bombardere Federal Communications Commission (FCC) websted med kommentarer har resulteret i en tsunami af klager, som har styrtet stedet. Dette er tilsyneladende ikke første gang, at en lidenskabelig Oliver-anmodning til hans publikum har forårsaget et skramfald på FCC.

Tilbage i 2014 båndede den demokratisk kontrollerede FCC om spørgsmål og teoretiserede internetudbydere (ISP'er), der skulle betale for ting som hurtigere service. John Oliver's lidenskabelige henvendelser til sit publikum om at blive involveret fik FCC-stedet til at gå ned. Siden da har FCC opgraderet webstedet, men ikke godt nok til at klare den seneste flod.

HBO-netværksværten er ikke omhyggelig med, hvem genstanden for hans FCC-glød er. Dengang omtalte han FCC's formand, demokraten Tom Wheeler, som en "dingo" for selv at overveje at give internetudbydere en sådan prisstyrke. Måske delvist som et resultat af Oliver's udgifter til emnet, Wheeler til sidst udstedte regler, der forbød betalte hurtige baner.

Med hensyn til hvad John Oliver synes om dagens FCC og dens republikanske formand, Ajit Pai, behøver man kun se på den URL, han dirigerer sine disciple til for at protestere på de foreslåede reglerændringer - gofccyourself.com. Den forrige debat om netneutralitet trak fire millioner kommentarer, men der er stadig masser af tid til at bryde denne rekord. Der er allerede modtaget 80.000 kommentarer på bare et par dage.

Net Neutrality II: Sidste uge i aften med John Oliver (HBO)

Net Neutrality II: Sidste uge i aften med John Oliver (HBO) Net Neutrality II: Sidste uge i aften med John Oliver (HBO)

Bemærk

Denne video er muligvis ikke tilgængelig i din region. Forbindelse til en amerikansk server med en VPN, der understøtter fjernelse af blokering af YouTube, giver dig mulighed for at få adgang til indholdet uden problemer.

Retorikken er hævet, fordi ante også er hævet. Nu handler debatten om, hvorvidt reglerne om netneutralitet overhovedet skal eksistere. I det mindste vil reglerne, der omklassificerer bredbåndsselskaberne som forsyningsselskaber under afsnit II, helt sikkert blive vendt. For sin del i sagaen har Pai bragt lidenskaber med sin skandaløse oratorium.

Han hakker ingen ord, når han siger, at netneutralitet regulerer ' "dage er nummereret," og at han har til hensigt at medbringe en "ukrudtshakker" til forskellige FCC-regler - sprog, som Oliver opines er "temmelig ildevarslende," som "seriemorder-tale". Det er bestemt ikke sprog, der passer til en formand for regeringsorganet. Yderligere tilføjede Oliver:

"Når Code of Federal Regulations kigger ud gennem vinduet om natten, er der bare Ajit Pai, der står stille og holder sin ukrudtshakker og venter på hans chance."

Oliver citerede det faktum, at Pai var en Verizon-selskabsadvokat, og at hans skildring af Wheelers regler som kvalt investering i infrastruktur var usandt:

"Hvad han i det væsentlige antyder der, er, at så snart titel II kom ind, sagde virksomheder, 'f - k det, at investere i infrastruktur er alt for svært nu, vi gør det ikke længere. Faktisk trækker noget af kablet ud af jorden, går vi tilbage til telegrafen."

For at styrke sin sag henviste Oliver til en tidligere begivenhed, hvor Verizon, AT&T og T-Mobile forhindrede, at Google Wallet blev installeret på deres telefoner, fordi den direkte konkurrerede med deres eget betalingsappsystem, Isis.

Problemet, som tilhængere af et virkelig gratis internet står overfor, er, at deres stemmer er for få, og deres forargelse ser ikke ud til at afspejles ved valgurnen, når valgdage rulles rundt. Desværre er seertallet på tv-kabeludtag relativt lille og meget liberal, så det afspejler ikke den brede folkelige konsensus. Hvis det gjorde det, ville vi ikke være i denne situation nu.

Årsagerne til dette er alt for mange til at behandle i denne artikel. Det er tilstrækkeligt at sige, at netneutralitetsspørgsmålet burde være en bi-partisan. Uanset om du er en demokrat eller en republikaner, en liberal eller en konservativ, har du en interesse i et hurtigt, gratis, innovativt internet.

Nu, hvor du er blevet advaret, og forhåbentlig er tilstrækkeligt opmuntret, hvad kan du gøre for at redde netneutralitet? Amerikanske borgere bør skrive til deres valgte repræsentanter i Kongressen. Du kan Google deres kontaktoplysninger eller bruge Electronic Frontier Foundation's værktøj til at gøre det. Amerikanske borgere kan også give deres mening til kende ved at give en kommentar på FCCs websted ved:

  1. Besøg den ironisk navngivne Restore Internet Freedom-webside på FCC-webstedet.
  2. Klik på + Ny arkivering eller + Ekspress. Medmindre du ønsker at tilføje en vedhæftet fil sådan et billede eller dokument, skal du bare gå til + Express.
  3. Udfyldelse af formularen. Hvis “Proceedings” ikke udfyldes automatisk for dig, skal du indtaste “17-108”.
Billedkredit: LastWeekTonight / YouTube.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me