Mozilla samarbeider med ExpressVPN

Mozilla og ExpressVPN har kunngjort et nytt partnerskap der brukere av Mozillas nylig omlagte Firefox Lite-app vil bli tilbudt en 7-dagers gratis prøveversjon av den populære VPN-tjenesten. Dette tilbudet vil være åpent for Mozilla Lite-brukere i India, Indonesia, Thailand og Filippinene.

I motsetning til et nylig kunngjort lignende partnerskap mellom Mozilla og ProtonVPN, som er et kortsiktig "eksperiment" som bare er tilgjengelig for en gruppe amerikanske brukere, er dette et langsiktig prosjekt som rulles ut til alle Firefox Lite-brukere i mållandene..

"Sammen vil vi tilby Firefox Lite-brukere en gratis 7-dagers prøveversjon av ExpressVPN, og hjelpe dem med å sikre forbindelsene sine og sikre at dataene deres ikke blir utsatt for nysgjerrige øyne eller ondsinnede aktører."

Harold Li, visepresident ved ExpressVPN, forklarte beslutningen om å målrette brukere i de utvalgte fylkene, fortalte oss:

"Disse fire landene er blant de med verdens største internettbestander og er de viktigste markedene som Mozilla retter seg mot med Firefox Lite for øyeblikket."

Mozilla-annonse

Mozilla

Mozilla Foundation er en ideell organisasjon som er mest kjent for å utvikle Firefox med åpen kildekode. Den store delen av inntekten kommer fra "søk royaltyer" fra Google, men Mozilla har nylig eksperimentert med måter å diversifisere inntektsmodellen på.

Det er rettferdig vi tror å anta at partnerskapet med ExpressVPN er en del av denne innsatsen.

ExpressVPN

ExpressVPN er en personvernfokusert VPN-tjeneste basert på De Britiske Jomfruøyene. Det holder ingen logger som går på bekostning av brukernes personvern, tilbyr eksepsjonell kundestøtte døgnet rundt og banebrytende ideen om en 30-dagers garanti uten pengene..

Den tilbyr apper for alle større plattformer, inkludert, selvfølgelig, Android (4.2+). ExpressVPN bruker veldig sterk kryptering i alle appene sine for å holde hackere og nysgjerrige myndigheter i sjakk. ExpressVPN løser alle DNS-spørsmål selv, og appene har full DNS-lekkasjebeskyttelse og drepebrytere for å sikre at brukernes virkelige identitet ikke blir utsatt på internett.

Charles Chen, leder for forretningsutvikling ved Mozilla Asia bemerket at:

“Vi ser VPN-er som et kritisk verktøy for internett-sikkerhet og personvern. ExpressVPN skilte seg ut for sitt banebrytende arbeid innen lekkasjesikring. Vi er glade for å ha etablert et så sterkt samarbeid for å bringe et helt nytt nivå av sikker mobilopplevelse for våre brukere. "

Det er verdt å merke seg at ExpressVPN tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode til alle brukere av Android-appen sin, uansett hvor de er basert.

Firefox Lite

Firefox Lite er en rask lettvektig nettleser designet spesielt for det asiatiske markedet. Firefox Lite, som er en omdirigering av Firefox Rocket, er bare en 3,5 MB nedlasting og har et sterkt fokus på å minimere bruken av båndbredde.

Turbo-modusen filtrerer ut annonser og annet tredjepartsinnhold fra websider for å øke hastigheten på lasting av sider og for å minimere dataforbruket. Det gir også muligheten til å lagre hele skjermen på PDF for lesing offline (sammen med en nettkobling slik at brukere raskt kan gå tilbake til nettstedet).

ProPrivacy.com's mening

Å oppmuntre folk til å bruke en VPN for deres sikkerhet og personvern er en god ting, så vi har ikke noe problem med at Mozilla slår strategiske partnerskap som dette, som både kommer brukerne til gode og reduserer avhengigheten av Google for inntekter.

ExpressVPN er også en stor VPN-leverandør, og en av få på markedet som har infrastrukturen som er nødvendig for å håndtere en tilstrømning av nye kunder fra disse veldig store markedene. India, Indonesia, Thailand og Filippinene er faktisk anslått å ha noen 729 millioner internettbrukere til sammen. Hvis til og med en liten prosentandel av disse menneskene tar Mozilla og ExpressVPN opp på tilbudet, er det viktig at VPN-tjenesten kan skalere utfordringen. Harold Li bekreftet overfor oss at ExpressVPN er klar for dette:

"ExpressVPN har vokst eksponentielt siden vi lanserte i 2009, og vi har konsekvent kunnet skalere ressursene og infrastrukturen vår for alltid å opprettholde bransjeledende hastighet, pålitelighet og kundeservice. Vi er sikre på at vi vil være i stand til å støtte veksten hos brukere som dette partnerskapet vil føre til."

Vår eneste bekymring er at Firefox Lite tydelig er rettet mot brukere i utviklende markeder som ofte sliter med å ha råd til mobildatabåndbredde. Et ExpressVPN-abonnement koster $ 12,95 per måned (eller $ 6,67 per måned hvis et årlig abonnement er kjøpt med den nåværende avtalen, som vi frykter mange mennesker i måldemografien kan slite med. Men det er en god service, så det vil være interessant å se hva Opptaket er. Da vi la dette til Li, sa han:

"Det vi har sett er at brukere over hele verden i økende grad ser personvern og sikkerhet på nettet som en nødvendighet, og er villige til å betale for å beskytte det. På slutten av dagen handler det om verdien vi kan tilby, og vi vet fra det betydelige antallet kunder i alle fire av disse lanseringsmarkedene at brukerne ser verdien i ExpressVPN. "

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me