Naken kjendis plastikkirurgi bilder hacket

Tidligere i år stjal russiske hackere kjent som Tsar Team nakne pasientfoto fra en plastikkirurgisk klinikk i Litauen. De krevde løsepenger fra pasienter fra hele verden og truet med å lekke sine kompromitterende bilder på nettet hvis de ikke betalte. Nå har en britisk klinikk for plastisk kirurgi som henvender seg til de rike og berømte, fått et ødeleggende copycat-angrep.

London Bridge Plastic Surgery (LBPS) ligger i nærheten av Marylebone i London sentrum. Den kjente klinikken er populær blant velstående klienter som ønsker det beste arbeidet som er tilgjengelig. Operasjonens nettsted sier at det er "en av de ledende klinikkene for plastisk kirurgi i Storbritannia."

Nå har hackere kjent som Dark Overlord stjålet en cache med bilder fra den berømte klinikken. De beryktede hackerne, som tidligere lekket sesong fem av Orange Is The New Black (til stor glede for fansen), truer med å publisere disse bildene på nettet.

Nude Celebrity Surgery Photos

De stjålne bildene inkluderer bilder tatt før, under og etter prosedyrer. Som sådan inkluderer de kompromitterende bilder av velstående klienter og kjendiser som valgte å gjennomgå prosedyrer som brystforstørrelser og kjønnsforbedringer. Blant dem som er berørt av den lune cyberattacken, er den britiske kjendisen Katie Price, AKA Jordan.

Tidspunktet for angrepet kan heve øyenbrynene. Hvorfor? Fordi Jordan nylig takket LBPS for en vellykket ansiktsløftning hun gjennomgikk på klinikken. Ettersom Jordan ikke er spesielt kjent utenfor Storbritannia, kan dette bety at Dark Overlord-hackere er lokalisert i Storbritannia?

Katie Price

Dypt kompromiserende materiale

Angrepet med kopikatplastikkirurgi dukket først opp da Dark Overlord-hackere tok kontakt med det amerikanske baserte nyhetsnettstedet The Daily Beast med følgende melding:

“Vi har tuber [terabyte] av denne dritten. Databaser, navn, alt. Det er noen kongelige familier her. ”

Sammen med denne meldingen fikk Daily Beast et reiregg av bilder som angivelig inneholder bilder av pasienter i ferd med å motta kirurgiske endringer.

"Verden har aldri sett en medisinsk dump av en plastikkirurg i så stor grad," skrøt hackerne.

Etter å ha sett på bildene, har Daily Beast rapportert at:

"Mange er svært grafiske og nærbilde, og viser kirurgi på kjønn av menn og kvinner. Andre viser tilsynelatende pasienters legemer etter operasjonen, og noen inkluderer ansikter. ”

Hackerne truer med å lekke bildene på nettet. Daily Beast har bekreftet at de absolutt ser ut til å være den virkelige avtalen.

Dark Overlord Plastic

Bekreftelse av penetrasjon

Den London-baserte klinikken har brukt eksperter innen cybersikkerhet for å bekrefte at den ble penetrert i forkant av Dark Overlords påstander:

"Dessverre, etter undersøkelser fra våre IT-eksperter og politiet, mener vi at sikkerheten vår ble brutt og at data er blitt stjålet. Vi jobber fortsatt med å finne nøyaktig hvilke data som er blitt kompromittert. "

Dette gjør er tilsynelatende sannsynlig at cachen til bilder faktisk er nytt materiale, i motsetning til omskylte bilder fra den litauiske klinikken som brukes til å utpresse en annen kirurgi.

LBPS har gitt ut en uttalelse på sin hjemmeside som sier:

"Sikkerhet og taushetsplikt har alltid vært av største viktighet for oss ... Vi beklager dypt dette datainnbruddet kan føre til at våre pasienter og teamet vårt er tilgjengelig døgnet rundt for å snakke med alle som har bekymringer ved å ringe 020- 3858 0664. ”

Modern Attack Vector

Denne typen cyberattack er en ny form for utpressingsbasert hacking som bare har oppstått i år. Den vanligste metoden for cyber-extortion innebærer å bruke skadelig programvare for å låse en persons datamaskin eller smarttelefonenhet.

Ransomware, som kjent, er umyndig for offerets enhet med kryptering til offeret betaler en sum, vanligvis i Bitcoins, til hackerne. Det største angrepet noensinne av denne typen - Wannacy-angrepet - skjedde også i år. Det påvirket tusenvis av datamaskiner over hele verden, inkludert mange selskaper, offentlige etater og sykehus.

I begge årets plastikkirurgiske hacks har nettkriminelle oppdaget en måte å utpresse ofrene sine på en mer personlig - og man kan si en tradisjonell - måte. Det å utpresse enten offeret eller klinikken (eller begge deler) for å beskytte ry, er en bekymringsfull trend.

Royal Crown

Royals involvert?

Hackernes dristige påstand om at de har bilder av kongefamilien sannsynligvis betyr at full styrke av Storbritannias etterretning - inkludert GCHQ og det nye National Cyber ​​Security Center (som ble åpnet av dronningen selv i februar) - vil bli brukt til å prøve og finn dem.

Påstanden er også herlig sesongbasert, med Storbritannia som gir seg i stand til å feire foliering av krutt på tomten 5. november. Hvis hackerne blir oppdaget, vil de da være den neste gruppen som blir siktet til anklager om High Treason to the Crown? Heldigvis for Dark Overlords, har High Treason ikke båret en henrettelsesdom siden 1998, så skjebnen deres vil ikke være like dyster som Guy Fawkes.

Meninger er forfatterens egne.

Tittelbilde kreditt: puhhha / Shutterstock.com

Bildekreditter: Joe Seer / Shutterstock.com, Sergey Nivens / Shutterstock.com, Elina Leonova / Shutterstok.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me