Privat Internett-tilgang Ted Kim-intervju

Ted Kim er administrerende direktør i London Trust Media, som eier Private Internet Access (PIA). Ted har vært snill nok til å svare på noen intervjuspørsmål fra meg.

Hvordan kom du for å drive et VPN-selskap?

Jeg møtte Andrew Lee, styrelederen og en av grunnleggerne av PIA. Da han beskrev virksomheten sin for meg, ble jeg øyeblikkelig fascinert, selv om jeg lurte på hvor mye jeg virkelig kunne hjelpe ham. Over tid ble jeg bedre kjent med selskapet og hadde forskjellige roller innen markedsføring og drift før jeg var administrerende direktør.Ted Kim privat internettilgang

Privat Internett-tilgang har et veletablert og misunnelsesverdig rykte for å ivareta kundenes personvern. Hvorfor tror du personvern er så viktig?

Vi mener at personvern er en grunnleggende, umistelig menneskerettighet som bør nytes av alle mennesker. Jeg tror virkelig at det ikke skal være frykt for å bli overvåket, overvåket eller sporet av noen eller noe når vi bruker Internett. Tilbake på dagen pleide og garanteres de mest grunnleggende sivile friheter av regjeringen. I dag er det mange trusler, både eksterne og interne, mot disse frihetene, og ved å utvide personvernet vårt. Disse frihetene er grunnlaget for samfunnet vårt, de samme grunnlagene som den frie verden er bygget på - og vi bør fortsatt strebe etter dem. Frihet, og dermed personvern, må kjempes for.

Vi kjemper for personvern fordi "Personvern er vår policy."

Med tanke på det vi nå vet om bulkovervåkning av NSA, den amerikanske regjeringens utbredte bruk av nasjonale sikkerhetsbrev med tilknyttede knebleordrer, tekniske assistansebestillinger, etc., anser du USA for å være et bra sted for personvern (med referanse til både amerikanske og ikke-amerikanske statsborgere)?

Til tross for den nylige bekymringen rundt myndighetsovervåking, er USA fremdeles et land med en konstitusjonelt anerkjent rett til privatliv, inkludert den fjerde endringen av USAs grunnlov som kan håndheves i rettssystemet.

Jeg forstår at du har en Juris Doctor-grad i jus. Har dette noen gang kommet til nytte for å forsvare personvernet til private Internett-tilgangskunder?

Å gå på advokatskole og være advokat ga større innsikt i forfatningsretten og våre grunnleggende sivile friheter. Hvis noe, har PIAs fokus på personvern forsterket hvor kritisk det er for oss som enkeltpersoner å forsvare våre grunnleggende rettigheter.

I fjor trakk PIA seg ut av Russland fordi lovene der betyr at du ikke kan garantere personvernet til kunder som bruker VPN-servere lokalisert i det landet. "Storbritannia har nettopp legalisert den mest ekstreme overvåkningen i det vestlige demokratiets historie" (Edward Snowden).

The Investigatory Powers Act 2016 gir den britiske regjeringen fullmakt til å kreve at VPN-selskaper fører detaljerte logger som må overleveres på forespørsel. Hvis disse maktene brukes (som det virker som sannsynlig), vil Privat Internett-tilgang også trekke Storbritannia?

Som det fremgår av vårt offisielle svar da Snooper's Charter-lovgivningen ble vedtatt, følger Private Internet Access nøye situasjonen, og er forberedt på å trekke seg ut av Storbritannia. Mens IP-loven gir den britiske regjeringen fullmakt til å kreve at britiske VPN-selskaper fører detaljerte logger i mange måneder, trenger ikke ikke-britiske VPN-selskaper som oss selv å overholde.

Å bruke en VPN er en flott måte å hjelpe deg med å holde deg privat mens du er online. Hva annet tror du alle bør gjøre for å forbedre sitt personvern på nettet?

Sterke passord er den enkleste måten for den gjennomsnittlige personen å forbedre sitt personvern på nettet, og gratis!

Hva ser du i disse usikre tider som de største utfordringene de av oss som bryr oss om privatliv, står overfor?

Den største utfordringen for personvern, selv i nåtid og med mengden masseovervåkning som nylig er blitt avslørt, er at folk blir selvtilfredse og bare slutter å bry seg om at personvernet deres blir krenket fra alle sider på en konstant basis.

Hva er hovedområdene som PIA konsentrerer seg nå som virksomhet, og hva planene dine fremover?

Privat Internett-tilgang konsentrerer seg aktivt om å øke personvernbevissthet og aktivisme på globalt nivå. Vi fokuserer også på å forbedre vårt kundesupportteam på tilbakemeldinger fra våre kunder.

Hvis du ble vasket opp på en øde øy, hvilken gjenstand og hvilken kjent offentlig skikkelse (levende eller død) ville du aller helst ha vasket opp med? Hvorfor?

Albert Einstein og en tavle - for utdanning.

Takk for at du tok deg tid til å snakke med meg!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me