PureVPN setter ikke-loggkravene på testen med uavhengig revisjon

PureVPN er den siste VPN-leverandøren som åpner bøkene sine for en tredjepart, og ansetter sikkerhetsfirma Altius IT for å revidere sine krav uten logg.


Under tilsynet sjekket Altius IT PureVPN for å sikre at det ikke ble ført noen logger om nettleseraktiviteter for abonnenter, tilkoblingslogger, tilordnet VPN IP, brukerens opprinnelige IP-adresse, tilkoblingstid, nettleserhistorikk, besøkte nettsteder, utgående trafikk og DNS-spørsmål.

Altius IT analyserte også PureVPNs nettverksinfrastrukturdokumenter, systemkonfigurasjoner og systemloggfiler for å bekrefte at det ikke er krav til loggføring. Etter gjennomføringen av tilsynet, gikk Altius IT opp for å offisielt opplyse at det har gitt PureVPN en full helseoppgave, og uttalte at den:

Fant ingen bevis for systemkonfigurasjoner og / eller system / tjenesteloggfiler som uavhengig eller samlet kan føre til å identifisere en spesifikk person og / eller personens aktivitet når du bruker PureVPN-tjenesten.

Altius IT

I løpet av 2018, etter nyheter om at PureVPN hadde hjulpet FBI med å løse en forbrytelse ved å tilby tilkoblingslogger for serverne, bestemte firmaet å endre sin loggpolicy for å bli nulllogger.

Mens saken der PureVPN hjalp FBI med å utføre et tidskorrelasjonsangrep var ekstremt målrettet - og i våre øyne ikke sårte sitt omdømme unødig - er det alltid et positivt skritt for enhver VPN å bestemme seg for å bli en no logs-tjeneste.

Nå har PureVPN tatt sine krav uten meldinger til neste nivå ved å få et uavhengig godkjenningsstempel for at politikken er vanntett. Tilsynet setter PureVPN i liga med et mindretall kommersielle VPN-er som har gledet ut fra sine egne lommer for å få verifisert tjenesten deres av uavhengige revisorer.

Når han snakket om tilsynet, sa PureVPN til ProPrivacy.com at de håper resultatene vil gi brukerne tillit til tjenesten:

“PureVPN har en demonstrert historie om å være kundedrevet i alt vi gjør fra vår grunnleggende policy til funksjoner forespørsler til innovasjoner. Det samme har blitt vist gang på gang av at vårt lederskap skriver til kunder, og lengter etter førstehånds tilbakemelding til å lese hver tilbakemelding og svare på e-post. Vår reise fra logger uten søk til null-logg er ikke annerledes. Vi er stolte av å bli erklært som den første VPN-leverandøren som oppnådde fullstendig GDPR-samsvar av bransjens toppstemmer, inkludert CNET, og i å ha en personvernpolicy som er så omfattende at den er uovertruffen til dags. "

PureVPNs beslutning om å bli en null-logg-tjeneste setter den i tråd med de aller beste VPN-leverandørene på markedet. Og på grunn av prisen på et PureVPN-abonnement, tjener det til å gjøre tjenesten ekstremt konkurransedyktig. Det kan ikke være noen tvil om at det er en av få tjenester som massivt har forbedret tjenesten de siste årene.

Engasjement for personvern

En ikke-logg-VPN har aldri data som ligger på serverne sine som potensielt senere kan overleveres til myndighetene - hvis de blir kontaktet med en garanti. Og fordi PureVPNs base i Hong Kong regnes som ikke-invasiv når det gjelder overvåking; PureVPN kan nå betraktes som mye mer som en allrounder når det gjelder personvern. PureVPN fortalte oss:

"Denne tilsynet er en serie trinn som vi tar for å ytterligere sementere vår forpliktelse til ekte personvern. Bortsett fra å være den første som overholder GDPR og har den mest transparente personvernreglene, er PureVPN den første og eneste leverandøren som har et offentlig betalt bug-bounty-program der 90 000+ sterke fellesskap av hvite hathacker kontinuerlig tester og styrker tjenesten vår. Vi prøver dag og natt for å levere mer og mer verdi til millioner av abonnenter i over 120 land som stoler på deres sikkerhet og personvern hos oss. ”

Mens vi her på ProPrivacy.com anerkjenner begrensningene i denne typen revisjoner - nemlig at det kun er en revisjon av tjenesten på et bestemt øyeblikksbilde i tid - forstår vi også at dette er den beste tilgjengelige måten for VPN-leverandører å gå ekstra mil og bevise deres effektivitet og forpliktelse til brukernes personvern.

Her på ProPrivacy.com, roser vi PureVPN for å gjøre en innsats for å bevise sin loggføringspolitikk via uavhengig revisjon. Vi håper flere VPN-er vil følge i trinnene til PureVPN, NordVPN, VyprVPN og TunnelBear VPN fremover. Det er virkelig ingen bedre måte å forbedre omdømmet til VPN-bransjen enn å åpne tjenester for anerkjente tredjepartsrevisjoner regelmessig. PureVPN kommenterte:

“Vi evaluerte dusinvis før vi valgte Altius IT på grunn av deres legitimasjon og høyprofilerte kundegrunnlag. Vi har også gjennomført mange andre små revisjoner før den, og vi vil fortsette marsjen mot å bli revidert fra uavhengige og anerkjente institusjoner. PureVPN mener tilsynet er en kontinuerlig prosess, og det må gjennomføres etter et anstendig tidsintervall for å sikre at brukerne tjenesten holder sitt løfte. ”

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me