Se Super Bowl 2019 uten kabel | Stream Rams vs Patriots lever online med en VPN

Super Bowl 2019 vil se Rams ta på seg Patriots, amerikanere utenlands og NFL-fans fra hele verden klør for å stille inn og se på den største sportsbegivenheten gjennom tidene når den sendes live fra Atlanta. Stream Super Bowl 53 som en ekte amerikaner ved å bruke en VPN.

NFL felt 53 yard marker

Med mindre enn en uke til årets Super Bowl-ekstravaganza vil finne sted 3. februar 2019 på Mercedes-Benz stadion i Atlanta, Georgia.

Du kan streame Super Bowl uten kabel på CBS. Hvis du vil se Super Bowl utenfor USA, anbefaler vi å bruke NordVPN og streame den online. NordVPN har raske servere som lar deg se på all handlingen når den utspiller seg live i HD.

Slik ser du Super Bowl Online?

Det kan være enkelt å se det store spillet hvis du er i USA og har en TV- eller internettforbindelse. Imidlertid vil de som ønsker å se Super Bowl 53 utenfor USA sannsynligvis få problemer. Ved å bruke en VPN kan du streame Los Angeles Rams vs New England, bare følg trinnene nedenfor.

  1. Få et abonnement på NordVPN. NordVPN anbefales fordi den har raske servere i USA og Storbritannia som lar deg streame Super Bowl i HD. Det gir også eksepsjonell verdi for pengene.

  2. Last ned VPN-programvaren til enheten din. NordVPN lar deg installere og bruke VPN på 5 samtidige enheter. Det betyr at du kan fjerne blokkeringen av Super Bowl på dem alle!

  3. Koble til en VPN-server i USA (eller Storbritannia hvis du foretrekker å se på BBCs dekning)!

  4. Naviger til CBS Sports eller en av streamingtjenestene nedenfor for å se Super Bowl 53 live online.

Få NordVPN nå!

Advarsel: forfalskning av plasseringen din for å se på en geobegrenset strøm er teknisk i strid med opphavsretten. Imidlertid vil personvernet som en VPN gir deg gjøre dette på en sikker måte.

Hvor du kan strømme Rams vs Patriots live?

Hvis du vil se Super Bowl på nettet gratis, er du heldig fordi du i år har to enkle metoder for å se Super Bowl! Vi har inkludert lenker til mobilapper, slik at du kan streame Super Bowl 53 uansett hvor du er. bare koble til en VPN-server i Storbritannia eller USA og naviger til en av lenkene nedenfor.

Streaming siteDesktopAndroid AppiPhone App
CBS Stream Super Bowl 2019 på CBS CBS Android-app CBS iOS-app
iPlayer Stream Super Bowl 2019 på iPlayer iPlayer Android-app iPlayer iOS-app
Yahoo Sports Vises ikke på nettstedet Yahoo sports Android Yahoo Sports iOS
NFL mobilapp Vises ikke på skrivebordet NFL Android-app NFL iOS-app
Youtube TV Stream Super Bowl på Youtube TV Youtube TV Android-app Youtube TV ios-app

For mer informasjon om bruk av VPN på mobil, se veiledningene nedenfor. Hvis du vil fjerne blokkeringen av Super Bowl, trenger du en iOS VPN eller en VPN for Android.

Andre bruksområder for en VPN

En VPN er en online tjeneste som gir digitalt personvern og muligheten til å late som om han er i et annet land. Dette gjør en VPN ekstremt god valuta for pengene!

En topp VPN vil stoppe Internett-leverandøren din fra å snuppe på deg på regjeringens vegne, det betyr at du kan få tilgang til blokkerte strømningssteder som Putlockers (eller noe annet) uten at noen vet at du gjorde det. Det betyr også at du kan få tilgang til lokalt sensurerte nettsteder, eller geobegrensede tjenester. Så du kan bruke en Netflix VPN for å få tilgang til mer Netflix-innhold fra hele verden. Den amerikanske Netflix-katalogen har tusenvis flere TV-serier og filmer enn noen annen versjon av Netflix.

Hold deg trygg når du ser Super Bowl-direktesendinger gratis

Å se gratis strømmer av Super Bowl kommer til å være ekstremt risikabelt i år. Personverneksperter er enige om at hackere kommer til å ha infisert hundrevis av gratis Super Bowl-strømmer med malware, trojanere og til og med ransomware! Av denne grunn anbefales det sterkt at du holder deg til å se offisielle HD-strømmer med en VPN. Å se en offisiell strøm med en VPN vil helt unngå risikoen for infeksjon av hackere.

Super Bowl News

Forrige gang rammene spilte patriotene

Forrige gang Rams spilte Patriots i en Super Bowl var for fjorten år siden i 2002. Utrolig nok har Patriots fortsatt den samme treneren og samme quarterback som de gjorde ved den anledningen.

Tilbake i 2002 ledet quarterback Tom Brady Patriots til seier over et Rams-lag som var het favoritt blant bookies. Sluttresultatet ble 20-17. Siden da har New England Patriots spilt i hele syv Super Bowls; og vunnet fire av dem.

For rammene er derimot denne anledningen noe betydelig. Dette er bare andre gang de noen gang har spilt i Super Bowl; etter å ha vunnet den bare en gang i år 2000.

Forrige gang de to lagene spilte var i 2016 da New England Patriots beseiret Los Angeles Rams i uke 13 i NFL-sesongen.

Super Bowl-teamnyheter

Begge lag antas å ha en utmerket helse, med Tom Brady som spiller i sin 9. Super Bowl for Patriots som skal være fit for spillet. Rammene har imidlertid innrømmet at Greg Zuerlein kan være begrenset. På patriotssiden er den eneste skaden som er rapportert for nøkkelforsvarer Malcom Brown som har en leggskade.

Så hvordan påvirker det prediksjon? Til tross for at de var klare favoritter til å vinne, hevder mange forståsevenner at patriotene kan få en overraskelse fra rammene. NFL-eksperter mener at for å vinne, må rammene kvitte seg med ballen raskt og benytte seg av Patriots-mangelen på en jevn passering. Hvorvidt rammene kan dra nytte av dette rådet er noen gjetning. En ting er sikkert, hvis de kommer til å gjøre en sjanseløs quarterback, vil Jared Goff være avgjørende for Sean McVays krenkelse.

NFL Pro Bowl i 2019

Den 27. januar fant Pro Bowl-kampen sted i Florida mellom NFC-All Pros og AFC alle proffene. Kampen ble båret av ekstremt regnfulle forhold, mens AFC-All Pros løp av med kampen for å vinne den 26 - 7.

Under kampen svingte elendige opptredener fra Patrick Mahomes inkludert et antall dropp uten pass-pasninger spillet for AFC. Kanskje mest bemerkelsesverdig av alt var trener Jason Garrett sin beslutning om å la spillerne gjøre hva de vil; Hvilke forståsegpåere hevder gjorde spillet mer "morsomt".

Som opptrer i Super Bowl-showet i halvtid?

Selv om folk flest stiller inn for å se storspillet, er også stillingen i pausen et enormt trekkplaster! I år vil følgende handlinger gi underholdning:

  • Maroon 5

  • Travis Scott

  • Stor Boi

Å bruke en VPN er enkelt, billig, og det tar bare noen få minutter å konfigurere på enheten din. Så du har ingen grunn til å gå glipp av et sekund av spillet eller pausen!

Hvem skal synge nasjonalsangen på Super Bowl 53?

I år skal Jennifer Hudson synge nasjonalsangen på Super Bowl LIII.

Stream Super Bowl 2019

Den beste VPN-en til å se Super Bowl 53 og NFL-sluttspillet er NordVPN. Det gir rask tilkoblingshastighet, servere i USA og Storbritannia for strømming av det store spillet, og sterk kryptering for å hindre noen som vet at du har sperret blokkeringen av spillet. Hvis du har spørsmål om streaming av Super Bowl online, kan du kontakte oss nedenfor!

Få NordVPN nå!

Bildekreditter: SAJE / Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me