Slik ser du cricket-VM 2019 på nettet – Stream Cricket-abonnement gratis

Tiden er endelig inne for den mest etterlengtede cricket-konkurransen på jorden; verdensmesterskapet i Cricket! Fra torsdag 30. mai til søndag 14. juli kjemper de beste cricketlagene i verden om overherredømme - på de vakreste cricketbanene rundt England og Wales.

verdensmesterskapet i cricket

For alle som lurer på hvordan de kan se cricket på nettet, vil denne guiden forklare hvordan man kan fjerne blokkering av forskjellige Cricket World Cup-bekker fra hele verden..

En VPN lar deg late som du er overalt i verden for å få tilgang til strømmer i hver cricketkamp!

Hvordan fjerne blokkering av Cricket World Cup

Hvis du er glad i cricket, men bor et sted - eller besøker et sted - som ikke sender kampene på TV, trenger du en VPN. Følg disse enkle trinnene for å få en VPN til å fungere på noen av enhetene dine:

 1. Naviger til NordVPNs hjemmeside og abonner på den beste VPN for World Cup Cricket-kamper. Så snart du har abonnert, vil du kunne laste ned programvaren på opptil seks enheter. Det betyr at du kan se cricket på mobilen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen.
 2. Last ned og installer programvaren. Så snart den har blitt installert, kan du logge deg på med legitimasjonene du skrev inn i abonnementsfasen.
 3. Nå som du har logget deg på VPN-programvaren er du klar til å koble til! Bare velg en server i Storbritannia, Australia, India - eller hvor som helst ellers som har en TV-strøm som viser verdensmesterskapet Cricket - og klikk på "koble til."
 4. Nå som VPN er koblet over til en av bekkene nevnt nedenfor for å se på cricket!

Hvor du kan se ICC Cricket World Cup 2019

I de fleste land er Cricket World Cup bare tilgjengelig på betalingskanaler. Imidlertid, som du vil se nedenfor, er det noen smarte måter å se verdensmesterskapet i cricket gratis online ved å bruke en VPN.

Channel 9 Australia (stream GRATIS uten abonnement)

Hvis du ikke har råd til å betale for å se cricket, vil du i det minste kunne se noen kamper for gratis på Australias kanal 9.

Channel 9 har kjøpt kringkastingsrettighetene til hvert eneste australske spill, samt semifinale og finale. Det betyr at uansett hvilket lag du støtter, vil du kunne se dem spille minst en gang gratis; når de tar på seg Australia på Channel 9.

Kaninhull - Bangladesh (Stream GRATIS uten abonnement)

I Bangladesh vil cricket-VM vises på nettet Rabbitholebd.com. Så hvis du sliter med å finne en strøm andre steder - kan du gi den en gå ved å bruke en server i Bangladesh, dessverre har ikke NordVPN en server i Bangladesh, så vi anbefaler at du bruker ExpressVPN .

PTV Sports and Ten Sports - Pakistan (Stream GRATIS uten abonnement)

I Pakistan kan seerne se ICC World Cup på enten PTV Sports eller Ten sports. Disse kanalene vil dele kampene som du vil kunne streame online ved å koble til en VPN-server i Pakistan. Dessverre har NordVPN ikke en server i Pakistan, så vi anbefaler at du bruker HMA .

Hotstar Digital Platform India (Abonnementspris = $ 2,87)

I India har den populære kanalen Hotstar fått rettighetene til å vise Cricket World Cup på både nettstedet og appen. Ved å koble til en VPN-server i India vil du få tilgang til disse strømningene. Og hvis indisk ikke er morsmålet ditt, kan du alltid skru ned volumet og lytte til radiokommentaren på Storbritannias BBC Radio 5 Live.

Fox Sports Australia på Foxtel (månedlig abonnementspris = $ 25)

I Australia har Fox rettighetene til å vise hver eneste kamp i ICC Cricket World Cup i 2019. Så hvis du vil se hver kamp, ​​må du abonnere på denne australske betal-per-visning-tjenesten. Alle som ønsker en rask og enkel måte å abonnere på Australias Fox Sports-kanaler, kan gjøre det på den utmerkede nettjenesten Kayo Sports. Kayo sport koster bare $ 25 per måned, og det gir en 14-dagers gratis prøveperiode, noe som betyr at du til og med kan se en del av cricket-VM gratis.

Sky Sports UK / Now TV (månedlig abonnementspris = $ 32,50)

I Storbritannia har Sky Sports eksklusive rettigheter til Cricket World Cup. Det betyr at du må kjøpe et abonnement på Sky Sports eller Now TV.

Nå gir TV online tilgang til Sky Sports og kan kjøpes i daglige, ukentlige eller månedlige abonnementsplaner. Det betyr at du kan betale for så lite eller så mye av verdensmesterskapet i Cricket som du vil. Nå koster TV Sky Sports passeringer Du kan få et Sky Sports dagspass for £ 7.99, et ukepass £ 12.99 for, og et månedlig pass for £ 33.99 - alt uten kontrakt.

ICC Cricket World Cup i 2019 - hva du trenger å vite

I år finner verdensmesterskapet Cricket sted i Storbritannia, med finalen som foregår på Londons verdensberømte Lord's. Følgende arenaer vil også bli brukt under mesterskapet:

 • Headingley - Leeds
 • Trent Bridge - Nottingham
 • The Oval - London
 • Edgbaston - Birmingham
 • The Riverside - Durham
 • Bristol County Ground - Bristol
 • County Ground - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Cardiff Wales Stadium - Cardiff

De 10 lagene som finner sted i verdensmesterskapet i cricket i 2019 er som følger:

 • Afghanistan
 • Australia
 • Bangladesh
 • England
 • India
 • New Zealand
 • Pakistan
 • Sør-Afrika
 • Sri Lanka
 • Vest India

Favoritten blant bookies å vinne årets ICC verdensmesterskap er England - trukket tett av India og Sør-Afrika. Australia som for øyeblikket er fjerde favoritt til å vinne turneringen, håper å gjøre sin +600 outsider-status på hodet når konkurransen går i gang.

Konklusjon

Ikke overalt i verden viser Cricket World Cup. Det betyr imidlertid ikke at du må gå glipp av det. Et virtuelt privat nettverk lar deg late som du er i et annet land, slik at du kan få tilgang til geobegrensede strømmer av fyrstikker fra hele verden.

Prøv den beste VPN for Cricket World Cup - NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me