Topp 10 ting du kan kjøpe billigere med en VPN

Globale økonomier blir sammensveiset som aldri før ettersom internett fremmer internasjonal konkurranse og enhetlige globale markeder. I det siste varierte prisene på varer og tjenester mye mellom forskjellige land. I dag har prisene i internasjonale markeder mindre variasjon på grunn av global konkurranse.

Men på grunn av internasjonale lover om importskatter og valutakurser, er det fremdeles mulig å finne en god avtale ved å kjøpe noe fra et annet land - det vil si hvis du har tilgang til den utenlandske markedsplassen. I tillegg implementerer mange netthandel vanskelige fremgangsmåter som prisstyring, der et nettsted vil oppdage hvilket land en bruker er bosatt i, og deretter velge å prissette produkter og tjenester annerledes etter sted.

I noen tilfeller er det mulig å bruke en VPN-tunnel for å maskere din IP-adresse og globale beliggenhet. Dette lar deg kjøpe varer til utenlandsk pris. Digitale produkter er de mest praktiske mulighetene for besparelser med en VPN-tunnel fordi de bare krever nedlasting og mangler fraktkostnader. Når det er sagt, er det fysiske varer som også kan kjøpes billigere.

La oss ta en titt på 10 ting du kan kjøpe billigere med en VPN-tunnel. Selvfølgelig må du ta faktor i VPN-kostnadene, men det er flere billige VPN-tjenester og VPN-tilbud.

 1. Steam-spill

  Hver seriøs spiller jeg kjenner (i tillegg til mange tilfeldige spillere) har hørt om Steam. Og alle som har brukt Steam vet hvor irriterende de geografiske begrensningene kan være. I likhet med Microsoft og Sony, begrenser Steam innhold i visse regioner for økonomiske og lisensielle formål. En VPN-tunnel vil fjerne blokkeringen av dette begrensede innholdet, slik at en spiller kan laste ned ellers utilgjengelige videospill.

  Jeg må imidlertid gi et ord med forsiktighet: fortsett på egen risiko. Steam er klar over at noen av brukerne bruker proxy-tilkoblinger og VPN-servere for å omgå begrensninger. Det er ingen garanti for at Steam ikke vil forby kontoen din hvis den oppdager en proxy-serverforbindelse. Når det er sagt, føler mange at det er mer enn verdt risikoen for en utestengt konto, spesielt hvis Steam eller et spesifikt spill ikke er tilgjengelig i din region.

  Ikke bare kan du få tilgang til innhold som ikke er tilgjengelig i visse regioner, men det selges også til forskjellige priser i forskjellige internasjonale markeder. For mer informasjon, ta en titt på fem beste VPN-er for Steaming.

 2. Netflix

  Streaming av innhold er en av de mest filtrerte og geografisk begrensede typer innhold på nettet, noe som er en virkelig skam gitt at strømming av innhold på forespørsel har blitt normen. I gamle dager måtte vi leie fysiske bånd eller plater, men nå kan vi få tilgang til TV- og filminnhold med et museklikk. Så lenge vi bor i riktig region, altså.

  Da Netflix fremdeles var i sin spede begynnelse, var den egentlig bare tilgjengelig i USA. I den siste tiden har Netflix imidlertid åpnet portene for et internasjonalt marked, og er tilgjengelig i de fleste land rundt om i verden med få unntak, som Kina. Men merk at hver enkelt region der Netflix er tilgjengelig ikke har tilgang til det samme innholdet som alle andre regioner.

  For eksempel er noe innhold som er tilgjengelig i ett land ikke tilgjengelig i et annet land. Noen regioner har ikke tilgang til Netflix i det hele tatt. Ikke overraskende har Netflix forskjellige prismodeller for forskjellige regioner. Noen land belastes mer enn andre. For eksempel koster Netflix $ 10.99 USD i USA, men det koster $ 17.99 i AUD. Dette er fortsatt en betydelig prisbesparelse når du faktor i valutakursen! Spar deg $ 7 i måneden nå ved å bruke en VPN for USA!

  En VPN-tunnel vil bidra til å omgå disse begrensningene, men som Steam, liker ikke Netflix at brukere fjerner blokkeringen av innholdet. Noen VPN-tjenesteleverandørers IP-adresser er blokkert, men Netflix kan ikke gjennomføre mulige blokkering av hver VPN IP-adresse siden de endres så ofte (nye servere kommer på nettet, forskjellige blokker med IP-adresser leies ut osv.). For å finne hvilken VPN-tunnel som er best egnet for streaming av Netflix-innhold, sjekk ut vår Netflix VPN guide.

 3. Amazon Prime

  Amazon Prime er ikke tilgjengelig på nesten like mange steder som Netflix, og prisene varierer betydelig avhengig av regionen din, hvis den i det hele tatt er tilgjengelig. Amazon er ikke så opptatt av å forfalske IP-adresser, som alle andre digitale tjenester, men det ser ikke ut til å være nesten like strenge som Netflix. Men vær oppmerksom på at det er litt vanskeligere å fjerne blokkering av innhold og kjøpe et abonnement enn med andre tjenester.

  Hvis du allerede har en konto, må du endre landets innstilling for kontoen din i tillegg til å forfalske IP-adressen din med en VPN-tunnel. Avhengig av hvilken region du prøver å få tilgang til, kan det hende du trenger en betalingsmåte bundet til regionen.

  Uansett om du bruker en nettleser, app eller Amazon Fire Stick, er det mulig å kjøpe et abonnement til en billigere utenlandsk kurs. For mer informasjon, sjekk ut fem beste VPN-er for Amazon.

 4. Spotify

  Spotify er en annen tjeneste som tidligere var låst til bare et par regioner, omtrent som Netflix. Spotify har imidlertid også åpnet sin tjeneste for internasjonale markeder, men prisen i hvert marked varierer betydelig. I tillegg bruker Spotify en betalingsprosessor kalt BlockPay, som gjør det mulig for brukere å betale med cryptocurrencies som Bitcoin uten å måtte betale noen ekstra behandlingsgebyr. Det er til og med mulig å betale med PayPal.

  Det kan hende du må slette informasjonskapsler, avhengig av nettleser og systemkonfigurasjon for å sikre at ingen nettleserens fingeravtrykk eller sporingsmetoder for informasjonskapsler leder deg til en destinasjonsside som godtar ditt innenlandske betalingsbetegnelse. Vær imidlertid oppmerksom på at prisene varierer avhengig av region. For eksempel koster premiumversjonen $ 9,99 USD i USA, men den koster 9,99 € i europeiske regioner som Tyskland. På grunn av valutakurser, kan du spare omtrent 15% per måned ved å betale i USD. Sjekk ut våre fem beste VPN-er for Spotify.

 5. Adobe CC

  Adobe CC er et av mange programvareprodukter som kan kjøpes billigere med en VPN-tunnel. Jeg har funnet ut at noen programvare nettsteder ikke er begrensende basert på IP-adressen din; i stedet henviser de deg bare til standardsiden for regionen du befinner deg i. På noen nettsteder er det mulig å få tilgang til landingssiden for et annet område bare ved å redigere nettadressen fra en region til en annen (for eksempel å endre ' de 'i URL-en, som refererer til tysk, for' oss '.

  Adobe CC er imidlertid ikke et nettsted som er så lett å lure. For eksempel vil brukere som prøver å få tilgang til USA-siden mens de er i utlandet, få følgende melding: “Besøker du Adobe.com utenfor USA? Besøk det regionale nettstedet for mer relevante priser, kampanjer og begivenheter. ”Den gode nyheten er at alle med VPN-tunnel kan få tilgang til internasjonale priser.

 6. Tilgang til produkter som er oppført på eBay

  Hvorfor kjøpe noe helt nytt når en brukt versjon vil fungere helt fint? Netthandel har blitt normen de siste ti årene, men mange online markedsplasser er geografisk begrenset, og begrenser tilgangen med mindre du tilhører bestemte geografiske regioner eller land. I tillegg vil de av dere som er personvernsinnstilte eller bare bor i et land der elektroniske kjøp spores, være glade for å vite at eBay godtar Bitcoin-betalinger.

  Det er mulig å få tilgang til utenlandske netthandelsmarkeder som eBay for å kjøpe brukte produkter og til og med nye produkter som selges med rabatt av forskjellige årsaker. Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke bør forvente å betale mindre for en vare bare på grunn av VPN-serveren du bruker. En auksjons pris satt av selgeren vil fortsatt koste den samme uansett IP-adresse.

 7. Flybilletter, hotell og leiebiler

  Du har sikkert sett massevis av nettsteder som påstår at det er mulig å snuse ut gode tilbud på flybilletter og hotell når du bruker en VPN-tunnel for å koble til et annet område. Dessverre ser det ikke ut til at det er noen reelle måter å 'spille' flyselskapene eller reisebransjen lenger. For mange år siden ser det ut til at det har vært ekte tilfeller der folk kunne spare mange penger på flybilletter bare ved å bruke en VPN. Men i disse dager ser billigere flyreiser og hotell med bruk av en VPN-tunnel ut til å være lite mer enn en forlokkende pipedrøm.

  Vi konkluderte med at selv om det er noen spesialtilbud som er lagt ut på forskjellige versjoner av et nettsted, er disse billigere flykampanjer og besparelser er ikke bundet til brukerens IP-adresse og plassering. Imidlertid ser bilutleie ut til å være en annen sak. Bilutleiebransjen ser ut til å være mer diskriminerende basert på beliggenhet, som det fremgår av ExpressVPNs prissammenligning. Besparelsene er ikke kjeftedråpende store, men de er betydelige nok til å jakte på.

 8. Skype

  I gamle dager med fasttelefoner og Plain Old Phone Service var avstandskostnader uanstendige. Noen samtaler kan koste over en dollar i minuttet (avhengig av hvor langt du ringer), men VoIP ble innmeldt som en slutt på langdistanseavgifter. Selv om det er sant at du kan bruke VoIP gratis for å omgå lange avstandskostnader, må du være oppmerksom på at de eneste gratis samtalene er videomeldinger og lydanrop til en annen person som bruker Skype-appen.

  Hvis du for eksempel ønsket å ringe en brukers mobiltelefonnummer eller fasttelefon (har noen fortsatt en fasttelefon?), Må du kjøpe et Skype-telefonnummer og kreditter. Mengden kreditter som en samtale bruker, avhenger av VoIP-rutingsfaktorer, bompenger og avgifter i hvilket som helst av nettverkene og regionene samtaledataene blir ført gjennom.

  Imidlertid kan bruk av en VPN-tunnel bidra til å omgå noen av disse begrensningene ved å skjule stemmetrafikken til den blir dekryptert av VPN-serveren. I noen tilfeller, avhengig av internasjonale priser, hvor du befinner deg og hvor kontakten din befinner seg, kan du få billigere samtalepriser.

 9. Mål

  Noen land er underlagt usmakelig høye importskatter som gjør kjøp av importerte produkter upraktiske. Ta Brasil, som er blant topp 20 nasjoner når det gjelder de høyeste handelstakstene. Disse skattene blir pålagt på salgspunktet, i motsetning til når varer fysisk krysser grensen.

  Det gir mye mening for folk i Brasil og andre lignende land å bare kjøpe et produkt personlig i et fremmed land og få det sendt til hjemmet for å unngå massive skatter. Høres ganske enkelt ut, ikke sant? Vel, det er ett problem. Geo-begrensninger blokkerer forbindelser til netthandelssider og forhandlere som Target. Heldigvis er det enkelt å kjøpe en VPN-tjeneste for å omgå de geografiske restriksjonene og shoppe for å få bedre tilbud.

 10. Amazon Marketplace

  Amazon er en internasjonal selskapsform som tilbyr sine tjenester i 11 store land rundt om i verden og utvides snart til Australia. Selv om dets komplette utvalg av tjenester og online markedsplasser ikke er tilgjengelige i andre land, tillater AmazonGlobal selgere å selge og sende produkter internasjonalt i over 100 land over hele verden. Hvis du noen gang har handlet på Amazon før, vet du hvor enkelt det er å finne gode tilbud.

  Ikke bare er det mulig å finne helt nye produkter, som noen ganger er nedsatte, det er også mulig å finne gode tilbud på brukte produkter. Men det er ett bittelitt problem. I likhet med andre internasjonale netthandelssider prøver Amazon å geografisk begrense tilgangen til markedsplassene sine basert på beliggenhet, som bestemmes av offentlig IP-adresse. Og noen Amazon-produkter, avhengig av selger, er iboende bundet av internasjonale handelsregler som forårsaker forskjeller i internasjonal prisfastsettelse. Heldigvis vil bruk av en VPN-tunnel hjelpe deg med å få tilgang til Amazon.

  Nylig har det vært mye saftige rykter, utdannede gjetninger og spekulative teorier som Amazon forbereder seg på begynne å godta Bitcoins. Det har ikke kommet noen offisiell kunngjøring fra Amazon ennå, men med den måten verdien av Bitcoin har vært kraftig i det siste, blir den stadig økende populariteten til cryptocurrencies mer og mer mainstream.

Siste tanker

Vær oppmerksom på at prisene på produkter svinger raskt og kan endre seg på årlig eller til og med månedlig basis. Men stort sett er det å bruke en VPN for å få tilgang til billigere priser verdt noen få minutter det tar å slå opp prisen på et produkt eller en tjeneste du ønsker å kjøpe.

Til slutt, hvis du bruker en VPN for å få tilgang til digitale varer der en registrering av kjøpet er bundet til en online konto, som tilfellet er med Steam og andre spillnettverk som Xbox Live, må du ta deg tid til å lese Brukeravtale og godkjent brukspolicy før du kjøper. Det er en viss risiko for å bli utestengt, men hvis en tittel ikke er tilgjengelig i din region til å begynne med, er det egentlig ikke andre levedyktige alternativer til din disposisjon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me