VyprVPN forplikter seg til først av sitt slag no-logs revisjon

VyprVPN har blitt den første kommersielle VPN-leverandøren som publiserte en fullstendig dyptgående revisjon av tjenesten.


Tilsynet, som ble utført av Leviathan Security Group (LSG), ble utført for å demonstrere at VyprVPN har endret sin personvernpolicy - og den underliggende tjenesten - for å bli en sikker VPN-tjeneste med null logger.

Fram til kunngjøringen 29. november var den sveitsiske baserte VPN-leverandøren kjent for å lagre tilkoblingslogger i 30 dager. Til tross for å være en generelt robust VPN-tjeneste (som beholdt tilkoblingslogger i relativt kort tid), har VyprVPNs loggføringspraksis alltid vært ansett som noe av et svart merke i tjenesten..

Dette var fordi loggene produserte en sårbarhet i VyprVPNs tjeneste. Tillater spesifikt muligheten for et tidskorrelasjonsangrep (e2e tidsangrep).

I dette spennende nye trekket har VyprVPN radikalt skjerpet sin personvernpolicy. Resultatet er en mye sikrere og privat VPN-tjeneste som setter VyprVPN på linje med de aller beste VPN-ene i verden.

Takket være tilsynet den har publisert sammen med den forbedrede personvernpolitikken, kan abonnenter på VyprVPN være sikre på at alle data knyttet til VPN-økter deres blir fullstendig utryddet så snart en økt avsluttes - utestående!

Revisjonslogo

Ingen garantier?

Det største problemet med kommersielle VPN-tjenester er at det er utrolig vanskelig å bekrefte påstandene deres. Dette betyr at det (til nå) alltid har vært et tillitsnivå involvert i å bruke en hvilken som helst kommersiell VPN-leverandør.

Det er bokstavelig talt hundrevis av kommersielle VPN-leverandører på markedet, og realiteten er at mange av disse tjenestene har dodgy policyer og usikker praksis som gjør det å bruke dem litt av en gamble.

Som en ære for dem er det en gruppe etablerte og generelt pålitelige VPN-leverandører, som er kjent for å ha sterke retningslinjer og en velprøvd registrering av å gi personvern til sine brukere. Noen, som for eksempel privat internettilgang, har til og med gått så langt som å bevise sine krav om ikke-logger i retten.

Inntil nå har imidlertid ingen VPN noen gang publisert en detaljert revisjon av hele tjenesten. Derfor er tilsynet med VyprVPN så viktig; den skiller den helt fra resten av VPN-bransjen.

Det er selvfølgelig mulig at så snart revisorene gikk ut av rommet, endret VyprVPN fullstendig hvordan de driver serverne sine. Så det er fremdeles et tillitsnivå involvert (og vil alltid være med en hvilken som helst kommersiell VPN-tjeneste).

Det vi definitivt kan si, er at dette er det beste det noensinne kommer til å bli, og realistisk sett har vi ingen grunn til å tvile på at VyprVPN kjører VPN på nøyaktig den måten LSG fant under sin nylige revisjon.

OpenVPN VyprVPN

Men vent, jeg har hørt om tidligere VPN-revisjoner! Hva gir?

Selv om det er sant at visse aspekter av VPN-er har blitt revidert i det siste, har ingen VPN-leverandør noen gang publisert en grundig revisjon av denne størrelsesorden. I begynnelsen av 2017 publiserte OSTIF en revisjon av OpenVPN-kryptering. Selv om dette er nyttig og gir tillit til den mest implementerte VPN-krypteringsprotokollen på markedet, garanterer det ikke at leverandører faktisk implementerer protokollen sikkert selv.

I 2017 betalte den kanadiske VPN-leverandøren TunnelBear for at VPN-klientene ble revidert for å bevise at den ga krypteringsnivået og sikkerheten det annonserer. Selv om dette er prisverdig og definitivt er med på å øke tilliten til plattformen deres, gir det fortsatt ingen garantier for loggføringsrutiner.

Å la LSG analysere sine serversentre, og ved å publisere hele revisjonen betyr at VyprVPN har hevet linjen. VyprVPN eies av Golden Frog - et internettkonglomerat som eier hele VPN-nettverksinfrastrukturen. Dette betyr at ingen tredjeparts serverfarmer er involvert i å tilby VPN-tjenesten til abonnentene. Dette sammen med revisjonen og ingen logger-policyer gir troverdighet til personvernet og sikkerheten til tjenesten.

Første noensinne

Med en grundig og omfattende revisjon nå i det offentlige, er VyprVPN-abonnenter de første noensinne som har tjent på å vite at VPN-tjenesten deres har fått logistikkkravene transparent. Søndag sa Yokubaitis, administrerende direktør i VyprVPN:

"Med dette trekket har vi forsterket kjerneoppdraget vårt."

“Vi ønsker ikke bare å forbli teknologiledende på VPN-plassen, vi vil sette den høyeste standarden for hvordan vi skal håndtere kundedata. Vi ønsker at dette skal fungere som en oppfordring til at andre VPN-selskaper skal være transparente og ansvarlige overfor brukerne sine. ”

Til slutt er det verdt å merke seg at VyprVPN det siste året har inngått samarbeid med Center for Democracy & Teknologi for å lage rapporten “Signals of Trustworthy VPNs”.

Vi vil gratulere VyprVPN med endringene den har gjort i tjenesten. Det er ingen tvil om at disse endringene gjør at VyprVPN er en styrke som må regnes med. Vi håper at andre VPN-er følger etter, og ikke bare betaler for en grundig revisjon av plattformen deres, men også publiserer hele revisjonen for åpenhetsformål..

Vil du vite mer? Sjekk ut vår VyprVPN-anmeldelse

studiepoeng:, Anja W / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me