Ανασκόπηση AceVPN

AceVPN

 • Τιμολόγηση

  Από $ 8.12
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
6 από 10

Περίληψη

Οι πρώτες εντυπώσεις του AceVPN είναι κάπως συντριπτικές. η αρχική σελίδα του παροχέα είναι γεμάτη και σας δίνει πολλές πληροφορίες για να το χωνέψετε ταυτόχρονα. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα συνεχές θέμα σε όλη την εμπειρία του χρήστη.

Υπάρχει σίγουρα αρκετή λειτουργικότητα για να παίξετε εδώ, αλλά αγωνιζόμαστε να δούμε ποιος θα ήθελε να ξοδέψει τον απαραίτητο χρόνο και προσπάθεια, εκτός από τους λάτρεις που απολαμβάνουν την τεχνολογία. Για όλους τους άλλους, υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω: Οι αρχάριοι χρήστες θα βρουν λύσεις που απλώς κάνουν τα πάντα πολύ πιο εύκολα. Όσο για τους ειδικούς, υπάρχουν και άλλες ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν καλύτερη απόδοση λήψης.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  10 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  ΜΑΣ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  1
 • Χώρες
  26

Το AceVPN κάνει μερικές τολμηρές δηλώσεις. Για παράδειγμα, ισχυρίζονται στην ιστοσελίδα τους ότι είναι το "φορέα παροχής υπηρεσιών VPN χαμηλότερου κόστους," μια αξίωση δύσκολο να προσδιοριστεί ποσοτικά, και σίγουρα εσφαλμένη αν επιλέξετε "τελικός" υπηρεσία.

Υπάρχουν μερικές μικρές "plus σημεία." Το τμήμα υποστήριξης απαντά σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υπερχείλιση και υπάρχουν πολλά να παίξουν. Όπου το AceVPN πέφτει πραγματικά, ωστόσο, είναι εύκολο στη χρήση. υπάρχουν απλά πάρα πολλές πληροφορίες για τους αρχάριους - και η απόδοση που βιώνουμε ίσως δεν αρκεί για να δελεάσουμε τους τεχνικούς.

Πακέτα & Τιμολόγηση

Το AceVPN προσφέρει δύο βασικά πακέτα, που ονομάζονται "Ασφάλιστρο" και "Τελικός."

Αυτό που δεν είναι άμεσα εμφανές είναι το πώς τα δύο πακέτα διαφέρουν, ειδικά λόγω της μεγάλης ανισότητας μεταξύ των δύο τιμών. ο "Ελεύθερος" Η απεμπλοκή της υπηρεσίας τηλεόρασης (smart DNS), η οποία περιλαμβάνεται στην πραγματικότητα και με τα δύο πακέτα, προσθέτει στην αρχική σύγχυση.

Η μετάβαση στα γεγονότα μας υποχρέωσε να πάμε στο "Συγκρίνετε VPN" σελίδα, η οποία μας παρείχε πίνακες που συγκρίνουν κάθε μία από τις υπηρεσίες και το ανώνυμο "ανταγωνισμός." Αυτά τα διαγράμματα σύγκρισης, που διαδόθηκαν σε πέντε ξεχωριστές καρτέλες, μας έδωσαν πολλές πληροφορίες για να τις αφομοιώσουμε και δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε να σκεφτούμε ότι πρέπει να υπάρχει ένας σαφέστερος τρόπος για να παρουσιάσουμε τις πληροφορίες.

Ανεξάρτητα από αυτά, τελικά διαπιστώσαμε ότι οι κύριες διαφορές (εκτός από την τιμή) ήταν οι εξής:

1. Η υπηρεσία Premium περιορίζεται σε 50GB εύρους ζώνης το μήνα, ενώ η υπηρεσία Ultimate είναι απεριόριστη.

2. Η υπηρεσία Ultimate παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε διακομιστές VPN σε 13 χώρες. Η φτηνότερη υπηρεσία Premium παρέχει πρόσβαση μόνο σε διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

3. Μόνο η πιο ακριβή υπηρεσία Ultimate επιτρέπεται να χρησιμοποιείται για κοινή χρήση αρχείων από ομότιμους χρήστες ή για χρήση torrent.

Όπως συμβαίνει με πολλές υπηρεσίες, η τιμή μειώνεται ανάλογα με το μήκος του πακέτου δέσμευσης που έχετε επιλέξει, αν και δεν υπάρχει το υψηλό επίπεδο μείωσης για μια ετήσια συνδρομή που προσφέρουν πολλοί άλλοι πάροχοι. Οι τιμές για την υπηρεσία Premium είναι κάτω από:

Τιμολόγηση με βάση τις τιμές 1

Οι τιμές για την τελική υπηρεσία είναι κάτω από:

Τιμολόγηση με βάση τις τιμές 2

Συνολική τιμή $ 55 για ετήσια συνδρομή Premium τοποθετεί το AceVPN στο χαμηλό τέλος του μέσου κόστους. Η υπηρεσία Ultimate, ωστόσο, σε $ 165 ανά έτος, απέχει πολύ από το "υπηρεσία χαμηλότερου κόστους" αναφέρεται στην αρχική σελίδα.

Ενώ το AceVPN δεν προσφέρει κανένα είδος δωρεάν δοκιμής, διαφημίζουν μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το AceVPN ενθαρρύνει τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν το φόρουμ υποστήριξής τους για τεχνικά ερωτήματα, προς το συμφέρον της δημιουργίας μιας λεπτομερούς βάσης γνώσεων "προς όφελος της κοινότητας."

Αρχικά ανησυχούσαμε για την έλλειψη επιλογών υποστήριξης. Ωστόσο, στείλαμε ένα ερώτημα δοκιμής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται και ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι που έλαβαν απάντηση σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Ακόμα κι έτσι, αξίζει να επισημανθεί ότι παρόλο που η εμπειρία μας ήταν καλή, δεν υπάρχει σχεδόν πλήθος επιλογών υποστήριξης εδώ. Η χρήση μιας κοινότητας φόρουμ για υποστήριξη είναι ένας άλλος λόγος για να δείτε το AceVPN ως υπηρεσία για τον ενθουσιώδη και όχι για τον αρχάριο.

Δεν μπόρεσα να βρούμε έναν αριθμό τηλεφώνου για τηλεφωνική υποστήριξη.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Παρόλο που όλες οι πληροφορίες σχετικά με το AceVPN είναι μάλλον πυκνές και βαρύ για το κείμενο, αυτό σημαίνει ότι βρήκαμε εύκολο να βρούμε τις βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τα πρωτόκολλα. Το AceVPN προσφέρει υποστήριξη για τα PPTP, L2TP και OpenVPN. Δεν μπορέσαμε να διαπιστώσουμε το επίπεδο κρυπτογράφησης, αλλά ένα ερώτημα στο τμήμα υποστήριξης αποκάλυψε ότι το AceVPN υποστηρίζει κρυπτογράφηση 128 και 256-bit.

Όταν πρόκειται για ιδιωτικότητα, το AceVPN δηλώνει ότι δεν παρακολουθεί τη χρήση της υπηρεσίας ή "κατασκοπεύουν τους χρήστες τους." Ωστόσο, δεν καθιστούν σαφές εάν διατηρούν κορμούς και λένε ότι είναι "διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου," αν υποπτεύονται ότι η υπηρεσία τους χρησιμοποιείται παράνομα.

Σε αυτή τη βάση, αν, για οποιοδήποτε λόγο, προτιμάτε μια υπηρεσία που δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής, θα πρέπει πιθανώς να κοιτάξετε αλλού.

Η διαδικασία

Εγγραφή

Αποφασίσαμε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Premium με μηνιαία συνδρομή για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Διαπιστώσαμε ότι η διαδικασία εγγραφής είναι μάλλον περίπλοκη, με τον επανυπολογισμό της τιμής βάσει της περιόδου δέσμευσης.

Μόλις προσθέσαμε την επιλογή μας στο δικό μας "καλάθι," μας ζητήθηκε στη συνέχεια να εγγραφείτε στον πάροχο πληρωμών, προτού ανακατευθυνθείτε στο PayPal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Μια επιλογή Google Checkout ήταν επίσης διαθέσιμη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής PayPal μας λάβαμε τη συνήθη επιλογή των εισπράξεων και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων καλωσορίσματος και μας είπαν ότι ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και 30 λεπτά πριν οι διακομιστές να δεχτούν τα στοιχεία που μας υπέβαλαν πρόσφατα.

Ενώ δεν είχαμε σημαντικά προβλήματα με τη διαδικασία εγγραφής, είχαμε σίγουρα απολαύσει ομαλότερες εμπειρίες αλλού.

Εγκατάσταση και διαμόρφωση

Μόλις εγκατασταθεί ο λογαριασμός μας, αποκτήσαμε πρόσβαση στο λογαριασμό "Εγκαταστήστε τους οδηγούς" στη Γνωσιακή Βάση για να διαπιστώσετε τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας στη δοκιμαστική μηχανή μας, ένα MacBook Pro που εκτελεί OS X 10.8 Mountain Lion.

Εδώ, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα. Για πρώτη φορά, θα μπορούσαμε να δούμε ότι ένας μη τεχνικός χρήστης δεν θα ήξερε ποια από τις συνδέσεις να κάνουν κλικ. Ως τεχνικοί γνωρίζαμε ότι το Tunnelblick είναι πελάτης άλλου κατασκευαστή για το OpenVPN. Είχαμε μια γρήγορη ματιά στις οδηγίες εγκατάστασης για αυτό, για να δούμε πώς αποτυγχάνουν. Για να είμαι ειλικρινής, οι οδηγίες δεν είναι καθόλου φιλικές προς το χρήστη.

Ακόμα και για εμάς, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο για να κατεβάσετε το Tunnelblick, μας είπαν ότι το λογισμικό δεν υποστηρίζει πλήρως το Mountain Lion και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια beta έκδοση. Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με λογισμικό beta για να πάρουμε "καταβάλλεται για" υπηρεσία εργασίας, έτσι κάναμε κλικ στο "Πίσω" και αντίθετα εξέτασε τις οδηγίες εγκατάστασης του L2TP.

Αυτό ήταν λίγο πιο απλό και, ευτυχώς, χρησιμοποίησε τις ενσωματωμένες δυνατότητες VPN της Mac. Αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τα στιγμιότυπα οθόνης για να μας καθοδηγήσουν στη διαδικασία.

Δυστυχώς, αυτή η τεκμηρίωση άφησε κάτι επιθυμητό. Στο τέταρτο βήμα, μια φαινομενικά απλή οδηγία "Διεύθυνση διακομιστή εισόδου και το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας Acevpn vpn," μας άφησε να αναρωτηθούμε πού να βρούμε τις διευθύνσεις του διακομιστή.

Δέκα λεπτά αργότερα, αρχίσαμε να ενοχλούμε. Είχαμε αναζητήσει την κύρια τοποθεσία και βάση γνώσεων για "διακομιστές" και "διευθύνσεις διακομιστή," επανεξέτασε τα ευπρόσδεκτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας και μάλιστα εξέτασε τις οδηγίες για τις διευθύνσεις iOS. Οι οδηγίες iOS είπαν ότι θα τις βρούσαμε στο αρχείο ρυθμίσεων. Ο σύνδεσμος προς αυτό μας οδήγησε στην περιοχή μελών. Στη συνέχεια, το αρχείο που κατεβάσαμε ήταν αρχείο αρχείου (.zip), το οποίο με τη σειρά του περιείχε ένα φορτίο αρχείων ρυθμίσεων OpenVPN.

Ολα θέλαμε ήταν οι πληροφορίες που χρειαζόμασταν για να ολοκληρώσουμε τις οδηγίες του AceVPN, αλλά αντ 'αυτού είχαμε μια πληθώρα ανοιχτών καρτελών του browser και έναν αέρα απογοήτευσης γύρω από το γραφείο.

Τελικά βρήκαμε ένα όνομα διακομιστή μέσα στις οδηγίες των Windows.

Βρήκαμε επίσης την εντολή να χρησιμοποιήσουμε μια διεύθυνση IP αν το όνομα του διακομιστή είναι "μπλοκαριστεί στη χώρα σας." Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν βρεθήκαμε να βρούμε τα στοιχεία της διεύθυνσης IP του διακομιστή, αλλά βρήκαμε μια θέση φόρουμ όπου κάποιος δήλωσε ότι το τμήμα υποστήριξης τους είχε δώσει ένα. Εκτοξεύσαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το ζητήσουμε.

Το όνομα του διακομιστή που βρήκαμε μας επέτρεψε να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο μέσω των οδηγιών. Τότε φτάσαμε σε πιο συγκεχυμένες οδηγίες.

Μας δίδαξε "εισάγετε διευθύνσεις IP Google ή OpenDNS" όλα είναι πολύ καλά, αλλά ο πάροχος παρέλειψε να μας πει ποια είναι αυτά ή πού να τα βρούμε. Ως τεχνικοί γνωρίζαμε τι να θέσουμε εδώ, αλλά αυτές οι διευθύνσεις IP δεν είναι πιθανό να είναι γνωστές από τον μέσο καταναλωτή. Μέχρι τώρα, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε αν το AceVPN προσπαθούσε πραγματικά να δυσκολευτεί να διαμορφωθεί σωστά η υπηρεσία!

Τέλος πάντων, με τις ρυθμίσεις που εισήχθησαν τελικά, μπορέσαμε να συνδεθούμε. Κάναμε μια αναζήτηση διεύθυνσης IP και διαπιστώσαμε ότι τώρα διαθέτουμε μια IP που βασίζεται στις ΗΠΑ. Ήμασταν σε θέση να περιηγηθείτε σε έναν συγκεκριμένο κατάλογο μέσων συνεχούς ροής των ΗΠΑ και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Χάρη στο εξαιρετικά γρήγορο τμήμα υποστήριξης του AceVPN, απαντήσαμε τώρα και στο αίτημά μας για μια λίστα διακομιστών. Δυστυχώς, η ομάδα υποστήριξης απλά έστειλε το ίδιο αρχειακό αρχείο από το οποίο είχαμε πρόσβαση από την περιοχή των μελών, με αόριστη πρόταση "ανοίξτε τα αρχεία χρησιμοποιώντας το TextEdit" για να αποκτήσετε τα στοιχεία του διακομιστή για άλλες χώρες. Αυτό φαινόταν άσκοπα αποφρακτικό - γιατί δεν μπορούσαν απλώς να μας παράσχουν τις πληροφορίες?

ο "Αποκλεισμός τηλεόρασης" Υπηρεσία

Το AceVPN περιλαμβάνει "Αποκλεισμός τηλεόρασης" με τα πακέτα VPN. Αυτό, ουσιαστικά, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος προβολής περιεχομένου πολυμέσων συνεχούς ροής, όπως "ενημερώνομαι" Τηλεοπτικών υπηρεσιών, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο VPN.

Αντ 'αυτού, αλλάζετε τις ρυθμίσεις DNS του υπολογιστή σας, έτσι ώστε οι αιτήσεις πρόσβασης σε αυτούς τους ιστότοπους που είναι κλειδωμένοι για περιοχή να αναπροσαρμόζονται για να αποκρύψετε την τοποθεσία σας. Το AceVPN παρέχει μια λίστα με τις υπηρεσίες με τις οποίες λειτουργεί αυτή η λύση.

Η δοκιμή της απεμπλοκής της τηλεόρασης ήταν μια άλλη διαδικασία που αύξησε τα επίπεδα απογοήτευσης μας. Κάνοντας κλικ "Αποκτήστε την απελευθέρωση της τηλεόρασης τώρα" μας επέστρεψε στην αρχική σελίδα παραγγελίας. ακολουθώντας τις οδηγίες που απαιτούνται για να μεταβούμε στην περιοχή μελών και να λάβουμε υπόψη τις διευθύνσεις IP για να ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση. η όλη διαδικασία απαιτούσε την επανεκκίνηση του Mac μας.

Ενώ η υπηρεσία λειτούργησε, μας απογοητεύθηκε πάλι από το πόσο άσκοπα ήταν πολύπλοκη η διαδικασία εγκατάστασης.

Σύνδεση Ταχύτητες και αξιοπιστία

Αποφασίσαμε να κάνουμε τα πράγματα απλά με τη δοκιμή ταχύτητας.

Ως συνήθως, χρησιμοποιήσαμε τον ιστότοπο Speedtest.net για να αποκτήσουμε μια ταχύτητα λήψης αναφοράς για την δοκιμαστική σύνδεση στο Internet:

Στη συνέχεια συνδεθήκαμε με την υπηρεσία AceVPN μέσω L2TP και ξαναφέραμε τη δοκιμή.

Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά απογοητευτικά - η σύνδεση με το AceVPN οδήγησε στη μείωση της ταχύτητας λήψης κατά περισσότερο από το μισό.

Για να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η απόδοση του AceVPN μπορεί να είναι καλύτερη όταν συνδέεται μέσω του OpenVPN, αλλά οι σχεδόν αδιαπέραστες οδηγίες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί λογισμικό συνδεσιμότητας τρίτου μέρους που δεν ήταν ακόμη "έτοιμος" για το Mac μας κατά τη στιγμή της γραφής σήμαινε ότι δεν πήραμε να θέσουμε αυτό το τεστ.

Συμβατότητα

Το AceVPN προσφέρει πολλές επιλογές συμβατότητας. Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων μπορούν να αποκτήσουν αυτό το VPN για τηλέφωνα Android, iOS και Windows. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η εφαρμογή VPN iPhone δεν υποστηρίζει το OpenVPN, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής thrid party, όπως το Tunnelblick, για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Η VPNArea προσφέρει επίσης ένα VPN για Windows, Mac και Linux, παρόλο που ο πελάτης VPN Linux δεν διαθέτει GUI.

Με βάση την εμπειρία μας στο Mac VPN, δεν θα υπολογίζαμε σε καμία από αυτές τις πλατφόρμες που να είναι ιδιαίτερα εύκολο να ρυθμιστούν. Εντούτοις, οι λάτρεις και οι τεχνικοί θα το διαχειριστούσαν.

Περιοχή πελατών

Η περιοχή πελατών AceVPN προσφέρει ένα αρκετά πρότυπο εύρος λειτουργιών. Εμφανίζει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης VPN (το οποίο διαφέρει από το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας) και την κατάσταση της συνδρομής σας. Στην περίπτωσή μας, καθώς επιλέξαμε τη συνδρομή Premium, είχαμε επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης στο πακέτο Ultimate.

Ο χώρος πελάτη παρέχει επίσης τη δυνατότητα λήψης των προαναφερθέντων "αρχεία ρυθμίσεων" και τις ρυθμίσεις ελέγχου που σχετίζονται με την υπηρεσία Unblock TV.

συμπέρασμα

Μας άρεσε

 • Ευρεία λίστα συμβατότητας που μπορεί να απευθύνεται σε λάτρεις
 • Πολύ γρήγορες απαντήσεις για την υποστήριξη ερωτημάτων

Δεν είμαστε τόσο σίγουροι

 • Μεγάλη διαδικασία εγγραφής
 • Ασαφή πολιτική καταγραφής χρήσης

Μιστήκαμε

 • Κακή απόδοση
 • Μερικές από τις λιγότερο εύχρηστες οδηγίες εγκατάστασης που έχουμε δει
 • Έλλειψη σαφούς πρόσβασης στις λεπτομέρειες του διακομιστή
 • Εξαιρετικά απογοητευτική εμπειρία διαμόρφωσης

Σε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια της αναθεώρησής μας, αναρωτήθηκε αν ήμασταν υπερβολικά σκληρός στο AceVPN. Ως τεχνικοί, καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά στις παρεχόμενες πληροφορίες και η υπηρεσία δηλώνει σαφώς ότι είναι ευρέως συμβατή με μια σειρά συσκευών.

Ωστόσο, πρέπει να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο το σύνολο του δυναμικού φάσματος των χρηστών θα μπορούσε να πάρει με κάθε υπηρεσία που εξετάζουμε και βιώσαμε αρκετή απογοήτευση ως τεχνίτες για να γνωρίζουμε ότι οι μη τεχνικοί χρήστες (τουλάχιστον για τους Mac) θα αγωνιστούν με τη διαμόρφωση - ίσως μέχρι το σημείο της εγκατάλειψης.

Αν τα στοιχεία των επιδόσεών μας ήταν εντυπωσιακά, θα μπορούσαμε να δώσουμε μια προσεκτική σύσταση για το AceVPN, αλλά μόνο για τους αληθινούς λάτρεις της πληροφορικής. Με τις επιδόσεις να είναι και κάτω από το μέσο όρο, είμαστε μείνει λίγο καλά να πούμε. Κάποιος στο AceVPN πρέπει πραγματικά να κοιτάξει την υπηρεσία από την πλευρά του χρήστη και να κάνει κάποιες βελτιώσεις.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me