AnonymousVPN Αναθεώρηση

AnonymousVPN

 • Τιμολόγηση

  Από 12,00 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
5 από 10

Περίληψη

Το ανώνυμο VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που βασίζεται στις Σεϋχέλλες. Το ανώνυμο VPN είναι μία από τις μικρότερες, λιγότερο γνωστές υπηρεσίες στην ηλεκτρονική αγορά απορρήτου, έχει κάποιες καλές λειτουργίες που δείχνουν ένα θετικό μέλλον για την υπηρεσία VPN. Ωστόσο, οι δοκιμές μας ανακάλυψαν ένα VPN που δεν είναι αρκετά σε θέση να ανταγωνιστεί με το κορυφαίο τέλος της αγοράς VPN μόλις ακόμα. Σε αυτήν την ανώνυμη αναθεώρηση VPN, εξετάζουμε σε βάθος τις πτυχές ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής αυτής της υπηρεσίας, μαζί με τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, την αξία για τα χρήματα και πολλά άλλα, με στόχο να διαπιστώσετε εάν η υπηρεσία αξίζει τα χρήματά σας.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  19,1 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  Σεϋχέλλες
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  3
 • Χώρες
  25

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά του πακέτου της εταιρείας είναι:

 • Διακομιστές σε 25 χώρες
 • Δεν υπάρχουν όρια χρήσης δεδομένων
 • Έχουν επιτραπεί τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Επιτρέπεται P2P
 • OpenVPN και ασφάλεια πρωτοκόλλου πληροφοριών (IPSec)
 • Πολύγλωσσο ιστοτόπο
 • Δοκιμαστικό λογαριασμό χαμηλής τιμής
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Προσαρμοσμένη εφαρμογή για Windows, Mac και Android
 • Εφαρμογή τρίτου μέρους για iOS και Linux

Η Apple δεν επιτρέπει στις εταιρείες να διαθέτουν εφαρμογές για iPhone και iPad χωρίς την έγκρισή τους. Αυτή η διαδικασία έγκρισης μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Επομένως, δεν είναι ασυνήθιστο ότι μια σχετικά νέα εταιρεία δεν διαθέτει προσαρμοσμένη εφαρμογή διαθέσιμη για iOS. Ωστόσο, η κρυπτογράφηση OpenVPN είναι η καλύτερη διαθέσιμη προστασία VPN για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού απορρήτου και μπορείτε να συνδεθείτε στο Anonymous VPN χρησιμοποιώντας σύνδεση OpenVPN τρίτου μέρους για iOS. Το OpenVPN Connect διατίθεται δωρεάν στο κατάστημα της Apple. Υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία ρυθμίσεων στον ιστότοπο Anonymous VPN που θα καταστήσει αυτήν την εφαρμογή συνεργάσιμη με όλους τους διακομιστές της. Μια παρόμοια ρύθμιση είναι διαθέσιμη για χρήστες του Linux. Το δίκτυο διακομιστών παρέχει πρόσβαση σε τοποθεσίες σε 25 χώρες.

Επισκεφθείτε το Anonymous VPN »

Ταχύτητα και απόδοση

Δοκίμασα την ταχύτητα του Anonymous VPN με το testmy.net. Αυτές οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από το Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο, χρησιμοποιώντας μια οικιακή υπηρεσία διαδικτύου της Virgin Media. Δοκίμασα την απόδοση τριών ανώνυμων διακομιστών VPN. Αυτοί ήταν οι διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, τους οποίους εξέτασα σε σύνδεση με το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον εξυπηρετητή Anonymous VPN US, τον οποίο δοκιμάσαμε σε σύνδεση με το Μαϊάμι.

Τα μπλοκ στο γράφημα αντιπροσωπεύουν τις μέγιστες, ελάχιστες και μέσες ταχύτητες σε πέντε δοκιμές. Θα δείτε επίσης αρχεία για δοκιμαστικές διαδρομές στο Λονδίνο και το Μαϊάμι χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το VPN. Αυτό δίνει μια ιδέα για το αποτέλεσμα του VPN στις ταχύτητες της υποκείμενης υπηρεσίας διαδικτύου. Χρησιμοποίησα το IPLocation.net για να ανιχνεύσω τις πραγματικές θέσεις κάθε διακομιστή VPN. Ο διακομιστής του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν στο Λονδίνο, ο ιρλανδικός διακομιστής στο Δουβλίνο και ο αμερικανικός διακομιστής στο Manassas της Βιρτζίνια.

AnonymousVPN δοκιμή ταχύτητας

Τα γραφήματα εμφανίζουν τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε διακομιστή και τοποθεσία. Δείτε την εξήγηση της πλήρους ταχύτητας για περισσότερες λεπτομέρειες. Κάθε διακομιστής μείωσε κατά το ήμισυ περίπου την ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο, η οποία δεν είναι καθόλου καλή. Ευτυχώς, η ταχύτητα της υποκείμενης υπηρεσίας διαδικτύου μου ήταν τόσο καλή που το VPN δεν έβλαψε την αναπαραγωγή του βίντεο συνεχούς ροής. Ωστόσο, οποιοσδήποτε με βραδύτερο διαδίκτυο θα μπορούσε να υποφέρει πολύ.

Πραγματοποίησα περισσότερες δοκιμές με το ipleak.net ενώ ήταν συνδεδεμένος με το διακομιστή Anonymous VPN US. Αυτά τα τεστ διερεύνησαν αν κλήσεις προς διακομιστές DNS (Domain Name System) έδωσαν τη θέση μου. Κάθε φορά που το πρόγραμμα περιήγησής σας προσελκύει μια σελίδα, πρέπει πρώτα να παραπέμπει τη διεύθυνση διαδικτύου για τη δεδομένη διεύθυνση ιστού. Αυτό γίνεται με πρόσβαση σε διακομιστή DNS.

Το VPN σας πρέπει να διαχειρίζεται αυτές τις κλήσεις επειδή μπορεί να παρατηρηθεί καθώς διασχίζουν το Διαδίκτυο. Εάν ο περιηγητής σας επιλέγει έναν διακομιστή DNS που είναι παράλογα απομακρυσμένος από την τοποθεσία του, οι snoopers μπορούν να διαπιστώσουν ότι δεν είστε πραγματικά εκεί που φαίνεται να είστε. Το τεστ ipleak.net έδειξε τη θέση μου ως Βιρτζίνια.

Όλες οι κλήσεις DNS μεταφέρθηκαν σε ένα διακομιστή DNS, επίσης στη Βιρτζίνια. Ένας δεύτερος κίνδυνος διαρροής προέρχεται από ένα σύστημα που καλείται Web Real-Time Communication (WebRTC). Πρόκειται για μια αποθήκευση δεδομένων στο πρόγραμμα περιήγησης που βοηθάει στην επιτάχυνση των διαδραστικών εφαρμογών. Οι έλεγχοι σε αυτές τις πληροφορίες δεν αποκάλυψαν την πραγματική μου θέση.

Έλεγξα ξανά τους παράγοντες διαρροής IP με έναν διαφορετικό ιστότοπο δοκιμών, doileak.net. Τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών αντανακλούν τα ευρήματα του ipleak.net. Το ανώνυμο VPN έκλεισε με επιτυχία την πραγματική μου θέση. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι οι ρυθμίσεις ώρας ζώνης του λειτουργικού μου συστήματος ήταν διαφορετικές από τη ζώνη ώρας της αναφερθείσας τοποθεσίας μου. Ο ISP μου δεν χρησιμοποιεί διευθύνσεις IPv6, οπότε δεν μπορούσα να δοκιμάσω διαρροές IPv6.

Τιμολόγηση και Σχέδια

1 μήνα

12,00 δολάρια
κάθε μήνα

Το ανώνυμο VPN διαθέτει ένα πακέτο υπηρεσιών. Προσφέρει τρεις περίοδοι εγγραφής για αυτό το σχέδιο. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας αν εγγραφείτε για τα μηνιαία ή ετήσια προγράμματα συνδρομής. Απλά πρέπει να ζητήσετε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας εντός 14 ημερών από την εγγραφή σας.

AnonymousVPN τιμολόγηση

Για μόλις $ 2, μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία για τρεις ημέρες. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δοκιμάσετε το VPN και βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό για εσάς προτού δεσμευθείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πολλές υπηρεσίες VPN προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε μόνο για το Anonymous VPN με πιστωτική κάρτα. Αυτό είναι κρίμα γιατί πολλοί πελάτες VPN επιθυμούν να πληρώσουν με το Bitcoin ή μέσω του PayPal.

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια

Η εφαρμογή ανώνυμου VPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN ή το IPSec. Το OpenVPN είναι το καλύτερο σύστημα για VPN. Ωστόσο, το IPSec θεωρείται επίσης ιδιαίτερα. Η Cisco Systems το δημιούργησε. Η Cisco είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός δρομολογητών και λογισμικού στο Διαδίκτυο στον κόσμο. Και οι δύο εφαρμογές περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση Advanced Encryption Standard (AES) με ένα κλειδί 256-bit. Αυτή είναι η καλύτερη προστασία που διατίθεται σήμερα στην αγορά VPN.

Το ανώνυμο VPN χρησιμοποιεί μια χειραψία RSA με ένα κλειδί 2048-bit. Αυτό είναι το βασικό μήκος κλειδιού στη βιομηχανία VPN. Ωστόσο, τα κορυφαία VPN χρησιμοποιούν κλειδιά 4096-bit για πρόσθετη ασφάλεια. Τα Dodgy VPN χρησιμοποιούν κλειδιά 1024-bit. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή του Anonymous VPN σας παρέχει το πιο κοινό επίπεδο προστασίας - όχι το καλύτερο - αλλά σίγουρα όχι το χειρότερο. Είναι αρκετά ασφαλές για να διατηρήσει τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Οι ιδιοκτήτες των iPhones και iPads (που συνδέονται μέσω σύνδεσης OpenVPN) αποκτούν πλήρη προστασία OpenVPN όταν χρησιμοποιούν το Anonymous VPN. Ωστόσο, λείπουν από τα μικρά πρόσθετα που έχει ενσωματώσει η εταιρεία στην προσαρμοσμένη εφαρμογή της.

Η βασική λειτουργία ασφαλείας που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες συσκευών Windows, Mac και Android είναι ένας διακόπτης kill. Ίσως έχετε δοκιμάσει μια κατάσταση όπου η σύνδεσή σας στο Internet αποτυγχάνει. Μόλις επανέλθει η σύνδεση, όλες οι εφαρμογές σας προσπαθούν να επανασυνδεθούν. Αυτό είναι ένα πρόβλημα ασφαλείας επειδή δεν μπορείτε να υπαγορεύσετε τη σειρά με την οποία συνδέονται. Αν το VPN δεν είναι η πρώτη εφαρμογή για να αποκαταστήσει την υπηρεσία του, αυτές οι εφαρμογές που αρχίζουν να στέλνουν μηνύματα στο διαδίκτυο πρώτα θα εκθέσουν την πραγματική ταυτότητά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο διακόπτης kill είναι τόσο σημαντικός. Εξασφαλίζει ότι καμία εφαρμογή δεν μπορεί να επανασυνδεθεί πριν από τη δημιουργία του ασφαλούς συνδέσμου VPN.

Μυστικότητα

Οι Σεϋχέλλες είναι μια καλή τοποθεσία για μια υπηρεσία VPN. Είναι πέρα ​​από την προσιτότητα των μυστικών υπηρεσιών παρενόχλησης των μεγάλων δυνάμεων. Είναι επίσης πολύ μακριά από τα μεγάλα νομικά κέντρα του Λος Άντζελες, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων είναι πιθανό να ξεκινήσουν δίωξη εναντίον των ατόμων που κατεβάζουν την περιουσία τους με δίκτυα P2P. Ωστόσο, είναι απίθανο να προχωρήσουν στην προσπάθεια και την δαπάνη να πετάξουν στις Σεϋχέλλες. Το ανώνυμο VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δραστηριότητας, γεγονός που αποτελεί καλό σημάδι ότι θα προστατεύσει το απόρρητό σας. Επίσης, η εταιρεία δηλώνει ανοιχτά ότι επιτρέπει τη λήψη P2P στο δίκτυό της.

Με την πιθανότητα οι αστυνομικοί ή οι δικηγόροι για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας να πάρουν δικαστικές εντολές για να αναγκάσουν την εταιρεία να παραδώσει τα αρχεία της, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα στο αρχείο που να μπορεί να χαρτογραφήσει την πραγματική ταυτότητά σας στη ψεύτικη διεύθυνση που σας αποδίδει το VPN . Δυστυχώς, το Anonymous VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Αυτά τα αρχεία διευκρινίζουν ποιοι διακομιστές συνδέσατε και πότε.

Καταγράφουν επίσης την ποσότητα των δεδομένων που έχετε κατεβάσει. Η ανάλυση της κυκλοφορίας (επίθεση χρονισμού e2e) σημαίνει ότι αυτή η πληροφορία είναι ότι όλοι οι δικηγόροι που επιβάλλουν την επιβολή της νομοθεσίας ή οι νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας πρέπει να σπάσουν το απόρρητο που πρέπει να προσφέρει το VPN. Ακόμα χειρότερα, η εταιρεία δεν αναφέρει την περίοδο για την οποία διατηρεί αυτά τα αρχεία καταγραφής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Anonymous VPN δεν σας κάνει εντελώς ανώνυμο. Τα VPN παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής, όχι ανωνυμία. Δυστυχώς λόγω των αρχείων σύνδεσης που διατηρεί αυτό το VPN - η ιδιωτικότητα δεν είναι τόσο καλή όσο θα μπορούσε να είναι.

Ευκολία στη χρήση

Εγραφομαι

Όταν είστε έτοιμοι να εγγραφείτε στο AnonymousVPN, μεταβείτε στην ενότητα Τιμολόγηση της αρχικής σελίδας και κάντε κλικ στο "Αγορασε τωρα" κάτω από την περίοδο συνδρομής της επιλογής σας. Ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα Καλάθι αγορών. Κάντε κλικ στο κουμπί Checkout για να συνεχίσετε. Το επόμενο καθήκον σας είναι να εγγραφείτε για λογαριασμό. Τέλος, θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να αγοράσετε τη συνδρομή.

Θα λάβετε δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Anonymous VPN. Το πρώτο από αυτά επιβεβαιώνει την ιδιότητα μέλους σας με τα στοιχεία σύνδεσης που έχετε ρυθμίσει στη σελίδα εγγραφής. Αυτά είναι τα διαπιστευτήρια σας για την περιοχή του πελάτη. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης για την εφαρμογή περιέχονται στο δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει επίσης συνδέσεις για λήψη αρχείων για την εφαρμογή. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για το λειτουργικό σας σύστημα για να κάνετε λήψη ενός εγκαταστάτη. Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί. Οι ιδιοκτήτες των συσκευών iOS και των υπολογιστών Linux πρέπει να μεταβούν στη βάση γνώσεων για να λάβουν οδηγίες εγκατάστασης.

Το Ανώνυμο VPN Windows VPN Client

Το πρόγραμμα εγκατάστασης δημιουργεί μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας για την εφαρμογή.

Όταν ανοίξει η εφαρμογή, θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο κωδικός πρόσβασης είναι διαφορετικός από αυτόν για την περιοχή του πελάτη ιστότοπου. Πριν από τη σύνδεση, κάντε κλικ στο σύμβολο του ρυθμιστή στην κάτω δεξιά γωνία της διασύνδεσης. Αυτό ανοίγει τη σελίδα ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Ελεγξε το "Θυμηθείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης" έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πληκτρολογείτε τα διαπιστευτήριά σας κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο συρταριών για να επιστρέψετε στη σελίδα Ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή. Αυτή η σελίδα σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη kill, ο οποίος διασφαλίζει ότι το VPN πάντα σας προστατεύει όταν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εδώ αν η σύνδεση με το VPN τρέχει μέσω πρωτοκόλλου User Datagram Protocol (UDP) ή πρωτόκολλο ελέγχου μετάδοσης (TCP).

Γενικά, είστε καλύτερα με το UDP. Είναι πολύ πιο γρήγορο από το TCP και είναι χρήσιμο για διαδραστικές εφαρμογές, όπως η συνομιλία και η IP τηλεφωνία. Είναι επίσης καλύτερο για streaming. Μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα VPN που χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Οι επιλογές είναι IPSec ή OpenVPN. Και οι δύο χρησιμοποιούν ισχυρή κρυπτογράφηση, αλλά το Open VPN είναι το καλύτερο. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμιστικού για να κλείσετε τον πίνακα Settings (Ρυθμίσεις).

Η προεπιλεγμένη επιλογή διακομιστή για την εφαρμογή είναι αυτόματη κατανομή. Ωστόσο, αν θέλετε να εμφανιστείτε σε συγκεκριμένο μέρος, ορίστε αυτό το χαρακτηριστικό σε μια χώρα με όνομα. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στο τέλος του πεδίου Περιοχή για να πάρετε τη λίστα διακομιστών, στη συνέχεια στη χώρα όπου θέλετε να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους.

Κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση για να ενεργοποιήσετε το VPN. Αυτό το κουμπί Σύνδεση θα αλλάξει στην επιλογή Αποσύνδεση όταν έχει δημιουργηθεί η σύνδεση VPN.

Το λουκέτο από το κουμπί Σύνδεση / Αποσύνδεση γίνεται πράσινο όταν λειτουργεί το VPN.

Υπηρεσίες ροής

Ενώ στη Μεγάλη Βρετανία, συνδεθήκαμε με το Anonymous VPN server στις ΗΠΑ για να μπορώ να παρακολουθήσω τηλεόραση από την Αμερική. Πήρα στον λογαριασμό μου Netflix και ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν βίντεο από τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ εκεί. Τα συστήματα ανίχνευσης Netflix VPN είναι σκληρά. Η βιομηχανία VPN τα χρησιμοποιεί ως σημείο επαφής. Πολλά δίκτυα VPN δεν μπορούν να μπουν στο Netflix από το εξωτερικό, οπότε αυτό ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Έχω επίσης πρόσβαση στις ιστοσελίδες ABC και NBC ενώ είναι συνδεδεμένες στον αμερικανικό διακομιστή. Οι έλεγχοι πρόσβασης της ABC είναι στην πραγματικότητα πιο ολοκληρωμένοι από αυτούς της Netflix. Το NBC δεν προσπαθεί πολύ σκληρά να αποκλείσει την πρόσβαση στο εξωτερικό και σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία VPN μπορεί να μπει σε αυτό. Ο ABC είδε το VPN και εμπόδισε την αναπαραγωγή βίντεο. Το NBC με αφήνει να παρακολουθώ. Από την Ισπανία, προσπάθησα να αποκτήσω πρόσβαση σε βρετανικές τοποθεσίες βίντεο. Δυστυχώς, το VPN δεν μπόρεσε να με πάρει στο BBC iPlayer. Θα μπορούσα να παρακολουθώ βίντεο στα κανάλια 4 και ITV.

Άλλες πλατφόρμες

Η εφαρμογή ανώνυμου VPN είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα Windows, Android, Mac OS X και macOS. Υπάρχουν οδηγίες στον ιστότοπο για τη λήψη μιας ελεύθερης διεπαφής για το OpenVPN και στη συνέχεια για την προσαρμογή του με αρχεία από το Anonymous VPN. Αυτές οι οδηγίες απευθύνονται σε χρήστες συσκευών iOS και Linux. Ωστόσο, το λογισμικό OpenVPN Connect είναι επίσης διαθέσιμο για Windows και Mac. Τα αρχεία ρυθμίσεων που παρέχει το Anonymous VPN δεν είναι λειτουργικά για το συγκεκριμένο σύστημα. Αυτό παρέχει μια άλλη επιλογή για χρήστες Windows, Mac και συσκευές Android.

Τελικές σκέψεις

Απόλαυσα πραγματικά τη χρήση της εφαρμογής Anonymous VPN. Οι σχεδιαστές έχουν πάρει τους ελέγχους τοποθετημένους στο σωστό επίπεδο για να ευχαριστήσουν όλους. Όσοι δεν γνωρίζουν πολλά για την τεχνολογία δικτύωσης πρέπει να επιλέξουν μια θέση και να πατήσουν το κουμπί Connect για να χρησιμοποιήσουν το VPN. Η υπηρεσία εξυπηρετεί επίσης εκείνους που επιθυμούν να επιλέξουν εάν η σύνδεση θα τρέξει μέσω του UDP ή του TCP και αν θα χρησιμοποιήσει το OpenVPN ή το IPSec.

Το πρόβλημα με την είσοδο στο BBC iPlayer σημαίνει ότι οι βρετανοί μετανάστες και οι ταξιδιώτες είναι απίθανο να επιλέξουν αυτό το VPN. Η υπηρεσία είναι αρκετά ακριβή αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις υπηρεσίες κορυφαίας κατηγορίας σε παρόμοια κλίμακα τιμών. Παρόλα αυτά, είμαι γενικά βέβαιος ότι θα συνιστούσα το Anonymous VPN (εφ 'όσον δεν είστε Brit στο εξωτερικό). Ωστόσο, με τις καλύτερες επιλογές που διατίθενται για μια παρόμοια τιμή είστε πραγματικά καλύτερα να πάρει κάτι άλλο.

Επισκεφθείτε το Anonymous VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me