Ανασκόπηση BlackVPN

BlackVPN

 • Τιμολόγηση

  Από 5,11 δολάρια
  / μήνα

Το BlackVPN πηγαίνει από το 2009. Αρχικά είχε έδρα στις ΗΠΑ, αλλά από τότε έχει μετακομίσει στο Χονγκ Κονγκ. Πρόκειται για τεράστια βελτίωση, καθώς οι αμερικανικές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλονται σε εντάλματα και παραγγελίες.

Το Black VPN προσφέρει διάφορα προγράμματα εγγραφής τα οποία είναι προσαρμοσμένα στην ροή βίντεο, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και το torrenting. Πρόκειται για μια υπηρεσία VPN χωρίς logs με καλά εφαρμοσμένη κρυπτογράφηση, που σημαίνει ότι είναι ασφαλής. Παρέχει επίσης εύλογες ταχύτητες και επιτρέπει τη λήψη αρχείων P2P από τους περισσότερους διακομιστές (όχι από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο).

ProPrivacy.com Σκορ
7.1 από 10

Περίληψη

Μέχρι πρόσφατα, το BlackVPN δεν διέθετε προσαρμοσμένους πελάτες, πράγμα που σήμαινε ότι δεν υπήρχαν ορισμένα χαρακτηριστικά (όπως ένα killswitch). Το BlackVPN έχει πλέον αναπτύξει προσαρμοσμένους πελάτες για Windows, Android και iOS. Δυστυχώς, αυτοί οι βήτα πελάτες είναι γεμάτοι σφάλματα και δεν θα συνδεθούν με πολλούς διακομιστές. Ακόμα και ο πελάτης Android - ο οποίος είναι εκτός βήτα - δεν διαθέτει ένα switch kill και δεν μπορεί να συνδεθεί με πολλούς διακομιστές. Ας δούμε πιο προσεκτικά ...

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  Χονγκ Κονγκ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  7
 • Χώρες
  18
 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  0 Mbps

Τιμολόγηση και Σχέδια

Η εταιρεία παρέχει τρία διαφορετικά πακέτα για συνδρομητές από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Το πρώτο είναι το "Μυστικότητα" πακέτο, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε διακομιστές σε 16 χώρες και επιτρέπει λήψη P2P. Αυτό το σχέδιο είναι καλό - αλλά στερείται διακομιστές ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου - το οποίο πιθανότατα αποκλείει πολλούς ανθρώπους.

ο "τηλεόραση" πακέτο δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση σε διακομιστές μόνο στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε 75 δολάρια είναι κάπως ακριβό γιατί ο διακομιστής του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ δεν μπορεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί ποτέ για χείμαρρο. Ωστόσο, για όσους ενδιαφέρονται μόνο για τη ροή περιεχομένου από αυτά τα μέρη, μπορεί να ενδιαφέρει.

Το πακέτο Global συνδυάζει τα πακέτα τηλεόρασης και ιδιωτικού απορρήτου - και βασικά είναι ακριβώς το ίδιο με το προεπιλεγμένο σχέδιο με τα περισσότερα άλλα VPN στην αγορά. Για το λόγο αυτό, θα επικεντρωθούμε στο Παγκόσμιο σχέδιο σε αυτήν την ανασκόπηση.

Τιμολόγηση BlackVPN

Όλα τα πακέτα μπορούν να αγοραστούν σε μηνιαία, 3μηνη ή ετήσια βάση. Το παγκόσμιο σχέδιο λειτουργεί σε 11,60 δολάρια για ένα μήνα, 33,02 δολάρια για τρεις μήνες και 121,08 δολάρια για ένα χρόνο (το ισοδύναμο των 10 δολαρίων το μήνα). Αυτές οι τιμές είναι αρκετά ακριβές σε σύγκριση με άλλες κορυφαίες του φάσματος VPN - που έχουν πάνω από 60 χώρες για να επιλέξουν από.

Για να δείτε αυτές τις επιλογές κάντε κλικ στο επιλέξτε στο πλαίσιο Global (ή ένα από τα άλλα σχέδια αν προτιμάτε). Στη συνέχεια, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το μήκος συνδρομής. Παράξενα, το BlackVPN αναφέρει μόνο τις τιμές του σε ευρώ. Προσπάθησα να συνδεθώ με διακομιστή VPN των Η.Π.Α. για να δούμε τις τιμές σε δολάρια, αλλά ήταν ακόμα σε ευρώ που είναι αρκετά ανορθόδοξο. (Μετατρέψαμε οι ίδιοι τις τιμές σε δολάρια για αυτήν την αναθεώρηση για λόγους ευκολίας.)Πακέτα συνολικής τιμολόγησης BlackVPN

Θυμηθείτε, παρόλο που το πακέτο Global περιλαμβάνει όλους τους διακομιστές της εταιρείας, δεν σας επιτρέπει να κάνετε torrenting όταν είστε συνδεδεμένοι στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στις ΗΠΑ.

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν τριήμερη δωρεάν δοκιμή του πακέτου Global εάν εγκαταστήσουν την εφαρμογή για το Android ή το νέο beta iOS VPN client. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή σε Windows ή OS X. Ωστόσο, η BlackVPN προσφέρει πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών: έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς κινδύνους.

Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal, Bitcoin και UnionPay. Επίσης με τραπεζική μεταφορά και κάρτες δώρων.

Αξίζει να θυμηθείτε ότι η πληρωμή από το Bitcoin θα αυξήσει το απόρρητό σας - αλλά δεν θα σας κάνει ανώνυμους, διότι το VPN εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει την πραγματική διεύθυνση IP σας κάθε φορά που συνδέεστε (σε πραγματικό χρόνο), ακόμη και αν δεν καταγράφεται τελειώνει η συνεδρία. Αυτό ισχύει για όλα τα VPN που δεν καταγράφουν (και διατηρούν αρχεία καταγραφής).

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά του BlackVPN περιλαμβάνουν:

 • Σέρβοι σε 18 χώρες (στο Παγκόσμιο σχέδιο)
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών
 • Πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής
 • Το P2P επιτρέπεται στους περισσότερους διακομιστές (όχι Ηνωμένο Βασίλειο ή ΗΠΑ)
 • OpenVPN, L2TP και PPTP επιλογές κρυπτογράφησης
 • Επίδομα επτά ταυτόχρονων συνδέσεων
 • Δεν υπάρχουν όρια χρήσης ή όρια εύρους ζώνης
 • Διανεμημένη προστασία από την άρνηση παροχής υπηρεσιών (DDoS)

Το δίκτυο διακομιστών BlackVPN είναι αρκετά μικρό σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες τιμές (και ακόμη φθηνότερες) VPN. Το πακέτο Global έχει διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Τσεχική Δημοκρατία, την Εσθονία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, τις Κάτω Χώρες, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία,.

Για να είμαστε δίκαιοι, αυτή είναι μια πολύ ωραία εξάπλωση των servers που οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ευχαριστημένοι με.

Ασφάλεια

Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν από τρία διαφορετικά πρωτόκολλα VPN κατά τη χρήση του BlackVPN. Αυτά είναι PPTP, L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) και OpenVPN. Από αυτά, συνιστούμε το OpenVPN επειδή είναι το πιο ασφαλές. Επιπλέον, ενθαρρύνουμε γενικά τους χρήστες να παραμείνουν μακριά από το PPTP, το οποίο είναι ένα ξεπερασμένο και ανασφαλές πρωτόκολλο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι τα πρότυπα υλοποίησης του BlackVPN για το OpenVPN είναι από τα ισχυρότερα του κλάδου. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση Advanced Encryption Standard (AES) με ένα κλειδί 256-bit. Εφαρμόζει μια χειραψία RSA 4096-bit - η οποία είναι εξαιρετικά ασφαλής. Τόσο τα δεδομένα όσο και τα κανάλια ελέγχου είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, πράγμα που σημαίνει ότι η ασφάλεια είναι εξασφαλισμένη με αυτό το VPN.

Μυστικότητα

Το BlackVPN δεν έχει πολιτική αρχείων καταγραφής. Η εταιρεία διαγράφει όλα τα αρχεία μιας περιόδου λειτουργίας μόλις συνδεθεί ο χρήστης. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ή αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Το BlackVPN μετακινήθηκε επίσης από τις ΗΠΑ στο Χονγκ Κονγκ για να αποφύγει παραγγελίες και παραγγελίες που θα μπορούσαν να τον βάλουν υπό πίεση για την παροχή πρόσβασης σε λογαριασμούς σε πραγματικό χρόνο (ή ακόμα και για να ξεκινήσουν κρυφά τα αρχεία καταγραφής). Αυτά είναι πραγματικά καλά νέα. Από την πολιτική:

Όροι Παροχής Υπηρεσιών BlackVPN

Μια έγκυρη ερώτηση περιβάλλει την απαγόρευση του P2P από τους BlackVPN στους διακομιστές του στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ. Αν δεν διατηρεί απολύτως κανένα αρχείο καταγραφής, φαίνεται ότι το BlackVPN δεν έχει κανέναν τρόπο να γνωρίζει αν οι χρήστες παραβιάζουν αυτούς τους κανόνες. Μίλησα με έναν πράκτορα BlackVPN και μου είπαν τα εξής:

"Αντί να διατηρούμε τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης για να αποτρέψουμε την κακοποίηση, θα βασιστούμε στην αντίδραση στις εισερχόμενες αναφορές κατάχρησης, παρεμποδίζοντας προσωρινά την πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες που υποβάλλονται σε κατάχρηση.

"Μπορούμε επίσης να παρακολουθήσουμε τις συνδέσεις με τα καταστρατημένα IP ώστε να εντοπίσουμε και να απαγορεύσουμε τον χρήστη. Θα συνεχίσουμε την παρακολούθηση μέχρι να σταματήσει η κατάχρηση, συνήθως μόλις λίγες μέρες."

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μη αρχείων καταγραφής BlackVPN κάντε κλικ εδώ.

Η ιστοσελίδα

Ο δικτυακός τόπος BlackVPN είναι αρκετά δροσερός, με ένα ζωηρό animated φόντο όταν φτάνετε στην αρχική σελίδα. Η κύλιση στη σελίδα σας παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας. Περιλαμβάνει ακόμη και αναφορά των γυμνών μεταλλικών διακομιστών και το γεγονός ότι δεν έχει "εικονικός" Τοποθεσίες VPN, αυτό είναι ένα υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας.

Ο ιστότοπος προστατεύεται πλέον από το Cloudflare αφού υποστεί μια επίθεση DDoS το 2016. Αυτό είναι καλό και σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι απίθανο να πέσει θύμα άλλης επίθεσης που θα μπορούσε να κλειδώσει τους χρήστες. Σημαίνει ότι μπορεί να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια σύλληψη από καιρό σε καιρό.

Ο ιστότοπος BlackVPN διαθέτει μια μαύρη κεφαλίδα τοποθέτησης για το μενού του. Αυτό το μενού παραμένει σε εξέλιξη κατά την κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, κάτι που είναι χρήσιμο. Ο ιστότοπος έχει στην πραγματικότητα λίγες σελίδες, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις περιέχονται στην αρχική σελίδα.

Εικόνα οθόνης του δικτυακού τόπου BlackVPN

Η σύνδεση με το ιστολόγιο της επιχείρησης συνδέεται με το Medium - όπου φιλοξενεί το ιστολόγιό του. Το blog έχει μια ποικιλία από ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά δεν είναι κάτι που ενημερώνεται σε τακτική βάση. Αντίθετα, φαίνεται να είναι όπου το BlackVPN κάνει ανακοινώσεις για την προσθήκη ενός νέου διακομιστή ή ενός χαρακτηριστικού στην υπηρεσία του και για να εξηγήσει τα χαρακτηριστικά που έχει ήδη. Ορισμένα δίκτυα VPN παρέχουν επίσης νέα σχετικά με ψηφιακά ζητήματα ιδιωτικού απορρήτου - το BlackVPN δεν ενοχλεί με αυτό.

Δημοσίευση blog του BlackVPN

Το υποσέλιδο της ιστοσελίδας BlackVPN έχει επίσης συνδέσεις με διάφορα μέρη του sitemap. Τα διάφορα διαφορετικά πακέτα μπορούν να βρεθούν εδώ για να κάνουν κλικ και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες. Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών, η πολιτική επιστροφής χρημάτων και μια ενότητα που ονομάζεται "τα δικαιώματά σας" μπορεί επίσης να βρεθεί εδώ. ο "επικοινωνήστε μαζί μας" σύνδεσμος μπορεί επίσης να βρεθεί στο υποσέλιδο.

Τέλος, υπάρχει ένας σύνδεσμος προς "Διαβάστε και Εγγραφή" ένα δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο που υποστηρίζεται από το BlackVPN, το οποίο επιτρέπει στους ανθρώπους να στέλνουν ένα προσωπικό μήνυμα ενός χρόνου, το οποίο αυτομάτως καταστρέφεται μόλις αποκτήσει πρόσβαση.

Υποσέλιδο ιστότοπου BlackVPN

Με την πρώτη ματιά, ήμουν απογοητευμένος που οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών συμπεριλήφθηκαν στο υποσέλιδο, αλλά όχι στην πολιτική απορρήτου του VPN. Ωστόσο, όταν έκανα κλικ στο ToS, το βρήκα να συμπεριλάβει την Πολιτική Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών στοιχείων σχετικά με την πολιτική μηνυμάτων μηδέν.

Υποστήριξη

Η σελίδα υποστήριξης του ιστότοπου BlackVPN περιλαμβάνει συνδέσμους σε μια σελίδα FAQ και τη φόρμα δημιουργίας εισιτηρίου υποστήριξης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας κλικ στο Βοήθεια στο επάνω μενού.

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας BlackVPN

Το Knowledgebase σας μεταφέρει στη σελίδα FAQ. Δυστυχώς το τμήμα FAQ είναι μάλλον άδειο. Έτσι, θα χρειαστεί να ανοίξετε ένα εισιτήριο για να λάβετε την κατάλληλη βοήθεια για τα περισσότερα προβλήματα.

Υπάρχει ένα ζωντανό χαρακτηριστικό συνομιλίας στο site, και μου είπαν από το live chat ότι είναι 24/7. Ωστόσο, από την εμπειρία μου, τείνει να είναι επανδρωμένη περίπου 16 με 18 ώρες την ημέρα. Αυτό είναι ακόμα πολύ καλό.

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας BlackVPN

Αν το πλαίσιο συνομιλίας βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης λέει ότι η ζωντανή βοήθεια είναι online, κάντε κλικ σε αυτήν για πρόσβαση στον πράκτορα ζωντανής συνομιλίας. Πρέπει να εισαγάγετε το όνομά σας και μια ερώτηση για να ξεκινήσετε μια συνομιλία.

Όταν ο χειριστής υποστήριξης είναι διαθέσιμος, η συνομιλία σας θα ξεκινήσει.

Η διαδικασία

Εγραφομαι

Η εγγραφή στο BlackVPN είναι εύκολη. Κάντε κλικ στο "Αγορασε τωρα" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και στη συνέχεια "επιλέγω" κάτω από το πακέτο που σας ενδιαφέρει. Ήθελα να δοκιμάσω το ασφάλιστρο "παγκόσμια" λογαριασμό - έτσι επέλεξα αυτό.

Εξέλεξα να πληρώσω με την Paypal για ευκολία χρήσης και χρησιμοποίησα πραγματικά έναν ψεύτικο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μπορώ να κάνω κάποια μυστηριώδη ψώνια όταν ήρθε στο άνοιγμα ενός εισιτηρίου υποστήριξης.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποφασίσετε για μια μέθοδο πληρωμής. Χρησιμοποίησα το PayPal για ευκολία χρήσης. Μπορείτε να επιλέξετε το Bitcoins ή μια κάρτα καταστήματος για πρόσθετο απόρρητο, αν προτιμάτε.

Οι συνδρομητές καλούνται να επιβεβαιώσουν ότι αυτοί "συμφωνείτε ΔΕΝ να κατεβάζετε ή να μοιράζεστε υλικό που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα χρησιμοποιώντας τους διακομιστές VPN των ΗΠΑ ή του Ηνωμένου Βασιλείου." Επόμενο κλικ "Προχωρήστε στην Πληρωμή". Αφού συμπληρώσετε τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια και η πληρωμή σας καθαριστεί, θα δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μετά από αυτό, θα λάβετε δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το BlackVPN. Το πρώτο περιέχει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Το δεύτερο περιλαμβάνει συνδέσμους στους οδηγούς εγκατάστασης και τη σελίδα λήψης εφαρμογών.

Ο πελάτης VPN BlackVPN των Windows

Το BlackVPN χρησιμοποιήθηκε μόνο για τη λειτουργία του χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη GUI OpenVPN τρίτου κατασκευαστή. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον πελάτη (και θα χρειαστεί να συνδεθούν με συγκεκριμένους διακομιστές).

Τα καλά νέα είναι ότι ο BlackVPN διαθέτει τώρα έναν προσαρμοσμένο πελάτη VPN των Windows που βρίσκεται σε beta. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στο "VPNSetup" στο μενού topnav. Η επιλογή των Windows θα σας οδηγήσει σε πολλές επιλογές. Αυτό είναι αυτό που θέλετε:

Εφαρμογή BlackVPN

Μόλις το λογισμικό κατεβάσει και εγκαταστήσει, αυτόματα ξεκινά. Ο πελάτης φαίνεται υπέροχος, είναι ένας διασκεδαστικός και ελκυστικός πελάτης, που φαίνεται να είναι γεμάτος χαρακτηριστικά.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτά είναι στο πρώτο σας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος.

Ρυθμίσεις εφαρμογής BlackVPN

Κάνοντας κλικ στην υδρόγειο που βρίσκεται στην κορυφή, θα μεταβείτε στις επιλογές διακομιστή. Το VPN έρχεται ρυθμισμένο στις Κάτω Χώρες από προεπιλογή. Δοκίμασα μερικούς από τους διακομιστές και διαπίστωσα ότι αυτός ο βέβαιος πελάτης δεν θα συνδεθεί με κανένα διακομιστή των ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Νορβηγία ή την Ιαπωνία. Όλοι οι άλλοι ευρωπαϊκοί εξυπηρετητές, ωστόσο, δούλεψαν καλά στο beta client.

Γι 'αυτό το λόγο, εξακολουθείτε να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον πελάτη GUI του OpenVPN για να συνδεθείτε με πολλούς σημαντικούς διακομιστές (ενώ ο συγκεκριμένος βήτα πελάτης βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη).

Επιλογή διακομιστή BlackVPN

Η καρδιά στα δεξιά αυτή τη στιγμή δεν κάνει τίποτα.

Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να αλλάξετε μερικές επιλογές κρυπτογράφησης OpenVPN. Έρχεται από προεπιλογή σε UDP 443 και AES-256-CBC. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι καλές για τους περισσότερους ανθρώπους, επομένως δεν χρειάζεται να ενημερώσετε αυτές τις ρυθμίσεις. Δεν προσφέρονται επί του παρόντος άλλα πρωτόκολλα. Ωστόσο, καθώς το OpenVPN είναι το καλύτερο, αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Η αυτόματη σύνδεση είναι μια καλή προσθήκη, ειδικά αν γίνει για να λειτουργήσει σε συνδυασμό με ένα killswitch. Τα καλά νέα είναι ότι ο βέλτιστος πελάτης έρχεται με προστασία διαρροής DNS και διακόπτη kill. Αυτές οι λειτουργίες δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν: είναι όλες τις φορές όταν δημιουργείτε μια σύνδεση. Και τα δύο σύννεφα θα γίνουν πράσινα όταν δημιουργηθεί η σύνδεση. Το P2P έχει επισημανθεί ως κόκκινο επειδή ήμουν συνδεδεμένος με το διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διακόπτης σκοτώματος BlackVPN

Δοκίμασα τον διακόπτη kill, αποσυνδέοντας το διαδίκτυο και στη συνέχεια επανασυνδέοντας και διαπίστωσα ότι δεν είχα κανένα διαδίκτυο μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση VPN. Έτσι φάνηκε να λειτουργεί καλά για μένα. Ωστόσο, ο BlackVPN αναγνώρισε ότι το χαρακτηριστικό killswitch δεν είναι "εφαρμογή πλήρως" στα Windows beta. Έτσι μπορεί να είναι λίγο buggy.

Επίσης, κατέστρεψα το VPN με σκοπό να ελέγξω τον διακόπτη kill και το βρήκα ότι είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε εφαρμογές που δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί αν το VPN διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο. Ωστόσο, έτρεξα το BlackVPN beta για 16 ώρες στερεό και ποτέ δεν συνετρίβη μία φορά.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιήσουν το cloaking VPN χρησιμοποιώντας το Stunnel. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να πάρουν γύρω από τα τείχη προστασίας σε μέρη όπως η Κίνα, η Αίγυπτος και το Ιράν (όπου η χρήση VPN είναι θρυμματισμένη από ISPs). Λειτουργεί με την απόκρυψη της επισκεψιμότητας VPN, ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμη.

Δοκιμές απόδοσης (Ταχύτητα, DNS, WebRTC και IPv6)

Δοκίμασα το BlackVPN χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία μας για τις δοκιμές ταχύτητας που βασίζονται σε διακομιστές. Χρησιμοποιήσαμε τα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN για να ελέγξουμε τις ταχύτητες χρησιμοποιώντας το συνιστώμενο πρωτόκολλο.

BlackVPN ταχύτητες λήψης

Όπως μπορείτε να δείτε, σε σύγκριση με άλλες τέσσερις δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, το BlackVPn κάνει πολύ καλά. Η μέση ταχύτητα λήψης είναι 30,3 Mbits ανά δευτερόλεπτο με μέγιστες ταχύτητες 71,7 Mbits ανά δευτερόλεπτο. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι αυτό το VPN είναι σίγουρα αρκετά γρήγορο για ροή σε HD.

Ο χρόνος αναζήτησης DNS του BlackVPN

Οι χρόνοι αναζήτησης DNS δυστυχώς ήταν χειρότεροι. Αυτές οι ώρες μπορούν να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στους χρόνους φόρτωσης σελίδας και, όπως βλέπετε, ο BlackVPN κατέγραψε τις πιο αργές ταχύτητες 5 ανταγωνιστικών εταιρειών VPN.

Όσον αφορά τους χρόνους σύνδεσης VPN, ο BlackVPN έκανε αρκετά καλά. Ο μέσος χρόνος σύνδεσης ήταν 3,3 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, γνώρισα πολύ μεγαλύτερους χρόνους σύνδεσης όταν χρησιμοποίησα τους πελάτες Beta. αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν χρησιμοποιώντας τα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN, έτσι ώστε να είναι αντιπροσωπευτικά του τι μπορείτε να περιμένετε χρησιμοποιώντας τον πελάτη GUI του OpenVPN τρίτου μέρους.

Συνολικά, αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας δεν είναι τρομερά. Ωστόσο, για αυτό που πληρώνετε δεν είναι τόσο γρήγορα όσο κάποιοι άλλοι ανταγωνιστές στην αγορά.

Έπειτα, πραγματοποίησα δοκιμές διαρροής IP και διαρροών DNS χρησιμοποιώντας το ipleak.net ενώ συνδεόμουν με το BlackVPN server στο Λονδίνο, έλεγξα επίσης για το σφάλμα WebRTC. Δεν βρήκα καθόλου διαρροή IP ή διαρροές DNS καθόλου. Ο ιστότοπος δοκιμής έδειξε μόνο τη διεύθυνση IP του VPN και το διακομιστή DNS. Ο ιστότοπος ανέφερε διαρροές Web Real-Time Communication (WebRTC) που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματική τοποθεσία μου, οπότε αυτό ήταν και πράσινο φως. Αυτές οι δοκιμές εκτελέστηκαν χρησιμοποιώντας τον Windows beta client - ο οποίος σημαίνει ότι ο πελάτης είναι ασφαλής στη χρήση για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο παροχέας υπηρεσιών Internet (ISP) μου δεν χρησιμοποιεί διευθύνσεις IPv6, οπότε δεν μπόρεσα να δοκιμάσω διαρροές IPv6.

Υπηρεσίες ροής

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, προσπάθησα να συνδεθώ με τους αμερικανικούς διακομιστές Ανατολής και Καναδά για να δούμε αν θα μπορούσα να αποκτήσω πρόσβαση στο Netflix. Βρήκα ότι η εφαρμογή beta των Windows δεν θα συνδεθεί με τις Η.Π.Α. ή τον Καναδά. Για το λόγο αυτό, μεταφέρθηκα στο OpenVPN GUI που έχω κατεβάσει από την ιστοσελίδα BlackVPN (έρχεται με τους προεγκατεστημένους διακομιστές). Τόσο η Netflix όσο και η Netflix Canada με εμποδίζουν.

Ήρθα σε επαφή με το BlackVPN και μου είπαν να χρησιμοποιήσω τον server West West για να αποκτήσω πρόσβαση στο Netflix. Δυστυχώς, στον Windows beta client, ήμουν και πάλι αδύνατος να συνδεθώ με τον διακομιστή US West (είπε ότι συνδέεται απεριόριστα). Για το λόγο αυτό, γύρισα για άλλη μια φορά τον πελάτη GUI του OpenVPN για έλεγχο.

Τα καλά νέα είναι ότι Ήμουν σε θέση να παρακολουθήσω το US Netflix στον server TV-USA-West χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GUI OpenVPN.

Χρησιμοποιώντας τον εξυπηρετητή ΗΠΑ-Ανατολή (ακόμα στο OpenVPN GUI) μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε μια εκπομπή στο CBC. Το TVA ήταν επίσης προσβάσιμο. Το ABC.com, από την άλλη πλευρά, παρατήρησε ότι ένα VPN ήταν σε χρήση και δεν θα με επιτρέψει να παρακολουθώ ρεύματα. Το NBC.com ξεκλειδώθηκε με επιτυχία χρησιμοποιώντας το VPN.

Ο διακομιστής του Ηνωμένου Βασιλείου εργάστηκε καλά στον Windows beta client - αλλά δεν μπορούσε να ξεγελάσει το σύστημα ανίχνευσης μεσολάβησης Netflix UK. Το BBC iPlayer - το οποίο είναι καλό στο κλείδωμα VPN - μου επέτρεψε να παρακολουθώ. Αυτό ισχύει επίσης για το ITV Hub και το Channel 4, τα οποία ήταν όλα προσβάσιμα με τη χρήση του προγράμματος-πελάτη beta beta.

Άλλες πλατφόρμες

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη BlackVPN σε Windows, Mac OS X, macOS και Android. Το BlackVPN έχει επίσης ολοκληρώσει την ανάπτυξη του iOS VPN πελάτη του τώρα και το έχει υποβάλει στο Apple App Store. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή αναμένει να εγκριθεί. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την έκδοση beta επικοινωνώντας απευθείας με το BlackVPN.

Ο υπολογιστής-πελάτης VPN Mac είναι απλώς μια έκδοση του Tunnelblick. Επιπλέον, η έκδοση του Tunnelblick που παρέχει το BlackVPN δεν είναι ούτε η τελευταία έκδοση. Η τελευταία έκδοση του Tunnelblick έχει ένα killswitch έτσι θα συνιστούσα να το πάρει αυτό και να προσθέσετε τα αρχεία .ovpn config μη αυτόματα.

Είναι επίσης δυνατή η εγκατάσταση του BlackVPN σε δρομολογητές Linux και DD-WRT, pfSense και OpenWRT. Το BlackVPN παρέχει αρχεία ρυθμίσεων .ovpn έτσι ώστε οι χρήστες σε οποιαδήποτε πλατφόρμα να μπορούν να επιστρέψουν στον επίσημο OpenVPN πελάτη τρίτου μέρους εάν θέλουν.

Το πρόγραμμα-πελάτης Android VPN είναι ο μόνος πελάτης που είναι πραγματικός προσαρμοσμένος πελάτης χωρίς βήτα. Διατίθεται στο κατάστημα Google Play. Ο πελάτης επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ του OpenVPN UDP και του TCP στη θύρα 443. Διαθέτει επίσης δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης με τη δυνατότητα να επιλέγει αν θα πρέπει να συνδεθεί σε άγνωστα και γνωστά δημόσια hotspots WiFi.

BlackVPN αυτόματη σύνδεση

Και πάλι ο πελάτης Android δεν διαθέτει διακόπτη kill. Επιπλέον, δεν θα με επιτρέψει να συνδεθώ με οποιονδήποτε διακομιστή των ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Νορβηγία ή την Ιαπωνία. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισα με την πλατφόρμα beta των Windows. Πολύ απογοητευτικό.

Από την πλευρά του συν, από το Android Nougat 7+, το Android OS έρχεται με ένα αποκλειστικό διαχειριστή κλειδιών VPN που θα λειτουργεί για όλες τις εφαρμογές VPN. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να προστατεύσετε τις συνδέσεις σας Android χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, αν έχετε Nougat 7+ ή παραπάνω. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλους τους διακομιστές VPN, θα χρειαστεί να πάρετε το πρόγραμμα-πελάτη OpenVPN τρίτου μέρους για το Android.

Ανασκόπηση BlackVPN: Συμπεράσματα

Το BlackVPN είναι μια υπηρεσία που θεωρείται ασφαλής λόγω ισχυρής εφαρμογής κρυπτογράφησης και πολιτικής μηδέν καταγραφής. Οι ταχύτητες είναι λογικές και επειδή επιτρέπει το P2P στους περισσότερους διακομιστές του, θεωρείται γενικά καλό για το Torrenting. Ωστόσο, η έλλειψη προσαρμοσμένων πελατών με ένα killswitch είναι κάτι που έχει βάλει τους ανθρώπους στο παρελθόν (και μπορεί να συνεχίσει να το κάνει). Σίγουρα, κανένας διακόπτης δεν είναι πολύ ιδανικός για το torrenting.

Τα καλά νέα είναι ότι το BlackVPN έχει προσαρμοσμένους πελάτες στα έργα, αν και για τώρα οι πελάτες iOS και Windows βρίσκονται ακόμα σε beta και είναι πολύ buggy. Δυστυχώς, η beta beta των Windows προσπάθησε να συνδεθεί με πολλούς διακομιστές. Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης με πληροφόρησε ότι ο διακόπτης σκοτώματος δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως. Γι 'αυτόν τον λόγο, θα ήθελα να ζητήσω λίγη προσοχή.

Ο πελάτης Android είναι πλήρως λειτουργικός - αλλά ακόμα δεν διαθέτει διακόπτη kill. Επιπλέον, δεν θα συνδεθεί με πολλούς σημαντικούς διακομιστές. Επομένως, πιθανότατα προτιμάτε να κολλήσετε στον πελάτη OpenVPN τρίτου μέρους. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ OpenVPN UDP και TCP - μεγάλη αν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα από τους διακομιστές που δεν μπορούν να συνδεθούν.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι προσαρμοσμένοι πελάτες με ένα killswitch θα είναι χρήσιμοι μόλις τελειοποιηθούν, αλλά, για τώρα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό του προγράμματος-πελάτη OpenVPN τρίτων μερών και των beta-πελατών για να πάρετε το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσίας.

Μου άρεσε:

 • Καλά διατεταγμένη ιστοσελίδα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών
 • Ισχυρή πολιτική απορρήτου χωρίς καταγραφές
 • Ιδιωτικό DNS και καμία διαρροή απολύτως
 • Επίδομα επτά ταυτόχρονων συνδέσεων
 • Λειτουργεί σε δρομολογητές και έχει οδηγούς ρύθμισης
 • Αποκλεισμός του Netflix US στο διακομιστή ΗΠΑ West (με χρήση του OpenVPN GUI)
 • Αποκλεισμός του iPlayer (ακόμη και στο beta)

Δεν ήμουν τόσο σίγουρος για:

 • Ο πελάτης Mac είναι απλά Tunnelblick και δεν έχει διακόπτη kill
 • Η υπηρεσία Live Chat δεν είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο
 • Οι ταχύτητες μπορεί να είναι γρηγορότερες
 • Η κοινή χρήση λογαριασμού δεν επιτρέπεται
 • Killswitch για τα Windows beta ακόμα λίγο buggy
 • Δεν Killswitch σε πελάτη Android

Μισούσα:

 • Το πρόγραμμα-πελάτη Android δεν συνδέεται σε πολλούς διακομιστές
 • Το πρόγραμμα-πελάτης Beta των Windows δεν συνδέεται σε πολλούς διακομιστές

Το BlackVPN είναι ένα καλό VPN για άτομα που δεν με πειράζουν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα-πελάτη OpenVPN τρίτου μέρους. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή φαίνεται λίγο ελλιπής σε σύγκριση με άλλες κορυφαίες υπηρεσίες VPN.

Εύχομαι στην BlackVPN την τύχη να ολοκληρώσει την υλοποίηση των βέλτιστων πελατών της και ανυπομονούμε να επανεξετάσουμε την υπηρεσία πάλι όταν έχει καταφέρει να εξομαλύνει μερικές από τις επιπλοκές που έχει. Ένα καλό VPN που έχει πολλές δυνατότητες.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me