Ανασκόπηση BolehVPN

BolehVPN

 • Τιμολόγηση

  Από $ 3.70
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • Ξεμπλοκάρισμα:


  • Netflix

ProPrivacy.com Σκορ
8.5 από 10

Περίληψη

Με όλη τη φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό της Νοτιοανατολικής Ασίας, η κυβέρνηση της περιοχής σε απευθείας σύνδεση λογοκρισία των ιστοσελίδων όπως το Facebook, Youtube, και το Google είναι πραγματικά ένα headscratcher. Είτε πρόκειται για τη Σιγκαπούρη, το Βιετνάμ ή τη Μαλαισία, οι χώρες σε αυτήν την περιοχή είναι πασίγνωστες για τον περιορισμό της πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι όπου BlehVPN με έδρα τη Σεϋχέλλες μπαίνει στην εικόνα, προσφέροντας μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να ξεμπλοκάρουν πλήρως το Διαδίκτυο. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την αναθεώρηση BolehVPN για να μάθετε μόνοι σας!

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Χώρες
  12
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  2
 • Δικαιοδοσία
  Σεϋχέλλες

Χαρακτηριστικά

Torrenting
Συνολικοί διακομιστές 35
Χώρες 12
Ταυτοχρόνιες συνδέσεις 2
Υποστήριξη δρομολογητή
Προώθηση θυρών
Επιλογή θύρας
Bare metal ή εικονικοί διακομιστές Συνδυασμός
Υποστηριζόμενες δρομολογητές Δρομολογητές Asus-WRT-Merlin, δρομολογητές SabaiTech, δρομολογητές DD-WRT OpenVPN

Η BolehVPN είναι μια εταιρεία που έχει συσταθεί από τις Σεϋχέλλες και απολαμβάνει απαλλαγής από τα υποχρεωτικά αρχεία καταγραφής δεδομένων. Έχουν γραφεία στο Χονγκ Κονγκ και τη Μαλαισία, αν και αυτό είναι αποκλειστικά για επαγγελματικούς σκοπούς και δεν επηρεάζει την πολιτική τους για την υλοτομία. Το BolehVPN έχει το πλεονέκτημα ότι είναι μια τοπική εταιρεία στην περιοχή S.E Asia, με ιδρυτές και ηγέτες των εταιρειών να παρευρίσκονται στην ομάδα υποστήριξής τους για να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Έχουν σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία, έχοντας ιδρυθεί το 2007. Η BolehVPN διαθέτει servers σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο, με τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες τους να είναι το U.S, U.K και η Ελβετία. Παρέχουν επίσης φιλοξενία server παιχνιδιών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Μπορείτε να έχετε έως και δύο ταυτόχρονες συνδέσεις σε μία διεύθυνση IP κατά τη χρήση του BolehVPN. Αυτό δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το IPVanish (έως πέντε) ή το ExpressVPN (τρεις), αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για τον τυπικό χρήστη. Το BolehVPN διαθέτει έξι διαφορετικές διαμορφώσεις διαθέσιμες για τον πελάτη VPN τους, με διαμορφώσεις Proxied, Fully Routed και Streaming μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές. Οι χρήστες Tor θα εκτιμήσουν επίσης την υποστήριξη του BolehVPN για το VPN μέσω του Tor, προσφέροντας αυξημένη ανωνυμία και ιδιωτικότητα.

Επισκεφθείτε το BolehVPN »

Ταχύτητα και απόδοση

Προκειμένου να έχουμε καλύτερη εικόνα του τρόπου με τον οποίο εκτελεί το BolehVPN, πραγματοποιήσαμε μερικές απλές δοκιμές ταχύτητας στους γερμανούς, U.K και US εξυπηρετητές.

Ταχύτητα BolehVPN

Τα γραφήματα εμφανίζουν τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε διακομιστή και τοποθεσία. Δείτε την εξήγηση της πλήρους ταχύτητας για περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως βλέπετε, οι ταχύτητες που φτάσαμε ήταν αρκετά σταθερές, με εξαίρεση τους διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έχουμε αρκετά κακά αποτελέσματα. Εντυπωσιάσαμε όμως από την απόδοση της θέσης τους στη Γερμανία. Οι διαρροές DNS και IPv6 (δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους όρους) δεν εμφανίστηκαν, αλλά μην ξεχάσετε να το ελέγξετε μόνοι σας μέσω ipleak.net.

Δοκιμές διαρροών

Διαρροή IPv4 ανιχνευθεί?
Διαρροή WebRTC εντοπίστηκε?
Όρια δεδομένων
Όρια εύρους ζώνης

Τιμή

7 ημέρες

$ 3.70
κάθε μήνα

12 μήνες

$ 6.66
κάθε μήνα

6 μήνες

7,50 δολάρια
κάθε μήνα

2 μήνες

8,50 δολάρια
κάθε μήνα

1 μήνα

9,99 δολάρια
κάθε μήνα

Το BolehVPN προσφέρει ένα ενιαίο σχέδιο με τιμολόγηση ξεκινώντας από $ 3,70 για μια δοκιμή επτά ημερών. Περαιτέρω τιμολόγηση ξεκινά από 9,99 δολάρια μήνα σε μήνα, ενώ η αγορά ετησίως χτυπά ένα τρίτο της τιμής σε μόλις $ 6,67 το μήνα.

Τιμολόγηση BolehVPN

Μια ελεύθερη, μονοήμερη δοκιμή είναι διαθέσιμη για να δοκιμάσει την υπηρεσία του BolehVPN, αν και αυτό κάνει (κάπως ενοχλητικά) την εγγραφή και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ομάδα πωλήσεών τους για να προχωρήσει. Δεν παρέχουν επιστροφές χρημάτων ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων για την εξυπηρέτησή τους, οπότε φροντίστε να επωφεληθείτε πλήρως από τις δοκιμές τους πριν εγγραφείτε μακροπρόθεσμα. Το BolehVPN δέχεται πληρωμές μέσω κινητού Bitcoin και Dash εκτός από τις συνήθεις πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Το Bitcoin είναι επίσης μια ευπρόσδεκτη επιλογή για όσους αναζητούν αυξημένη ανωνυμία στο Διαδίκτυο. Το BolehVPN κάνει δεν συνιστούμε χρησιμοποιώντας προπληρωμένες κάρτες με ορισμένους περιορισμούς χώρας, καθώς ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα κατά την εγγραφή.

Ευκολία στη χρήση

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Εγραφομαι

Η εγγραφή στην υπηρεσία του BolehVPN είναι γρήγορη και εύκολη, ενώ παράλληλα δεν απαιτείται καμία πληροφορία πληρωμής κατά την εγγραφή. Θα χρειαστείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας και ένα όνομα για να εγγραφείτε, με κίνητρα παραπομπής επίσης διαθέσιμα. Κατά την εγγραφή, αποστέλλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό λογαριασμού και το όνομα χρήστη που είναι απαραίτητο για να εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή διάρκειας μιας ημέρας. Μόλις ο λογαριασμός σας είναι ρυθμισμένος, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Πελάτη των Windows

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, μπορείτε να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη BolehVPN για την πλατφόρμα σας. Το μέγεθος του αρχείου προγράμματος-πελάτη των Windows είναι μόνο 6,9 MB, γεγονός που καθιστά δυνατή τη γρήγορη λήψη ακόμα και σε αργές συνδέσεις. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows είναι πολύ συνηθισμένος σε σύγκριση με άλλα δίκτυα VPN, καθώς είναι σε μεγάλο βαθμό εύκολο στη χρήση και ρύθμιση βάσει των αναγκών σας. Ο κύριος πίνακας εργαλείων σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις συνδέσεις σας, να βλέπετε στατιστικά στοιχεία ημερήσιου και μηνιαίου εύρους ζώνης και να βλέπετε τα στοιχεία της τρέχουσας σύνδεσης.

Ο πελάτης έρχεται επίσης φορτισμένος με χαρακτηριστικά όπως αυτόματη επανασύνδεση, προστασία από διαρροές DNS και ένα διακόπτη VPN kill που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα λεπτομερές αρχείο καταγραφής σύνδεσης VPN από την κύρια διεπαφή. Οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν από ένα ξεχωριστό τμήμα του προγράμματος-πελάτη, αν και λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε ρύθμιση παραμέτρων διακομιστή μεσολάβησης απαιτεί τη ρύθμιση του συγκεκριμένου λογισμικού πριν από τη σύνδεση.

Άλλες πλατφόρμες

Το BolehVPN έχει υποστήριξη για το iOS μέσω του OpenVPN Connect, πέραν των τυποποιημένων λειτουργικών συστημάτων Windows / Mac / Linux. Οι χρήστες Android έχουν πρόσβαση στην ελαφρώς προσαρμοσμένη έκδοση του VPN του Android από το BolehVPN. Δοκιμάσαμε το Boleh VPN στο iPhone για να δούμε πόσο γρήγορα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τη συσκευή μας. Η εγκατάσταση της υπηρεσίας μέσω του OpenVPN Connect ήταν σχετικά εύκολη, αν και απαιτούσε από εμάς να κατεβάζουμε ξεχωριστά και να μεταφέρουμε τα αρχεία ρυθμίσεων του BolehVPN. Οι χρήστες DD-WRT λαμβάνουν επίσης έναν αποκλειστικό οδηγό και υποστήριξη για τη ρύθμιση του BolehVPN σε δρομολογητή DD-WRT.

Αλλες υπηρεσίες

Εκτός από τις υπηρεσίες VPN, το BolehVPN προσφέρει επίσης φιλοξενία παιχνιδιών για δημοφιλή online παιχνίδια όπως το Counter-Strike και το Minecraft. Υπάρχει ελαφριά αναφορά αυτού στο δικτυακό τους τόπο, οπότε φαίνεται ότι η φιλοξενία του διακομιστή παιχνιδιών δεν φαίνεται να αποτελεί σημείο πώλησης προτεραιότητας γι 'αυτούς. Οι χρήστες Tor θα εκτιμήσουν επίσης την υποστήριξη του BolehVPN για VPN μέσω του Tor, δίνοντας επιπλέον ανωνυμία και ιδιωτικότητα στη δραστηριότητα του Διαδικτύου σας. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των ταχυτήτων σύνδεσης, ωστόσο. Εκείνοι που θέλουν να ξεμπλοκάρουν τις υπηρεσίες YouTube και streaming όπως το Netflix θα απολαύσουν τους διακομιστές BolehGEO (Asia, E.U και Καναδά) που προσφέρονται επίσης. Αυτά λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με μια υπηρεσία SmartDNS, καθιστώντας πολύ πιο εύκολη την παράκαμψη των ανόητων γεωγραφικών περιορισμών.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
24ωρη υποστήριξη
Ζωντανή συζήτηση
Δωρεάν δοκιμή Ναι - 1 ημέρα

Οι νεοφερμένοι και οι βετεράνοι στα VPN καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη. Το BolehVPN λαμβάνει σοβαρά υπόψη την υποστήριξη πελατών, ενώ οι ιδρυτές και οι ηγέτες των εταιρειών είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Έχετε τη δυνατότητα είτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο μέσω του συστήματος υποστήριξης Zendesk είτε να τα στείλετε απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε [email protected] Είμαστε κάπως απογοητευμένοι από την απουσία ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφωνικής υποστήριξης με το BolehVPN, καθώς αυτές μπορεί να είναι επιβιώσιμες όταν επείγει το ζήτημα. Κατά τη διαδικασία της υπογραφής της δωρεάν δοκιμής του BolehVPN, επικοινωνήσαμε με το τμήμα πωλήσεων για να ζητήσουμε τη δίκη μετά την εγγραφή. Ενώ οι χρόνοι απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι εξαιρετικά μακροχρόνιοι, ήμασταν ευτυχείς να λάβουμε μια απάντηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Πολύ εντυπωσιακό.

Το BolehVPN έχει επίσης ένα προφίλ Twitter και Facebook, το οποίο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη απόκριση. Χρήσιμα άρθρα και οδηγοί που σχετίζονται με VPN δημοσιεύονται επίσης σε αυτά τα δίκτυα καθημερινά.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Συμφήγηση (μυστικότητα)
Προστασία διαρροών IPv4
Προστασία διαρροών IPv6
Kill Switch
Αυτόματη φιλοξενία / Proxied DNS Οχι

Οι χρήστες του BolehVPN έχουν την επιλογή να επιλέξουν μεταξύ του πρωτοκόλλου OpenVPN ή L2TP (συνιστούμε OpenVPN!). Οι συνδέσεις P2P και οι διακομιστές μεσολάβησης (HTTPS και SOCKS) διατίθενται επίσης, αν χρειαστεί.

Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης

IKEv2
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
OpenVPN

Όπως αναφέρθηκε ήδη, το BolehVPN είναι εγγεγραμμένο στις Σεϋχέλλες, αλλά λειτουργεί από τη Μαλαισία. Αυτό σημαίνει ότι υπόκεινται σε νόμους των Σεϋχελλών σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων και την καταγραφή δεδομένων. Ευτυχώς, αυτό σημαίνει ότι απαλλάσσονται από έναν ανόητο νόμο του Πατριώτη του Ηνωμένου Βασιλείου ή από το δίκαιο της ΕΕ σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων. Η δέσμευση του BolehVPN για την προστασία της ιδιωτικής ζωής ενισχύεται από τη χρήση κρυπτογράφησης AES OpenVPN 256 bit (128 bit για διακομιστές / streaming) με κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-2048 και πιστοποίηση κατακερματισμού SHA-512. Η τέλεια εμπιστευτικότητα παρέχεται από μια ανταλλαγή κλειδιών Diffie-Hellman-4096.

Εάν δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, παρακαλώ ελέγξτε την Κρυπτογράφηση VPN: Ο πλήρης οδηγός (TL: DR BolehVPN χρησιμοποιεί πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση OpenVPN). Έχει επίσης ένα ωραίο "xCloak" χαρακτηριστικό που υποσκάπτει περαιτέρω την κίνηση στο Διαδίκτυο για να καταστήσει ακόμη πιο δύσκολο για τους ISP να αναγνωρίσουν την κυκλοφορία VPN.

Παρόλο που δεν υπάρχει πολιτική μη καταγραφής, η Boleh δηλώνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει προσωρινά την καταγραφή για να εντοπίσει ασυνήθιστη δραστηριότητα στους διακομιστές (υψηλό εύρος ζώνης, υπερβολικό αριθμό συνδέσεων κ.λπ.). Ενώ αυτό δεν είναι πολύ ανησυχητικό, όσοι αναζητούν πλήρη ανωνυμία θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν καλύτερα κοιτάζοντας αλλού. Εκείνοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα P2P θα χαρούν να δουν ότι το BolehVPN προσφέρει πλήρη υποστήριξη για P2P συνδέσεις, με απεριόριστο εύρος ζώνης επίσης στη θέση του για μεγάλες λήψεις.

Τελικές σκέψεις

Με απλά λόγια, το BolehVPN είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN εκεί έξω. Δεν συλλέγουν κορμούς, χρησιμοποιούν εξαιρετική κρυπτογράφηση και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά χωρίς να αδειάζουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το VPN μέσω του Tor, του BolehGEO και το εντυπωσιακό λογισμικό τους προσφέρουν εξαιρετικές προσθήκες. Οι ταχύτητες (ειδικά στους διακομιστές U.K) τους δίνουν κάποιο λόγο ανησυχίας, αλλά άλλες τοποθεσίες που δοκιμάσαμε ήταν αρκετά τυποποιημένες. Επικεφαλής πάνω
και επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμή μιας ημέρας για τον εαυτό σας!

Επισκεφθείτε το BolehVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me