Buffered Review

Buffered

 • Τιμολόγηση

  Από 9,99 δολάρια
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • Ξεμπλοκάρισμα:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Σκορ
8 από 10

Περίληψη

Το Buffered είναι ένας παροχέας VPN που ιδρύθηκε το 2013. Είναι ιδιοκτησία του NetProtect Encrypt.me. Είναι ακριβό, αλλά από την πλευρά συν, είναι αρκετά γρήγορο για streaming και είναι ένα από τα λίγα VPN που εξακολουθούν να ξεμπλοκάρουν υπηρεσίες ροής από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το Buffered VPN παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση OpenVPN - καθιστώντας την ιδανική για τις απαιτήσεις ιδιωτικότητας των περισσότερων ανθρώπων. Σε αυτήν την αναθεώρηση του Buffered VPN, κάνουμε μια σε βάθος ματιά στην υπηρεσία και ζητάμε την αξία για τα χρήματα?

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  ΗΠΑ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Χώρες
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  22,66 Mbps

Τιμή

Τα buffered μπορούν να αγοραστούν σε τρία διαφορετικά σχέδια - μια μηνιαία, ετήσια ή διετή συνδρομή. Όλα αυτά τα σχέδια παρέχουν το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης με τα ίδια χαρακτηριστικά. Η μόνη διαφορά έρχεται με τη μορφή έκπτωσης για συνδρομητές που δεσμεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

6 μήνες

9,99 δολάρια
κάθε μήνα

12 μήνες

12,99 δολάρια
κάθε μήνα

1 μήνα

12,99 δολάρια
κάθε μήνα

Σε $ 12.99 για ένα μήνα, η Buffered είναι μια πολύ ακριβή επιλογή. Υπάρχουν πολλές φθηνές υπηρεσίες VPN εκεί έξω που παρέχουν μια παρόμοια υπηρεσία (και μερικές είναι καλύτερες) για ένα κλάσμα της τιμής αυτής.

Βεβαίως, το VPN γίνεται φθηνότερο εάν δεσμευτείτε για ένα ή δύο χρόνια. Ωστόσο, το αντίστοιχο ποσό των 6,59 δολαρίων το μήνα για το ετήσιο σχέδιο εξακολουθεί να είναι αρκετά ακριβό. Συνολικά, θα συνιστούσαμε να πάρουμε το VPN με το 2ετές σχέδιο - επειδή τα $ 4,12 το μήνα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην αγορά, γι 'αυτό αξίζει να κάνετε αγορές και να συγκρίνετε αυτό το VPN με άλλες υπηρεσίες εκμεταλλευόμενοι την εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Οι πελάτες με VPN buffered μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν με Paypal, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή με Bitcoins (για πρόσθετη ανωνυμία). Όλοι οι συνδρομητές λαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δοκιμάσουν την υπηρεσία που είναι φανταστική. Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων και οι δωρεάν δοκιμές VPN είναι τέλειες για την εξόρυξη VPN!

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες πληρωμών


Visa / MasterCard


Amex


Κρυπτονόμισμα

Ξεμπλοκάρετε το Netflix?

Όταν πρόκειται για streaming, το Buffered VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους. Όχι μόνο παρέχει το απόρρητο, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπως το Putlockers ή 123Movies - αλλά επίσης αποκλείει πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες ροής.

Με το Buffered μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε το Netflix US και να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό με ευκολία. Αυτό το VPN παρέχει υπερ-γρήγορους εξυπηρετητές ώστε να μπορείτε να κάνετε streaming σε HD και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το buffer.

Χαρακτηριστικά

Τα αγαπημένα χαρακτηριστικά που διαθέτει το Buffered VPN είναι τα εξής:

 1. Servers σε 37 χώρες
 2. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες
 3. Κρυπτογράφηση OpenVPN
 4. TCP πάνω από τη θύρα 443

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
Windows
MacOS
Linux
Windows Phone

Ταχύτητα και απόδοση

Τα ταχύτερα δίκτυα VPN στην αγορά (δοκιμές ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο)

Δοκιμάζουμε το Buffered VPN τρεις φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας το επιστημονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας που βασίζεται σε διακομιστές. Για να βρούμε μέσες και κορυφαίες ταχύτητες (burst) δοκιμάζουμε τους διακομιστές του Χονγκ Κονγκ, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας. Πάντα δοκιμάζουμε VPNs χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OpenVPN για να κάνουμε τις δοκιμές δίκαιες μεταξύ των παρόχων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς το Buffered συγκρίνεται με έναν αριθμό κορυφαίων VPN στην αγορά.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Buffered πέφτει πολύ κοντά σε μερικά από τα καλύτερα δίκτυα VPN στον κόσμο. Αυτό είναι εξαιρετικό και σημαίνει ότι το Buffered είναι σίγουρα μια γρήγορη υπηρεσία που θα ταιριάζει στους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πολλά streaming.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ταχύτερες υπηρεσίες στην αγορά που κοστίζουν λιγότερο. Και το NordVPN, για παράδειγμα, το οποίο εκτελεί σχεδόν ταυτόσημα από την άποψη της ταχύτητας - είναι τόσο καλύτερο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και φθηνότερα.

Διαρροές IP και DNS

Δοκιμάσαμε τους πελάτες Buffered για να διαπιστώσουμε εάν έχουν υποστεί διαρροές IP τόσο στο IPv4 όσο και στο IPv6. Αυτές οι δοκιμές διεξήχθησαν σε ένα ιδιωτικό παράθυρο περιήγησης στο Firefox χρησιμοποιώντας το ipleak.net. Οι έλεγχοι μας δεν αποκάλυψαν καθόλου διαρροές IPv4 (καμία διαρροή DNS, WebRTC ή IP).

Ωστόσο, στο IPv6, ανακαλύψαμε WebRTC διαρροές σε Mac και Windows. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να συνδέσετε τη διαρροή με το χέρι, απενεργοποιώντας το IPv6 στο μηχάνημά σας (ή χρησιμοποιώντας μια επέκταση μπλοκ WebRTC στο πρόγραμμα περιήγησης) για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN με σύνδεση IPv6.

Οι διαρροές WebRTC του IPv6 είναι λίγο απογοητευτικές. Ωστόσο, είναι αρκετά συνηθισμένες και επειδή μπορούν να διορθωθούν χειροκίνητα, γρήγορα και εύκολα, δεν ανησυχούμε απεγνωσμένα.

Ωστόσο, θα προτιμούσαμε τον πάροχο VPN να είναι πιο προσεκτικός σχετικά με τη διαφήμιση της ανάγκης σύνδεσης των διαρροών WebRTC στις συνδέσεις IPv6 στον ιστότοπό του - καθώς αυτό θα βοηθούσε να διασφαλίσει ότι οι χρήστες το κάνουν.

Μυστικότητα

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Αυτόματη φιλοξενία / Proxied DNS Ναί Ναί Ναί
Kill Switch
Συμφήγηση (μυστικότητα)
Προστασία διαρροών IPv4
Προστασία διαρροών IPv6
WebRTC προστασία διαρροής

Buffered έχει τους κύριους διακομιστές της που βρίσκονται στην Ολλανδία, η οποία είναι μια τοποθεσία που έχει επιλεγεί ειδικά από υπηρεσίες ιδιωτικού απορρήτου, όπως το StartPage (ιδιωτική μηχανή αναζήτησης που υποστηρίζεται από τον Ed Snowden).

Το VPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής χρήσης, το οποίο είναι ένα καλό ξεκίνημα όσον αφορά τις πολιτικές καταγραφής. Ωστόσο, η πολιτική απορρήτου αποκαλύπτει ότι το VPN διατηρεί μια σειρά αρχείων καταγραφής σύνδεσης - τα οποία ενδέχεται να αποβάλλουν ορισμένους ανθρώπους. Τα πιο σημαντικά σχετικά με αυτά τα αρχεία καταγραφής είναι η διεύθυνση IP του χρήστη, ο χρόνος σύνδεσης και η διάρκεια της σύνδεσης. Συνιστούμε πάντα να επιλέξετε μια υπηρεσία που διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής ή τουλάχιστον μητρώα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας, για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Για πληροφορίες σχετικά με αυτό και για μια λίστα με πέντε υπηρεσίες που δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής, δείτε το καλύτερο μας οδηγό VPN για τα ημερολόγια.

Αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίθεση επίθεσης χρόνου στην υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το VPN δεν μπορεί να προσφέρει απολύτως στεγανή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Τούτου λεχθέντος, μια επίθεση χρονικής συσχέτισης είναι αρκετά σπάνια και συνήθως διεξάγεται μόνο από τις αρχές όταν διερευνάται ένα ιδιαίτερα μεγάλο έγκλημα. Έτσι, είναι δίκαιο να πούμε ότι για τους περισσότερους ανθρώπους η Buffered θα παρέχει ψηφιακή ιδιωτικότητα χωρίς να ανησυχεί πολύ.

Ωστόσο, μια περιστασιακή ματιά στην πολιτική απορρήτου δείχνει ότι το VPN συλλέγει επίσης αρκετά δεδομένα σχετικά με τις πληροφορίες των συσκευών και των δικτύων των ανθρώπων, αυτό δεν είναι ιδανικό. Από την πολιτική απορρήτου:

"Με τα αρχεία λογισμικού και των ρυθμίσεων που παρέχουμε, μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες από εσάς, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν αλλά όχι περιοριστικά τα αναγνωριστικά των συσκευών σας, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών αναγνωριστικών, της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, της γλώσσας, των αναγνωριστικών συσκευών δικτύου (διευθύνσεις MAC), των διευθύνσεων IP, πληροφορίες χρήστη για το λειτουργικό σύστημα, πίνακες δρομολόγησης, διευθύνσεις διακομιστή DNS, άλλες πληροφορίες συστήματος αρχείων, πληροφορίες σχετικά με το υλικό. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτή τη συλλογή στον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή κάτω από τις ρυθμίσεις."

Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό δεδομένων, το οποίο και πάλι είναι λίγο απογοητευτικό. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι το Buffered επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέγουν τη συλλογή δεδομένων από το εσωτερικό των εφαρμογών ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε γενικές γραμμές, θα προτιμούσαμε τη Buffered να σταματήσει να συλλέγει αυτά τα δεδομένα συνολικά - αλλά τουλάχιστον η επιλογή opt-out είναι εκεί.

Η πολιτική απορρήτου αποκαλύπτει επίσης ότι τα συγκεντρωτικά δεδομένα θα μοιραστούν με τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους διαφημιζόμενους. Και πάλι αυτό δεν είναι ιδανικό, αλλά τουλάχιστον τα συγκεντρωτικά δεδομένα δεν αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες για κανέναν χρήστη σε αυτές τις εταιρείες.

Τέλος, για την πίστωση του Buffered, τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης αποθηκεύονται μόνο για 30 ημέρες. Επομένως, μια επίθεση χρονικής συσχέτισης θα μπορούσε να στοχεύσει μόνο τη διεύθυνση IP ενός χρήστη για τις τελευταίες 30 ημέρες.

Συνολικά, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος αυτού του VPN, θα ήταν ωραίο εάν η πολιτική καταγραφής δεν αποθηκεύει ποτέ τις διευθύνσεις IP των χρηστών δίπλα σε χρονικά σήματα.

Κρυπτογράφηση

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Το Buffered παρέχει το OpenVPN, το οποίο είναι το συνιστώμενο πρωτόκολλο, σε Mac και Windows. Επιπλέον, το Buffered εφαρμόζει το OpenVPN σε πρότυπα που είναι κατάλληλα για σκοπούς ψηφιακής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η εφαρμογή Open VPN έχει ως εξής:

AES-256, SHA1 για πιστοποίηση HMAC και ισχυρό RSA 2048 για χειραψία.

Παρόλο που η μέθοδος ελέγχου ταυτότητας SHA1 είναι το ασθενέστερο μέρος του πρωτοκόλλου, εξακολουθεί να θεωρείται ασφαλές αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι το Buffered θα προστατεύσει τα περιεχόμενα της σήραγγας δεδομένων από την εισβολή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυπτογράφηση, διαβάστε τον πλήρη οδηγό κρυπτογράφησης.

Υποστήριξη πελατών

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Δωρεάν δοκιμή Οχι Ναι - 3 ημέρες Οχι
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
24ωρη υποστήριξη
Ζωντανή συζήτηση
Διάρκεια εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 30 30

Το Buffered VPN είναι μια υπηρεσία που μας εντυπωσιάζει πάντα από την άποψη της υποστήριξης πελατών. Το VPN καταβάλλει προσπάθεια να εκπαιδεύσει τους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών και πάντα φαίνεται να έχει μια λογική γνώση του VPN. Ωστόσο, όταν πρόκειται να ανακαλύψετε περισσότερα τεχνικά στοιχεία (όπως το πώς εφαρμόζεται το OpenVPN - θα πρέπει να περιμένετε να αναφερθούν στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης).

Δυστυχώς, από τη στιγμή που αναθεωρήσαμε τελευταία αυτό το VPN, η υπηρεσία έχει αφαιρέσει την 24ωρη υπηρεσία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας από την ιστοσελίδα της. Αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το κόστος μιας συνδρομής VPN. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι το σύστημα εισιτηρίων λειτουργεί καλά - και το Buffered απαντά γρήγορα σε αιτήματα.

Εμπειρία χρήστη

Όταν πρόκειται για την ιστοσελίδα και την εγγραφή, το Buffered κάνει την εμπειρία εξαιρετικά εύκολη. Ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος και υπάρχουν πολλοί μεγάλοι πόροι, όπως ένα Knowledgebase με μαθήματα εγκατάστασης και Συχνές Ερωτήσεις. Η περιοχή επαφών επιτρέπει τόσο σε συνδρομητές όσο και σε μη συνδρομητές να θέτουν ερωτήσεις και όταν συνδεθείτε με τους χρήστες του χώρου, μπορείτε να πάρετε μια πληθώρα επιπλέον επιλογών, όπως η δυνατότητα λήψης των δεδομένων μου. Αυτός είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος ελέγξτε ποια δεδομένα σχετικά με εσάς διατηρεί το VPN στο αρχείο.

Εφαρμογή των Windows

Η εφαρμογή VPN των Windows Buffered είναι μια εύχρηστη διασύνδεση VPN που έχει προεπιλεγμένη κρυπτογράφηση OpenVPN. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του OpenVPN TCP, το οποίο είναι καλύτερο για την ασφάλεια, και το UDP που είναι ταχύτερο και καλύτερο για streaming. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη χρήση του OpenVPN TCP μέσω θύρας 443, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν τη χρήση του VPN ως HTTPS.

Η εφαρμογή είναι ωραία και είναι εύκολο στη χρήση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνει επίσης ένα killswitch. Αυτό σημαίνει ότι θα παρέχει προστασία απορρήτου από τον ISP σας, ακόμη και αν η σύνδεση VPN αποτύχει για κάποιο λόγο. αυτό είναι εξαιρετικό και σημαίνει ότι το VPN είναι κατάλληλο για Torrenting μέσω P2P.

Συνολικά, δεν υπήρχε τίποτα για αυτό το VPN που με απογοήτευσε, εκτός από το γεγονός ότι είχε διαρροές WebvTC του IPv6. Ωστόσο, είναι εύκολο να συνδεθείτε μόνο μερικά λεπτά, είτε απενεργοποιώντας το WebRTC εντελώς στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κατεβάζοντας τις εύχρηστες επεκτάσεις μπλοκ WebRTC για Firefox ή Chrome ή απενεργοποιώντας τη σύνδεση IPv6 συνολικά στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης.

Συνολικά βρήκαμε το VPN μια ευχαρίστηση να χρησιμοποιήσουμε γιατί οι ταχύτητες ήταν ρωγμές και ήμασταν σε θέση να ρέουν σε πολλαπλές πλατφόρμες χωρίς προβλήματα.

Android App

Από την τελευταία αναθεώρηση του Buffered, κυκλοφόρησε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή Android VPN (οι συνδρομητές χρησιμοποιούσαν για να χρησιμοποιούν τον επίσημο πελάτη OpenVPN τρίτου μέρους). Η προσθήκη μιας ιδιόκτητης εφαρμογής για κινητά είναι μεγάλη και μας ενδιέφερε πολύ να την δοκιμάσουμε!

Το OpenVPN είναι διαθέσιμο από προεπιλογή στον πελάτη, το οποίο είναι ωραίο να το δεις. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ UDP ή TCP πάνω από τη θύρα 443 (η οποία συγκαλύπτει το OpenVPN ως HTTPS). Μια δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης σας επιτρέπει να επανασυνδεθείτε με τον τελευταίο διακομιστή που χρησιμοποιήσατε αυτόματα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει διαθέσιμος διαγνωστικός διακόπτης kill στον πελάτη Android αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάρα πολύ από μια καταστροφή, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να κάνουν λήψη BitTorrent στο κινητό. Από την άλλη πλευρά, παρατηρήσαμε αρκετές καταγγελίες στο Google PlayStore από συνδρομητές που λένε ότι η εφαρμογή Android είναι ασταθής και συντρίβεται πολύ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να καταλήξετε σε διαρροή δεδομένων στον ISP σας, κάτι που δεν είναι καλό για την ιδιωτικότητα.

Δώσαμε στον πελάτη Android λεπτομερή έλεγχο για μερικές ώρες. Βρήκαμε το VPN λίγο αργό για να δημιουργήσουμε συνδέσεις. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι ένα λεπτό, που δεν είναι τέλεια. Σε ορισμένους διακομιστές (για παράδειγμα, η Βουλγαρία) το VPN απέτυχε να συνδεθεί καθόλου. Σε άλλους, συνδέθηκε σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό.

Είχαμε έναν γρήγορο έλεγχο για διαρροές DNS στη σύνδεση IPv4 και βρήκαμε ότι δεν υπήρχαν. Ήμασταν επίσης ευτυχείς να δούμε ότι τα αιτήματα DNS αντιμετωπίζονται από το δικό του διακομιστή του Buffered. Μόλις δημιουργήσαμε μια σύνδεση, βρήκαμε Buffered να δουλεύει χωρίς προβλήματα και βρήκαμε πολύ γρήγορη streaming.

εφαρμογή iOS

Το Buffered VPN διαθέτει τώρα επίσης μια εφαρμογή iOS VPN. Βρήκαμε αυτήν την εφαρμογή να λειτουργεί πολύ καλύτερα από ό, τι το αντίστοιχο του Android. Οι συνδέσεις δημιουργήθηκαν σχεδόν αμέσως, πράγμα που είναι μεγάλο. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να συνδεθούμε με το βουλγαρικό διακομιστή (ακριβώς όπως στο Android). Τα καλά νέα είναι ότι όλοι οι άλλοι διακομιστές φάνηκαν να λειτουργούν καλά, οπότε ο πάροχος μπορεί να έχει μόνο προβλήματα με αυτόν τον εξυπηρετητή.

Η κρυπτογράφηση στην εφαρμογή iOS παρέχεται μέσω του OpenVPN, το οποίο είναι πραγματικά σπάνιο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ OpenVPN UDP ή TCP πάνω από τις θύρες 53, 443, 993 ή 1194. Η επιλογή για επιλογή θύρας 443 (για ζαρωμένη σύνδεση) είναι μια εξαιρετική προσθήκη.

Συνολικά, εντυπωσιάστηκα τόσο με την ευκολία χρήσης και τη λειτουργικότητα αυτού του πελάτη iOS. Οι ταχύτητες ήταν μεγάλες και βρήκαμε ότι το VPN ήταν σταθερό.

Mac OS X

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας Mac VPN είναι σχεδόν πανομοιότυπος με το αντίστοιχο των Windows. Το OpenVPN είναι διαθέσιμο από προεπιλογή και ένας Killswitch περιλαμβάνεται στον πελάτη. Μια δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης επιτρέπει στους χρήστες Mac να συνδεθούν αυτόματα στο VPN αμέσως μόλις ξεκινήσει. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνδεθούν με το OpenVPN χρησιμοποιώντας TCP ή UDP σε διάφορες θύρες (53, 443, 993 ή 1194).

Διαπιστώθηκαν διαρροές Webvtc του IPv6, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το IPv6 (ή να απενεργοποιήσετε το WebRTC στο πρόγραμμα περιήγησής σας) προκειμένου να γίνει αυτό το VPN ασφαλές. Συνολικά, ωστόσο, αυτό είναι ένας θαυμάσιος πελάτης που λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Τελικές σκέψεις

Το Buffered VPN είναι μια υπηρεσία που έχει πολλά να κάνει για αυτό. Η προσθήκη πελατών για όλες τις πλατφόρμες είναι μια ευχάριστη έκπληξη και, παρά κάποιες καταγγελίες στο Play Store, βρήκαμε τους πελάτες κινητής τηλεφωνίας να δουλεύουν καλά. Από την άλλη πλευρά, θα συνιστούσαμε να λάβετε αυτά τα παράπονα σοβαρά - επειδή είναι σαφές ότι μερικοί άνθρωποι βιώνουν συντριβές που δεν μας επηρέαζαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.

Οι υπολογιστές-πελάτες Desktop έχουν ένα killswitch, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι κατάλληλο για Torrenting με ασφάλεια. Επιπλέον, αυτό το VPN παρέχει γρήγορες ταχύτητες για streaming - και τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Netflix και το BBC iPlayer.

Οι διακομιστές σε 37 χώρες επιτρέπουν στους συνδρομητές να ξεμπλοκάρουν πολύ περιεχόμενο. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή αυτού του VPN είναι ένας σχετικά μικρός κατάλογος τοποθεσιών. Επιπλέον, η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής αφήνει πολλά να είναι επιθυμητή.

Ήμασταν επίσης λίγο απογοητευμένοι που Buffered δεν έχει 24/7 ζωντανή συνομιλία υποστήριξη, η οποία, πάλι, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος του VPN θα ήταν εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Από την άλλη πλευρά, διαπιστώσαμε ότι το σύστημα εισιτηρίων λειτουργεί σωστά και ότι η βάση γνώσεων είναι αξιοπρεπής.

Το Buffered δεν είναι ένα φοβερό VPN από οποιοδήποτε τμήμα της φαντασίας. Δουλεύει καλά και παρέχει γρήγορες ταχύτητες. Ωστόσο, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να ξοδέψετε τα χρήματά σας το 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me