Ανασκόπηση CloudAlly

CloudAlly

Το CloudAlly είναι μια λύση δημιουργίας αντιγράφων από σύννεφο σε σύννεφο που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2011. Είναι αναπτυγμένη από μια ισραηλινή εταιρεία που έχει γραφεία στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Η υπηρεσία επιτρέπει σε επιχειρήσεις ή άτομα να δημιουργούν εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους από διάφορες πλατφόρμες αποθήκευσης στο διαδίκτυο. Με το CloudAlly, οι χρήστες αποκτούν τη δυνατότητα ενεργοποίησης των αντιγράφων ασφαλείας σε διάφορες πλατφόρμες - με τη δυνατότητα διαχείρισης αρχείων και ανάκτησης χαμένων ή διεφθαρμένων δεδομένων από οποιοδήποτε στιγμιότυπο εγκαίρως.

ProPrivacy.com Σκορ
8 από 10

Περίληψη

Η ασφαλής αποθήκευση σύννεφων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται από τυχαία απώλεια συσκευής, δυσλειτουργία ή κακόβουλη παρέμβαση. όπως οι επιθέσεις hacking ή ransomware. Όταν συμβαίνει αυτό στις περισσότερες πλατφόρμες cloud, αυτά τα δεδομένα χάνουν αμετάκλητα. Με το Dropbox, για παράδειγμα, είναι αδύνατο να ανακτήσετε αρχεία που έχουν καταστραφεί κατά λάθος ή κακόβουλα - μόλις αδειάσει ο φάκελος "Κάδος". τα αρχεία έχουν φύγει για πάντα.

Λόγω της συνδεδεμένης φύσης των πλατφόρμων αποθήκευσης cloud, είναι πιθανό οι υπηρεσίες SaaS να πέσουν θύματα πειρατείας από phishing. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η απώλεια δεδομένων που βιώνεται μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Το CloudAlly στοχεύει στην επίλυση αυτού του προβλήματος παρέχοντας αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για όλους τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο.

Το CloudAlly είναι μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων από σύννεφο σε σύννεφο που επιτρέπει σε επιχειρήσεις ή άτομα να δημιουργούν εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους από υπηρεσίες όπως το Office 365 Backup, Dropbox, GSuite, SalesForce, Box ή SharePoint Online. Το CloudAlly διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε αυτές τις online πλατφόρμες SaaS υποστηρίζονται κανονικά στην αποθήκευση Amazon S3, η οποία την προστατεύει από την τυχαία ή κακόβουλη απώλεια σε αυτές τις πλατφόρμες τρίτων. Με το CloudAlly, οι συνδρομητές λαμβάνουν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο Amazon, ο οποίος είναι άμεσα προσβάσιμος για την γρήγορη και εύκολη αποκατάσταση ή εξαγωγή δεδομένων.

Τιμολόγηση

Το CloudAlly μπορεί να αγοραστεί ως συνδρομή είτε σε μηνιαία είτε σε ετήσια βάση. Μια συνδρομή θα καλύπτει μόνο μία υπηρεσία κάθε φορά, οπότε θα χρειαστεί να πληρώσετε για καθένα χωριστά αν χρειάζεστε πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας από πολλές υπηρεσίες.

Μια σύμβαση ενός μηνός θα σας κοστίσει $ 3 και έρχεται είτε με αντίγραφο ασφαλείας για έναν χρήστη είτε με 10 GB δεδομένων (ανάλογα με την υπηρεσία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας). Μια ετήσια σύμβαση θα σας κοστίσει $ 30, εξοικονομώντας σας $ 6 από τη συνολική μηνιαία τιμή. Το κόστος αυτό θεωρείται αρκετά λογικό. Αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για ένα Dropbox και μια σουίτα G (για παράδειγμα), θα χρειαστεί να πληρώσετε 60 δολάρια ετησίως, που αρχίζουν να γίνονται αρκετά ακριβοί. Και αν θέλετε να αποθηκεύσετε και πάλι 20 GB δεδομένων αντί για 10 GB, θα σας κοστίσει διπλό ($ 6 ανά μήνα).

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το CloudAlly για μια επιχείρηση, μπορείτε να μοιραστείτε τον αριθμό των χρηστών που έχετε στο GSuite ή το Office 365 Backup και το ποσό των δεδομένων Dropbox που έχετε (για παράδειγμα) και η επιχείρηση θα σας δώσει ένα απόσπασμα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ολόκληρη την επιχείρηση και όλους τους μεμονωμένους χρήστες της. Η εταιρεία θα προσφέρει έκπτωση 10% σε επιχειρήσεις με 100+ χρήστες και / ή 500GB + δεδομένων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι δυνατή η δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για 15 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους για να δείτε πώς εκτελείται.

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το Microsoft Office 365 Backup ή G Suite (περιλαμβάνει επίσης μονάδα δίσκου, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, επαφές, ημερολόγια, εργασίες και με τοποθεσίες G Suite).
  • Δημιουργία εφεδρικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω IMAP από οποιαδήποτε υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / πελάτη
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το SharePoint, OneDrive, MS Groups, Box, Backup της Team Team Drive ή Dropbox (αρχεία, έγγραφα και λίστες).
  • Δημιουργία Backup Salesforce (περιβάλλοντα Sandbox, πρότυπα αντικείμενα, προσαρμοσμένα αντικείμενα, έγγραφα, συνημμένα, τροφοδοσίες τραγουδιών & Μεταδεδομένα).

Ρύθμιση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το CloudAlly είναι ένας λογαριασμός τρίτου μέρους που είναι εφοδιασμένος με αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό Google, έναν λογαριασμό DropBox - ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας - τότε είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Για τους σκοπούς των δοκιμών μας, δημιουργήσαμε έναν προσωρινό λογαριασμό Dropbox για να τοποθετήσουμε τα εφεδρικά αρχεία δοκιμής και, στη συνέχεια, υπογράψαμε για μια δωρεάν δοκιμή του CloudAlly. Για να το κάνετε αυτό, απλά κατευθυνθείτε στον ιστότοπό του και ακολουθήστε τις οδηγίες στην αρχική σελίδα.

Ιστοσελίδα του CloudAlly

Για να εγγραφείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης. Με αυτό που κάνετε είστε έτοιμοι να κάνετε κλικ Εγγραφείτε.

εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης, μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου της υπηρεσίας.

προσθέστε αντίγραφο ασφαλείας

Όπως μπορείτε να δείτε, η προσθήκη του λογαριασμού που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στο CloudAlly είναι εύκολη από το ξεκίνημα. Βρήκαμε ότι ολόκληρη η διαδικασία ρύθμισης ήταν πολύ πιο γρήγορη από ό, τι αναμενόταν, παίρνοντας μόνο μερικά λεπτά.

Ευκολία στη χρήση

Με το CloudAlly εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο, το μόνο που έχει απομείνει είναι να προσθέσετε το λογαριασμό που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Επιλέξαμε Dropbox και ζητήσαμε να εισαγάγουμε ένα όνομα για το αντίγραφο ασφαλείας.

λεπτομέρειες διαχείρισης του dropbox

Κάνοντας κλικ στο πλαίσιο Authenticate θα σας προωθηθεί στο Dropbox και, εφόσον είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να συμφωνήσετε να δώσετε πρόσβαση στο CloudAlly.

Τα δικαιώματα ακούγονται λίγο γεμάτα. Ωστόσο, το CloudAlly απαιτεί πρόσβαση για την εκτέλεση ενεργειών ως οποιοδήποτε μέλος της ομάδας, προκειμένου να είναι σε θέση να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων από κάθε χρήστη του λογαριασμού Dropbox. Αυτό είναι απαραίτητο για τους χρήστες των επιχειρήσεων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των επιχειρηματικών τους αρχείων - και δεν έχει σημασία αν είστε ο μοναδικός χρήστης του λογαριασμού σας στο Dropbox.

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση

Κάνοντας κλικ Επιτρέπω παρέχει στιγμιαία πρόσβαση στο CloudAlly χωρίς να παρέχει πραγματικά τον κωδικό πρόσβασής σας στην υπηρεσία. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ένα διακριτικό OAuth που μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Πίσω στο CloudAlly, ο λογαριασμός μας έδειξε τώρα μια ενεργή σύνδεση με το λογαριασμό Dropbox. Σε αυτήν τη σελίδα, μπορέσαμε να ορίσουμε τη συχνότητα των αντιγράφων ασφαλείας είτε κάθε μέρα, κάθε τρεις ημέρες, είτε εβδομαδιαίως. Το αφήσαμε στην Καθημερινή, παρόλο που αλλάξαμε την ώρα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μέχρι το μεσημέρι, έτσι ώστε να εξομαλύνει την πρώτη της νωρίτερα.

ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Ο λογαριασμός CloudAlly έχει ρυθμιστεί για να αποθηκεύει τα δεδομένα μας σε διακομιστές Amazon S3 της Ιρλανδίας, μια επιλογή που επιλέξαμε κατά τη διάρκεια της φάσης εγγραφής.

Αφού αποθηκευτούν οι προτιμήσεις σας, είστε έτοιμοι να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας ώστε να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας με τη συχνότητα που επιλέξατε αυτόματα. Για να το κάνετε αυτό, μετακινηθείτε προς τα κάτω στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο κουμπί ενεργοποίησης στην άκρα δεξιά του ονόματος χρήστη.

ενεργοποιήστε το αντίγραφο ασφαλείας

Αφού ενεργοποιηθεί, το CloudAlly θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας όταν υποτίθεται ότι θα γίνει αυτόματα. Μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε προσωρινά τα αντίγραφα ασφαλείας όποτε θέλετε. Αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να ζητήσετε με μη αυτόματο τρόπο από το CloudAlly Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε το πρώτο μας αντίγραφο ασφαλείας.

backupnow κουμπί

Αυτό άλλαξε την κατάστασή μας Σε εξέλιξη. Το αντίγραφο ασφαλείας χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό, αλλά μόνο επειδή είχαμε μόνο λίγα αρχεία δοκιμής για να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας. Εάν έχετε τεράστιες ποσότητες δεδομένων στο Dropbox (ή σε άλλους λογαριασμούς), αυτό θα διαρκέσει περισσότερο.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Δραστηριότητα στο μενού στην αριστερή πλευρά του CloudAlly, μπορείτε να δείτε ακριβώς τι έχει κάνει το CloudAlly. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα αντίγραφα ασφαλείας και τις ειδοποιήσεις σας. Όπως βλέπετε, το πρώτο μας αντίγραφο ασφαλείας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

δραστηριότητα ολοκληρώθηκε

Για να επανεξετάσουμε τη διαδικασία αποκατάστασης των αρχείων μας, αποφασίσαμε να ανακτήσουμε τα αντίγραφα ασφαλείας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Επαναφορά", μπορείτε να επιλέξετε τον λογαριασμό σας που υποστηρίζεται και το CloudAlly σας δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρετε ή να κάνετε λήψη των δεδομένων. Αποφασίσαμε να μπείτε στο Dropbox και να διαγράψουμε τα αρχεία μας.

διαγραφή αρχείων

Με τα αρχεία που διαγράφηκαν τώρα, προχωρήσαμε και τα ανακτήσαμε.

να επαναφέρετε ή να κάνετε λήψη από τον λογαριασμό dropbox

Επιλέξαμε όμως να επαναφέρουμε. είναι ωραίο να βλέπετε ότι είναι εφικτό να κατεβάσετε τα πάντα ως αρχείο zip αν χρειαστεί. Αυτό διευκολύνει είτε τη μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιώντας το CloudAlly είτε την επαναφορά ενός λογαριασμού αποθήκευσης cloud που έχει καταστραφεί ή έχει διαγραφεί κατά λάθος.

κατεβάστε τη λίστα αρχείων

Κάνοντας κλικ Επαναφέρω καταλήγει σε ένα μήνυμα που δηλώνει μια επαναφορά έχει προγραμματιστεί. Και, πίσω στην οθόνη δραστηριότητας μας, μπορούμε να δούμε ότι η αποκατάσταση είχε ολοκληρωθεί, οπότε κατευθυνθήκαμε πίσω στο Dropbox για να δούμε αν είχε δουλέψει. Όπως ελπίζαμε, το Dropbox μας είχε ένα φάκελο αποκατεστημένων αντικειμένων που περιέχει τα ήδη διαγραμμένα έγγραφα.

αποκατασταθεί στοιχεία

Εν κατακλείδι, το CloudAlly είναι μια υπηρεσία που σας καθοδηγεί απαλά μέσα από τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή αποκατάστασης. Η χρήση των χαρακτηριστικών του CloudAlly είναι εξαιρετικά εύκολη και είναι σίγουρα κατάλληλη για ανθρώπους που δεν έχουν τεχνολογία και αρχάριους. Απολαύσαμε τα πάντα για τη χρήση της υπηρεσίας και δεν έχουμε καμία απορία σχετικά με τη λειτουργικότητά της.

Η απόφαση να χρησιμοποιήσετε το CloudAlly σε μεγάλο βαθμό πρόκειται να βράσει κάτω από το αν εμπιστεύεστε την υπηρεσία για την προστασία των δεδομένων σας...

Απορρήτου και Ασφάλεια

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο CloudAlly από μια υπηρεσία αποθήκευσης σύννεφο τρίτου μέρους, πρέπει να παρέχετε στο CloudAlly πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς. Ωστόσο, επειδή η παροχή του CloudAlly με τους κωδικούς πρόσβασής σας θα είναι προβληματική όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια, το CloudAlly αξιοποιεί το OAuth για να δημιουργήσει ένα διακριτικό το οποίο παρέχει πρόσβαση βάσει αδειών.

Το OAuth είναι ένα αναγνωρισμένο ανοιχτό πρότυπο για την εκχώρηση πρόσβασης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες των εφαρμογών και των υπηρεσιών να χορηγούν σε τρίτους ιστότοπους ή εφαρμογές πρόσβαση στις πληροφορίες τους για άλλες υπηρεσίες, χωρίς να παρέχουν απευθείας τους κωδικούς πρόσβασης.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες του CloudAlly να παρέχουν περιορισμένη πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και τίποτε άλλο. Σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες μπορούν να ανακαλέσουν την εξουσιοδότηση ανά πάσα στιγμή χωρίς να ανησυχούν για την ανάγκη ενημέρωσης του κωδικού πρόσβασης - αν και αυτό είναι κάτι που θα συμβούλευα, ούτως ή άλλως.

Όταν τα δεδομένα μεταδίδονται από cloud-to-cloud από το CloudAlly, η εταιρεία χρησιμοποιεί ασφαλή SSL (HTTPS) servers. Θεωρητικά, αυτό επιτρέπει την ασφαλή μετάδοση που είναι ασφαλής κατά των επιθέσεων του ανθρώπου στη μέση. Εντούτοις, ελέγχαμε τους διακομιστές του CloudAlly χρησιμοποιώντας τα Qualys SSL Labs για να επαληθεύσουμε την εφαρμογή της ασφάλειας TLS και διαπίστωσε ότι σημείωσε μόνο ένα Β λόγω της αδύναμης υλοποίησης της ανταλλαγής κλειδιών (χωρίς Perfect Forward Secrecy). Αυτό είναι λίγο σχετικό, διότι σημαίνει ότι το Layer Security Transport δεν υλοποιείται όπως θα έπρεπε να είναι.

Μόλις τα δεδομένα μεταφερθούν μέσω του TLS στους διακομιστές του Amazon S3, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε κατάσταση ηρεμίας χρησιμοποιώντας ισχυρή κρυπτογράφηση bit AES-256 για διακομιστές. Αυτή η κρυπτογράφηση παρέχεται με τη χρήση μοναδικών κλειδιών κρυπτογράφησης για κάθε μεμονωμένο συνδρομητή και αυτά τα μοναδικά κλειδιά αποθηκεύονται σε απομονωμένη και ασφαλή κατάσταση σε ξεχωριστό διακομιστή Amazon S3. Το CloudAlly δηλώνει ότι μόνο ένας "πολύ περιορισμένος αριθμός μελών της ομάδας του πυρήνα του CloudAlly" έχει ποτέ πρόσβαση σε αυτά τα πλήκτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή τα κλειδιά αποθηκεύονται από την πλευρά του διακομιστή, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του CloudAlly λείπουν από το χρυσό πρότυπο για ασφάλεια αποθήκευσης cloud χωρίς κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Ως αποτέλεσμα, τα δεδομένα που αποθηκεύονται από το CloudAlly είναι δυνητικά ευάλωτα σε hacking ή ανεπιθύμητες εισβολές από τους υπαλλήλους του CloudAlly.

Είτε θεωρείτε ότι αυτή η ασφάλεια επαρκεί για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, είναι το δικό σας ατομικό μοντέλο απειλής. Αυτό που είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό είναι ότι το CloudAlly θα μπορούσε θεωρητικά να παρέχει στην κυβέρνηση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας αν έχει επιβληθεί ένταλμα. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να σας συμβουλέψουμε ότι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε σωστά τα δεδομένα σας στους διακομιστές cloud - χωρίς προβλήματα απορρήτου ή ασφάλειας - είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ασφαλή παροχέα αποθήκευσης cloud που παρέχει πλήρη e2ee.

Από τη μία πλευρά, το CloudAlly είναι συμβατό με GDPR και HIPAA. Από την άλλη, αναγνωρίζει την κοινή χρήση συγκεντρωτικών δεδομένων με τρίτους

Έπειτα, ελέγξαμε την πολιτική απορρήτου για να έχουμε κάποια ιδέα για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το CloudAlly τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Η πολιτική επιβεβαιώνει ότι θα παραδώσει πράγματι τα δεδομένα σας στις αρχές, εάν εκδώσει ένταλμα. Επίσης, υποδεικνύει ότι μπορεί να διερευνήσει τα δεδομένα σας εάν πιστεύει ότι παραβιάζετε τους Όρους Χρήσης. Αυτό που αφορά είναι ότι η διατύπωση φαίνεται να της δίνει την άδεια να ξεκινήσει έρευνα για τα δεδομένα σας, ακόμη και μόνο για να ελέγξει για υποψίες "πιθανές παραβιάσεις".

Επίσης, η εταιρία παραδέχεται ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει και να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους σε συγκεντρωτική ή ανώνυμη μορφή. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα δεν πρέπει να δημιουργούν κινδύνους για τα άτομα, παρόλο που μελέτες έχουν καταδείξει ότι τα δεδομένα που είχαν προηγουμένως ανωνυμοποιηθεί μπορούν να επαναπροσδιοριστούν σε άτομα υπό ορισμένες συνθήκες.

Το γεγονός ότι τα αντίγραφα ασφαλείας που χρησιμοποιήσατε θα μπορούσαν να αναλυθούν για να δημιουργήσουν μια ροή εσόδων φαίνεται αμφίβολη - και είναι κάτι που έχουμε την τάση να αποφύγουμε υπέρ των υπηρεσιών που υπόσχονται προστασία προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη πλευρά, το CloudAlly ισχυρίζεται ότι είναι συμβατό με GDPR και HIPAA.

Έχει διεθνώς αναγνωρισμένη διαπίστευση για τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών μέσω του προγράμματος Cloud Security Alliance STAR χρησιμοποιώντας το Matrix Controls Cloud CSA. Ως εκ τούτου, θα πρέπει θεωρητικά να εξασφαλίζει τα δεδομένα κατάλληλα. Όπως συμβαίνει πάντοτε, θα χρειαστεί να κάνετε μια αξιολόγηση κινδύνου όταν αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις (και άλλες) υπηρεσίες backup του cloud.

Εξυπηρέτηση πελατών

Με τους χρήστες του CloudAlly να λαμβάνουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών χάρη στην ζωντανή συνομιλία 24/7. Δοκιμάσαμε τη ζωντανή συνομιλία και βρήκαμε τους πράκτορες να είναι χρήσιμοι και ενημερωμένοι για την υπηρεσία. Οι πράκτορες μπορούν να σας βοηθήσουν είτε να μάθετε πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία είτε να σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας για σωστή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

πόρους στον κλασσικό ιστότοπο

Στο επάνω μενού πλοήγησης, θα βρείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού που φέρει την ένδειξη Πόροι. Αυτό το μενού θα σας επιτρέψει να πλοηγηθείτε σε πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Με μια Συχνές Ερωτήσεις, τα εγχειρίδια εγκατάστασης και των χρηστών, μια Βάση γνώσεων και τα βίντεο όλα με ένα κλικ μακριά,

Ο ιστότοπος παρέχει επίσης ένα χρήσιμο Blog που περιλαμβάνει ενημερωτικά άρθρα σχετικά με διάφορα θέματα γύρω από τα αντίγραφα ασφαλείας και την ασφάλεια ασφαλείας.

Συνολικά, διαπιστώσαμε ότι οι διαθέσιμοι πόροι στον ιστότοπο είναι φανταστικοί. Είναι δίκαιο να πείτε ότι ολόκληρη η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άφθονες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία και για πολλή βοήθεια για να εγκατασταθείτε και να εργαστείτε - ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει.

σύντροφος σύμμαχος σύννεφο

συμπέρασμα

Το CloudAlly είναι μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων από σύννεφο σε σύννεφο που είναι εξαιρετικά διαισθητική, εύκολη στη ρύθμιση και σάρωση για χρήση. Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά καλά σχεδιασμένος και εξηγεί τα πάντα για την υπηρεσία που μπορεί να αναρωτιέστε. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική τόσο για άτομα είτε για επιχειρήσεις που αναζητούν μια αυτοματοποιημένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα δεδομένα τους.

10 GB χώρου αποθήκευσης για $ 3 ανά μήνα δεν είναι δαπανηρή, αλλά έχετε υπόψη σας ότι αυτό το κόστος θα αυξηθεί κατά 3 δολάρια επιπλέον ανά μήνα για κάθε επιπλέον τετράγωνο 10 GB που χρειάζεστε.

Το CloudAlly δεν είναι υπηρεσία που παρέχει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και δεν λειτουργεί με υπηρεσίες που παρέχουν e2ee. Έτσι, αν χρειάζεστε ασφαλή αποθήκευση, είναι καλύτερο να ψωνίζετε αλλού. Επιπλέον, η υπηρεσία δεν υπόσχεται προστασία προσωπικών δεδομένων και επειδή κρατά τα κλειδιά κρυπτογράφησης για λογαριασμό σας. είναι πιθανό η επιχείρηση να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας ή να χάσει τα δεδομένα σας λόγω πειρατείας.

Το αν αυτό σας αφορά είναι πραγματικά το δικό σας μοντέλο απειλής. Ωστόσο, γενικά, αυτό είναι ένα καλό backup από cloud-to-cloud που λειτουργεί καλά στο να κάνει τη δουλειά στο χέρι.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me