CyberGhost VPN Review

CyberGhost VPN


 • Prissättning

  Från $ 2.75
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac OS

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com-utmärkelsen anses vara industrins guldstandard för att erkänna prestationer inom VPN-sektorn. Vid årets exklusiva Las Vegas-evenemang vann CyberGhost VPN den eftertraktade utmärkelsen för Best Value VPN. Fortsätt läsa denna CyberGhost VPN-recension för att ta reda på exakt varför denna VPN ger det bästa värdet för pengarna år 2020, och varför det var en framgång i kategorierna Bästa övergripande VPN och snabbaste VPN.

ProPrivacy.com Göra
10 av 10

Sammanfattning

CyberGhost VPN är ett stort namn VPN-tjänst som gör stort sett allt rätt. Dess senaste programvara är bra att använda och erbjuder en mängd groovy funktioner. I denna CyberGhost VPN-granskning tar vi en djupgående titt på säkerhetsfunktionerna, hastigheten och prestanda, apparna för varje plattform och mer för att ta reda på om denna VPN-tjänst är valuta för pengarna.

Snabbstatistik

 • Jurisdiktion
  rumänien
 • Samtidiga anslutningar
  7
 • Länder
  90
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  63,92 Mbps

Video Review

CyberGhost har några fantastiska funktioner som vi täcker i vår praktiska videoöversikt - kolla in den!

CyberGhost VPN Review 2020 | Verkligen bra värde? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Verkligen bra värde? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Verkligen bra värde? | ProPrivacy Deep Dive

Om du letar efter mer information, varför inte jämföra CyberGhost och ExpressVPN sida vid sida?

Prissättning

CyberGhost VPN-användare erbjuds en kraftig prisminskning för att köpa abonnemang på längre sikt, men planerna är annars identiska. En kostnadsfri provperiod på 1 dag erbjuds, även om det inte alltid är lätt att hitta det på webbplatsen. Det finns också en mycket generös 45-dagars VPN-återbetalningsgaranti.

36 månader

Få en extra 6-månaders gratis på 1-årsplanen!

79% rabatt

$ 2.75
per månad

6 månader

$ 7.99
per månad

1 månad

$ 12.99
per månad

CyberGhost VPN accepterar betalning via kredit- / betalkort, PayPal eller direktdebitering. Ytterligare betalningsalternativ kan vara tillgängliga beroende på ditt hemland. De som söker privatliv kan betala i Bitcoin, men kom ihåg att oavsett hur anonymt du betalar ett VPN-företag kommer att känna din riktiga IP-adress.

Betalningar behandlas av tredje parts tjänster som Cleverbridge, Stripe och PayPal. Bitcoin-betalningar behandlas av BitPay.

Stödda betalningsplattformar


Visa / Mastercard


Amex


kryptovaluta

Funktioner

Val av hamn
Hamnspedition
Samtidiga anslutningar 7
Totalt servrar 5700
Länder 90
Router Support
Routrar stöds Alla routrar med VPN-funktioner
Bare metal eller virtuella servrar Ren metall
torrenta

Med över 5 700 servrar i över 90 länder kommer du aldrig att ha en praktisk server att ansluta till! Och den här siffran är desto mer imponerande när man tänker på att alla dessa servrar är enbart metallmaskiner som är helt under kontroll av CyberGhosts personal.

Att låta upp till sju enheter ansluta på en gång är generöst. CyberGhost VPN tillåter torrent på många av sina servrar, inklusive en stor serverflotta i Montreal, speciellt konfigurerad för att ge snabb torrent för användare i Nordamerika.

"Anslutningsfunktioner"

CyberGhost VPN-klienterna erbjuder ett antal speciella "anslutnings" -funktioner. Blockera annonser, blockera skadliga webbplatser och blockera onlinetrafik använder DNS-blocklistor för att skydda din enhet från olika hot.

CyberGhost windows app

Automatiserad HTTPS är i grunden en implementering av den berömda öppen källkod HTTPS Everywhere lägg till, vilket säkerställer en säker HTTPS-anslutning upprättas om domänen stöder HTTPS på någon nivå.

Datakomprimering minskar din bandbreddanvändning och kan därför vara användbar (beroende på vad du laddar ner), men det bör noteras att många VPN-tjänster möjliggör datakomprimering som standard utan att känna behovet av att nämna det.

“Smarta regler”

"Smarta regler" täcker ett antal funktioner som är tillgängliga i vissa av CyberGhost VPN-appar, men inte andra.

 • WiFi-skydd (Windows, macOS, Android, iOS) - upptäcker när du ansluter till ett okänt nätverk och automatiskt kan slå på ditt VPN, fråga vad du ska göra eller aldrig skydda, som du anger.

 • Undantag (Windows, Android, iOS) - även känd som split-tunneling. Med den här funktionen kan du utesluta vissa webbplatser från VPN. Detta är mycket användbart, till exempel om du vanligtvis ansluter till en VPN-server utomlands men vill ansluta till lokala versioner av vissa webbplatser utan att koppla bort VPN.
 • Appskydd (Windows, Android) - startar CyberGhost automatiskt och ansluter automatiskt till en specificerad server när du öppnar namngivna appar. Så du kan ställa in detta för att automatiskt ansluta till den amerikanska Netflix-servern varje gång du öppnar Netflix-appen.

Avblockerar CyberGhost Netflix?

Netflix
iPlayer

CyberGhost driver streaming-servrar som är speciellt optimerade för att avblockera över 35 populära streaming-tjänster. Dessa inkluderar Fox Sport i Brasilien, Comedy Central, YouTube i olika länder, Netflix i olika länder och många fler. Det blockerar till och med Disney + från var som helst i världen, trots att USA endast är tillgängligt vid lanseringen. Tyvärr har tjänsten drabbats och missat när det gäller BBC iPlayer. Det brukade felaktigt ge åtkomst till den brittiska plattformen, men har sedan dess blivit tydligt opålitlig.

CyberGhost-strömningsserverlista

Vi testade inte dem alla, men de amerikanska Netflix-servrarna fungerade mycket.

Hastighet och prestanda

Hastighet

En vägd genomsnittlig nedladdningshastighet på 58,51 Mbits / s sätter CyberGhost VPN i den nedre änden av vårt resultattabell, vilket är lite orättvist eftersom slutförandet runt det hastighetsmärket är mycket hårt med mindre än en Mbit / s eller två som skiljer många leverantörer.

Återigen är det inte högst upp på vår lista, men CyberGhost VPN: s maximala hastighetsresultat på 556,2 Mbit / s betyder att om du ansluter till en server på samma kontinent som dig själv så kommer du att få minimal avmattning på även den snabbaste internetuppkopplingen.

DNS-uppslagning och anslutningstider är på samma sätt mitt på vägen, vilket i dag betyder att de fortfarande är ganska snabba!

Läcktest

IPv6-läcka upptäckt?
WebRTC-läcka upptäckt?
IPv4-läcka upptäckt?
ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde) 63,92
Datagränser
Bandbreddgränser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 556,2

Vi stötte på inga läckproblem med macOS-klienten, även om vi upptäckte WebRTC IPv6-läckor i Windows-klienten. I Windows-klientinställningarna kan du inaktivera IPv6 för att fixa detta, även om vi inte kan tänka varför IPv6 inte är inaktiverat som standard.

Vi kan inte testa mobilappar för IPv6-problem för närvarande men upptäckte inga läckor av något slag över en IPv4-anslutning. CLI Linux-appen ger inget DNS- eller WebRTC-läckskydd.

Se vår kompletta guide till IP-läcksskydd för information om detta ämne.

Enkel användning

Du kan registrera dig för ett konto på webbplatsen eller utnyttja den kortfria 24-timmars gratisversionen först. Vi måste säga att rättegången kan vara lite svårfångad - ibland annonseras den, ibland är den inte. Om du kan ladda ner programvaran ingår testet automatiskt, men vi har ofta svårt att hitta direktnedladdningslänkar.

Om du klickar på den kostnadsfria prövningen för macOS kan det också leda till att en Windows .exe-fil laddas ner, vilket kräver att du jagar igenom CyberGhost VPN-hjälpsidor för att hitta en .pkg-nedladdning för macOS.

Om du redan har ett konto (som du också kan registrera dig för i-appen från Android- och iOS-apparna), eller när du har spårat nedladdningen av Windows eller macOS gratis testversion är hela processen mycket enkel.

CyberGhost VPN har anpassade appar för Windows, macOS, Android och Android TV / Amazon Fire TV. Den erbjuder också en kommandorad-app (CLI) för Linux och gratis webbläsarförlängningar för Chrome och Firefox. Manuella installationsguider finns för en rad andra enheter som DD-WRT- och tomatrutrar, Raspberry Pi och Chromebooks.

Windows-klienten

När du startar klienten för första gången erbjuder CyberGhost VPN några enkla guider för att använda VPN för att surfa "anonymt", torrentera och strömma.

Observera att användning av ett VPN inte ger verklig anonymitet eftersom din VPN-leverantör alltid vet vem du är. Dessutom ger guiderna en enkel nybörjevänlig förklaring av hur man använder VPN.

CyberGhost Windows-klient

CyberGhost VPN har definitivt lagt upp spelet med sin CG7-klient när det gäller estetik. Det ser bra ut och är lätt att navigera. Du kan låta appen välja en server i närheten för dig, eller du kan utöka appen för att få tillgång till det fulla gränssnittet.

Härifrån kan du välja ett land eller en individuell server i ett land baserat på avstånd och belastning. Du kan också välja servrar som har optimerats för strömning och strömning.

CyberGhost-servrar lista på windows

Windows-appen har alla "Anslutningsfunktioner" och Smart regel "som erbjuds. Som standard använder CyberGhost OpenVPN-protokollet, men du kan istället välja IKEv2 eller L2TP / IPsec.

OpenVPN-användare kan byta från UPP till TCP, vilket kan vara användbart för att undvika måttliga VPN-block. Klienten erbjuder också en slumpmässig portavsökningsfunktion till OpenVPN-användare, som också kan vara användbar för att undvika tillfälliga VPN-block.

IPv4 DNS-läckskydd och en dödsbrytare aktiveras som standard, även om IPv6-anslutningar av standardskäl inte är blockerade. Som redan nämnts bör IPv6 inaktiveras i Inställningar för att förhindra IPv6-läckor i Windows.

Vi körde några tester på kill-omkopplaren för att fastställa att det fungerar på systemets brandväggsnivå. Detta är bra eftersom även om både VPN-klienten och OpenVPN-demonen (om den används) kraschar kommer din IP-adress inte att exponeras.

MacOS-klienten

Som bör framgå av skärmdumpar tidigare i denna artikel är macOS-klienten mycket lik Windows. En dödsbrytare på systemnivå och ett effektivt IPv4- och IPv6 DNS-läcksskydd är förnuftigt bakat i stället för att vara ett användarkonfigurerbart alternativ.

Mac-appen använder IKEv2. Alla "anslutningsfunktioner" är närvarande och korrekta, även om den enda "smarta regeln" som är tillgänglig är WiFi-skydd.

Android-appen

Android-appen använder OpenVPN, och liksom dess Windows-syskon stöder ”Använd TCP” och val av slumpmässig port. Det stöder också alla "anslutningsfunktioner", plus WiFi-skyddet och undantag "smarta regler."

CyberGhost VPN ansluten

Det finns ingen inställning som kan väljas av kill switch, men CyberGhost VPN berättar att en kill switch är inbyggd.

Det finns ingen kill switch, även om Android 7+ har en inbyggd kill switch som fungerar med alla VPN-appar.

IOS-appen

Förvånansvärt ser iOS-appen väldigt lik Android-appen. Men under det goda använder den IKEv2-protokollet snarare än OpenVPN. Det här är helt bra. IKEv2 anses allmänt vara mycket säkert och har prestandafördelar jämfört med OpenVPN.

"Anslutningsfunktioner" och de flesta "smarta regler" finns inte i iOS-appen, även om WiFi-skydd och en inbyggd kill-switch är.

Linux

CyberGhosts Command-line Linux-klient är lite mer än den öppna källkod OpenVPN-klienten som är förinställd för att använda CyberGhosts servrar. Detta ger emellertid verklig bekvämlighet över att ladda ner och köra .ovpn-filerna manuellt.

Klienten är tillgänglig för Ubuntu och Fedora och verkar vara optimerad för olika versioner av dessa distros. DEB- och RPM-paketen bör dock fungera på alla system som stöder dessa distributionsformat.

Webbläsartillägg

Webbläsarapparna för Firefox och Chrome är tillgängliga gratis för alla, och att ha ett CyberGhost-konto förbättrar inte deras funktionalitet. Det finns bara fyra proxyserverplatser tillgängliga: Tyskland, Nederländerna, Rumänien och USA.

CyberGhost webbläsartillägg

De enkla HTTPS-proxyer. Som sådan kommer de att förfalska din plats och skydda dina data med HTTPS-kryptering med ett klick på en knapp. De ger emellertid alla WebRTC-skydd.

Kundservice

Webbplatsen är värd för omfattande installationsguider, plus många andra artiklar och guider om många aspekter av VPN-användning (även om vissa är lite föråldrade). Det finns också 24-timmars livechatt och e-poststöd på engelska, tyska, franska och rumänska, som svarar snabbt och fältar alla frågor vi ställde.

Sekretess och säkerhet

Själv värd / Proxied DNS Ja
Kill Switch
Fördömnad (stealth)
IPv4 läckeskydd
IPv6 läckageskydd
WebRTC läcksskydd

Jurisdiktion

CyberGhost är ett rumänskt företag som nu ägs av Kape Technologies.

Rumänien anses i allmänhet vara sekretessvänlig. Rumänska domstolar slog ned EU: s lagringsdirektiv om konstitutionella skäl långt innan det förklarades olagligt av Europeiska domstolen. Det är inte heller en 14-Eyes spionera allians nation och har inga kända band till NSA.

Enligt dess TOS: "Förhållandet mellan dig och KAPE ska regleras av och tolkas i enlighet med lagarna i England." Storbritannien är en grundande medlem av den NSA-ledda Five Eyes som spionerar alliansen och hem till några av de mest extrema lagstiftning om massövervakning som antagits.

loggar

”När du använder CyberGhost VPN övervakas, registreras, loggas eller lagras inte användarens trafikdata, t.ex. surfhistorik, trafikdestination, datainnehåll och sökinställningar. Mer än detta, när vi använder CyberGhost VPN, lagrar vi inte anslutningsloggar, vilket betyder att vi inte har några loggar bundna till din IP-adress, anslutningsstämpel eller sessionens varaktighet. "

Så CyberGhost VPN kvalificeras enkelt som inga loggar VPN, även om vissa aggregerade metadata skickas anonymt till tredje parts tjänster (MixPanel) för trendanalys.

Mer rörande är att CyberGhost VPN utför en betydande mängd webbspårning vid besök på sin webbplats, som den delar med ett antal tredje parter (även om vi inte såg några Google Analytics-spårare). Denna typ av spårning har dock ingen inverkan på sekretessen för VPN-sessioner,

Teknisk säkerhet

Windows-appen använder IKEv2protocol som standard, även om du kan byta till OpenVPN eller IPsec. Android-appen använder OpenVPN, medan macOS iOS-apparna använder IKEv2. CyberGhost använder följande OpenVPN-inställningar:

Datakanal: en AES-256-CBC-chiffer med SHA-256-hashverifiering.

Kontrollkanal: en AES-256-kodning, RSA-4096-nyckelskryptering och SHA384-hashverifiering. Perfekt sekretess framåt tillhandahålls av ett ECDH-4096 nyckelutbyte.

Detta är en mycket stark installation. Och som redan nämnts använder CyberGhost VPN 100% bara metallservrar, vilket är bra nyheter för privatlivet.

Vi rekommenderar att du inaktiverar WebRTC på webbläsarnivå eftersom det här är den enda 100% garanterade lösningen för WebRTC-läckor, även om CyberGhosts appar förhindrade alla former av IP-läckor, ändå. Vi önskar dock att IPv6 inaktiverades som standard i Windows.

kontroverser

Under sitt tidigare namn Crossrider fick Kape Technologies ett oöverträffat rykte som en säljare av skadlig programvara, ett förflutna som Kape har varit angelägen om att distansera sig från:

"Beslutet att byta namn på företaget ... berodde på den starka kopplingen till företagets tidigare aktiviteter samt behovet av att förbättra det konsumentläge som varumärket för företaget."

Kape: s största aktieägare, Teddy Sagi, är en kontroversiell figur som namngavs i Panama-tidningarna. Även något beträffande är rapporter om tidigare förbindelser mellan Crossrider och Unit 8200, "den israeliska motsvarigheten till NSA eller GCHQ."

CyberGhost VPN har nått oss på denna punkt och är angelägen om att betona att det är ett rumänskt företag som verkar under rumänsk jurisdiktion. Även att det publicerar en öppenhetsrapport.

Slutgiltiga tankar

CyberGhost VPN är en fullständig funktion utan loggar VPN-tjänst. CyberGhost 7-programvaran är elegant på alla plattformar, är väldigt säker, avblockerar nästan allt, och beroende på plattform, har en mängd användbara klockor och visselpipor.

Den enda viktiga funktionen vi skulle vilja se i framtiden är mer robust dämpningsteknik som kan besegra VPN-block på platser som Kina, Egypten och Iran. Men för de allra flesta användare som inte behöver detta är CyberGhost VPN en mycket professionell tjänst som tillhandahåller nästan allt en VPN kan önska sig.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me