Hide.me Επανεξέταση

Κρύψε με

 • Τιμολόγηση

  Από 9,99 δολάρια
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

ProPrivacy.com Σκορ
6.5 από 10

Περίληψη

Το Hide.me είναι ένα VPN μηδενικών αρχείων που βασίζεται στη Μαλαισία. Η κρυπτογράφηση είναι ισχυρή και το Hide.me VPN διαθέτει εφαρμογές πλούσιες σε χαρακτηριστικά για Mac και Windows. Ωστόσο, παρόλο που είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία - με ένα χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα συνδρομής - οι συνδρομές premium είναι αρκετά ακριβές. Επιπλέον, διαπιστώσαμε ότι αυτό το VPN αποτυγχάνει στην παροχή πρόσβασης στο Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να απογοητεύσει ορισμένους πελάτες.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  Μαλαισία
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  10
 • Χώρες
  36
 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  70,94 Mbps

Τιμή

12 μήνες

9,99 δολάρια
κάθε μήνα

6 μήνες

13,32 δολάρια
κάθε μήνα

1 μήνα

14,99 δολάρια
κάθε μήνα

Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν ένα μονομηνιαίο, ετήσιο ή διετές πρόγραμμα εγγραφής. Όλες αυτές οι συνδρομές έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που το βλέπετε, το premium Hide.me είναι λίγο ακριβό. το μηνιαίο σχέδιο που κοστίζει 14,95 δολάρια είναι ένα από τα πιο ακριβά σχέδια VPN στον κόσμο.

Μια ετήσια συνδρομή κοστίζει 119,95 δολάρια - κάτι που είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό. Αλλά στο ισοδύναμο των 9,99 δολαρίων το μήνα εξακολουθεί να είναι υπερβολικά υπερτιμημένο (στην πραγματικότητα, αυτό είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που οι περισσότεροι VPN χρεώνουν στα μηνιαία τους σχέδια).

Βεβαίως, το ExpressVPN - το οποίο κοστίζει 99 δολάρια ετησίως - βρίσκεται σε παρόμοια περιοχή πάρκου. Ωστόσο, το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία την οποία υπενθυμίζουμε συχνά στους καταναλωτές "ακριβός" - και Hide.me κοστίζει 20 δολάρια περισσότερο - το οποίο είναι καρύδια θεωρώντας ότι δεν αποκλείει ορισμένες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως η Netflix ΗΠΑ.

Από την πλευρά της προστιθέμενης αξίας, η επιχείρηση εισήγαγε τώρα ένα διετές σχέδιο που μειώνει το κόστος σε μόλις 5,41 δολάρια το μήνα. Αυτό είναι πολύ πιο κοντά στο μέσο κόστος ενός premium VPN και σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν τώρα να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εξαιρετικό VPN χωρίς να πληρώνουν μέσω της μύτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Hide.me αποφάσισε να προσθέσει αυτό το πρόγραμμα συνδρομής και συνιστούσε τους χρήστες να επωφεληθούν από αυτή την έκπτωση αν τους αρέσει αυτό το VPN.

Οι συνδρομητές λαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 14 ημερών για να ελέγξουν την υπηρεσία και έχουμε εξασφαλίσει ότι το όριο δεδομένων των 500 Mb που είχε υπάρξει έχει αρθεί και θα πρέπει να μπορείτε να δοκιμάσετε το VPN όσο θέλετε και ακόμα πάρτε τα χρήματά σας πίσω.

Επεξεργαστές πληρωμών

Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν για συνδρομή χρησιμοποιώντας PayPal, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, iDeal ή wire transfer. Hide.me δέχεται επίσης πληρωμή μέσω μιας σειράς cryptocurrencies. Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές να πληρώνουν ανώνυμα την υπηρεσία αν το επιθυμούν.

Οι πληρωμές γίνονται για λογαριασμό του Hide.me από την εταιρεία τρίτου Cleverbridge AG. Πρόκειται για μια θετική πτυχή της υπηρεσίας, διότι σημαίνει ότι το Hide.me δεν διαθέτει αρχεία πληρωμών αποθηκευμένα οπουδήποτε κοντά σε πληροφορίες συνδρομητών. Για όσους ενδιαφέρονται - το Cleverbridge βρίσκεται στη Γερμανία, το οποίο γενικά θεωρείται καλό μέρος για το απόρρητο των δεδομένων.

Ξεμπλοκάρετε το Netflix?

Δοκιμάσαμε το Hide.me VPN για να διαπιστώσουμε αν θα απενεργοποιήσει τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής που δοκιμάσαμε χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή-πελάτη των Windows. Συνδέσαμε τους διακομιστές των ΗΠΑ στη Φλόριντα και τη Νεβάδα. Παρόλο που ήμασταν σε θέση να συνδεθούμε με Netflix με επιτυχία, ενώ στους διακομιστές των ΗΠΑ - δεν μπορούσαμε να βρούμε μόνο αμερικανικές εκπομπές.

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι το VPN δεν ξεμπλοκάρει το Netflix ΗΠΑ. Ζητήσαμε από το Hide.me να μας πείτε ποιοί διακομιστές ξεκλειδώνουν το US Netflix και θα ενημερώσουμε την αναθεώρηση εάν λάβουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά προς το παρόν είμαστε εντελώς ανίκανοι να αποκτήσουμε πρόσβαση στο Netflix US.

Συνδέσαμε επίσης τους διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου στο Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο για να δούμε αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το BBC iPlayer. Απέτυχε η πρόσβαση στο BBC iPlayer και στα δύο.

κρύψτε ότι δεν συνεργάζομαι με το BBC iPlayer

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι το Hide.me δεν θεωρείται καλή επιλογή για την απεμπλοκή ροών. Αυτό είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα, λαμβάνοντας υπόψη το σχετικά υψηλό κόστος της υπηρεσίας.

Χαρακτηριστικά

Επιλογή θύρας
Προώθηση θυρών
Ταυτοχρόνιες συνδέσεις 10
Συνολικοί διακομιστές 1400
Χώρες 36
Υποστήριξη δρομολογητή
Υποστηριζόμενες δρομολογητές Asus WRT DD-WRT, OpenWRT pfSense Tomato, Libre ELEC ("Kodi"), OpenELEC ("Kodi")
Bare metal ή εικονικοί διακομιστές Γυμνό μέταλλο
Torrenting

Hide.me είναι μια υπηρεσία που είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά σε διάφορους πελάτες της. Εδώ είναι τι παίρνετε με μια premium εγγραφή:

 • Μηδενική υπηρεσία αρχείων καταγραφής

 • 1400 διακομιστές σε 54 τοποθεσίες σε 36 χώρες παγκοσμίως

 • Απεριόριστα δεδομένα

 • 10 ταυτόχρονες συνδέσεις

 • PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, OpenVPN, SoftEther και πρωτόκολλα SSTP VPN

 • Εφαρμογές για Windows, Mac OS X, Android και iOS

 • Σκότωσε το διακόπτη

 • Το P2P επιτρέπεται σε ορισμένους διακομιστές

 • SOCKS μεσολάβηση

 • Στατική διεύθυνση IP (προαιρετικό)

 • Διαίρεση σήραγγας

 • Stealth Guard - Αυτή η δυνατότητα τείχους προστασίας σας επιτρέπει να επιλέξετε εφαρμογές που θα λειτουργούν μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι στο VPN. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσετε τυχαία αυτές τις εφαρμογές χωρίς την ιδιωτικότητα του VPN. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε firewall τον πελάτη torrent για να διασφαλίσετε ότι δεν θα διαρρεύσετε ποτέ κυκλοφορία torrent στον ISP σας.

 • Πλήρης υποστήριξη IPv6 - Εξαιρετική από την τεχνολογική προοπτική - και ένα από τα λίγα VPN για την υλοποίηση πλήρους συμβατότητας σύνδεσης IPv6.

Παρόλο που πρόκειται για μια επαρκή λίστα χαρακτηριστικών, αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των κορυφαίων VPN στην αγορά παρέχει παρόμοια χαρακτηριστικά έως και κατά 50% μικρότερο κόστος από αυτό το Μαλαισιανό VPN.

Ταχύτητα και απόδοση

Οι ταχύτητες σύνδεσης είναι ζωτικής σημασίας για κάθε VPN, καθώς θα επηρεάσουν τι μπορείτε να κάνετε με το VPN σας καθημερινά. Δοκιμάζουμε το Hide.me VPN χρησιμοποιώντας μια επιστημονική μέθοδο ελέγχου ταχύτητας με βάση το διακομιστή. Δοκιμάζουμε τους διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου, του Χονγκ Κονγκ, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας τρεις φορές την ημέρα. Ελέγουμε για τις τοπικές ταχύτητες έκρηξης (στο Ηνωμένο Βασίλειο) και τις μέσες ταχύτητες λήψης σε όλες τις θέσεις των διακομιστών.

Παρακάτω βλέπετε ότι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2020 οι μέσοι όροι λήψης Hide.me ήταν 63,5 Mbps - με ταχύτητες έκρηξης άνω των 400 Mbps. Αυτές είναι εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, οι οποίες τοποθετούν το Hide.me σε σειρά με μερικά από τα καλύτερα δίκτυα VPN στην αγορά. Οι ταχύτητές σας είναι γρήγορες και σημαίνουν ότι το VPN είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες έντασης δεδομένων, όπως streaming σε HD.

Ενώ αυτό το VPN είναι γρήγορο, η πραγματικότητα είναι ότι μπορείτε να πάρετε παρόμοιες ταχύτητες από πολύ φθηνότερα VPN. Έτσι, εάν δεν είστε ιδιαίτερα ερωτευμένοι με αυτήν την υπηρεσία, είναι δυνατό να έχετε παρόμοιες επιδόσεις σε ένα κλάσμα του κόστους. Φυσικά, αυτή η υπηρεσία έχει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά και βασίζεται στη Μαλαισία και είναι καλό για την ιδιωτικότητα. Έτσι, μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για ορισμένα άτομα που μπορούν να δικαιολογήσουν το επιπλέον κόστος.

Hide.Me ταχύτητα VPN

Δοκιμές διαρροών

ProPrivacy.com SpeedTest (μέγ. / Έκρηξη) 266.88
Η διαρροή IPv6 ανιχνεύθηκε?
Διαρροή IPv4 ανιχνευθεί?
Όρια δεδομένων
Όρια εύρους ζώνης
ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος) 70.94

Δοκιμάσαμε για δοκιμές διαρροής IP με την επίσκεψη ipleak.net. Ελέγξαμε τις δοκιμές διαρροών IPv4 και IPv6 DNS, καθώς και τις δοκιμές διαρροών IPv4 και IPv6 WebRTC. Διαβάστε το πλήρες οδηγό μας για διαρροές IP για να καταλάβετε γιατί ένα VPN δεν πρέπει ποτέ να έχει διαρροές.

Ελέγξαμε τον πελάτη macOS για IPv6 και IPv4 και δεν βρήκαμε διαρροές χρησιμοποιώντας τον πιο πρόσφατο πελάτη Mac. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος-πελάτη Hide.me έχει τώρα πλήρη συμβατότητα με το IPv6, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει πλέον να έχει καθόλου προβλήματα IPv6.

Στη συνέχεια, ελέγχαμε τα Windows. Δοκιμάσαμε τον πιο πρόσφατο πελάτη των Windows. Αρχικά, εξετάσαμε για διαρροές χρησιμοποιώντας τη σύνδεση IPv6 του γραφείου. Δεν εντοπίσαμε διαρροές IP, καμία διαρροή WebRTC και καμία διαρροή DNS απολύτως. Η παρακάτω εικόνα οθόνης παρουσιάζει τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής των Windows.

hide.me δοκιμή διαρροής

Απορρήτου και Ασφάλεια

Αυτόματη φιλοξενία / Proxied DNS Ναί
Kill Switch
Συμφήγηση (μυστικότητα)
Προστασία διαρροών IPv4
Προστασία διαρροών IPv6
WebRTC προστασία διαρροής

Το Hide.me εδρεύει στη Μαλαισία. Παρόλο που η Μαλαισία επιβάλλει πολλή λογοκρισία στους πολίτες της. αυτό δεν επηρεάζει την υπηρεσία VPN με οποιονδήποτε τρόπο. Και επειδή η Μαλαισία δεν επιβάλλει τις υποχρεωτικές οδηγίες διατήρησης δεδομένων για VPN, είναι ένα καλό μέρος για να βασιστεί ένα VPN.

Το Hide.me δεν αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σχετικά με το τι κάνουν οι χρήστες online χρησιμοποιώντας την υπηρεσία τους. Επίσης, τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης εύρους ζώνης "σβήνουν με ασφάλεια κάθε λίγες ώρες" και αυτά τα αρχεία καταγραφής δεν φυλάσσονται παράλληλα με πραγματικές διευθύνσεις IP ή χρονικά σήματα.

Η χρήση του εύρους ζώνης παρακολούθησης στους διακομιστές της με τέτοιο μη επεμβατικό τρόπο δεν αποτελεί ανησυχία και, για το λόγο αυτό, είναι δίκαιο να πούμε ότι το Hide.me είναι πράγματι ένα VPN χωρίς σύνδεση.

Εφαρμογή κρυπτογράφησης

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
Άλλα πρωτόκολλα SoftEther

Το Hide.me παρέχει κρυπτογράφηση OpenVPN σε όλες τις πλατφόρμες (αν και θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη άλλου κατασκευαστή σε Mac, Android και iOS - κάτι που δεν είναι ιδανικό). Παρέχει επίσης δυνατότητα επιλογής ισχυρών πρωτοκόλλων σήραγγας συμπεριλαμβανομένου του IKEv2 (προεπιλεγμένο πρωτόκολλο σε Mac και iOS), L2TP και PPTP. Η κρυπτογράφηση OpenVPN είναι το συνιστώμενο πρωτόκολλο και το Hide.me χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά ισχυρή εφαρμογή:

 • Κανάλι ελέγχου: ένα κρυπτογράφηση AES-256-GCM με κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-8192. Δεν απαιτείται πρόσθετος έλεγχος ταυτότητας με το GCM, αλλά η εξακρίβωση κατακερματισμού HMAC SHA384 καθορίζεται επίσης στη σουίτα κρυπτογράφησης. Το Perfect Forward Secrecy παρέχεται με τη χρήση ενός τυπικού Exchange Diffie-Hellman Exchange (DHE).

 • Κανάλι δεδομένων: ένα κρυπτογράφημα AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMA SHA-256.

Πρόκειται για εξαιρετικά ισχυρή εφαρμογή OpenVPN χάρη στην εξαιρετικά ισχυρή χειραψία RSA-8192.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διακόπτης kill είναι διαθέσιμος μόνο στους πελάτες Windows και Mac.

Εμπειρία χρήστη

Όσον αφορά την ιστοσελίδα πηγαίνει, αυτό το VPN είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Τα πάντα βρίσκονται σε μια εύκολη πλοήγηση στο σύστημα μενού και το VPN παρέχει FAQs και χρήσιμους οδηγούς στην ιστοσελίδα του. Η εγγραφή είναι εύκολη και απαιτούνται μόνο ελάχιστες πληροφορίες (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα email του καυστήρα αν προτιμάτε). Οι πελάτες είναι εύκολα διαθέσιμα μόλις εγγραφείτε και εγκαθίστανται με ελάχιστη αναστάτωση. Βρήκα επίσης τους πελάτες να δουλεύουν αξιοθαύμαστα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Δωρεάν δοκιμή Οχι
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
24ωρη υποστήριξη
Ζωντανή συζήτηση
Διάρκεια εγγύησης επιστροφής χρημάτων 14

Παρόλο που η Hide.me έχει ζωντανή συνομιλία 24/7, διαπιστώσαμε ότι οι πράκτορές τους είναι αργές. Επιπλέον, συχνά δεν είχαν καλές απαντήσεις στις ερωτήσεις που τους ζητήσαμε.

Οι αντιπρόσωποι πωλήσεων δεν διαθέτουν αρκετά στοιχεία για να ενημερώσουν σωστά τους πιθανούς αγοραστές και πρέπει να αποσταλούν ερωτήσεις σε βάθος χρησιμοποιώντας το σύστημα εισιτηρίων.

Ζητήσαμε μερικές ερωτήσεις τεχνολογίας χρησιμοποιώντας το σύστημα εισιτηρίων και βρήκαμε τις απαντήσεις να είναι αργές. Επιπλέον, έπρεπε να πιέσουμε αρκετές φορές για να πάρουμε τις πληροφορίες που θέλαμε. Αφέθηκαν να απογοητευθούν, λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό κόστος της υπηρεσίας.

Σε πιο θετική σημείωση, το hide.me έχει μια χρήσιμη βάση γνώσεων που περιέχει οδηγούς για την εγκατάσταση των πελατών και τον καθορισμό κοινών προβλημάτων. Αυτός είναι ένας χρήσιμος πόρος που μπορεί να βοηθήσει τους περισσότερους ανθρώπους.

Πελάτη των Windows

Αυτός ο υπολογιστής-πελάτης Windows VPN συνοδεύεται από κρυπτογράφηση killswitch και OpenVPN. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε το Hide.me ως υπηρεσία φιλική προς τα Windows. Με αυτό κατά νου, πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται ένα ισχυρό VPN για έναν μόνο υπολογιστή Windows μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με το φθηνότερο σχέδιο μιας συσκευής. Από την τελευταία αναθεώρηση του Hide.me, προσθέσαμε μερικά νέα χαρακτηριστικά στον πελάτη: Split Tunneling και μια νέα λειτουργία τείχους προστασίας (που σταματά να συνδέεστε στο διαδίκτυο, εκτός και αν είστε συνδεδεμένοι μέσω του Hide.me).

Βρήκαμε τον υπολογιστή-πελάτη των Windows να εκτελέσει ΟΚ. Ωστόσο, οι αργές ταχύτητες καθιστούσαν δύσκολη την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο HD.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν ανακαλύψαμε καθόλου διαρροές κατά τη δοκιμή του προγράμματος-πελάτη των Windows. Και, το Hide.me έχει πλέον κυκλοφορήσει επεκτάσεις Chrome και Firefox σχεδιασμένες για να σταματήσουν διαρροές WebRTC. Το killswitch έκοψε το διαδίκτυο μου ακόμα και όταν έσπασε η εφαρμογή, αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι είχαμε ενεργοποιήσει τη λειτουργία τείχους προστασίας. Συνολικά ένας εξαιρετικός πελάτης των Windows που λειτουργεί αποτελεσματικά, αλλά δεν ξεμπλοκάρει το BBC iPlayer.

Η νέα λειτουργία Stealth Guar είναι ιδανική για άτομα που χρησιμοποιούν BitTorrent πελάτες για να κατεβάζουν τακτικά περιεχόμενο και διασφαλίζουν ότι ποτέ δεν θα διαρρεύσει οποιαδήποτε μη κρυπτογραφημένη κίνηση στον ISP σας. Μας αρέσει επίσης η προσθήκη του Split Tunneling, το οποίο θα σας επιτρέψει να επιλέξετε να συνδέσετε κάποιες από τις εφαρμογές σας μέσω του VPN ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέψετε σε άλλους να σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς προστασία (εξαιρετικά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet ορισμένες φορές η ιδιωτικότητα δεν είναι απαραίτητη)

Πελάτη Android

Το πρόγραμμα-πελάτης Android VPN παρέχει κρυπτογράφηση OpenVPN ή IKEv2. Αυτές είναι ισχυρές μορφές κρυπτογράφησης VPN. Όπως συμβαίνει και με τους υπολογιστές-πελάτες - οι ταχύτητες ήταν γρήγορες, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο πελάτης είναι ιδανικός για παιχνίδια και ροή στο ιδιωτικό απόρρητο. Και για την απεμπλοκή περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης ένα Killswitch.

Πελάτη Mac

Ο πελάτης Mac VPN του είναι εύκολος στη χρήση και είναι ωραίο να το δούμε. Και τα καλά νέα είναι ότι τώρα υλοποιεί μια επιλογή από κρυπτογράφηση OpenVPN, IKEv2 και SoftEther (για απόκρυψη χρήσης VPN ως κανονικό HTTPS). Βρήκαμε τις συνδέσεις να είναι σταθερές και μας άρεσε να χρησιμοποιούμε αυτή την πλατφόρμα περισσότερο από τα Windows.

Ένας σβήσιμος διακόπτης είναι διαθέσιμος σε αυτήν την πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι κατάλληλο για λήψη P2P και άλλα πιο ευαίσθητα καθήκοντα. Δεν βρέθηκαν διαρροές κατά τη χρήση του νεότερου πελάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hide.me έχει σχεδιάσει επεκτάσεις Chrome και Firefox σχεδιασμένες να σταματήσουν τις διαρροές του WebRTC. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερο πελάτη και δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε το IPv6 στο μηχάνημά σας, μπορείτε αντ 'αυτού να δοκιμάσετε αυτές τις επεκτάσεις. Κατέβασα την επέκταση του Firefox και ενεργοποίησα την προστασία διαρροών WebRTC μόνο για να τη δοκιμάσω. Ωστόσο, έχουμε την τάση να προτείνουμε αναβάθμιση στον πιο πρόσφατο πελάτη ο οποίος έχει πλήρη υποστήριξη IPv6.

Hide.me επέκταση προγράμματος περιήγησης

Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε τον πελάτη για διαρροές σε ένα παράθυρο ανώνυμης περιήγησης και δεν ανακαλύψαμε διαρροές WebRTC όταν χρησιμοποιούσαμε τον πιο πρόσφατο πελάτη είτε με ή χωρίς την επέκταση του Firefox; η οποία είναι μεγάλη.

iOS

Ο πελάτης iOS VPN είναι πολύ παρόμοιος με τον πελάτη Android, ωστόσο, εφαρμόζει ισχυρότερη κρυπτογράφηση IKEv2 από τον ξαδέλφη του που δεν είναι Mac. Σε αυτή την πλατφόρμα δεν υπάρχει ούτε ένας σβήσιμος διακόπτης, ο οποίος είναι κρίμα. Για να συνδεθείτε μέσω του OpenVPN, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον πελάτη σύνδεσης OpenVPN τρίτων κατασκευαστών.

Αλλα χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών. Το Hide.me είναι πλέον συμβατό με το Android TV, το Amazon Fire TV Stick και το Amazon Fire Tablet.

 • Αυτόματη προστασία WiFi: Αυτό εντοπίζει αν η συσκευή σας συνδέεται αυτόματα σε ένα δίκτυο ασύρματης ασφάλισης και προσφέρει σύνδεση για να σας προστατεύσει το VPN. Είναι υπέροχο για την προστασία σας από τους χάκερ όταν χρησιμοποιείτε δημόσια hotspots WiFi.

 • SoftEther: Το Hide.me υποστηρίζει το πρωτόκολλο SoftEther VPN. Επιτρέπει στους χρήστες να συγκαλύπτουν την κρυπτογραφημένη κυκλοφορία VPN ως κανονικό HTTPS μέσω της θύρας TCP 443. Αυτό καθιστά δύσκολο για τα firewalls να μπλοκάρουν και επιτρέπει στους ανθρώπους να αποφύγουν την παρεμπόδιση του VPN σε χώρες όπως η Κίνα και το Ιράν. Το SoftEther υποστηρίζεται μόνο από τα Windows.

 • Στατικά IP: Η δυνατότητα επιλογής μιας στατικής IP είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό που οι παίκτες πόκερ (και μερικές άλλες ομάδες ειδικών μπορεί να θέλουν να επωφεληθούν). Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι στατικές διευθύνσεις IP δεν μοιράζονται αποκλειστικά IP. Αυτό είναι καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά όχι τόσο χρήσιμο για την αποφυγή αποκλεισμού ιστοτόπων VPN (γι 'αυτό και αυτό το χαρακτηριστικό δεν λειτουργεί με την Netflix ΗΠΑ). Είναι χρήσιμο για την παράκαμψη τείχους προστασίας NAT και το Universal Plug and Play (UPnP) υποστηρίζεται πλήρως.

Το ελεύθερο σχέδιο

Εάν ενδιαφέρεστε για το δωρεάν σχέδιο, είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν 2GB δεδομένων ανά μήνα, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από τη μεγάλη πλειοψηφία των δωρεάν VPN στην αγορά. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής τοποθεσιών διακομιστών στον Καναδά, την Ολλανδία, τη Σιγκαπούρη και τους νέους διακομιστές που προστέθηκαν στις ΗΠΑ.

Προηγουμένως οι ελεύθεροι χρήστες δεν είχαν πρόσβαση σε όλα τα πρωτόκολλα VPN. Ωστόσο, το Hide.me το έχει διορθώσει τώρα και οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλα τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης VPN.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ταχύτητες σύνδεσης μπορεί να είναι λίγο πιο αργές από τις αναμενόμενες στην πληρωμένη έκδοση, πιθανώς λόγω συμφόρησης διακομιστή. Συνολικά, μπορούμε να προτείνουμε την δωρεάν έκδοση του Hide.me, η οποία είναι μια γενναιόδωρη υπηρεσία για την τιμή!

Τελικές σκέψεις

Όταν πρόκειται για Windows και Mac αυτό το VPN κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Ένας διακόπτης kill είναι διαθέσιμος και στους δύο επιτραπέζιους υπολογιστές, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι κατάλληλο για το Torrenting και το hide.me επιτρέπει συνδέσεις P2P σε μια επιλογή διακομιστών. Το γεγονός ότι το Hide.me επιτρέπει τώρα έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις κάνει σίγουρα καλύτερη εξυπηρέτηση για τα χρήματα, αν και είναι αρκετά ακριβό.

Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι 24/7 και ανάλογα με το ποιος πράκτορας παίρνετε μπορεί να είναι ΟΚ. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, διαπιστώσαμε ότι είναι απογοητευτικό.

Αυτό το VPN είναι αστραπιαίο που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για να κάνει σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε online. Ωστόσο, είχαμε προβλήματα με την απεμπλοκή του BBC iPlayer ή του Netflix US - παρά τους ισχυρισμούς του VPN ότι λειτουργεί με το Netflix. Αυτό είναι απογοητευτικό, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη το κόστος του VPN.

Συνολικά, θεωρούμε αυτό το VPN πολύ ακριβό αν αγοράσετε ένα μήνα ή ετήσια σύμβαση. Ωστόσο, εάν δεσμευτείτε για δύο χρόνια, η διαδικασία VPN γίνεται πολύ πιο κοντά στον μέσο όρο. Η πραγματικότητα είναι ότι μπορείτε να πάρετε ένα πολύ παρόμοιο πακέτο VPN για λιγότερο, αλλά αν θέλετε ένα VPN που έχει πολλά ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me