Επισκόπηση Hola

Hola

 • Διαθέσιμο σε:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Σκορ
4 από 10

Περίληψη

Αυτή η επισκόπηση Hola επικεντρώνεται κυρίως στο ελεύθερο σχέδιο της Hola, δεδομένου ότι όσον αφορά την υπηρεσία Premium ως ανώτερη θα ήταν εντελώς ψευδές, δυνητικά επιβλαβές για το πορτοφόλι σας ή, χειρότερα, για λόγους που εξετάζονται λεπτομερέστερα κατωτέρω.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  31 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  Ισραήλ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  10
 • Χώρες
  50

Χαρακτηριστικά

Bare metal ή εικονικοί διακομιστές Εικονικός
Υποστήριξη δρομολογητή
Προώθηση θυρών
Επιλογή θύρας
Torrenting
Ταυτοχρόνιες συνδέσεις 10
Χώρες 50

Η προηγούμενη κάλυψή μας διαπίστωσε ότι η Hola δεν διαφέρει κατ 'αρχήν από ένα σχέδιο Ponzi, καθώς το εύρος ζώνης κάθε χρήστη εκτός από (ενδεχομένως, αλλά όχι πάντα) δεδομένα χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εσόδων για ολόκληρη την υπηρεσία για όσους βρίσκονται στην κορυφή. Η Hola υπερασπίστηκε προηγουμένως το επιχειρησιακό μοντέλο της, ισχυριζόμενος ότι ήταν απρόθυμος να μοιραστεί το εύρος ζώνης χρήστη και να μετατρέψει κάθε χρήστη σε κόμβο εξόδου, με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο κάθε χρήστης λειτουργεί ακριβώς όπως ένα ρελέ εξόδου Tor. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που εμείς στη ProPrivacy και το EFF συμβουλεύουμε σθεναρά ενάντια στο ότι μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για οποιαδήποτε κακόβουλη, παράνομη ή με άλλο τρόπο δυσάρεστη επισκεψιμότητα που περνά μέσω της σύνδεσής σας.

Η Hola εδρεύει στο Ισραήλ και έχει έναν αριθμό IP σε εκατομμύρια με μια μεγάλη βάση συνδρομητών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εγγράφονται στο proxy του Luminati Business (άλλο απάτη-τούβλο στον τοίχο). Εάν μέχρι στιγμής τίποτα δεν σας φοβάται, ρίξτε μια ματιά σε κάποια κατάφωρα ανάρμοστη διαφήμιση μετά το άλμα ή συνεχίστε να διαβάζετε για περαιτέρω ανάλυση της Hola και μερικές συστάσεις για αξιοπρεπείς εναλλακτικούς παρόχους.

Επισκεφθείτε την Hola »

Ταχύτητα και απόδοση

Θα βλέπατε κανονικά δύο εικόνες που απεικονίζουν τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, ακριβώς κάτω από αυτήν την παράγραφο. Λοιπόν, αισθάνθηκα λίγο ανόητο να βγάλω τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας για τον ISP μου (βλέποντας πως αυτά τα τεστ δεν έχουν καμία σχέση με την ταχύτητα της Hola) σε αυτήν την αναθεώρηση, αλλά κατά μέσο όρο περίπου 30-34 Mbps ταχύτητα λήψης από τους διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου και στο 10- 15 Mbps κατάντη κατά τη δοκιμή κατά διακομιστές δοκιμών των ΗΠΑ Νέας Υόρκης σε βασική γραμμή 30 Mbps, κατά μέσο όρο.

Η χρήση της Hola δεν προκάλεσε αξιοσημείωτες διαφορές όταν ασχολείται ανεπίσημα με περιήγηση ή ροή, ή όταν εκτελεί δοκιμές, αλλά αυτό δεν είναι το πιο ενοχλητικό ζήτημα. Είναι απολύτως απογοητευτικό να βλέπετε πάντα αποτελέσματα με την τοποθεσία δοκιμής και όχι τον εξυπηρετητή στον οποίο πρέπει να συνδεθώ σύμφωνα με την επιλογή μου στην επέκταση Hola.

Δοκιμές διαρροών

Όρια δεδομένων
Όρια εύρους ζώνης
ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος) 31

Συγκρίνετε την προστασία διαρροής DNS της Hola στα φράγματα και τα αναχώματα που κρατούν την Ολλανδία από την πλημμύρα μαζί μου (θεωρείται ότι πηδούσαν πάνω από το), για μια στιγμή. Καλό, τώρα φανταστείτε έναν κόσμο bizarro με τις Κάτω Χώρες υποβρύχιο, που σημαίνει ότι τα φράγματα είτε έσπασαν κάτω από την πίεση από τα αυξανόμενα επίπεδα ύδατος και εξαφανίστηκαν - ή ήταν κάπως ποτέ εκεί - και αυτό είναι το επίπεδο ανωνυμίας που σας δίνει η Χόλα. Τίποτα.

Μη διστάσετε να ελέγξετε το ipleak.net για τις περισσότερες διαρροές DNS και το WebRTC Bug. Το Test-ipv6.com θα σας δείξει ευρύτατες διαρροές IPv6 και το doileak.net είναι ένα κομμάτι και των δύο δοκιμών, αν σας χτυπήσει μια περίοδος μασοχισμού. Ανεμοκράτες στην άκρη, είναι πάντα καλές πρακτικές να ελέγχετε για διαρροές από καιρό σε καιρό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πιάσει άγνοια, ενώ πιστεύετε ότι είστε κάτω από προστασία VPNs.

Τιμή

1 μήνα

0,00 $
κάθε μήνα

Τιμές Hola

Hola είναι εντελώς δωρεάν, αλλά πώς; Χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας - μόλις εγκατασταθεί το λογισμικό - ως τελικό σημείο σε μια αλυσίδα σύνδεσης, μια λειτουργία που κανονικά φροντίζει ο πάροχος VPN. Εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή Luminati premium, την οποία θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα, βάσει προβλημάτων που βρέθηκαν στην ελεύθερη έκδοση. Μην ξεγελιέστε από το αβλαβές μοντέλο freemium.

Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, υπάρχει ένα πρόγραμμα συνδρομής Premium που υποστηρίζει ότι δεν σας χρησιμοποιεί ως ομότιμη ομάδα στο δίκτυο (αν και υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που πιστεύουν ότι εξακολουθεί να κάνει και ασφαλώς έκανε και στο παρελθόν). Στη συνέχεια, υπάρχει η διπλή κοινή λογική και η ηθική εξέταση της χρήσης του ελεύθερου εύρους ζώνης των άλλων λαών, επιτρέποντας στον εαυτό σας να επωφελείται από πολύ λίγα αν και ορατά οφέλη για εσάς. Για να μην αναφέρουμε ότι θα είστε κάτω από τους κινδύνους Hola δεν θα αναλάβει, δεδομένου ότι θα ήταν πιο δαπανηρή και περιλαμβάνει τη δημιουργία, τη διασφάλιση και την εκτέλεση διακομιστών.

Σε αυτή την περίπτωση, η παλιά παροιμία "Ποιος θα αγοράσει μια αγελάδα αν το γάλα ρέει ελεύθερα?" έρχεται αμέσως στο μυαλό.

Ευκολία στη χρήση

Windows Phone
Windows
MacOS
iOS
Android
Linux

Ο δικτυακός τόπος της Hola είναι καλά σχεδιασμένος και παρέχει μόνο τις ελάχιστες πληροφορίες. Οι σύνδεσμοι είναι εύκολο να ακολουθηθούν και δεν υπάρχει ένας τοίχος από τους οποίους να κάνετε κλικ κατά την αναζήτηση πληροφοριών.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο κινητό, προσφέρουν μια εφαρμογή VPN για συσκευές Android και iOS. Τόσο οι εφαρμογές Android, όσο και οι εφαρμογές VPN iPhone είναι διαθέσιμες στο κατάστημά τους εφαρμογών και είναι πολύ εύχρηστες. Προσφέρουν επίσης υποστήριξη για υπολογιστές με VPN για χρήστες Windows, Mac και Linux. Ο υπολογιστής-πελάτης VPN Mac είναι παρόμοιος με την έκδοση των Windows. Δεν προσφέρουν ένα πλήρες πρόγραμμα-πελάτη VPN Linux, ωστόσο οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως πρόσθετο προγράμματος περιήγησης σε firefox, Chrome και Opera.

Υποστήριξη πελατών

24ωρη υποστήριξη
Ζωντανή συζήτηση

Δυστυχώς, τα υποστηρίγματα της Hola έχουν χαμηλά σημάδια. Αυτό οφείλεται κυρίως στη μη ανταπόκριση. Αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται με τη χρήση ενός μη συνδεδεμένου λογαριασμού χωρίς καμία αναφορά για την υπαγωγή μου στο ProPrivacy, παρέμειναν αναπάντητα για πέντε ημέρες από τότε που γράψατε. Μπορώ μόνο να αναρωτηθώ γιατί οι σχεδιαστές ή οι ομάδες πωλήσεων της Hola δεν απάντησαν στα ερωτήματά μου σχετικά με την υπηρεσία. Εφόσον δεν υπάρχει επιλογή υποστήριξης LiveChat ή εισιτηρίων, θα πρέπει να κάνετε πληρωμή με ένα αρκετά αραιοκατοικημένο τμήμα FAQ. Αυτό, ή η προσευχή κάποιος τελικά απαντά στα μηνύματά σας.

Το ιστολόγιο της Hola έχει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς προέρχονται τα έσοδα και τα έσοδα από έσοδα από αγαθά ή υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση, μεταξύ άλλων σχετικών και ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τη βιομηχανία της ιδιωτικής ζωής. Το πρόβλημα είναι ότι η κατωτέρω θέση ξεκινάει να σημαίνει καλά με μια σταθερή προϋπόθεση, μόνο για να σας απογοητεύσει παραμένοντας για να καλύψει πλήρως τις συνέπειες της αδιακρίτως επιτρέπει το εύρος ζώνης σας να χρησιμεύσει ως γέφυρα για την κυκλοφορία από όλο το διαδίκτυο. Δεν είναι AirBnB τόσο πολύ που καλεί κάποιον να καταλήγει στη ροή δεδομένων σας δωρεάν (ή, ακόμα καλύτερα, πληρώστε την Hola για το προνόμιο να το πράξει..

Παρακάτω είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook του Hola, με το θέμα της καταγγελίας Netflix να λειτουργεί ως απάντηση στην ανάρτηση της εργασίας του Hola Social Media&παίζουν εικόνα ισορροπίας κάθε δύο μέρες. Δεν υπάρχουν προς το παρόν απαντήσεις από το Hola στο Facebook, το οποίο είναι περίεργο.

Μια θέση από τις αρχές Μαΐου συνόψισε τη διάθεση των χρηστών της Hola τα τελευταία χρόνια, γεγονός που δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία που αγνοεί ή σε αμέριστη αγνόηση της γενικής αυτοσυντήρησης σε απευθείας σύνδεση.

"Δεν με νοιάζει αν εσείς εργάζεστε με τον ίδιο τον Θεό, απλώς διορθώστε το καταραμένο κλείδωμα του Netflix."

Η διαδικασία

Εγραφομαι

Η εγγραφή είναι απλή για το δωρεάν σχέδιο. Απλά πληκτρολογήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε λήψη του σχετικού πελάτη ή επέκτασης για τη συσκευή ή την πλατφόρμα σας. Θυμηθείτε, η πληρωμή για μια συνδρομή δεν σας αποσυντονεί καθ 'οιονδήποτε τρόπο, είστε ακόμα ομότιμος.

Ο πελάτης Hola Windows VPN (Chromium)

Το Windows VPN της Hola είναι μια τροποποιημένη έκδοση του Google Chrome, με τρία plug-ins του Hola. Το κύριο είναι το λογότυπο της φλόγας κεφαλής της Hola στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας, ακριβώς κάτω από το κουμπί κλεισίματος παραθύρου. Κάνοντας κλικ σε αυτό ανοίγει ένα αρκετά πρότυπο αλλά λειτουργικό περιβάλλον εργασίας, με επιλογή διακομιστή μπροστά και κέντρο και καρτέλες ρυθμίσεων από το αναπτυσσόμενο μενού που προσεγγίζονται μέσω των τριών οριζόντιων γραμμών στην επάνω δεξιά γωνία. Η εφαρμογή VPN της Hola φαινόταν και αισθάνθηκε σωστά, αλλά δεν έτυχε δοκιμών, καθώς το επόμενο τμήμα θα παρουσιαστεί με περισσότερη λεπτομέρεια.

Σε μια πιο φωτεινή σημείωση, η Hola πακέτα επίσης μια αρκετά αξιοπρεπή ad-blocker (που μοιάζει να βασίζεται σε άλλους δημοφιλείς ad-blockers), και ένα επιταχυντή βίντεο που δεν είχε καμία απτή επίδραση στις ταχύτητες streaming μου. Η ιστορία στο πρόγραμμα περιήγησης Hola ήταν πιο ενοχλητικό, όμως, όπως μπορείτε να δείτε, καταγράφει τα αρχεία που ανοίγω εσωτερικά στον υπολογιστή μου, εντελώς ανεξάρτητα από τη σύνδεσή μου στο διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο. Παρατηρήστε την κλήση Skype με την ένδειξη 'apps.skype.com' στην ουρά. Η ανατριχιαστική και άσκοπη καταγραφή είναι ανησυχητική σε κάθε σενάριο. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι τουλάχιστον σύμφωνο με το σύννεφο της υποψίας γύρω από την Hola.

Άλλες πλατφόρμες

Είναι δύσκολο να βλάψετε την Hola επειδή είναι μονοδιάστατη όσον αφορά τις συσκευές ή τις πλατφόρμες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Ο μόνος κύριος παίκτης που λείπει είναι ο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Δεν υπάρχει ένα όριο ταυτόχρονης σύνδεσης, επειδή, περισσότερο, το εύρος ζώνης ισοδυναμεί με κέρδος για την Hola.
Στην ίδια σημείωση, οι λαοί σε ένα γρήγορο ταξίδι ή όσοι χρειάζονται να κατεβάσουν ένα αρχείο σε ένα τσίμπημα μπορεί να ζυγίσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να χρησιμοποιήσουν την Hola. Μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή από τίποτα, αν έχετε μηδενικά ευαίσθητο υλικό στη συγκεκριμένη συσκευή και δεν υπάρχει ανησυχία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα.

Άλλες / Δωρεάν Υπηρεσίες

Η Hola παρέχει επίσης ένα βίντεο CDN με πληρωμή, εάν εμπιστεύεστε τη Hola να φιλοξενεί το περιεχόμενό σας για κάποιο περίεργο λόγο ή άλλο.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Η κοινή χρήση αρχείων P2P είναι μια μη-brainer, καθώς η ραχοκοκαλιά της υπηρεσίας Hola βασίζεται στην αρχιτεκτονική P2P. Δεν είναι σαφές εάν η Hola κερδοσκοπεί τα δεδομένα σας με οποιονδήποτε τρόπο, αν και η κερδοσκοπία για το σκοπό αυτό δεν θα ήταν ακριβώς αδικαιολόγητη. Ωστόσο, είναι σαφές ότι τα αρχεία καταγραφής χρήσης και σύνδεσης διατηρούνται, ακόμη και αν η τελευταία πρόταση που αναφέρει τα «συγκεντρωτικά» δεδομένα έχει σκοπό να σας αποβάλει - είναι απλά ψευδής. Η μοναδική διεύθυνση IP, οι ώρες, οι ημερομηνίες και οι διαδρομές κλικ που αφήνουμε όλοι κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο είναι ακριβώς ο λόγος που όλοι μας πηγαίνουν για την τεχνολογία VPN. Διαφορετικά, γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα?

Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Τούτου λεχθέντος, Hola είναι υπέροχη για την απεμπλοκή, ενώ κωπηλασία γύρω από έναν αιματηρό ποταμό της μακράς νεκροί και θαμμένο της ιδιωτικής ζωής. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τους τύπους κρυπτογράφησης που χρησιμοποιήθηκαν (αν υπάρχουν), αλλά οι βαρειές διαρροές IP που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δοκιμής θα καθιστούσαν ουσιαστικά άκυρη την κρυπτογράφηση ούτως ή άλλως.

Οποιοδήποτε σχέδιο περίσκεψης ασφαλείας βασίζεται στην ιδέα ενός λεγόμενου πιο αδύνατου συνδέσμου, όπου ένα backdoor συμβιβάζει όλο το σχέδιο ασφάλειας. Λοιπόν, η κρυπτογράφηση είναι συνήθως ανάμεσα στα ισχυρότερα σημεία της σύνδεσης VPN σας - την πύλη προς το κάστρο, αν θέλετε. Μια διαρροή IP είναι σαν ένα κρυφό πέρασμα και πολλές διαρροές καθιστούν οποιεσδήποτε αντιλήψεις για την ασφάλεια και το σκεπτικισμό της ιδιωτικής ζωής στο σημείο να είναι γελοίο.

Τελικές σκέψεις

Θα ήταν καλά μέσα στα όρια της βασικής λογικής και του λόγου να βρούμε οποιεσδήποτε συστάσεις της Hola ως αξιόλογη υπηρεσία VPN με υγιή σκεπτικισμό. Με ελάχιστη ή μη κρυπτογράφηση, κάλυψη IP ή ανησυχία για αυτούς και αποδεδειγμένες ανέντιμες πρακτικές που κυμαίνονται από τις μερικές αλήθειες μέχρι την απροκάλυπτη μη αποκάλυψη, η Hola θα πρέπει να εξεταστεί μόνο στην ώρα της ανάγκης της πιο κακής ροής. Διαφορετικά, ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες υπηρεσίες VPN ή στον Ultimate Privacy Guide για να δείτε τι αποτελεί άξια υπηρεσία VPN.

Επισκεφθείτε την Hola »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me