Αναθεώρηση του Keenow Unblocker

Keenow Unblocker

 • Τιμολόγηση

  Από $ 5.79
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
8.5 από 10

Περίληψη

Η ένδειξη είναι στο όνομα! Η Keenow Unblocker προσφέρει μια υπηρεσία VPN ως μέρος του Premium σχεδίου της, αλλά αποσκοπεί κυρίως στην δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της βασικής της έξυπνης υπηρεσίας DNS. Το Keenow Unblocker αφορά αποκλειστικά την απεμπλοκή ιστοσελίδων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το καλύτερο και πιο ενημερωμένο περιεχόμενο συνεχούς ροής από όλο τον κόσμο. Όπως θα δούμε σε αυτήν την Keenow Unblocker Review, είναι πολύ καλό σε αυτό.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  Ισραήλ
 • Χώρες
  42
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  -1

Παρά το γεγονός αυτό, το λογισμικό VPN είναι εκπληκτικά πλήρες. Σε ορισμένες διαμορφώσεις, τουλάχιστον, είναι επίσης πολύ ασφαλής. Εάν θέλετε μια υπηρεσία VPN, τότε έχετε μια υπηρεσία VPN. Αλλά εάν θέλετε μια υπηρεσία απεμπλοκής που παρέχει επίσης ένα αξιοπρεπές backup VPN, το Keenow Unblocker είναι αρκετά καλό.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το Keenow κοστίζει 9,95 δολάρια το μήνα, το οποίο μειώνεται στα 5,79 δολάρια το μήνα εάν καταβάλλεται ετησίως. Μια ετήσια συνδρομή συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Η Keenow προσφέρει επίσης ένα δωρεάν σχέδιο "Lite", το οποίο προορίζεται κυρίως ως δοκιμαστής για την υπηρεσία.

Η πληρωμή για το πρόγραμμα Premium είναι μέσω του PayPal, της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και του Bitcoin.

Χαρακτηριστικά

Οι Premium χρήστες απολαμβάνουν τις παρακάτω δυνατότητες:

 • Υπηρεσία έξυπνου DNS
 • Υπηρεσία VPN
 • Διακομιστές σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Κάτω Χωρών, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ
 • Εικονικό WiFi
 • Επίπεδο υποστήριξης "Platinum"
 • Η επιτρεπτή παρακίνηση (σε επιλεγμένους διακομιστές)

Οι ελεύθεροι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο στην έξυπνη υπηρεσία DNS (όχι στο VPN) και μόνο στους αμερικανικούς διακομιστές. Το ημερήσιο όριο δεδομένων 512MB διασφαλίζει επίσης ότι η υπηρεσία Lite είναι μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς, καθώς θα περιορίσει σοβαρά την ποσότητα τηλεόρασης κ.λπ..

SmartDNS

Η Keenow είναι κατά κύριο λόγο μια έξυπνη υπηρεσία DNS και όχι μια υπηρεσία VPN. Το Smart DNS είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να αποκρύψει την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο και να προσποιηθεί ότι βρίσκεστε κάπου αλλού.

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για την πρόσβαση σε υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το US Netflix και το BBC iPlayer, τα οποία εμποδίζουν τους επισκέπτες στο εξωτερικό. Λειτουργεί με την επίλυση των αιτημάτων DNS σε συγκεκριμένη θέση και έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα έναντι της χρήσης ενός VPN:

 • Είναι πολύ πιο γρήγορα, καθώς δεν απαιτείται κρυπτογράφηση / αποκρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει λιγότερα προβλήματα ρύθμισης.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Internet, συμπεριλαμβανομένων πολλών που δεν μπορούν να εκτελέσουν λογισμικό VPN. Για παράδειγμα, έξυπνες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές Roku.
 • Είναι λιγότερο πιθανό να αποκλειστούν από υπηρεσίες όπως το Netflix που προσπαθούν να απαγορεύσουν τους χρήστες VPN

Το SmartDNS δεν παρέχει κανένα από τα οφέλη προστασίας ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας ενός VPN, αλλά είναι αναμφίβολα η ανώτερη τεχνολογία για απλά απεμπλοκή ιστοσελίδων.

VPN

Εκτός από το Smart DNS, οι Premium πελάτες έχουν επίσης πρόσβαση στην υπηρεσία VPN της Keenow. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία VPN και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να σας ωφεληθεί, δείτε τα VPN μου για τον Οδηγό για αρχάριους.

Τώρα ... το πρώτο πράγμα που πρέπει να τονίσω για την Keenow είναι ότι χρεώνεται μόνο ως υπηρεσία απεμπλοκής μόνο. Επομένως, θα ήταν άδικο να το χτυπήσω για να μην είναι κάτι που δεν ισχυρίζεται ποτέ ότι είναι - μια υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου.

Ένα VPN θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τον ISP σας από την υποχώρηση της σύνδεσής σας επειδή χρησιμοποιείτε μια ανταγωνιστική υπηρεσία. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει όταν έχει αποκλειστεί το έξυπνο DNS. Επομένως, ένα VPN δημιουργεί μια μεγάλη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για μια υπηρεσία απεμπλοκής.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η εφαρμογή Netflix για κινητά. Αυτό χρησιμοποιεί σκληρό κωδικοποιημένο DNS (8.8.8.8 και 8.8.4.4 της Google), καθώς και σκληρά κωδικοποιημένες διευθύνσεις IP για ορισμένους τομείς Netflix. Αυτό σημαίνει ότι το έξυπνο DNS δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφύγει το μπλοκ του στις κινητές συσκευές. Ένα VPN, ωστόσο, μπορεί!

Το VPN της Keenow θα παρέχει επίσης ασφάλεια, προστατεύοντάς σας από τους χάκερ όταν χρησιμοποιείτε δημόσια hotspots WiFi. Εκτός από αυτό, παρέχει ορισμένα πλεονεκτήματα ιδιωτικού απορρήτου κρύβοντας τη διεύθυνση IP σας από ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι οι ιστότοποι χρησιμοποιούν επίσης πολλές άλλες ύπουλες τακτικές για να εντοπίσουν και να σας εντοπίσουν. Κανένα VPN δεν μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε αυτό, αν και μερικά πρόσθετα προγραμμάτων περιήγησης μπορούν.

Για τους λόγους που περιγράφονται παρακάτω, ωστόσο, η Keenow δεν είναι κατάλληλη υπηρεσία για όσους θέλουν ένα VPN κυρίως για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Αυτό δεν αποτελεί κριτική, όπως ποτέ δεν ισχυρίζεται ο Keenow ότι προστατεύει το απόρρητό σας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε το θέμα.

Μυστικότητα

Δεν θα το επεξεργαστώ εδώ, διότι, όπως αναφέρθηκε, η Keenow δεν ισχυρίζεται ότι παρέχει προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αρκεί να πούμε ότι η Keenow είναι μια ισραηλινή εταιρεία και η ισραηλινή κυβέρνηση ασκεί ευρεία επιγραμμική επιτήρηση.

Η Keenow διατηρεί επίσης εκτεταμένα αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Αυτά περιλαμβάνουν ένα αρχείο καταγραφής χρήσης εύρους ζώνης των διαβιβαζόμενων δεδομένων, μια σφραγίδα χρόνου και τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με τους διακομιστές.

Αλλά, όπως σας λέω, η Keenow είναι μια υπηρεσία απεμπλοκής, όχι μια υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου.

Δεδομένου αυτού του γεγονότος, χαίρομαι που σημειώνω ότι η Keenow επιτρέπει τη χρήση του P2P σε ορισμένους διακομιστές της (ΗΠΑ, Ολλανδία, Νότια Αφρική και Βραζιλία). Αυτό είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα για την υπηρεσία.

Ασφάλεια

Με την εστίασή της στην απεμπλοκή συνεχούς ροής περιεχομένου, είμαι λίγο έκπληκτος για το πόσο ισχυρή είναι κάποια από την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί η Keenow. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN:

"Παρέχουμε λίγα διαφορετικά σύνολα διαμόρφωσης σε διαφορετικές θύρες. Ο πιο ασφαλής αυτός που εκτελείται αυτή τη στιγμή είναι με τον κωδικό AES-256-CBC και auth SHA512 για HMAC (έλεγχος ταυτότητας μηνυμάτων), ενώ το μέγεθος του κλειδιού DH είναι 4096bits. Από την PFS, η βασική επαναδιαπραγμάτευση γίνεται μία φορά την ώρα ως προεπιλογή για το openvpn. "

Δεν είναι σαφές πόσο εκτεταμένο είναι αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης, αλλά είναι εντυπωσιακό. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, σχεδόν οποιοδήποτε επίπεδο κρυπτογράφησης είναι αρκετό για μια υπηρεσία απεμπλοκής.

Η ιστοσελίδα

Ο ιστότοπος Keenow φαίνεται αρκετά έξυπνος και υπάρχει ένα FAQ που απαντά στις πιο σχετικές ερωτήσεις. Υπάρχουν επίσης εκτενείς οδηγοί εγκατάστασης, οι οποίοι απεικονίζονται με στιγμιότυπα οθόνης. Λεπτομερής διαχείριση λογαριασμού διατίθεται μέσω μιας εύχρηστης κονσόλας ιστού.

Είναι ενδιαφέρον ότι κάνοντας κλικ στο "Blog" σάς στέλνει σε μια σελίδα Reddit. Τη στιγμή της γραφής υπήρχαν μόνο δύο θέσεις εδώ, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτό θα αυξηθεί. Ένας ωραίος χάρτης είναι επίσης διαθέσιμος, ο οποίος σας δείχνει πού βρίσκεται ο διακομιστής μεσολάβησης DNS του Keenow και οι διακομιστές VPN.

Υποστήριξη

Εκτός από τους οδηγούς FAQ και ρυθμίσεων που μόλις αναφέρθηκαν, η Keenow διαθέτει ένα σύστημα υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρειάστηκε περίπου μια ώρα και μισή για να λάβω μια απάντηση το ερώτημά μου, το οποίο είναι απόλυτα λογικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα επειδή είχα μόνο ένα ελεύθερο λογαριασμό εκείνη τη στιγμή. Η απάντηση ήταν πολύ λεπτομερής και ενημερωμένη.

Keenow Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων

Ένας αυτοματοποιημένος οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση απλών προβλημάτων

Η διαδικασία

Για να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν υπηρεσία απαιτείται έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα στοιχεία πληρωμής, φυσικά, απαιτούνται για την πρόσβαση στο σχέδιο Premium. Είναι δυνατή η πληρωμή με Bitcoins. Δεδομένου ότι η Keenow δεν είναι υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου, ωστόσο, αυτό φαίνεται μάλλον άσκοπο για μένα.

Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος. Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη των Windows ή να διαμορφώσετε τις συσκευές σας με μη αυτόματο τρόπο.

Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows

Το λογισμικό Windows είναι απλό, αλλά κάνει τη δουλειά.

Keenow Δωρεάν 1

Η Keenow απέκλεισε επιτυχώς όλες τις υπηρεσίες ροής των ΗΠΑ που αναγράφονται στη σελίδα Υπηρεσιών ξεκλειδώματος ... η οποία είναι ένας τεράστιος αριθμός υπηρεσιών! Σημειώστε, ωστόσο, ότι θα εξακολουθήσετε να χρειάζεστε έγκυρη συνδρομή για να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Netflix Us

Εδώ είμαι στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακολουθώντας την αμερικανική Netflix από την Keenow

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το δωρεάν σχέδιο Lite έχει ένα όριο δεδομένων 512MB. Αυτό με πήρε περίπου μισή ώρα βλέποντας το Orange δεν είναι το μόνο μαύρο στο Netflix. Μετά από αυτό δεν θα μπορούσα να δοκιμάσω νέες υπηρεσίες streaming ή να παρακολουθήσω άλλες εμφανίσεις στο Netflix, αλλά ήμουν σε θέση να συνεχίσω να παρακολουθώ το ίδιο επεισόδιο του Orange δεν είναι το μόνο μαύρο.

Αυτό σημαίνει ότι το Netflix ελέγχει μόνο την τοποθεσία σας κατά την πρώτη φόρτωση ενός επεισοδίου. Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πλήρες επεισόδιο Netflix την ημέρα, χρησιμοποιώντας μόνο το ελεύθερο σχέδιο Keenow Lite! Δεν είναι κακό.

Δεν ήταν δυνατή η ροή περιεχομένου από το Canal + όταν συνδεθήκατε με το γαλλικό διακομιστή DNS, αλλά οι περισσότερες υπηρεσίες ροής σε διεθνές επίπεδο φαίνεται να λειτουργούν καλά.

Το σχέδιο Premium περιλαμβάνει επίσης μια υπηρεσία VPN.

Keenow Vpn On

Και πάλι, αυτό είναι αρκετά απλό, αλλά η δουλειά γίνεται καλά.

Keenow Settigs 1

Παρέχεται προστασία διαρροής IPv6 και διακόπτης σκοτώματος. Είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε τον αριθμό θύρας, ο οποίος μπορεί να είναι χρήσιμος για τη διάτρηση μέσω τείχους προστασίας. Η προστασία διαρροών IPv4 DNS δεν υποστηρίζεται ρητά, αλλά καθώς δεν ανίχνευσα διαρροές DNS, είναι πιθανώς ψημένο.

Ο πελάτης προσφέρει επίσης μια δυνατότητα "προστασίας WiFi". Εάν εντοπίσει ότι είστε συνδεδεμένοι σε ένα κρυπτογραφημένο σημείο πρόσβασης WiFi, τότε μπορεί να συνδεθεί αυτόματα σε ένα διακομιστή VPN.

Εικονική WiFi / Router

Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία που δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε έναν πελάτη VPN είναι η δυνατότητα χρήσης του υπολογιστή σας Windows ως WiFi Hotspot. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα WiFi σε αυτόν τον "εικονικό δρομολογητή" και θα επωφεληθεί από την έξυπνη υπηρεσία DNS και VPN που προσφέρει η Keenow.

Αυτή η λειτουργία αξιοποιεί την ενσωματωμένη δυνατότητα hotspot κινητής τηλεφωνίας των Windows. Δυστυχώς, φαίνεται ότι το Netgear A6210 AC1200 WiFi adapter δεν υποστηρίζει αυτό. Δεν μπορώ λοιπόν να δοκιμάσω την εφαρμογή του Keenow.

Απόδοση VPN (Ταχύτητα, DNS, WebRTC και IPv6)

Όλες οι δοκιμές διεξήχθησαν με σύνδεση Virgin Virgin, χρησιμοποιώντας το OpenVPN UDP. Σημειώστε ότι αυτές οι δοκιμές ισχύουν μόνο για την υπηρεσία VPN. Η μετάφραση DNS είναι περισσότερο ή λιγότερο στιγμιαία, οπότε η απόσταση είναι ο μοναδικός παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε με το SmartDNS.

Keenow Κάτω

Keenow Up

Αυτές οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες και τα διατλαντικά αποτελέσματα είναι τρομερά. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι η Keenow είναι κατά κύριο λόγο μια υπηρεσία Smart DNS.

Keenow Ip Διαρροές

Δεν ανίχνευσα διαρροές IPv4 DNS ή WebRTC. Σημειώστε ότι η RFC IP ιδιωτικής χρήσης είναι μόνο μια τοπική διεύθυνση IP. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό ενός ατόμου, και έτσι δεν αποτελεί διαρροή IP.

Δυστυχώς, ο ISP μου (Virgin Media UK) δεν υποστηρίζει συνδέσεις IPv6, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω διαρροές IPv6 αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει να αλλάξει στο εγγύς μέλλον.

Όποιος διακομιστής VPN συνδέθηκα, η διεύθυνση μου DNS συνέχισε να γίνεται γαλλική. Αυτό, ακόμη και μετά την έξαψη της προσωρινής μνήμης DNS μου, την επανεγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Keenow και την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου. Αν και λίγο περίεργο, δεν είναι, ωστόσο, μια διαρροή IP.

Άλλες πλατφόρμες

Η Keenow παρέχει προσαρμοσμένο λογισμικό για Windows και Android. Παρέχει επίσης χειροκίνητους οδηγούς εγκατάστασης Smart DNS και VPN για διάφορες πλατφόρμες.

Οι έξυπνοι οδηγοί Smart DNS είναι διαθέσιμοι για MacOS, ChromeOS, Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Samsung Smart TV, δρομολογητή Asus, δρομολογητή D-Link, Amazon Fire TV και Roku.

Οι χειροκίνητοι οδηγοί VPN (OpenVPN) είναι διαθέσιμοι για δρομολογητές MacOS, ChromeOS, Android, iOS, DD-WRT και router Asus.

Η εφαρμογή Android

Η εφαρμογή Android είναι μόνο VPN. Το έξυπνο DNS, ωστόσο, μπορεί να ρυθμιστεί με μη αυτόματο τρόπο στο Android.

Keenow Android

Μοιάζει πολύ με τον επιτραπέζιο πελάτη και περιλαμβάνει επίσης διακόπτη kill, επιλογή θύρας και προστασία χωρίς κρυπτογράφηση WiFi. Δεν ανίχνευσα διαρροές IP κατά τη χρήση της εφαρμογής. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι η εφαρμογή Android Netflix συνεργάστηκε με την Keenow Unblocker.

συμπέρασμα

Η Keenow Unblocker κάνει ακριβώς αυτό που λέει στον κασσίτερο - με εξαίρεση το Canal + της Γαλλίας, ξεκλειδώνει με επιτυχία κάθε υπηρεσία streaming που έριξα σε αυτό. Με τους δικούς του όρους, η Keenow Unblocker είναι μια επιτυχημένη πορεία.

Η υπηρεσία VPN είναι δευτερεύουσα για την έξυπνη υπηρεσία DNS και ως τεχνολογία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η οποία επίσης αποφέρει οφέλη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, είναι μια χαρά. Πράγματι, τουλάχιστον μερικοί από τους διακομιστές της Keenow φαίνεται να χρησιμοποιούν εξαιρετική ασφάλεια και ο πελάτης περιλαμβάνει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Η υπηρεσία VPN είναι επίσης πολύ βολική για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν streaming με λίγο P2P download. Εάν η κύρια ανησυχία σας είναι να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο συνεχούς ροής, το Keenow είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή.

Εκσυγχρονίζω

Η Keenow μας έρχεται σε επαφή με λέγοντας ότι έχει καθορίσει ορισμένα θέματα βασισμένα σε αυτήν την κριτική:

 1. Αφαιρέθηκαν αργά διακομιστές VPN
 2. Σταθερό το θέμα της Γαλλίας υποδεικνύεται
 3. Προστέθηκαν διακομιστές υποστήριξης Netflix στο Μεξικό, το Ισραήλ, τη Ρωσία και την Ινδία

Δεν έχω δοκιμάσει αυτές τις βελτιώσεις, αλλά χαίρομαι που παίρνω τον Keenow στη λέξη του.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me