Αναθεώρηση LiquidVPN

LiquidVPN

 • Τιμολόγηση

  Από 4,99 δολάρια
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Σκορ
8.5 από 10

Περίληψη

Το LiquidVPN είναι πάροχος VPN που λειτουργεί από τη βάση του στις ΗΠΑ από το 2013. Ξεκίνησε από έναν μηχανικό δικτύωσης που ονομάζεται Dave Cox. Ο κ. Cox εξακολουθεί να είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και διαχειρίζεται την υπηρεσία με πολύ πρακτικό τρόπο. Το βάθος των τεχνικών γνώσεων του κ. Cox εξασφαλίζει ότι αυτή η τεχνολογικά καθοδηγούμενη εταιρεία θα προσφέρει τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες σε εμπορεύσιμη τιμή.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  58 Mbps
 • Χώρες
  11
 • Δικαιοδοσία
  ΜΑΣ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  2

Χαρακτηριστικά

Όλα τα σχέδια έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:

 • Διακομιστές σε 11 χώρες
 • Ιδιόκτητη εφαρμογή για Windows, Mac OS X και Android
 • Εφαρμογή τρίτου μέρους για iOS
 • Εγκατάσταση σεναρίων για δρομολογητές, αποκωδικοποιητές και Linux
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας
 • Επιτρέπεται P2P
 • Εξυπηρετητές 1 Gbps και 10 Gbps
 • Ένας συνδυασμός διακόπτη kill και firewall, που ονομάζεται "Κλείδωμα υγρών"
 • Domain Name System (DNS) και προστασία από διαρροές IP
 • Επιλογή του OpenVPN, του πρωτοκόλλου σήμανσης Layer 2 (L2TP), του πρωτόκολλου σημειακής σήρασης (PPTP) και του πρωτοκόλλου Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP)
 • Δοκιμές ταχύτητας διακομιστή

Το δίκτυο εξυπηρετητών της εταιρείας είναι ίσως το μεγαλύτερο αδύναμο σημείο αυτής της υπηρεσίας. Υπάρχουν αρκετοί εξυπηρετητές στις Η.Π.Α. και κάποιες στον Καναδά. Οι άλλες χώρες που φιλοξενούν διακομιστές LiquidVPN είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Κάτω Χώρες, η Γερμανία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Ελβετία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ρουμανία και η Σιγκαπούρη.

Επισκεφθείτε το LiquidVPN »

Ταχύτητα και απόδοση

Για δοκιμές ταχύτητας, συνδεθήκαμε με τη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ από την Καραϊβική χωρίς το VPN να είναι ενεργοποιημένο. Έπειτα δοκιμάσαμε μια σύνδεση στον ίδιο προορισμό, αλλά με το διακομιστή LiquidVPN στη Φλώριδα και στη συνέχεια με το διακομιστή LiquidVPN στο Νιου Τζέρσεϊ που μεσολάβησε τη σύνδεση.

Δοκίμασα επίσης μια σύνδεση με το Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς ένα VPN και έπειτα με τον εξυπηρετητή LiquidVPN UK που εφαρμόστηκε στη γραμμή.

Σε κάθε περίπτωση εξέτασα τη σύνδεση πέντε φορές, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα testmy.net. Τα γραφήματα εμφανίζουν τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε διακομιστή και τοποθεσία. Δείτε την εξήγηση της πλήρους ταχύτητας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ταχύτητες LiquidVPN

Το VPN έκανε κάποιες βελτιώσεις στις ταχύτητες τόσο για τη λήψη όσο και για τη μεταφόρτωση. Ωστόσο, αυτές οι διακυμάνσεις στην ταχύτητα δεν ήταν τόσο μεγάλες και θα μπορούσαν απλώς να προκλήθηκαν από τη μεταβλητή απόδοση της υποκείμενης υπηρεσίας Διαδικτύου.

Όταν αποκρύπτετε τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας με VPN, αναμένετε ότι η πραγματική σας διεύθυνση δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ κατά τη διάρκεια μιας σύνδεσης. Εάν αυτή η πραγματική διεύθυνση γίνει ορατή, η κατάσταση ονομάζεται μια "Διαρροή IP."

Οι δοκιμές ProPrivacy για διαρροές IP περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες διαφόρων ιστοσελίδων. Αυτά είναι ipleak.net, test-ipv6.com, διαρροές IPv6 και doileak.net. Έχω πρόσβαση σε όλους αυτούς τους διακομιστές ενώ είχα μια σύνδεση OpenVPN στο Λονδίνο μέσω του διακομιστή LiquidVPN UK. Η υπηρεσία πέρασε όλες τις δοκιμές που ήταν δυνατές. Ο πάροχος υπηρεσιών μου στο Internet δεν περιλαμβάνει μετάφραση IPv6, επομένως οι δοκιμές αυτές δεν ήταν δυνατές.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το LiquidVPN διαθέτει μια ομάδα 2.168 διευθύνσεων IP. Το φθηνότερο από τα τρία σχέδια τιμολόγησης της LiquidVPN παρέχει μόνο πρόσβαση σε 564 από αυτά. Η ιδέα των κοινόχρηστων διευθύνσεων IP είναι ότι ο διακομιστής VPN σας εκχωρεί ένα όταν συνδεθείτε. Αυτή η διεύθυνση IP διατίθεται σε όλα τα πακέτα δεδομένων που εγκαταλείπουν τον διακομιστή για τον τελικό προορισμό τους. Η διεύθυνση εισάγεται ως διεύθυνση προέλευσης για κάθε πακέτο. Έτσι, όταν προσπαθείτε να έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία συνεχούς ροής, θα πιστέψει ότι συνδέεται με έναν υπολογιστή στη χώρα που υποδεικνύει η διεύθυνση IP. Δεν θα συνειδητοποιήσει ότι είστε ο πραγματικός δημιουργός του αιτήματος.

LiquidVPN τιμολόγηση

Ο αριθμός των διευθύνσεων IP που έχετε στη διάθεσή σας είναι σημαντικός επειδή πολλοί μηχανισμοί ελέγχου πρόσβασης στο διαδίκτυο προσπαθούν να σταματήσουν την κυκλοφορία VPN. Αν ένα από αυτά "συστήματα ανίχνευσης μεσολάβησης" δηλώνει ότι το αίτημα που έλαβε ήρθε μέσω ενός VPN, απαγορεύει τη διεύθυνση IP. Επομένως, εάν η εταιρεία VPN διαθέτει λίγες διευθύνσεις IP και δεν τις ανανεώνει συχνά, θα μπορούσατε σύντομα να διαπιστώσετε ότι οι υπηρεσίες που θέλετε να εισέλθετε έχουν κλείσει σχεδόν όλες τις διαθέσιμες διευθύνσεις IP.

Η μόνη άλλη μεταβλητή μεταξύ των τριών σχεδίων τιμολόγησης στο LiquidVPN είναι ο αριθμός των ταυτόχρονων συνδέσεων που σας επιτρέπει. Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό VPN σε όσες συσκευές επιθυμείτε. Ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε μόνο έναν συγκεκριμένο αριθμό αυτών στην υπηρεσία VPN ανά πάσα στιγμή.

Αν ακυρώσετε την υπηρεσία εντός επτά ημερών, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να πληρώσετε για τη συνδρομή LiquidVPN με πιστωτικές κάρτες, PayPal και Bitcoin.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Παρόλο που η εταιρεία δηλώνει ότι είναι ωραία με τους πελάτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία P2P downloads, η θέση του LiquidVPN δεν είναι ιδανική για όσους θέλουν να αποκτήσουν δωρεάν υλικό με πνευματικά δικαιώματα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων στις ΗΠΑ που να αφορούν VPN. Ωστόσο, οι κάτοχοι δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των ΗΠΑ και οι κυβερνητικές υπηρεσίες ασφαλείας είναι γνωστό ότι κλίνουν τις αμερικανικές εταιρείες με απειλές δικαστικών ενεργειών για να τους αναγκάσουν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστηριοτήτων των μεμονωμένων χρηστών.

Το LiquidVPN δηλώνει ότι δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας. Σύμφωνα με τη δήλωση πολιτικής απορρήτου της εταιρείας, τα αρχεία συναλλαγών διαγράφονται από τη μνήμη μόλις ο πελάτης αποσυνδεθεί από το διακομιστή. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που διατηρούνται στον φάκελο, δεν υπάρχει τίποτα που ένας δικηγόρος πνευματικών δικαιωμάτων θα μπορούσε να αναγκάσει την εταιρεία να αποκαλύψει.

Κρυπτογράφηση

Οι χρήστες της προσαρμοσμένης εφαρμογής για Windows, Mac OS X και Android μπορούν να επιλέξουν ένα προτιμώμενο πρωτόκολλο VPN από τη διεπαφή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα επιλογής των OpenVPN, SSTP, PPTP και L2TP με ασφάλεια πρωτοκόλλου Internet (IPSec).

Οι πελάτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το VPN σε μια συσκευή iOS πρέπει να κατεβάσουν έναν τυπικό πελάτη OpenVPN, ο οποίος διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του οργανισμού που εκτελεί το πρωτόκολλο OpenVPN. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο να ρυθμιστεί και δεν σας δίνει την επιλογή να δοκιμάσετε άλλα πρωτόκολλα, όπως το SSTP.

Η βασική ασφάλεια διανομής και εγκατάστασης συνεδριών της εφαρμογής OpenVPN είναι μερικές από τις ισχυρότερες στον κλάδο. Τα κλειδιά κρυπτογράφησης του κρυπτογράφου AES ανανεώνονται κάθε 30 λεπτά.

Ευκολία στη χρήση

Ο δικτυακός τόπος LiquidVPN ξεκινάει από μια μεγάλη αρχική σελίδα κύλισης, η οποία περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα στοιχεία πωλήσεων της εταιρείας σε αυτήν. Το επάνω μενού παραμένει ορατό κατά την κύλιση. Πάνω από τη γραμμή μενού, θα δείτε μια δήλωση που εμφανίζει τη διεύθυνση IP και την α "Πίνακας Ελέγχου" , που σας μεταφέρει στο ταμπλό της περιοχής του πελάτη. Η περιοχή Πελάτη περιλαμβάνει πρόσβαση στα αρχεία λήψης και στο σύστημα υποστήριξης.

Θα δείτε επίσης έναν σύνδεσμο προς τον καναρίο των ΔΑΜ. Αυτό είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται από έναν αριθμό VPN για να ενημερώσουν οι πελάτες τους εάν το VPN έχει λάβει δικαστικές εντολές που απαιτούν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών. Πρότυπη προϋπόθεση των δικαστικών αποφάσεων είναι ότι οι παραλήπτες τους δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιούν την ύπαρξη του εντάλματος. Το σύστημα καναρινών εγγύησης δημοσιεύει τακτικές δηλώσεις ότι δεν έχουν ληφθεί εντάλματα. Αν δεν υπάρχει μια τυπική δήλωση περιόδου, ο αναγνώστης γνωρίζει ότι υπήρχε ένα ένταλμα που επιδόθηκε στην εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης μέσα από την εφαρμογή ή στον πίνακα ελέγχου στην περιοχή πελάτη της ιστοσελίδας LiquidVPN.

Στην εφαρμογή, κάντε κλικ στο σύμβολο οδόντα στην επάνω δεξιά γωνία της διασύνδεσης και επιλέξτε Υποστήριξη από το αναπτυσσόμενο μενού. Αφού στείλετε ένα μήνυμα μέσω μιας τυποποιημένης φόρμας ιστού, το LiquidVPN θα σας ειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι το εισιτήριο υποστήριξης σας έχει αυξηθεί. Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα κατάσταση του αιτήματός σας κάνοντας κλικ στο "Τα εισιτήρια υποστήριξής μου" στο ταμπλό.

Κάθε φορά που θα λάβετε μια απάντηση από την ομάδα υποστήριξης, θα εμφανιστεί σε αυτήν την οθόνη. Θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το μήνυμα του Help Desk σε αυτό.

Λογισμικό

Εγραφομαι

Έχετε επτά ημέρες για να δοκιμάσετε το VPN και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν αλλάξετε γνώμη για αυτό. Για να το κάνετε, κάντε κλικ στο "Εγγραφείτε" κάτω από το προτιμώμενο πρόγραμμά σας, για να πληρώσετε για την υπηρεσία. Θα σας παρουσιάσει τη δυνατότητα εγγραφής για ένα μήνα ή ένα έτος. Λαμβάνετε μια χαμηλότερη τιμή ανά μήνα εάν αφαιρέσετε την ετήσια συνδρομή, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για ολόκληρο το έτος μπροστά.

Αυτή η συμφωνία σας δεσμεύει στην επαναλαμβανόμενη χρέωση, επομένως θα χρεωθείτε ξανά στο τέλος της περιόδου εγγραφής σας - εκτός αν βιαστείτε και ακυρώσετε τη συμφωνία πριν λήξει το τρέχον πρόγραμμά σας. Αφού καθαριστεί η πληρωμή σας, το LiquidVPN θα σας μεταφέρει στην περιοχή πελατών του ιστότοπου. Συνήθως πρέπει να συνδεθείτε σε αυτόν τον τομέα, αλλά μετά την εγγραφή σας, θα συνδεθείτε αυτόματα. Θα βρείτε μια ενότητα λήψης στον πίνακα ελέγχου. Αυτό έχει το λογισμικό που πρέπει να εγκαταστήσετε για να έχετε το VPN που λειτουργεί στον υπολογιστή σας.

Το πρόγραμμα-πελάτη VPN Windows LiquidVPN

Όταν ανοίξει η εφαρμογή, θα είναι ήδη επιλεγμένος ένας διακομιστής. Αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητα η τοποθεσία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία κάνοντας κλικ στο σύμβολο δείκτη δίπλα στην τρέχουσα θέση του διακομιστή.

Η εναλλαγή του πρωτοκόλλου VPN είναι πολύ εύκολη με αυτήν την εφαρμογή. Επιλέγετε ένα διαφορετικό πρωτόκολλο στην οθόνη καταχωρήσεων διακομιστή. Δεν χρειάζεται να εισέλθετε στην εφαρμογή μέχρι να επιλέξετε έναν διακομιστή και να προσπαθήσετε να συνδεθείτε. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης για την εφαρμογή δεν είναι τα ίδια με τα διαπιστευτήρια σύνδεσης για την περιοχή του πελάτη στον ιστότοπο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαπιστευτήρια σύνδεσης της εφαρμογής στα στοιχεία του λογαριασμού σας χρήστη στην τοποθεσία LiquidVPN.

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το Liquid Lock. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Θα εμποδίσει τη σύνδεση στο διαδίκτυο του υπολογιστή σας εάν το VPN δεν είναι ενεργοποιημένο. Εάν ξεχάσετε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να πανικοβληθείτε για να δείτε ότι το διαδίκτυο δεν λειτουργεί. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο χωρίς το VPN, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Liquid Lock.

Άλλες πλατφόρμες

Η εφαρμογή LiquidVPN είναι διαθέσιμη για Windows, Mac OS X και Android. Οι χρήστες με συσκευές iOS πρέπει να κάνουν λήψη μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, που ονομάζεται OpenVPN GUI, και στη συνέχεια να ακολουθήσουν ορισμένες διαδικασίες χειροκίνητης ρύθμισης για να μεταφέρουν τις διευθύνσεις όλων των διακομιστών του LiquidVPN στο σύστημα. Αυτή δεν είναι μια ιδανική κατάσταση. Περιορίζει επίσης την επιλογή σας μόνο στο OpenVPN, χωρίς την επιλογή STTP ή L2TP που έχουν πρόσβαση οι χρήστες του LiquidVPN. Τα scripts είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία LiquidVPN για να έχουν το VPN εγκατεστημένο σε δρομολογητές, αποκωδικοποιητές και μηχανές Linux.

Τελικές σκέψεις

Το LiquidVPN λειτουργεί πολύ καλά. Μπορεί ακόμη και να πάρει γύρω από τα συστήματα ανίχνευσης μεσολάβησης της Netflix. Ωστόσο, οι χρήστες συσκευών iOS δεν έχουν τα πλήρη πλεονεκτήματα της προσαρμοσμένης εφαρμογής που παρέχει το LiquidVPN σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

Το μικρό δίκτυο διακομιστών μπορεί να είναι ο μόνος παράγοντας που σας εμποδίζει να εγγραφείτε για την υπηρεσία LiquidVPN. Εάν θέλετε να επιτύχετε περιφερειακούς περιορισμούς στις υπηρεσίες ροής, πρέπει να συνδεθείτε μέσω ενός διακομιστή VPN στην ίδια χώρα με τον ιστότοπο-στόχο σας. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να μπείτε σε διακομιστές στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία ή τη Νότια Αφρική, το LiquidVPN δεν θα σας εξυπηρετήσει. Αν η εταιρεία διαθέτει διακομιστή στη χώρα που θέλετε περισσότερο πρόσβαση, τότε το LiquidVPN θα σας εξυπηρετήσει καλά.

Επισκεφθείτε το LiquidVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me