Επισκόπηση Mailfence

Mailfence

Το Mailfence είναι ένας ασφαλής πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2013 από την ομάδα ContactOffice. Γενικά, το Mailfence έχει εξαιρετική φήμη τόσο με τους χρήστες όσο και με τους εμπειρογνώμονες ασφαλείας (επειδή η κρυπτογράφηση βασίζεται σε κρυπτογραφικά βασικά στοιχεία ανοικτού κώδικα). Ωστόσο, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι η άδεια χρήσης περιεχομένου είναι αποκλειστική ιδιοκτησία. πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν κλειστά στοιχεία πηγής στην πλήρη σουίτα υπηρεσιών (που περιλαμβάνει ένα ημερολόγιο, αποθήκευση εγγράφων και πολλά άλλα).

ProPrivacy.com Σκορ
8 από 10

Περίληψη

Αυτός ο κρυπτογραφημένος πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία που έχει εξαιρετική διαλειτουργικότητα με όλες τις άλλες συμβατές με το OpenPGP κρυπτογραφημένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και, θεωρείται από πολλούς ότι είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για την πλήρως εξοπλισμένη σουίτα G.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Χώρα
  Βέλγιο

Με βάση το Βέλγιο, η υπηρεσία δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής των Five Eyes. Από την άλλη πλευρά, το Βέλγιο επιβάλλει ορισμένες υποχρεωτικές οδηγίες διατήρησης δεδομένων που φαίνεται να ισχύουν για τους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ευτυχώς, οι οδηγίες αυτές είναι αυστηρές και επιτρέπουν μόνο στις αρχές να έχουν πρόσβαση με ένα ένταλμα υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Ωστόσο, η επιμονή του Βελγίου ότι η συνολική διατήρηση δεδομένων είναι χρήσιμη για ερευνητικούς σκοπούς (και μπορεί να είναι καλό για τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών!) Είναι πιθανόν αρκετή για να απομακρύνει κάποιους ανθρώπους. Επιπλέον, το Βέλγιο αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης συμφωνίας επιτήρησης των 14 ματιών.

Από την πλευρά της προστιθέμενης αξίας, η Mailfence διατηρεί ένα ενημερωμένο δελτίο σχετικά με τον καναρινό τίτλο και τη διαφάνεια, το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν προσεκτικά το αν η υπηρεσία έχει διακυβευτεί από τις αρχές.

Λογότυπο Mailfence

Πόσο κοστίζει το Mailfence;?

Το Mailfence είναι ένας ασφαλής πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής. Για δωρεάν, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε ένα λογαριασμό με αποθηκευτικό χώρο 500Mb. Η δωρεάν υπηρεσία περιορίζει σημαντικά τη χρήση των χαρακτηριστικών του ημερολογίου και των επαφών και δεν επιτρέπει συγχρονισμό σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, περιορίζει την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο σε μία ομάδα με δύο μέλη.

Το αρχικό πρόγραμμα εγγραφής κοστίζει μόλις 2,77 δολάρια το μήνα - το οποίο είναι πιθανώς προσιτό για τους περισσότερους ανθρώπους (και είναι αυτό που δοκιμάσαμε). Ωστόσο, σε σύγκριση με τη δημοφιλή υπηρεσία Posteo - η οποία κοστίζει μόλις 1,13 δολάρια το μήνα - μπορεί να θεωρηθεί λίγο ακριβός. Για $ 2.77, οι χρήστες λαμβάνουν πλήρη συγχρονισμό, ημερολόγια, επαφές, τρεις ομάδες με 10 μέλη και 12GB αποθήκευσης (5Gb για μηνύματα και τα υπόλοιπα για αποθήκευση για έγγραφα και άλλα δεδομένα).

Τέλος, οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να επιλέξουν το σχέδιο "Pro" - το οποίο επεκτείνει τη χωρητικότητα αποθήκευσης σε 20Gb για μηνύματα και 24Gb για έγγραφα. Το pro plan δεν προσθέτει περαιτέρω λειτουργικότητα στο αρχικό σχέδιο, αλλά επιτρέπει στους συνδρομητές να δημιουργούν πέντε ομάδες με έως και 20 χρήστες. Πλήρης υποστήριξη είναι διαθέσιμη τόσο με το επίπεδο εισόδου όσο και με τα σχέδια pro. Το Pro κοστίζει 8,32 δολάρια το μήνα, κάτι που μπορεί να φανεί ακριβά αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά καλό για επιχειρηματική χρήση.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa ή Mastercard) ή χρησιμοποιώντας cryptocurrencies (Bitcoin ή Litecoin) για πρόσθετη ιδιωτικότητα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας το PayPal.

Το γεγονός ότι η υπηρεσία αυτή χρηματοδοτείται από τα πληρωμένα σχέδια επιτρέπει στο Mailfence να υπάρχει χωρίς διαφήμιση. γι 'αυτό και αυτός ο ασφαλής πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι συχνά μια επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν de-google.

Επισκόπηση λειτουργιών

Για το κόστος των 2,77 δολαρίων το μήνα, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στις ακόλουθες λειτουργίες:

Στείλτε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κορυφή προς το τέλος με το OpenPGP. Το Mailfence επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν ασφαλή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου PGP σε όλους τους μεγάλους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούν να σταλούν και τα υπογεγραμμένα και κρυπτογραφημένα μηνύματα. Το Mailfence παρέχει επίσης πλήρη έλεγχο της διαχείρισης κλειδιού OpenPGP με το ενσωματωμένο keystore του.

 • Υποστηρίζει POPS, IMAPS και SMTPS. Δημοφιλή πρωτόκολλα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστηρίζονται για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ διαφόρων παρόχων.
 • Ο κωδικός πρόσβασης κρυπτογραφεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η λειτουργία βασίζεται σε συμμετρική κρυπτογράφηση και επιτρέπει στους χρήστες να κρυπτογραφούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση από τον αποστολέα και τον δέκτη) στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφημένα με ένα κλειδί που δεν μοιράζεται ποτέ με το back-end του Mailfence (γνωστό ως πλαίσιο μηδενικής γνώσης). Η κρυπτογράφηση βασίζεται σε μια ελεγμένη κρυπτογραφική βιβλιοθήκη ανοικτού κώδικα και επιτρέπει στους χρήστες του Mailfence να στέλνουν κρυπτογραφημένα μηνύματα σε χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το Mailfence.
 • Πλήρης συγχρονισμός: Συγχρονίστε τους λογαριασμούς σας μέσω της επιφάνειας εργασίας και των κινητών συσκευών.
 • Ομάδες: Διαχειριστείτε με ασφάλεια και μοιραστείτε αρχεία, επαφές, ημερολόγια και γραμματοκιβώτια με άλλα μέλη των ομάδων σας.
 • Αποθήκευση ημερολογίου, επαφών και εγγράφων: Η διαθεσιμότητα αυτών των δυνατοτήτων επιτρέπει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη σουίτα της Google να μεταναστεύουν διατηρώντας παράλληλα το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητας που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν.
 • Υποστήριξη προσαρμοσμένου τομέα: Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να έχουν. Mailfence ή μοναδικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το όνομα χώρου της επιλογής τους.
 • Έλεγχος δύο παραγόντων: Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές 2FA για την περαιτέρω προστασία του λογαριασμού τους.
 • Qualys Αξιολόγηση SSL Labs: Ο ιστότοπος της Mailfence βαθμολογείται άριστα με αυτήν την ανεξάρτητη ιστοσελίδα αξιολόγησης: A + με HSTS και PFS.
 • Γραμμές διεύθυνσης IP από αποσταλμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ωστόσο, η πολιτική απορρήτου δηλώνει ότι η Mailfence αποθηκεύει έναν αριθμό αρχείων καταγραφής, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP - πιθανώς να συμμορφωθεί με τους βελγικούς νόμους.

Μυστικότητα

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να παρέχουν ένα πραγματικό όνομα για να εγγραφούν στο Mailfence και είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καυστήρα και να πληρώσετε σε κρυπτοσυστήματα για να ρυθμίσετε το λογαριασμό στο ιδιωτικό απόρρητο. Ωστόσο, η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής δημιουργεί ορισμένες ανησυχίες όταν δηλώνει ότι:

"Συλλέγουμε διευθύνσεις IP, διευθύνσεις ταυτότητας μηνυμάτων, αποστολέα και παραλήπτες, θέματα, εκδόσεις προγραμμάτων περιήγησης, χώρες και χρονικά σήματα".

Αυτή η συλλογή γίνεται για να συμμορφωθεί με τις βελγικές οδηγίες διατήρησης δεδομένων που τέθηκαν σε ισχύ το 2016. Ωστόσο, η εταιρεία υπενθυμίζει στους χρήστες ότι (σε ​​αντίθεση με τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο) το Βέλγιο δεν επιβάλλει παραγγελίες gag, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ζητηθεί ποτέ τα δεδομένα, θα μπορούσε να ενημερώσει τους χρήστες του. Διαθέτει επίσης καναρίνι με εγγυήσεις και δημοσιεύει μια έκθεση διαφάνειας, η οποία επιτρέπει και πάλι στον χρήστη να παρακολουθεί προσεκτικά το τι κάνει η επιχείρηση.

Παρά αυτές τις προσπάθειες να παραμείνει διαφανής σχετικά με τις διαδικασίες της. υπάρχουν σίγουρα ορισμένοι καταναλωτές που προτιμούν έναν πάροχο ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και, για να είμαστε δίκαιοι, αυτοί υπάρχουν). Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ενός VPN σε συνδυασμό με αυτόν τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. η οποία θα αποκρύψει την πραγματική διεύθυνση IP του χρήστη από το Mailfence.

Τέλος, η Mailfence δηλώνει ότι οι υπάλληλοί της δεσμεύονται από μια συμφωνία εμπιστευτικότητας που τις υποχρεώνει να προστατεύουν όλα τα δεδομένα που συλλέγονται. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε δεδομένα πελατών που μοιράζονται με τρίτους, διαφημιζόμενους, συνεργαζόμενους συνεργάτες ή συνεργάτες.

"Δεν πωλούμε, εμπορεύουμε ή με άλλο τρόπο μεταβιβάσαμε σε τρίτους τα στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησής σας, εκτός από τις περιπτώσεις που επιβάλλονται από το βελγικό νόμο"

Ασφάλεια

Το Mailfence υλοποιεί απλή κρυπτογράφηση OpenPGP "με ένα κλικ" για τη διασφάλιση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη χρήση κρυπτογράφησης PGP λιγότερο δύσκολη. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στους συναδέλφους Mailfence δεν αφήνουν ποτέ τους διακομιστές Mailfence και μπορούν να κρυπτογραφηθούν είτε με PGP είτε με την επιλογή κρυπτογράφησης κωδικού πρόσβασης. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη μέλη μπορούν να σταλούν χωρίς κρυπτογράφηση ή μη κρυπτογραφημένα αλλά υπογεγραμμένα με ένα ψηφιακό κλειδί PGP. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να στέλνουν κρυπτογραφημένα και υπογεγραμμένα ηλεκτρονικά μηνύματα.

Η επικοινωνία με τους διακομιστές Mailfence γίνεται μέσω κρυπτογράφησης SSL / TLS (Transport Layer Security). Αυτό ισχύει και για τις δύο υπηρεσίες ιστού και την πρόσβαση πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP / POP / SMTP. Αυτό εμποδίζει την παραβίαση οποιασδήποτε παραβίασης, παραποίησης ή παραχάραξης μηνυμάτων κατά τη μεταφορά.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης Perfect Forward Secrecy (PFS) για κρυπτογραφημένες συνδέσεις (HTTPS). Αυτό διασφαλίζει ότι κατά τη διάρκεια μιας παραβίασης της ασφάλειας δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν προηγούμενες επικοινωνίες. Τέλος, το HTTP Strict Security Security (HSTS) ενεργοποιείται σε όλες τις ιστοσελίδες του και η υπηρεσία λαμβάνει ένα σκορ A ++ με Qualys.

Το Mailfence χρησιμοποιεί μια τυποποιημένη εφαρμογή του OpenPGP με πλήρη διαχείριση κλειδιών που είναι διαθέσιμη μέσω ενσωματωμένου κλειδιού. Τα κλειδιάPGP δημιουργούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και αποθηκεύονται στους διακομιστές του Mailfence χρησιμοποιώντας έναν κρυπτογράφο AES-256, αυτό θεωρείται γενικά ασφαλές (παρά τη φύση της κλειστής πηγής Ο ιδιοκτήτης της Mailfence).

Η επιλογή είναι επίσης εκεί για να εξασφαλίσετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με συμμετρική κρυπτογράφηση (ασφαλής επιστολή μεσεγγύησης). το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφύγετε την κοινή χρήση οποιωνδήποτε πλήκτρων με το Mailfence συνολικά. Οι χρήστες πρέπει να μοιράζονται τον κωδικό πρόσβασης με ασφάλεια εκτός της εφαρμογής (προσωπικά, για παράδειγμα) για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία. Το S / MIME χρησιμοποιείται για την επικύρωση της εισερχόμενης υπογραφής, αλλά η εταιρεία μου είπε ότι δεν υποστηρίζουν πλέον αυτό το χαρακτηριστικό.

Ανησυχίες; Επειδή η κρυπτογράφηση γίνεται μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης (E2EE), το Mailfence θεωρείται ασφαλές. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για μια εφαρμογή JavaScript - υπάρχουν ορισμένα ζητήματα ασφαλείας (που ισχύουν για όλους τους πελάτες αλληλογραφίας JavaScript και όχι μόνο για το Mailfence). Οποιοσδήποτε θέλει να αποφύγει αυτές τις ευπάθειες JavaScript (που μπορούν να επιτρέψουν μια επίθεση στο άτομο να επιβάλει τα κλειδωμένα κλειδιά κρυπτογράφησης τόσο στα προγράμματα περιήγησης του αποστολέα όσο και του παραλήπτη) θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει έναν πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν ειδικό πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τέλος, το Mailfence εφαρμόζει επίσης απογύμνωση IP από μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση IP σας δεν είναι ποτέ συνδεδεμένη με ένα εξερχόμενο email.

Ευκολία στη χρήση

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού Mailfence είναι εξαιρετικά εύκολο και ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία δωρεάν για να πάρει μια γεύση από το πώς λειτουργεί το λογισμικό. Μόλις καταχωρηθεί ένας λογαριασμός, ο χρήστης λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που του επιτρέπει να επαληθεύει τον λογαριασμό του. Αυτό μπορεί να είναι ένα email καυστήρα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν έχετε κάποια προβλήματα.

Μόλις συνδεθείτε στην υπηρεσία από το πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να προχωρήσετε και να επιλέξετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες που πραγματοποιούν αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα πληρωμής μπορούν να επιλέξουν έναν προσαρμοσμένο τομέα.

επιλέγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Με τη ρύθμιση λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς προβλήματα. Και, από το Σεπτέμβριο του 2020, η επιχείρηση έφερε σε λειτουργία ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον χρήστη που έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη χρήση της υπηρεσίας!

Το email επιβεβαίωσε το email

Για να ξεκινήσουμε τη δοκιμή, στείλαμε ένα αριθμό κρυπτογραφημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων PGP σε δευτερεύοντες λογαριασμούς εταιρειών χωρίς έκδοση.

openpgp κρυπτογράφηση

Πήγαμε επίσης και εισήγαμε επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 'Εξωτερικές διευθύνσεις' χωρίς αναστάτωση. Συνολικά, διαπιστώσαμε ότι ο πελάτης είναι σταθερός και δεν βιώσαμε δυσλειτουργίες ή σφάλματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.

εισαγωγή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όπου αφορά την ευκολία χρήσης, το Mailfence είναι ένα σφάλμα επειδή δεν απαιτεί από τους χρήστες να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν οποιοδήποτε λογισμικό. Επιπλέον, σε αντίθεση με ορισμένους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν υπάρχει καμπύλη εκμάθησης. Ακόμη και η κρυπτογράφηση PGP, η οποία γενικά θεωρείται δύσκολη, γίνεται εύκολη χάρη στο χαρακτηριστικό ενός κλικ.

Απολαύσαμε επίσης το γεγονός ότι όλες οι βασικές λειτουργίες ψήνονται χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε δευτερεύοντα πρόσθετα ή πρόσθετα. Αυτό καθιστά το Mailfence ιδανικό για χρήστες μη τεχνολογίας που θέλουν να πηδήξουν δεξιά και να αρχίσουν να προστατεύουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κρυπτογράφηση.

Η δυνατότητα επαφών Mailfence είναι εύκολη στη χρήση και επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν γρήγορα επαφές από την Google ή άλλον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

μορφή εισαγωγής

Αποκτήσαμε επίσης τη δυνατότητα συγχρονισμού σε όλες τις συσκευές, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι με κάποιους άλλους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Mailfence επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μεταναστεύουν εύκολα όλες τις επαφές τους, κρυπτογραφημένα keypairs και κρυπτογραφημένα δεδομένα σε άλλον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση ανάγκης.

Μια πιο προσεκτική ματιά στις ρυθμίσεις αποκαλύπτει ότι το Maifence έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Μενού Mailfence

Η δυνατότητα δημιουργίας μηνύματος Away επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν αυτόματα όταν βρίσκονται εκτός γραφείου ή σε διακοπές.

Η μονάδα Virtual επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα απευθείας από έναν ειδικό φάκελο στον υπολογιστή τους. Αυτός ο φάκελος προστατεύεται με σύνδεση και κωδικό πρόσβασης. Οι οδηγοί για τη ρύθμιση της εικονικής μονάδας δίσκου είναι διαθέσιμοι για όλες τις πλατφόρμες μέσα από το μενού ρυθμίσεων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια εικονική μονάδα δίσκου σε συσκευές iOS ή Android.

Μας αρέσει επίσης ότι η αυθεντικοποίηση του Two Factor ψήνεται στην υπηρεσία, η οποία προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον πελάτη.

ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Τέλος, η δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κωδικό πρόσβασης (η οποία επιτρέπει στους μη τεχνικούς χρήστες να προστατεύουν τα μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να κατανοούν τα κλειδιά κρυπτογράφησης) είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα το οποίο καθιστά το Mailfence ιδανικό για αρχάριους ή μη τεχνικούς χρήστες.

Υποστήριξη πελατών

Το Mailfence παρέχει υποστήριξη σε όλους τους χρήστες (ενισχυμένη υποστήριξη για χρήστες που πληρώνουν). πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να λάβετε βοήθεια για να ρυθμίσετε την υπηρεσία ή να σιδερώσετε τυχόν συσπάσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Επιπλέον, η επιχείρηση παρέχει ένα λεπτομερές ιστολόγιο που έχει πολλά χρήσιμα άρθρα και συμβουλές για να κάνει τα πάντα από τη μετεγκατάσταση της παλιάς σας λίστας επαφών στο Mailfence - σε άρθρα σχετικά με τις λειτουργίες ασφάλειας και την εφαρμογή στην πλατφόρμα.

Βρήκαμε ότι ο πόρος είναι πλήρης και σίγουρα φαίνεται να είναι αρκετός για να δώσει στους περισσότερους ελεύθερους χρήστες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

υποστήριξη πελατών

Επίσης καλό; οι ελεύθεροι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις μέσω ενός συστήματος απάντησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

συμπέρασμα

Το Mailfence είναι ένας σταθερός και εύχρηστος πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι ιδανικός για αρχάριους. Η κρυπτογράφηση είναι σταθερή και επειδή βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης, δεν υπάρχει ανάγκη λήψης λογισμικού. Η δέσμευση της επιχείρησης για ιδιωτικό απόρρητο - η οποία προϋποθέτει τη δωρεά του 15% του λογαριασμού της Pro να προχωρήσει στο Electronic Frontier Foundation και στα ευρωπαϊκά ψηφιακά δικαιώματα - είναι αξιέπαινη.

Ίσως το μόνο μικρό μειονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι ότι είναι κλειστή πηγή. Ωστόσο, όλα τα κρυπτογραφικά βασικά στοιχεία είναι ανοικτού κώδικα και έχουν ελεγχθεί διεξοδικά. Επιπλέον, η εταιρεία έχει υποσχεθεί προηγουμένως να κάνει το λογισμικό της ανοικτή πηγή, κάτι που θα ήταν ένα εξαιρετικό βήμα για την επιχείρηση.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Mailfence και πολλών ανταγωνιστών του είναι ότι προσφέρει μια ιδανική εναλλακτική λύση για το Gmail, το Ημερολόγιο Google και τα Έγγραφα Google. Η ολοκληρωμένη κρυπτογραφημένη λύση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ενσωματωμένη σε μια σουίτα με πολλά χαρακτηριστικά. Τις επαφές Mailfence, τα αρχεία αλληλογραφίας Mailfence, το ημερολόγιο Mailfence και τις ομάδες αλληλογραφίας Mailfence. Αυτό είναι ιδανικό για όλους όσους αποκαλύπτουν την ασφάλεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να εγκαταλείψουν όλες τις άλλες λειτουργίες του Google Suite που χρησιμοποιούν.

Για δωρεάν, αυτός ο παροχέας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι χρήσιμος. Αν και είναι μάλλον περιορισμένη σε χαρακτηριστικά συγκριτικά με τα καταβληθέντα σχέδια. Για όποιον ψάχνει για ένα εύχρηστο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και έχει μια ελάχιστη καμπύλη μάθησης, ωστόσο, τα σχέδια που πληρώνονται για τα σχέδια μπορούν σίγουρα να συνιστώνται.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me