MyVPN Review

MyVPN

  • Prissättning

    Från $ 4.83
    / månad

ProPrivacy.com Göra
1 av 10

Sammanfattning

Viktig uppdatering:

MyVPN har nu stängt av sin tjänst. Befintliga kunder kan maila support för information om migrering till sin partner VPN, HideIPVPN.

Från och med 1 september 2015 har MyVPN stängt och samarbetat med HideIPVPN för att ta hand om sina kvarvarande kunder.

MyVPN märker sig själv som "cheep och glad" VPN. Även om den förra vi egentligen inte kan hålla med om, var vårt totala intryck av MyVPN trevligt och denna helt nya amerikanska leverantör har en fantastisk kärntjänst som ger dem en fantastisk bas att bygga vidare på. (Kom ihåg att detta är ett helt annat team och service än MyVPN.pro, och de två är inte på något sätt anslutna till varandra)

Funktioner

MyVPN är en mycket liten amerikansk baserad leverantör som öppnade den "tunnlar" till allmänheten för mindre än 6 månader sedan i oktober 2014. Det är unga åldersprogram på tjänsten, men totalt sett tillhandahåller de en mycket avrundad tjänst med de flesta av de nödvändiga kärnämnen som inte bara är närvarande utan fungerar bra.

Eftersom MyVPN är en helt ny leverantör kommer det inte som någon överraskning att de bara har servrar i fyra länder. Naturligtvis är det dessa tre som krävs & förväntat; NL, Storbritannien, USA och det finns också Hong Kong för deras asiatiska kunder. Medan deras serverlista (åtminstone för tillfället) är väldigt liten tillåter de enorma fem samtidiga anslutningar vilket innebär att du alltid kan vara ansluten.

Hastighet och prestanda

Vi testade MyVPN-tjänsten för hastighet, DNS-läckor och IP-bekräftelse. IP-testerna kom alla bra tillbaka och med DNS-läckskyddet aktiverat var det enda resultatet vi fick deras servrar - det var bra nyheter. Medan deras hastigheter inte var de bästa vi har sett (som tabellen nedan visar) förblev de mer än tillräckliga för att strömma och få tillgång till vårt favoritinnehåll. Vi hade heller inga problem med EU->USA: s anslutningshastigheter.

Pris

Som med alla VPN-leverantörer ger MyVPN ökande rabatter ju längre du registrerar dig. Medan deras månatliga plan är lite dyr på $ 9,99 / månad, om du registrerar dig för ett helt år så är priset en mycket rimlig $ 4,83 / månad.

MyVPN tillhandahåller också en tredagars gratis provperiod för att testa deras tjänst och inte bara är det lite svårt att hitta detta, du måste också ange dina betalningsuppgifter för detta. Om du inte är nöjd med deras tjänst och glömmer att avbryta den kommer de automatiskt att börja ladda dig.
De ger också en 7 dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är nöjd med tjänsten, och detta är helt gratis ifrån sig så även om du gillade tjänsten men bara ändrade dig - du kommer fortfarande att få tillbaka dina pengar!

För att köpa ditt MyVPN-konto kan du använda ditt kredit- / betalkort eller ett PayPal-konto och också acceptera den säkra betalningstypen Bitcoin.

Kundservice

Det mest framstående stödet som MyVPN tillhandahåller är standard Ticket Support. De upprätthåller detta 24/7/365 och när vi använde det, fann vi dem vara vänliga, tekniskt kunniga och fick alltid ett svar inom några timmar. Utöver detta har de också telefonstöd för amerikanska medborgare och för större tekniska problem kommer de också att tillhandahålla fjärrskrivbord.

Även om dessa stödmekanismer totalt sett är bra känner vi att de verkligen skulle kunna dra nytta av en fullständig kunskapsbas och / eller forum.

Sekretess och säkerhet

För det första, vad gäller protokoll tillhandahåller MyVPN hela sortimentet: PPTP, L2TP, OpenVPN och IKEv. För alla par PPTP tillhandahåller de maximalt 256-bitars kryptering så länge din enhet stöder den. För OpenVPN (det protokoll vi rekommenderar) använder de AES och en handskakning på 2048bit - ett bra plus för denna lilla VPN-leverantör. Vid sidan av detta använder de LibreSSL, vilket är bättre för säkerheten jämfört med OpenSSL. De har också ett MimicVPN-protokoll som är en avancerad version av OpenVPN som de utvecklade för att kringgå olika brandväggar, restriktioner och DPI (Deep Packet Inspection).

För det andra, när det gäller loggning behåller MyVPN anslutningsloggar så om du är absolut integritet är deras tjänst inte för dig. Annars har de tydligt beskrivit vilken information de loggar. De behåller bara sina stockar under en dag och rensar dem efteråt helt så det borde inte oroa dig för mycket.

Deras villkor & Villkor och integritetspolicy fastställer de kort vilken information de samlar in, hur de använder den och hur de hanterar sina nätverk. Den enda frågan vi hade var när det gäller denna mening: Samtidiga inloggningar från flera IP-adresser från olika länder (är inte tillåtna). Eftersom detta verkar vara en mycket strikt regel och en som verkligen skulle begränsa den genomsnittliga personens användning av sin tjänst, ifrågasatte vi dem om det och de sa följande: Det lades till för att förhindra inloggning av aktier. Så länge kunden inte missbrukar resten av regler reagerar vi inte på multiplikationsinloggningar. Detta är inte idealiskt, men tydligt att de vidtar dessa steg för att undvika missbruk.

När det gäller P2P tillåter de inte det på sina amerikanska servrar och de begär att du bara använder laglig P2P på deras andra servrar.

Slutgiltiga tankar

Sammantaget är MyVPN ett trevligt litet VPN-företag med en fullständig klient, bra kryptering och ett mycket vänligt supportteam. Medan de fortfarande har några framsteg för att göra, rekommenderar vi gärna deras användning - även om det bara är värt att det är värt om du registrerar dig i 6 månader eller mer så se till att du kolla in deras kostnadsfria testversion.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me