Ανασκόπηση αποκλεισμού

Αποσύνδεση


 • Τιμολόγηση

  Από 4,99 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
4.6 από 10

Περίληψη

Το UnblockUs προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση VPN - "SmartDNS"- που αλλάζει τη δρομολόγηση DNS. Εκτός από την ευκολία και τη διαθεσιμότητά του σε πολλές διαφορετικές συσκευές, το UnblockUs το ισχυρίζεται επίσης δεν θα επιβραδύνει τη σύνδεση στο διαδίκτυο όπως συμβαίνει και με άλλα παραδοσιακά VPN.

Χαρακτηριστικά

Το UnblockUs είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση VPN που ισχυρίζεται ότι διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή χωρίς να επιβραδύνει το διαδίκτυο σας στη διαδικασία. Η κύρια εστίαση του UnblockUs είναι να αποκλείσει το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Αληθινή στη λέξη του, το UnblockUs είναι σίγουρα μια αποτελεσματική λύση όταν πρόκειται για την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο.

Αποσύνδεση SmartVPN

Το UnblockUs προσφέρει επίσης τεχνολογία VPN που ονομάζεται "SmartVPN". Το UnblockUs SmartVPN παρέχει στους χρήστες "στρώμα ασφάλειας" για τις online συνδέσεις τους. Επιπλέον, το UnblockUs SmartVPN ισχυρίζεται ότι "σφραγίζει το περιεχόμενο των δεδομένων σας" για να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα μάτια.

Όταν εγγραφείτε στο SmartDNS, λαμβάνετε αυτόματα το SmartVPN στο πακέτο. Η εγκατάσταση εντοπίζεται με την πλοήγηση στην καρτέλα SmartVPN.

Ταχύτητα και απόδοση

Το UnblockUs ισχυρίζεται ότι έχει ταχύτητες που κτύπησαν εκείνες των περισσότερων παραδοσιακών VPN. Ήμουν ευτυχής να μάθω κατά τη δική μου δοκιμή ότι δεν ήταν ψέματα.

Κατά τη δοκιμή χωρίς ρυθμίσεις UnblockUs DNS, η ταχύτητα λήψης μου ήταν 38,53 Mbps και η ταχύτητα αποστολής μου ήταν 5,85 Mbps. Με τις ρυθμίσεις UnblockUs DNS, η ταχύτητα λήψης μου ήταν 37,07 Mbps και η ταχύτητα αποστολής μου ήταν 5,70 Mbps.

Τιμή

Τα προγράμματα συνδρομής UnblockUs μπορούν να αγοραστούν είτε ετησίως είτε μηνιαίως. Και οι δύο επιλογές είναι αρκετά προσιτές, έρχονται σε:

 • 4,99 δολάρια / μήνα
 • 49,90 δολάρια / έτος (10 δολάρια εκτός)

Εκτός από τα δύο προγράμματα συνδρομής τους, το UnblockUs προσφέρει επίσης μια επταήμερη δωρεάν δοκιμή για SmartDNS και SmartVPN (περισσότερες πληροφορίες για αυτό αργότερα). Δυστυχώς, το UnblockUs είναι περιορισμένο όταν πρόκειται για επιλογές πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας, συγκεκριμένα Visa και MasterCard.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το UnblockUs προσφέρει μερικές επιλογές υποστήριξης πελατών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενός φόρουμ βοήθειας. Ευτυχώς, η ηλεκτρονική υποστήριξη τους είναι συγκρίσιμη με τη ζωντανή συνομιλία, καθώς ο χρόνος απόκρισης τους είναι πολύ γρήγορος (περίπου 15-20 λεπτά).

Προκειμένου να αποδείξουν την αξιοπιστία τους, το UnblockUs δημοσιεύει επίσης τις αξιολογήσεις τους υποστήριξης πελατών στην ιστοσελίδα τους για να τους δουν όλοι. Τέλος, εάν η προσωπική υποστήριξη δεν είναι η πρώτη σας επιλογή, το UnblockUs διαθέτει επίσης Κέντρο υποστήριξης που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών - από πολλές συχνές ερωτήσεις και άρθρα, σε οδηγούς εγκατάστασης και αφαίρεσης.

Ευκολία στη χρήση

Η εγκατάσταση του UnblockUs είναι εύκολη.

 1. Στη γραμμή αναζήτησης των Windows, πληκτρολογήστε και κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις
 2. Επιλέξτε Δίκτυο & Διαδίκτυο
 3. Επιλέξτε WiFi ή Ethernet (ανάλογα με τον τύπο σύνδεσης)
 4. Μετακινηθείτε και επιλέξτε Αλλαγή επιλογών προσαρμογέα
 5. Κάντε δεξί κλικ στη σύνδεσή σας
 6. Επιλέξτε Ιδιότητες
 7. Καταργήστε την επιλογή του πρωτοκόλλου Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)
 8. Επισημάνετε το πρωτόκολλο Internet Version 4 (TCP / IPv4)
 9. Επιλέξτε Ιδιότητες
 10. Συμπληρώστε τους διακομιστές DNS σας ώστε να ταιριάζουν με την παρακάτω εικόνα
 11. Ανανεώστε τον ιστότοπο UnblockUs
 12. Το DNS Setup πρέπει να λέει Verified

Αλλες συσκευές

Το UnblockUs είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως:

 • Mac OSX
 • Windows XP / Vista / 7/8/10
 • PS3, PS4 & PS Vita
 • Xbox 360 & Xbox One
 • Wii & Wii U
 • Sony TV
 • Panasonic Viera
 • Samsung TV
 • LG SmartTV
 • AppleTV
 • Roku
 • Google TV
 • Boxee
 • WD TV
 • iPhone
 • iPod
 • iPad
 • Android
 • Amazon Kindle

Αποσύνδεση για iOS

Η ρύθμιση UnblockUs για iOS είναι εύκολη και γρήγορη, με διαμόρφωση πολύ παρόμοια με αυτή των Windows. Για να ρυθμίσετε το UnblockUs στη συσκευή σας iOS, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις σας
 2. Επιλέξτε WiFi
 3. Επιλέξτε την τρέχουσα σύνδεσή σας
 4. Μεταβείτε στο DNS
 5. Επιλέξτε Διαμόρφωση DNS
 6. Αλλαγή σε χειροκίνητη
 7. Επιλέξτε Προσθήκη διακομιστή
 8. Προσθέστε τους ακόλουθους διακομιστές: 64.145.73.5, 209.107.219.5
 9. Κάντε επανεκκίνηση της συσκευής iOS
 10. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του UnblockUs
 11. Το DNS Setup θα πρέπει να εμφανίσει Verified iOS VPN και θα σας δουλέψει

Απορρήτου και Ασφάλεια

Πριν διευθετήσετε το UnblockUs, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι ακριβώς είναι - και τι δεν είναι. Το UnblockUs δεν είναι υπηρεσία VPN. Αντίθετα, λειτουργεί με τη δρομολόγηση όλων των ερωτημάτων DNS σας μέσω των διακομιστών UnblockUs, αλλάζοντας την τοποθεσία σας με βάση τους ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Από την άποψη της αληθινής ιδιωτικότητας και της ασφάλειας, το UnblockUs ισχυρίζεται ότι προσφέρει "πλήρη ασφάλεια" φιλτράροντας μόνο ένα "μικρό ποσοστό δεδομένων" μέσω των διακομιστών τους. Τούτου λεχθέντος, το UnblockUs είναι μόνο τόσο ασφαλές όσο μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση VPN. Αν ψάχνετε για μια παραδοσιακή υπηρεσία VPN με υψηλή ασφάλεια και χωρίς αποθηκευμένα αρχεία καταγραφής, πιθανότατα θα καταλήξετε να ψάχνετε αλλού.

Τελικές σκέψεις

Συνολικά, το UnblockUs είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για τη χρήση ενός VPN. Η υπηρεσία κάνει ακριβώς αυτό που ισχυρίζεται ότι κάνει: σας δίνει πρόσβαση υψηλής ταχύτητας σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Από αυτή την άποψη, το UnblockUs αξίζει σίγουρα την αγορά. Τούτου λεχθέντος, το UnblockUs δεν είναι ακόμα ένα VPN και εξαιτίας αυτού, η ασφάλεια και η ιδιωτική του ζωή δεν φτάνουν στο ίδιο επίπεδο με τις παραδοσιακές υπηρεσίες VPN.

Συμπερασματικά, αν το μόνο που ψάχνετε είναι να αποκτήσετε γύρω από το αποκλεισμένο περιεχόμενο, το UnblockUs είναι πιθανώς ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me