Αναθεώρηση φύλακα

Φύλακας

Φύλακας
είναι μια λύση διαχείρισης κωδικών που ξεκίνησε το 2009. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά τα άτομα και τις επιχειρήσεις να παρακολουθούν μεγάλο αριθμό κωδικών πρόσβασης. Η εταιρεία εδρεύει στο Σικάγο, ΗΠΑ, η οποία δεν είναι το καλύτερο μέρος για να βασιστεί μια υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου.

ProPrivacy.com Σκορ
8 από 10

Περίληψη

Τα καλά νέα όμως είναι ότι ο Keeper παρέχει κρυπτογράφηση κωδικών πρόσβασης από άκρο σε άκρο. Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία λειτουργεί με μηδενικές γνώσεις, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι ο Keeper αποκτά πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασής σας.

Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία δεν είναι ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εμπιστευτείτε ότι το λογισμικό κάνει όπως υποσχέθηκε. Με μια γρήγορη ματιά, αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης φαίνεται να έχει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ανάμνηση ισχυρών και μοναδικών κωδικών πρόσβασης για έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό λογαριασμών είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης γίνονται τόσο δημοφιλείς. Υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες διαχειριστές κωδικών πρόσβασης στην αγορά και η επιλογή μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Keeper είναι μια υπηρεσία που αναπτύχθηκε από την αμερικανική εταιρεία Keeper Security Inc. και φαίνεται να παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι καταναλωτές για να προστατεύουν αποτελεσματικά πολλούς λογαριασμούς χωρίς το άγχος της απομνημόνευσης μεμονωμένων κωδικών πρόσβασης. Με το Keeper, απλά ορίστε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης - μετά από αυτό το λογισμικό κάνει τα πάντα για σας.

Οποιοσδήποτε θέλει να δοκιμάσει το Drive Drive μπορεί να το κάνει δωρεάν. Οι ελεύθεροι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης σε μία μόνο συσκευή. Τα καλά νέα είναι ότι ο Keeper θα θυμάται έναν απεριόριστο αριθμό κωδικών πρόσβασης ακόμα και στην ελεύθερη έκδοση.

Επιπλέον, παρά τον φαινομενικά διφορούμενο χαρακτήρα της δωρεάν δοκιμής (είναι δύσκολο να πούμε αν είναι μόνο 30 ημέρες ή και περισσότερο). Ο διαχειριστής μας διαβεβαίωσε ότι είναι δυνατό να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε δωρεάν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης σε μια συσκευή επ 'αόριστον. Ωστόσο, μας υπενθύμισε ότι αν χάσετε τη συσκευή σας, θα χάνατε όλους τους κωδικούς πρόσβασης, επειδή η δωρεάν έκδοση θα λειτουργεί μόνο σε μία συσκευή. Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός περιορισμός που θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην απώλεια όλων των κωδικών πρόσβασής σας.

Όποιος θέλει την πρόσθετη ασφάλεια και τη μονιμότητα μιας πλήρους συνδρομής premium
θα χρειαστεί να πληρώσει είτε για την υπηρεσία αυτόνομης διαχείρισης κωδικών πρόσβασης (Keeper Unlimited), η οποία χρεώνεται με κόστος 29,99 δολάρια ετησίως (μόνο 23,99 δολάρια με την έκπτωση) είτε το "Κλειδί Keeper".

Το "Πακέτο Keeper"
έρχεται με Keeper Password Manager (Keeper Unlimited), BreachWatch και 10GB Secure File Storage με κόστος $ 68,5 - μόνο με τον σύνδεσμο έκπτωσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα επιμείνουμε στην αναθεώρηση του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Συνολικά, το κόστος των 2,50 δολαρίων (ή 2,12 δολαρίων με την έκπτωση μας) δεν θεωρείται ιδιαίτερα εξωφρενικό για απεριόριστη διαχείριση κωδικού πρόσβασης σε απεριόριστες συσκευές.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί από ένα μόνο άτομο και ότι η κοινή χρήση θα απαιτούσε από κάθε χρήστη να χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό με έναν μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης. Αυτό προφανώς δεν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες ασφάλειας των περισσότερων ανθρώπων.

Έτσι, για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης Keeper, θα χρειαστεί να πληρώσετε για την συνδρομή Family
σχέδιο που κοστίζει 67,55 δολάρια (μόνο με την έκπτωση) και επιτρέπει σε 5 άτομα να έχουν όλοι δικό τους θησαυροφυλάκιο με κύριο κωδικό πρόσβασης. Πέρα από αυτό, είναι δυνατό να επιλέξετε έναν λογαριασμό επιχείρησης ή επιχείρησης, ο οποίος αυξάνει τον αριθμό των μεμονωμένων συνδέσεων που διατίθενται ουσιαστικά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μια συνδρομή, η επιχείρηση θα προσπαθήσει μανιωδώς να βρεθεί σε 10 GB αποθήκευσης αρχείων για $ 9.99 και η υπηρεσία BreachWatch με κόστος $ 19.99. Ωστόσο, αυτά μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά το checkout.

Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal. Ωστόσο, η επιχείρηση δεν δέχεται κρυπτοσυχνότητες αυτή τη στιγμή.

Χαρακτηριστικά

 • Αποθηκεύστε απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης
 • Ασφαλίστε την κρυπτογράφηση AES 256 πελάτη
 • Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες
 • Δικτυακή πύλη για εύκολη πρόσβαση
 • Συνθηματικοί κωδικοί αυτόματου συγχρονισμού με σύνδεση με κύριο κωδικό πρόσβασης (μόνο απεριόριστο)
 • Φόρμες αυτόματης συμπλήρωσης
 • Δημιουργία κωδικού πρόσβασης
 • Αυτόματα θυμάται τους κωδικούς πρόσβασης που αλλάζετε στο διαδίκτυο
 • Ορίστε προσαρμοσμένα πεδία και προστατεύστε τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Ασφαλίστε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης για πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης οποιαδήποτε στιγμή
 • Πρόσβαση σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει πρόσβαση έως και 5 ατόμων σε κωδικούς πρόσβασης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
 • Αποθηκεύστε στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία πληρωμής
 • Ασφαλής αποθήκευση αρχείων
 • Έκδοση για την ανάκτηση παλαιότερων κωδικών πρόσβασης
 • Ασφαλής δυνατότητα κοινής χρήσης για κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης ή αρχείων
 • Σύνδεση αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και προσώπου
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Απεριόριστες συσκευές (όχι δωρεάν)

Ρύθμιση

Η λήψη μιας δοκιμαστικής ρύθμισης λογαριασμού Keeper είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλά κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί για δωρεάν δοκιμή. Από εκεί, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να δώσετε μια υπάρχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εγγραφείτε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης σε μία μόνο συσκευή.

Προσωπικές λειτουργίες διαχείρισης κωδικών

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δώσετε και έναν κύριο κωδικό πρόσβασης και μια ερώτηση ασφαλείας. Η ερώτηση ασφαλείας χρησιμοποιείται για την ανάκτηση του λογαριασμού σας σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης.

δημιουργώντας έναν λογαριασμό κατόχου

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, συνδέεστε αυτόματα και ενημερώνεστε ότι παράγεται ζεύγος κλειδιών RSA 2048 για να διατηρείτε τη σύνδεσή σας με τον ασφαλιζόμενο web client.

Μόλις συνδεθείτε, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας. Αρχικά, ο Keeper σας προσκαλεί να εισαγάγετε τους κωδικούς πρόσβασής σας από τον παλιό σας διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Αυτό είναι ένα ωραίο άγγιγμα, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ψάξετε στο λογισμικό για το χαρακτηριστικό εισαγωγής (που μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο πονοκέφαλος). Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το εργαλείο εισαγωγής Keeper. Μετά από αυτό μπορείτε να εισαγάγετε τους κωδικούς πρόσβασής σας μέσω ενός αρχείου CSV ή σε απλό κείμενο, οι επιλογές είναι επίσης εκεί για να εισάγετε απευθείας από έναν αριθμό κορυφαίων διαχειριστών κωδικών πρόσβασης.

Με τους κωδικούς πρόσβασης που εισάγετε με επιτυχία, ο Keeper συνεχίζει προσφέροντάς σας μια καθοδηγούμενη αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του. Αυτό κάνει την υπηρεσία εξαιρετικά εύκολη να ξεκινήσει και να λειτουργήσει. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για τους μη τεχνολογικούς χρήστες ή τους ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Ευκολία στη χρήση

Για να ξεκινήσετε με την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης, κάντε κλικ στο εικονίδιο δημιουργίας στο πάνω αριστερό μέρος του προγράμματος-πελάτη ιστού.

δημιουργήστε το κουμπί κωδικού πρόσβασης στον υπολογιστή-πελάτη

Ξεκινήσαμε δημιουργώντας ένα φάκελο για τους κωδικούς μας που ονομάζουμε Social Media του Ray.

δημιουργώντας ένα νέο φάκελο κωδικού πρόσβασης στον κάτοχο

Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε μια καταχώρηση κωδικού πρόσβασης για το λογαριασμό μας στο Facebook. Χρησιμοποιήσαμε τη γεννήτρια κωδικών πρόσβασης κάνοντας κλικ στο ζάρια - και ρυθμίζουμε το στο max. Δημιουργήθηκε ένας κωδικός πρόσβασης μήκους 51 χαρακτήρων. Μια γεννήτρια αυτόματου κωδικού πρόσβασης είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ισχυρούς, μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτείτε πραγματικά.

δημιουργώντας έναν κωδικό πρόσβασης στον κάτοχο

Με τον κωδικό που δημιουργήθηκε, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης - έτσι ώστε οι κωδικοί πρόσβασης να συμπληρώνονται αυτόματα όταν τις χρειάζεστε. Εγκαταστήσαμε την επέκταση του Chrome, επειδή πρόκειται για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούμε για τη δοκιμή.

Εγκατάσταση κατόχου

Μέχρι τώρα αρχίσαμε να εντυπωσιάζουμε πολύ από το επίπεδο αυτοματισμού που παρέχει ο Keeper. Το επίπεδο σχεδίασης και η εμπειρία χρήστη δεν έχουν καμία σχέση. Αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης είναι εξαιρετικά καλός για αρχάριους που θέλουν να διαχειρίζονται τους κωδικούς τους χωρίς καμία δυσκολία.

Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε στο Facebook για να δούμε πώς λειτουργεί το αυτόματο τσιπ στην πράξη. Μόλις συνδεθείτε στην επέκταση χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας, η επίσκεψη σε μια σελίδα σύνδεσης οδηγεί σε ερώτηση αν θέλετε να συμπληρώσετε αυτόματα. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και λειτουργεί άψογα. Επιπλέον, μόλις ζητήσετε την αυτόματη συμπλήρωση μία φορά - ο καπετάνιος θα συνεχίσει να το κάνει κάθε φορά χωρίς να το ρωτάει.

Η μετακίνηση των κωδικών πρόσβασης σε φακέλους είναι εξαιρετικά εύκολη, απλά αρπάξτε τον κωδικό πρόσβασης και σύρετε και αποθέστε τον σε ένα φάκελο που έχετε δημιουργήσει. Για όποιον θέλει, το μενού στην αριστερή πλευρά σάς επιτρέπει να αρχίσετε να αποθηκεύετε άλλα σύνολα δεδομένων, όπως τα στοιχεία της κάρτας, τα οποία μπορείτε να εισαγάγετε σε φόρμες για online αγορές χωρίς να σκάβετε την κάρτα σας από το πορτοφόλι σας.

Δοκιμάσαμε τη λειτουργία BreachWatch, η οποία σας επιτρέπει να ελέγξετε αν οι κωδικοί πρόσβασης είναι αρκετά ασφαλείς. Το κάνει αυτό συγκρίνοντάς το με τις λίστες των συμβιβασμένων κωδικών πρόσβασης που έχουν ήδη πωληθεί στο σκοτεινό ιστό.

εργαλείο παρακολούθησης παραβίασης του κατόχου

Η λειτουργία Ελέγχου Ασφαλείας ελέγχει την πραγματική ισχύ του κωδικού πρόσβασής σας για να βεβαιωθεί ότι δεν κινδυνεύουν να βρεθούν σε επαγρύπνηση. Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να κρατάτε πάνω από την υγεία του κωδικού σας.

Για να ελέγξετε την πρόσβαση των κωδικών πρόσβασης χωρίς σύνδεση - και για να δείτε τι εκτελεί το αυτόνομο λογισμικό - πήραμε στη συνέχεια το πρόγραμμα-πελάτη των Windows από τη σελίδα λήψεων. Η εγκατάσταση του λογισμικού ήταν γρήγορη και δεν είχαμε προβλήματα σύνδεσης. Μόλις εισέλθετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασής σας ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης, επειδή το λογισμικό συγχρονίζει ένα κρυπτογραφημένο αντίγραφο του θησαυρού σας στον τοπικό σκληρό σας δίσκο. Το αυτόνομο λογισμικό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αποφυγής πιθανών εκμεταλλεύσεων JavaScript και έχει προσθέσει λειτουργίες όπως η δυνατότητα ρύθμισης καυτών πλήκτρων για την αυτόματη συμπλήρωση των διαπιστευτηρίων σας σε εγγενή προγράμματα στον τοπικό σας υπολογιστή. Βρήκαμε τη λειτουργικότητα να είναι ίδια με τον πελάτη με βάση το πρόγραμμα περιήγησης, οπότε δεν υπήρχε καμιά επιπλέον καμπύλη εκμάθησης.

Συνολικά, βρήκαμε αυτόν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης να λειτουργεί σαν όνειρο. Αυτή η υπηρεσία είναι εξαιρετικά καλή για αρχάριους και έχει όλα όσα χρειάζεστε για τη διαχείριση του κωδικού πρόσβασης χωρίς τις πιέσεις που σχετίζονται με πολλές άλλες υπηρεσίες. Το επίπεδο υποστήριξης που παίρνετε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας είναι φανταστικό και είναι σχεδόν αδύνατο να σφάλλετε αυτόν τον διαχειριστή κωδικών από την άποψη της ευκολίας χρήσης.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Ο φύλακας εδρεύει στις Η.Π.Α., στην έδρα της NSA, στη CIA, στις εγγυήσεις και στις παραγγελίες. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό η επιχείρηση να μπορεί να επιδοθεί σε μια παραγγελία και να την υποχρεώσει να παραδώσει δεδομένα σχετικά με τους χρήστες της. Θα μπορούσε ενδεχομένως ακόμη και να διατάξει να βάλει ένα backdoor στην υπηρεσία του προκειμένου να συμμορφωθεί με ένα ένταλμα.

Τα καλά νέα είναι ότι παρά αυτό το ελαφρύ Keeper Keeper λειτουργεί μια υπηρεσία εντελώς μηδενικής γνώσης στην οποία οι χρήστες διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των κλειδιών κρυπτογράφησης και των κωδικών πρόσβασης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι αδύνατο για τον Keeper να παρέχει στις αρχές των ΗΠΑ κάτι, ακόμη και αν τους ζητηθεί.

Μια ιδιαιτερότητα με την υπηρεσία Keeper είναι ότι κατά την εγγραφή του λογαριασμού, οι χρήστες καλούνται να επιλέξουν μια ερώτηση ασφαλείας και μια απάντηση. Αυτή η ερώτηση χρησιμοποιείται για την ανάκτηση ενός λογαριασμού σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Συνήθως η δυνατότητα ανάκτησης ενός λογαριασμού θα απενεργοποιούσε κουδούνια συναγερμού, επειδή συνήθως δεν είναι δυνατή η ανάκτηση ενός λογαριασμού με πραγματική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Ωστόσο, η ανάκτηση λογαριασμού του Keeper λειτουργεί αποθηκεύοντας ένα δεύτερο αντίγραφο του κλειδιού δεδομένων που κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας την ερώτηση ασφαλείας και την απάντησή σας. Για να ολοκληρώσετε μια ανάκτηση θόλων, πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση, να εισαγάγετε έναν κωδικό επαλήθευσης email και επίσης να εισαγάγετε τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (εάν έχει ρυθμιστεί).

Συνιστούμε να δημιουργήσετε μια ισχυρή ερώτηση ασφαλείας και μια απάντηση που είναι αδύνατο να μαντέψετε, καθώς και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας δύο κατόχων του Keeper από την οθόνη "Ρυθμίσεις".

Αυτό που είναι βασικό για αυτό το σύστημα, είναι ότι το "κλειδί δεδομένων" αποθηκεύεται από την πλευρά του πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης διατηρεί πραγματικά τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού του. Κάθε μεμονωμένη εγγραφή που είναι αποθηκευμένη σε θήκη Keeper είναι κρυπτογραφημένη με ένα κλειδί AES (HMAC SHA 256-bit) το οποίο παράγεται τυχαία στη συσκευή του χρήστη χρησιμοποιώντας την εξαγωγή κλειδιού PBKDF2. Η επικοινωνία με το διακομιστή γίνεται με ασφάλεια χάρη στο ζεύγος κλειδιών RSA 2048.

Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αν κάποιος μαντέψει την ερώτηση ασφαλείας σας, θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο κύριο κλειδί κρυπτογράφησης και θα μπορεί να ενημερώσει τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Για το λόγο αυτό, είναι επιτακτική η χρήση όλων των δυνατοτήτων ασφαλείας που έχετε στη διάθεσή σας (όπως 2FA).

Για πρόσθετη ασφάλεια, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε κατάσταση ηρεμίας στη συσκευή του χρήστη κρυπτογραφούνται με ένα δευτερεύον κλειδί, το οποίο ονομάζεται Κλειδί Πελάτη. Και, ο ασφαλής συγχρονισμός αρχείων μεταξύ συσκευών είναι επίσης κρυπτογραφημένος στο επίπεδο του δικτύου και δρομολογείται μέσω του Vault Cloud Security Saver του Keeper. Σε χαρτί, αυτό το μοντέλο κρυπτογράφησης πολλαπλών κλιμάκων εξασφαλίζει εξαιρετικά ισχυρή προστασία δεδομένων και ιδιωτικότητα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσετε ότι πρέπει να πάρετε την επιχείρηση στη λέξη της, επειδή ολόκληρη η υλοποίηση της πλατφόρμας είναι κλειστή πηγή και δεν μπορεί να επαληθευτεί από τρίτους ελεγκτές ασφαλείας. Το εάν αυτό σας αφορά είναι κυρίως το πρόγραμμά σας ατομικής απειλής. Ωστόσο, για τους περισσότερους χρήστες, αυτή η υπηρεσία θα θεωρηθεί πιθανώς αρκετά ασφαλής για να χειριστεί τη διαχείριση του κωδικού πρόσβασης χωρίς να δημιουργεί ανησυχίες.

Έπειτα, ελέγξαμε την εφαρμογή του TLS / SSL του Keeper για να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου. Χρησιμοποιήσαμε τα εργαστήρια Qualys SSL και με χαρά διαπιστώσαμε ότι η ασφάλεια SSL μεταφορών βαθμολογεί ένα Α +, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η επιχείρηση έχει εφαρμόσει σωστά το TLS και ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή κατά τη μεταφορά. (Εκτός από την ασφάλεια με e2ee.)

Για εκείνους τους χρήστες που παραμένουν στη χρήση του προγράμματος-πελάτη που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό εφαρμόζεται με το JavaScript, το οποίο σας ανοίγει σε συγκεκριμένες ευπάθειες, συγκεκριμένα τις δυνατότητες μιας επίθεσης κατά του μέσου. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλους τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που βασίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης και όχι μόνο για τον Keeper. Όποιος θέλει να αποφύγει αυτή την πιθανή εκμετάλλευση, μπορεί να το πάρει γύρω από αυτό, παραμένοντας στη χρήση των αυτόνομων πελατών που είναι διαθέσιμες στη σελίδα λήψης της εταιρείας.

Τέλος, ελέγξαμε την πολιτική απορρήτου για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπήρχαν δυσάρεστες εκπλήξεις. Η πολιτική φαίνεται σταθερή και δηλώνει σαφώς ότι:

"Η ασφάλεια Keeper δεν έχει πρόσβαση ή γνώση του κύριου κωδικού πρόσβασης του κατόχου του λογαριασμού, των κλειδιών κρυπτογράφησης ή της πρόσβασης στο θησαυροφυλάκιο Keeper. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε γνωστοποίηση λογαριασμού που απαιτείται από το νόμο, βάσει κλήτευσης, θα περιοριζόταν σε γενικές πληροφορίες λογαριασμού, όπως το όνομα του κατόχου λογαριασμού και ο όρος λογαριασμού. "

Υποστήριξη πελατών

Όταν πρόκειται για την υποστήριξη κατόχου είναι εξαιρετική. Όχι μόνο έχει πολύτιμους οδηγούς και συχνές ερωτήσεις στην ιστοσελίδα της, αλλά έχει μια ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό της που είναι διαθέσιμη 24/7.

Διαπιστώσαμε ότι οι πράκτορες ζωντανής συνομιλίας γνώριζαν και ήταν εξαιρετικά υπομονετικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Η υποστήριξη της ζωντανής συνομιλίας είναι κάπως σπάνια για έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και αυτό είναι σίγουρα μια πλευρά της υπηρεσίας που την καθιστά εξαιρετικά επιθυμητή.

Επιπλέον, το επίπεδο υποστήριξης που παρέχεται από τις οδηγίες και τις προτροπές που παρέχονται από τον πραγματικό πελάτη ιστού καθιστούν αυτόν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Συνολικά, η εμπειρία χρήστη με Keeper είναι εξαιρετική.

συμπέρασμα

Όταν πρόκειται για την προστασία κωδικών πρόσβασης, υπάρχουν λίγες υπηρεσίες που προσφέρουν το επίπεδο ολοκλήρωσης και την ευκολία χρήσης που παίρνετε με τον Keeper. Το λογισμικό είναι εξαιρετικό και η δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης των κωδικών πρόσβασης - και η προσθήκη κωδικών πρόσβασης αυτόματα στο αποθετήριο μέσω της επέκτασης - είναι εξαιρετική.

Το να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν είναι ένα τεράστιο επίδομα και με κόστος $ 29,99 για συγχρονισμό σε όλες τις συσκευές σας, αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός, ούτως ή άλλως.

Η βασισμένη στις ΗΠΑ δεν είναι ακριβώς η καλύτερη όταν πρόκειται για υπηρεσίες ιδιωτικού απορρήτου. Ωστόσο, αυτός ο πάροχος φαίνεται να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό για να εξασφαλίσει ότι η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι άψογη. Η προστιθέμενη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια μυστική ερώτηση είναι μια ωραία πινελιά, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να ανακτήσετε τον κωδικό σας, αρκεί να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης ή την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας.

Από την άλλη πλευρά, η ερώτηση ασφαλείας σας ανοίγει στη δυνατότητα να διακυβεύεται ο λογαριασμός σας - αν το κάνετε πολύ εύκολο. Ωστόσο, εφ 'όσον δυσκολεύεστε αρκετά να μην μαντέψετε ποτέ και να ρυθμίσετε το auth με διπλό παράγοντα - θα πρέπει να είστε εντάξει.

Ένα άλλο μειονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι ότι δεν είναι ανοικτού κώδικα. Αυτό μπορεί να θέσει μερικούς ανθρώπους μακριά και είναι κρίμα ότι μια τέτοια καλή υπηρεσία δεν είναι ελεγχόμενη. Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία αυτή έχει συνεργαστεί με το Bugcrowd για να διαχειριστεί ένα ενεργό και συνεχιζόμενο πρόγραμμα bug bug.

Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένας μεγάλος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που θα ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους και αξίζει να πάρετε την υπηρεσία για μια δοκιμαστική διαδρομή. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να απολαύσετε την ειδική έκπτωση 20%!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me