Ανασκόπηση παραστατικών

Διαβατήριο

Διαβατήριο
είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Αναπτύχθηκε από την Aii Corporation και βασίζεται και φιλοξενείται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Η Φινλανδία θεωρείται ένας καλός χώρος για να βασιστεί μια υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου, επειδή η φινλανδική κυβέρνηση είναι πολύ απασχολημένη όσον αφορά τις οδηγίες διατήρησης δεδομένων. Επιπλέον, η Φινλανδία δεν συμμετέχει στη μεγαλύτερη συμφωνία Nine Eyes ή 14 Eyes.

ProPrivacy.com Σκορ
6.2 από 10

Περίληψη

Το Passwork είναι μια υπηρεσία που στοχεύει κυρίως σε ομάδες και επιχειρήσεις, ωστόσο είναι επίσης κατάλληλη για μοναχικούς χρήστες. Δυστυχώς, αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης δεν είναι ανοιχτός κώδικας, ο οποίος σίγουρα πρόκειται να βάλει ορισμένους ανθρώπους από την υπηρεσία. Σε αυτήν την αναθεώρηση, θα εξετάσουμε προσεκτικά την υπηρεσία για να αποφασίσουμε αν αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε συνδρομή. Ή αν είναι καλύτερο να κολλήσετε σε έναν ασφαλή διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ανοιχτού κώδικα.

Επισκόπηση του Passwork

Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να θυμάστε τους ισχυρούς μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε online. Αυτό είναι όπου οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, όπως το Passwork, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν. Το Passwork είναι ένας απλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που προστατεύει τους κωδικούς σας από την πλευρά του πελάτη χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση.

Με το να θυμάστε τους κωδικούς σας για λογαριασμό σας, μπορείτε να ορίσετε δύσκολους κωδικούς πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας. Και επειδή η υπηρεσία παρέχει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για όλους τους κωδικούς σας, δεν πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για τα ευαίσθητα στοιχεία σύνδεσης που έχετε αποθηκεύσει σε μια ευάλωτη κατάσταση.

Οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να επιλέξουν να δοκιμάσουν το Passwork.me δωρεάν για πέντε ημέρες. Το δωρεάν σχέδιο παρέχει πρόσβαση σε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας. Πέρα από αυτό, οι καταναλωτές πρέπει να πληρώσουν 1,50 δολάρια ανά χρήστη - ανά μήνα. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις για πολλούς χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλετε μια ομάδα 25 ατόμων να χρησιμοποιεί το Passwork, θα χρειαστεί να πληρώσετε 450 δολάρια ετησίως.

Τιμολόγηση Passwork

Πρόκειται για μια αρκετά ακριβή και ασυνήθιστη μορφή συνδρομής, η οποία λειτουργεί πολύ ακριβά αν χρησιμοποιείτε το Passwork για μια ομάδα. Ωστόσο, τα οφέλη του Passwork για τις ομάδες μπορεί να καταστήσουν την υπηρεσία ελκυστική για ορισμένες επιχειρήσεις, παρά το αυστηρό κόστος.

Τι χαρακτηριστικά προσφέρει η προσφορά Passwork?

Μια συνδρομή στο Passwork θα σας παρέχει τις ακόλουθες βασικές λειτουργίες:

 • Ασφαλής διαχείριση κωδικού πρόσβασης με μηδενικές γνώσεις
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256 για την ασφαλή αποθήκευση και μετάδοση κωδικών πρόσβασης
 • Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες
 • Οι επεκτάσεις Chrome και Firefox
 • Λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης φόρμας (χρησιμοποιώντας τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης)
 • Cloud portal για εύκολη πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης από οπουδήποτε
 • Ετικέτα και δυνατότητα αναζήτησης για την αποτελεσματική εύρεση κωδικών πρόσβασης
 • Εισαγωγή και εξαγωγή κωδικών πρόσβασης εύκολα
 • Σύνδεση με ένα κλικ για ιστότοπους και υπηρεσίες
 • Προσκαλέστε τους συμπαίκτες τους σε θήκες κωδικών και φακέλους
 • Ρυθμίστε προσαρμοσμένα δικαιώματα για θόλους και φακέλους
 • Παρακολουθήστε τις αλλαγές στον κωδικό πρόσβασης και, αν χρειαστεί, επαναφέρετε τους παλιούς κωδικούς πρόσβασης (εκδόσεις)
 • Ανακαλύψτε και ενημερώστε τους αδύναμους κωδικούς πρόσβασης
 • Υποστηρίξτε τον δικό σας διακομιστή κωδικού πρόσβασης για να αποφύγετε τη χρήση των διακομιστών του Passwork

Πώς να ρυθμίσετε το Passwork

Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης χρησιμοποιώντας την δωρεάν δοκιμή 5 ημερών. Τα καλά νέα είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμάσει Passwork χωρίς την ανάγκη να παραδώσει τα στοιχεία της κάρτας. Αυτό είναι μια ωραία πινελιά.

Η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι εξαιρετικά εύκολη. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο και συμμετέχετε χρησιμοποιώντας μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, η εταιρία σας υπενθυμίζει ότι αν ξεχάσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης σας, δεν θα έχετε ποτέ πάλι πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης.

Φόρμα εγγραφής στο Passwork

Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα της αληθούς κρυπτογράφησης από την πλευρά του πελάτη. Ωστόσο, αν δεν είναι σε θέση να ανακτήσει τους κωδικούς πρόσβασης μπορεί να βάλει κάποιους ανθρώπους μακριά? αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ασφάλειας της υπηρεσίας.

Αφού εγγραφείτε, θα συνδεθείτε αυτόματα και μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν τη διαχείριση του κωδικού πρόσβασης. Όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης ή τις αποκλειστικές εφαρμογές για Android ή iOS, μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων στο επάνω αριστερό μέρος, ακολουθούμενο από Εφαρμογές.

Πραγματοποιήσαμε λήψη της επέκτασης του Chrome και της εφαρμογής Android για να τους δοκιμάσουμε. Τόσο κατέβασμα όσο και εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο συγχρονισμός των κωδικών πρόσβασης από τον διακομιστή είναι δυνατή επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης για να αποκρυπτογραφήσετε τους κωδικούς πρόσβασης ανεξάρτητα από την έκδοση Passwork που χρησιμοποιείτε.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όποιος θέλει να ενημερώσει τον κύριο κωδικό πρόσβασης μπορεί να το κάνει, εισάγοντας τον παλιό κωδικό πρόσβασης και ορίζοντας έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Αυτό διασφαλίζει ότι εάν πιστεύετε ότι ο κύριος κωδικός πρόσβασης σας έχει παραβιαστεί, μπορείτε να τον ενημερώσετε αργότερα για να προωθήσετε ολόκληρο το φάκελο των κωδικών πρόσβασης.

Συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε έναν ισχυρό μοναδικό κύριο κωδικό πρόσβασης που δεν έχετε χρησιμοποιήσει με κανένα άλλο λογαριασμό ή υπηρεσία. Και συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό κωδικό πρόσβασης και τον κύριο κωδικό πρόσβασης (ή αλλιώς θέτετε τους κωδικούς σας σε κίνδυνο).

Για βοήθεια σχετικά με την επιλογή ενός ισχυρού κύριου κωδικού πρόσβασης, ελέγξτε τον ελεγκτή μας για την ισχύ του κωδικού πρόσβασης παρακάτω:

Μετρητής κωδικού πρόσβασης

Λεπτομερή βαθμολογία θα έρθει εδώ

Είναι εύκολο στη χρήση Passwork?

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και ορίσετε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης, θα συνδεθείτε αυτόματα στην πύλη ιστού και θα αρχίσετε να αποθηκεύετε κωδικούς πρόσβασης στη βάση δεδομένων σας.

Το Passwork διαθέτει μια αυτόματη γεννήτρια κωδικών πρόσβασης, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς σας. Οι αυτόματοι κωδικοί πρόσβασης έχουν μήκος 15 χαρακτήρων και αποτελούνται από μια τυχαία σειρά χαρακτήρων, αριθμών και συμβόλων με κεφαλαία και πεζά γράμματα. Αυτό είναι ιδανικό επειδή το Passwork πρόκειται να θυμάται τους κωδικούς πρόσβασης για εσάς.

Ξεκινήσαμε δημιουργώντας μια θήκη για τους κωδικούς πρόσβασής μας στην αριστερή πλευρά. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο σύμβολο "Plus" δίπλα στα θησαυροφυλάκια και εισάγετε ένα όνομα για το θησαυροφυλάκιο σας.

Δημιουργήστε ένα θόλο

Για να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης κάντε κλικ στο μπλε Προσθήκη κωδικού πρόσβασης στο κύριο παράθυρο. Μπορείτε να προσθέσετε αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης στον προσωπικό σας θησαυρό.

Προσθήκη κωδικού πρόσβασης

Αποφασίσαμε να προσθέσουμε τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό μας στο Facebook για να δοκιμάσουμε την υπηρεσία. Για οποιονδήποτε εγκαταστήσει για πρώτη φορά έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο, είναι διαθέσιμη η επιλογή για την αντιγραφή ενός κωδικού πρόσβασης στο πρόχειρο σας - για να μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό που δημιουργήθηκε αυτόματα στον ιστότοπο που ρυθμίζετε καθώς πηγαίνετε.

Μόλις ο κωδικός έχει ρυθμιστεί, θα εμφανιστεί στο θησαυροφυλάκιο σας, ώστε να μπορείτε να τον αντιγράψετε στη φόρμα οποτεδήποτε προτιμάτε. Αποφασίσαμε να επισημάνουμε τον κίτρινο κωδικό πρόσβασης στο Facebook (ο οποίος αποφασίσαμε να είναι το χρώμα για όλους τους κωδικούς πρόσβασης των κοινωνικών μέσων).

Facebook σε βάση δεδομένων

Πήγαμε στο Facebook για να χρησιμοποιήσουμε την επέκταση του Chrome για να αποκτήσουμε πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασής μας για το Facebook. Κάνοντας κλικ στην επέκταση από την αρχική σελίδα του Facebook, ανακαλύψαμε τον κωδικό πρόσβασης από τη θήκη σε ένα νέο παράθυρο.

Συνεχίστε με το Facebook

Κάνοντας κλικ στο μπλε σύμβολο στα δεξιά του Facebook, συμπληρώνεται αυτόματα ο κωδικός πρόσβασής σας στη φόρμα σύνδεσης και σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτόματα στο λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αυτή η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης είναι ιδανική και καθιστά αυτό το διαχειριστή κωδικών πρόσβασης μεγάλο για αρχάριους που δεν θέλουν να αποτυγχάνουν να αντιγράψουν και να επικολλήσουν τους κωδικούς πρόσβασης χειροκίνητα από το θησαυροφυλάκιο τους.

Για να επιταχύνουμε τα πράγματα, αποφασίσαμε να εισαγάγουμε κάποιους κωδικούς πρόσβασης από τον παλαιό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Οι περισσότεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης σας επιτρέπουν να εισαγάγετε κωδικούς πρόσβασης μέσω ενός αρχείου CSV και το Passwork δεν διαφέρει.

Για να αρχίσετε να εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασής σας, αρχίστε πρώτα στον παλιό σας διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και εξαγάγετε τους μέσω αρχείου CSV, ώστε να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο. Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού δίπλα στο Προσθήκη κωδικού πρόσβασης στο κύριο παράθυρο του Passwork και επιλέξτε Εισαγωγή δεδομένων.

Εισαγωγή δεδομένων

Μόλις ανοίξει η επόμενη οθόνη, θα έχετε την επιλογή εισαγωγής του αρχείου CSV.

Επιλέξτε ένα αρχείο

Βρήκαμε τη λειτουργία να λειτουργεί χωρίς hiccough και μπορέσαμε να εισαγάγουμε κωδικούς πρόσβασης που εξαγάγαμε από το Chrome για χάρη της δίκης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για όποιον θέλει να πάει από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης σε άλλο γρήγορα και χωρίς άγχος.

Οποιοσδήποτε αναρωτιέται εάν μπορεί να εξάγει κωδικούς πρόσβασης θα χαρεί να ακούσει ότι υπάρχει και η αντίστροφη λειτουργία. Έτσι, εάν αποφασίσετε να αφήσετε πίσω το Passwork για έναν διαφορετικό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης - θα μπορείτε να μεταφέρετε επιτυχώς τους κωδικούς σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις ρυθμίσεις και στο πλαίσιο Διαχείριση επιλέγω Εξαγωγή δεδομένων. Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης για να εξαγάγετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης ως αρχείο CSV.

Εξαγωγή δεδομένων

Οποιοσδήποτε αναρωτιέται εάν είναι ασφαλές να αφήσει τον υπολογιστή του ενώ είναι συνδεδεμένος στην πύλη web έχει την επιλογή να κλειδώσει τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για να βεβαιωθεί ότι ο κύριος κωδικός πρόσβασης πρέπει να εισαχθεί για να συνεχίσει την πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης. Για να κλειδώσετε τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, απλώς κάντε κλικ στο κλείδωμα στην επάνω δεξιά πλευρά του προγράμματος-πελάτη ιστού.

Για να ελέγξετε τη δύναμη των κωδικών πρόσβασης, κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος-πελάτη ιστού και κάντε κλικ στο Πίνακας ελέγχου ασφαλείας. Τώρα κάντε κλικ στο Αναλύει κωδικούς πρόσβασης για να ελέγξετε τη δύναμη όλων των κωδικών πρόσβασης. Απολαύσαμε την αναφορά, η οποία σας επιτρέπει να διαπιστώσετε γρήγορα αν υπάρχουν αδύναμοι κωδικοί πρόσβασης που κρέμονται γύρω από αυτό που χρειάζονται ενημέρωση.

Για όσους θέλουν να μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης με μέλη της ομάδας, θα είναι απαραίτητο οι επαφές αυτές να εγγραφούν στην υπηρεσία. Μόλις η επαφή σας έχει πληρώσει το τέλος συνδρομής (οι εταιρείες μπορούν να πληρώσουν για πολλαπλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα) είναι πιθανό να αρχίσετε να προσθέτετε αυτές τις επαφές. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Διαχείριση της ομάδας στο πάνω αριστερό μέρος του προγράμματος-πελάτη ιστού.

Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται πρόσβαση σε φακέλους και θόλους των κωδικών πρόσβασης είτε απευθείας μέσω της πλατφόρμας είτε χρησιμοποιώντας κοινόχρηστο μυστικό. Εκτιμήσαμε την ικανότητα να δώσουμε σε διάφορα μέλη της ομάδας διαφορετικά δικαιώματα, κάτι που αποτελεί σημαντική λειτουργία για επιχειρήσεις που επιδιώκουν να ελέγχουν με ασφάλεια πολλούς κωδικούς πρόσβασης.

Πόσο καλό είναι το Passwork για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια

Η Passwork είναι μια εταιρεία από τη Φινλανδία που φιλοξενεί τα δεδομένα της σε διακομιστές που εδρεύουν στη Φινλανδία. Αυτό θεωρείται καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, επειδή η Φινλανδία δεν είναι έθνος με υπερβολικές πρακτικές επιτήρησης. Ο ιστότοπος φιλοξενείται σε ένα .μου από το Μαυροβούνιο, το οποίο φαίνεται και πάλι καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε χαρτί.

Όπου αφορά την ασφάλεια, το Passwork παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο από την πλευρά του πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργίας ενός κύριου κωδικού πρόσβασης που αποθηκεύεται τοπικά και δεν μεταδίδεται ποτέ στους διακομιστές του Passwork.

Ο κύριος κωδικός πρόσβασης είναι εντελώς ανεπανόρθωτος, οπότε πρέπει να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν το ξεχάσετε. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κύριο κωδικό πρόσβασης για ασφαλή κρυπτογράφηση των κωδικών τους με κρυπτογράφηση AES 256 προτού τους μεταφορτώσουν στους διακομιστές του Passwork με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το RSA. Αυτό θεωρείται ασφαλές.

Το Passwork υλοποιεί επίσης ισχυρή κρυπτογράφηση TLS / SSL για την εξασφάλιση όλων των δεδομένων που μεταδίδονται από το πρόγραμμα περιήγησης ενός χρήστη στους διακομιστές της εταιρείας. Ελέγξαμε την ποιότητα της ασφάλειας μεταφοράς Passwork χρησιμοποιώντας τα Qualys SSL Labs και διαπίστωσε ότι σκόραρε ένα Α +. Αυτό σημαίνει ότι η κρυπτογράφηση TLS του Passwork λειτουργεί όπως πρέπει και ότι τα δεδομένα χρήστη είναι ασφαλή κατά τη μεταφορά.

Αυτόματη φιλοξενία

Στην ιστοσελίδα του, υπάρχουν πληροφορίες που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ο πηγαίος κώδικας για Passwork είναι διαθέσιμος για έλεγχο. Ωστόσο, επικοινωνήσαμε με την εταιρεία και ο εκπρόσωπός της ήταν σύντομα να μας ενημερώσει ότι το Passwork είναι εντελώς κλειστό και δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανέναν.

Αυτό είναι μια πραγματική ντροπή, διότι μια υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου είναι απολύτως αξιόπιστη και είναι σημαντικό να επαληθευτεί ο κώδικας. Με κλειστό πηγαίο κώδικα είναι αδύνατο να επαληθευτεί ότι η κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη λειτουργεί όπως είχε υποσχεθεί.

Η κλειστή πηγή σημαίνει ότι πρέπει να εμπιστεύεστε το Passwork να κάνει όπως λέει ότι κάνει και αυτό το στοιχείο εμπιστοσύνης δημιουργεί αμφιβολίες σε οποιαδήποτε υπηρεσία απορρήτου. Στο τέλος της ημέρας, δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστεύουμε ότι το Passwork δεν λειτουργεί όπως ισχυρίζεται. Ωστόσο, δεν έχουμε λόγο ούτε να το πιστέψουμε.

Για το λόγο αυτό, πρέπει να καταλήξετε στη δική σας προσωπική κατάσταση, είτε αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης κλειστού κώδικα. Για όποιον θέλει μια ασφαλέστερη επιλογή, είναι πάντα προτιμότερο να επιμείνουμε σε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ανοιχτού κώδικα ο οποίος έχει ελεγχθεί πλήρως από ένα αξιόπιστο τρίτο μέρος.

Για πρόσθετη ασφάλεια, είναι δυνατή η ρύθμιση διπλής εξουσιοδότησης παράγοντα. Σε αντίθεση με πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν επιλογή authenticators, το Passwork θα σας επιτρέψει να πιστοποιήσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας το Google Authenticator.

Μας αρέσει επίσης η δυνατότητα να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης από την καρτέλα Εξουσιοδότηση των ρυθμίσεων. Αυτό σας επιτρέπει να διασφαλίσετε ότι κανείς άλλος δεν έχει συνδεθεί και έχει πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης σας χωρίς τη γνώση σας. Σας επιτρέπει επίσης να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από τυχόν τρέχουσες περιόδους που ανησυχείτε.

Ιστορικό σύνδεσης

Σε ό, τι αφορά τις ομάδες, ένα από τα πλεονεκτήματα του Passwork είναι η δυνατότητα καθορισμού προνομίων ατομικής πρόσβασης για μεμονωμένα αρχεία, φακέλους και θόλους. Αυτό επιτρέπει σε έναν χρήστη να μοιράζεται τους κωδικούς πρόσβασης με ασφάλεια με τα μέλη της ομάδας ή τις επαφές, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα ανάκλησης της πρόσβασης εάν χρειάζεται. Μπορούν να οριστούν διάφορα επίπεδα προσβασιμότητας, παρέχοντας τον κωδικό πρόσβασης στους διαχειριστές πλήρους ελέγχου πάνω στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση ό, τι και πότε.

Για να μοιράζονται απευθείας τους κωδικούς πρόσβασης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μοιραστούν ένα κοινό μυστικό. Αυτό επιτρέπει στον παραλήπτη να αποκρυπτογραφεί τον κωδικό πρόσβασης με έναν κωδικό πρόσβασης που μοιράζεται μέσω κάποιου καναλιού επικοινωνίας τρίτου μέρους. Αυτή είναι μια ασφαλής διαδικασία.

Όποιος προτιμά να φιλοξενήσει τους κωδικούς πρόσβασής του στον δικό του διακομιστή έχει την επιλογή να το κάνει και αυτό θα καταργήσει την ανάγκη εμπιστοσύνης του Passwork για την ασφαλή αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης στους διακομιστές του.

Τέλος, ελέγξαμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο ή άδικο. Οι πολιτικές φαίνεται να αποτελούν πρότυπο νόμιμο ναύλο, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία συλλέγει τη διεύθυνση IP και τοποθετεί τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Επιπλέον, η επιχείρηση απαλλάσσεται από την πραγματική ανάγκη να εξασφαλίσει τους κωδικούς πρόσβασής σας:

Ειδοποίηση παραβίασης

Πόσο καλή είναι η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών?

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας έχει την ευκαιρία να μάθει πληροφορίες στην ιστοσελίδα της. Το FAQ είναι ένας χρήσιμος πόρος που εξηγεί όλα όσα μπορεί να θέλετε να μάθετε για την αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση Passwork. Ωστόσο, οι πληροφορίες σχετικά με την έκδοση που βασίζεται στον browser είναι λίγο λεπτή στο έδαφος.

Υπάρχει διαθέσιμο ιστολόγιο που περιέχει άρθρα σχετικά με την προστασία δεδομένων και το απόρρητο δεδομένων. Ωστόσο, δεν υπάρχουν οδηγοί για την πραγματική χρήση της υπηρεσίας και δεν υπάρχει κανένας οδηγός κατά την πρώτη εκκίνηση της υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης δεν είναι εξοικειωμένος με τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης θα μείνει μπερδεμένος.

Αυτό είναι κρίμα, διότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συνηθίσετε το Passwork και με λίγους οδηγούς χρήσης θα μπορούσαμε να προτείνουμε αυτή την υπηρεσία στους αρχάριους. Όπως συμβαίνει σε οποιονδήποτε μη τεχνικό χρήστη που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης μπορεί να θέλει να κοιτάξει αλλού.

Για όποιον αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσετε βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βρήκαμε ότι το προσωπικό υποστήριξης ήταν ενημερωμένο και οι απαντήσεις ήρθαν πάντα την ίδια μέρα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα υποστήριξης πελατών φαίνεται να είναι μικρή και διαθέσιμη μόνο κατά τις εργάσιμες ευρωπαϊκές ώρες.

Η ζωντανή συζήτηση είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό της, ο οποίος αποτελεί εξαιρετικό πόρο. Ωστόσο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Facebook messenger για να ξεκινήσετε μια συνομιλία. Αυτό μπορεί να αφήσει κάποιους χρήστες που εκτιμούν το απόρρητο να νιώθουν αρκετά κρύο.

Οι τελικές μου σκέψεις

Passwork είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που δεν είναι ακριβός και μπορεί να δοκιμαστεί δωρεάν. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν εκπτώσεις για πολλούς χρήστες. Αυτό είναι ασυνήθιστο και σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ φθηνότερες επιλογές διαθέσιμες για επιχειρήσεις που απαιτούν λύση διαχείρισης κωδικού πρόσβασης.

Η δυνατότητα εισαγωγής κωδικών πρόσβασης από μια άλλη υπηρεσία είναι μεγάλη και η πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης από οπουδήποτε μέσω του προγράμματος περιήγησης - χρησιμοποιώντας έναν κύριο κωδικό πρόσβασης - καθιστά αυτήν την κατάλληλη λύση για όποιον χρειάζεται συνεχή πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης σε πολλαπλές τοποθεσίες και συσκευές.

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης και η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης καθιστούν αυτόν τον κωδικό πρόσβασης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Και, είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν υπάρχει μαζική καμπύλη μάθησης κατά τη χρήση της υπηρεσίας. Για αρχάριους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πριν έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, αυτή η υπηρεσία μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή δεν υπάρχουν οδηγοί χρηστών. Από την άλλη πλευρά, έχουμε αναλυθεί λεπτομερώς πώς να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία σε αυτήν την αναθεώρηση, οπότε όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν στην υπηρεσία μια δίκη χρησιμοποιώντας την δωρεάν δοκιμή 5 ημερών μπορούν να το κάνουν χωρίς προβλήματα.

Σε περιπτώσεις ομάδων, αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σημαίνει ότι οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται πάντα με κρυπτογραφημένο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για το κύριο κλειδί στο χώρο αποθήκευσης κωδικού πρόσβασης και εφ 'όσον επιλέγετε έναν μοναδικό κύριο κωδικό πρόσβασης, δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για τους κωδικούς πρόσβασης που έχετε hacked.

Συνολικά, βρήκαμε την υπηρεσία αυτή εύκολη στη χρήση και πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλη για αρχάριους που δεν τους πειράζει να μαθαίνουν στα πόδια τους.

Είμαστε απογοητευμένοι που διαπιστώσαμε ότι ο πελάτης ιστού Passwork είναι κλειστός και δεν μπορεί να ελεγχθεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τοποθετήσετε κάποια εμπιστοσύνη στην υπηρεσία και πρέπει να πιστέψετε ότι κάνει ό, τι λέει με τους κωδικούς πρόσβασής σας. Ωστόσο, φαίνεται δίκαιο να πούμε ότι για τους περισσότερους ανθρώπους αυτή είναι μια κατάλληλη λύση διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που επιτυγχάνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me