Αναθεώρηση του δικτύου εκθέσεων μου

Το δίκτυό μου


 • Τιμολόγηση

  Από 8,00 δολάρια
  / μήνα

 • Ξεμπλοκάρισμα:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Σκορ
6 από 10

Περίληψη

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το My Expat Network είναι μια υπηρεσία VPN που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να επιτρέψει στους εκπατρισμένους να παρακολουθήσουν τηλεόραση SD από το εξωτερικό. Η εστίασή της είναι στην ροή και όχι στην ασφάλεια.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  Χονγκ Κονγκ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Χώρες
  4

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το My Expat Network έχει ένα ενδιαφέρον σύστημα για τα σχέδιά του και τις τιμές. Εάν είστε βρετανός, Αμερικανός, Καναδός ή Αυστραλός πολίτης και θέλετε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μόνο από τη χώρα σας, μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή για να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο και στις τέσσερις από αυτές τις χώρες - αν και αυτό έρχεται με υψηλότερο κόστος. Ομοίως, μπορείτε να καθορίσετε ποια συσκευή θέλετε να χρησιμοποιήσετε - υπολογιστή, Mac, δρομολογητή, tablet ή smartphone - ή να επιλέξετε όλες τις συσκευές. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μηνιαίο σχέδιο, ένα εξαμηνιαίο σχέδιο ή ένα ετήσιο σχέδιο.

Όλες αυτές οι επιλογές προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία τιμών. Εάν αποφασίσετε να παραμείνετε σε μια χώρα, οι τιμές του σχεδίου θα εμφανίζονται στο νόμισμα της εν λόγω χώρας, με το κόστος να εξαρτάται από τις τρέχουσες τιμές αγοράς και τις συσκευές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εναλλακτικά, εάν αποφασίσετε να πάτε all in και να επιλέξετε όλες τις χώρες και όλες τις συσκευές, η κατ 'αποκοπή τιμή είναι σε GBP και είναι £ 8.00 το μήνα για ένα μηνιαίο πρόγραμμα, £ 7.20 το μήνα για ένα εξάμηνο σχέδιο και £ 6.40 το μήνα για ένα σχέδιο 12 μηνών. Όταν λαμβάνεται υπόψη η συναλλαγματική ισοτιμία GBP / USD κατά τη στιγμή της σύνταξης, αυτό είναι περίπου 12,00 δολάρια το μήνα για ένα μηνιαίο σχέδιο, 10,80 δολάρια το μήνα για ένα εξάμηνο σχέδιο και 9,60 δολάρια το μήνα για ένα δωδεκάμηνο σχέδιο.

Αφού επιλέξετε το σχέδιο και το σημείο τιμής, μπορείτε να πληρώσετε μέσω Visa, MasterCard, Maestro, Discover ή PayPal. Παρόλο που πρόκειται για ένα αξιοπρεπές φάσμα επιλογών, απογοητεύθηκα ότι δεν υπήρχε ανώνυμη επιλογή πληρωμής, όπως το bitcoin. Τούτου λεχθέντος, δεν ήμουν έκπληκτος, για λόγους που θα γίνουν εμφανείς αργότερα σε αυτή την αναθεώρηση.

Δυστυχώς, το My Expat Network δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Ωστόσο, έχει μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε στην περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία.

Χαρακτηριστικά

Το My Expat Network είναι μια βρετανική εταιρεία με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Το My Expat Network εξυπηρετεί μόνο τέσσερις θέσεις: το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Αυστραλία. Το δίκτυό του εξυπηρετεί 120 διακομιστές και καταμέτρηση, το οποίο αναφέρεται στον ιστότοπό του ως βελτιστοποιημένο για ροή βίντεο SD (όχι HD).

Πόσες συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους διακομιστές εξαρτάται από το σχέδιο που επιλέγετε. Μπορείτε είτε να πάτε για μία χώρα και μία συσκευή είτε να πάτε all-in με τις τέσσερις χώρες για πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Αν πάτε για τους τελευταίους, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές στον επιτραπέζιο υπολογιστή, το κινητό σας και το tablet σας και να έχετε ακόμα συνδέσεις που έχουν παραμείνει για τις συσκευές της οικογένειας ή των συγκατοικιών σας!

οδηγός τηλεόρασης

Τυχερά νέα για τους αναγνώστες μας που αναζητούν ένα VPN κυρίως για ροή τηλεοπτικών εκπομπών: Το My Expat Network διαθέτει έναν τηλεοπτικό οδηγό που απαριθμεί καθένα από τα κανάλια που μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες του στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

 • BBC One through Four, BBC iPlayer, 4oD και ζήτηση 5 στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • NBC, CBS, Bravo TV και κολύμβηση ενηλίκων στις ΗΠΑ
 • ABC Net i-View, ABC News, Plus 7 και SMH TV στην Αυστραλία
 • CBC, CTV, Slice και Global TV στον Καναδά

Για μια πλήρη λίστα προσβάσιμων καναλιών σε κάθε χώρα, μπορείτε να δείτε τον τηλεοπτικό οδηγό στην ιστοσελίδα του My Expat Network.

Επισκεφθείτε το Δίκτυο My Expat »

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Όπως αναφέρω εν συντομία στην ενότητα Χαρακτηριστικά αυτής της αναθεώρησης My Expat Network, η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ. Αυτή είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να βασιστεί μια υπηρεσία VPN, καθώς η έλλειψη υποχρεωτικής πολιτικής διατήρησης δεδομένων από το Χονγκ Κονγκ επιτρέπει στους παρόχους που βασίζονται εκεί να διατηρούν τις ηλεκτρονικές τους δραστηριότητες ασφαλείς από νομικούς περιορισμούς και κυβερνητική παρέμβαση.

Παρά την προνομιακή της θέση, το My Expat Network διαθέτει αρκετά απογοητευτικά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Χρησιμοποιεί OpenVPN για υπολογιστές PC και Mac VPN και L2TP για κινητές συσκευές. Η κρυπτογράφηση 56-bit χρησιμοποιείται για τη βρετανική υπηρεσία, ενώ η 128-bit χρησιμοποιείται για την Αυστραλία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Τούτου λεχθέντος, μου είπαν ότι σύντομα όλες οι τοποθεσίες θα χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση 56-bit στο μέλλον, καθώς θα επιτρέψει υψηλές ταχύτητες και καλύτερη δυνατότητα ροής.

Τέτοια φτωχή κρυπτογράφηση είναι δυσάρεστη για να δούμε σε οποιοδήποτε VPN, αλλά δεδομένου ότι η υπηρεσία είναι αφιερωμένη μόνο στη ροή από το εξωτερικό, και όχι ασφάλεια με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή, δεν είναι έκπληξη και κατανοητό.

Όσον αφορά την καταγραφή, το My Expat Network δηλώνει σαφώς στην πολιτική απορρήτου ότι η εταιρεία καταγράφει λεπτομέρειες σύνδεσης και χρήση εύρους ζώνης, αλλά ότι "δεν επιτρέπεται καμία άλλη μορφή παρακολούθησης." Ενώ το γεγονός ότι το My Expat Network δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής χρήσης θα πρέπει να είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους, όσους είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και θέλουν έναν πάροχο που δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής (και έχει υψηλή κρυπτογράφηση) χωρίς λογότυπα VPN.

Ο δικτυακός τόπος My Expat Network

Η ιστοσελίδα My Expat Network είναι όμορφα σχεδιασμένη και εύκολη στην πλοήγηση. Το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών σχετικά με την υπηρεσία διατίθεται στην αρχική της σελίδα, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών πληρωμής, των υποστηριζόμενων συστημάτων και των χωρών εξυπηρέτησης. Σύνδεσμοι σε χρήσιμα θέματα όπως Πακέτα, Κανάλια, Υποστήριξη, Συχνές Ερωτήσεις και Όροι και Προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε στο επάνω και το κάτω μέρος της σελίδας.

Επίσης στην αρχική σελίδα μπορείτε να βρείτε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο από τους λογαριασμούς Facebook και Twitter του My Expat Network (εκτός από τους συνδέσμους προς αυτά) και να επιλέξετε την ανατροφοδότηση πελατών.

Το My Expat Network έχει ένα blog στην καρτέλα Πόροι στον ιστότοπό του. Εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με πράγματα όπως ενημερώσεις επιχειρήσεων, νέα της βιομηχανίας, αθλητικά προγράμματα και αδειοδότηση τηλεόρασης.

Υποστήριξη

Το My Expat Network έχει ένα καλά στρογγυλεμένο σύστημα υποστήριξης στη θέση του. Η σελίδα Συχνές ερωτήσεις είναι μικρή, αλλά καταφέρνει να απαντήσει σε όλες τις κύριες ερωτήσεις, όπως "Ποια τηλεοπτικά κανάλια μπορώ να παρακολουθώ?", "Προσφέρετε δωρεάν δοκιμή?", και "Τι μου δίνει μια σύνδεση VPN?"

Εάν η ερώτησή σας εξακολουθεί να είναι αναπάντητη, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Κέντρο βοήθειας, το οποίο περιέχει γενικές ανακοινώσεις, φόρουμ υποστήριξης, κόλπα και συμβουλές, άρθρα αντιμετώπισης προβλημάτων και μια κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να αφήσουν σχόλια.

Εάν η ερώτησή σας εξακολουθεί να είναι αναπάντητη μετά από όλα αυτά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το My Expat Network υποβάλλοντας το αίτημά σας μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει τον αριθμό του εισιτηρίου σας και μια υπόσχεση ότι η ερώτησή σας βρίσκεται υπό επανεξέταση από το προσωπικό.

Για την αναθεώρηση του My Expat Network, αποφάσισα να δοκιμάσω την υποστήριξη πελατών που βασίζεται σε εισιτήρια. Έθεσα μια ερώτηση σχετικά με το τι κρυπτογράφηση χρησιμοποιούν.

Ήμουν συγκλονισμένος να λάβω μια εξατομικευμένη απάντηση μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Το μέλος του προσωπικού απάντησε πλήρως στην ερώτησή μου και μου είπε να έρθω σε επαφή μαζί του αν είχα άλλες ερωτήσεις. Συνολικά, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα (και την ταχύτητα) της υποστήριξης του My Expat Network!

Εγραφομαι

Η εγγραφή στο VPN δικτύου My Expat Network είναι απλή. Μετά την επιλογή του επιθυμητού σχεδίου, των συσκευών σας και του σχεδίου πληρωμής, θα πρέπει να δώσετε το όνομα, το επώνυμο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης που θα σας μεταφέρει στη σελίδα του λογαριασμού σας. Εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές σας, εκτός από τη σελίδα εγκατάστασης.

Αφού εγκαταστήσετε το My Expat Network (μια διαδικασία που διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα), θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής πριν ξεκινήσει ο πελάτης.

Για αυτήν την αναθεώρηση του δικτύου My Expat Network, επέλεξα να δοκιμάσω την υπηρεσία All Countries All Devices.

Το πρόγραμμα My Expat Network Windows 10 Client VPN

Το πρόγραμμα-πελάτης My Expat Network VPN για τα Windows ήταν λίγο δύσκολο να βρεθεί στην αρχή. Ενώ ένα εικονίδιο επιφάνειας εργασίας εμφανίζεται μετά τη λήψη του λογισμικού, αυτό δεν εκκινεί στην πραγματικότητα τον πελάτη. Αντίθετα, μπορεί να βρεθεί στο δίσκο συστήματος.

Με το άνοιγμα, θα σας υποδεχτούμε τις διαθέσιμες χώρες στις οποίες θα συνδεθείτε, εκτός από τις ρυθμίσεις και το κουμπί Εξόδου.

Εάν κάνετε κλικ σε μια χώρα, μπορείτε να κάνετε Σύνδεση, Αποσύνδεση, Εμφάνιση κατάστασης και Προβολή αρχείων καταγραφής.

Αφού κάνετε κλικ στη χώρα που επιθυμείτε, θα ενημερωθείτε για μια επιτυχημένη σύνδεση καθώς και για τη νέα σας διεύθυνση IP. (Για χάρη αυτής της αναθεώρησης, έχω σβήσει τη διεύθυνση ΙΡ που μου δόθηκε.)

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Εμφάνιση κατάστασης, θα εμφανιστεί το ακόλουθο αναδυόμενο παράθυρο, παρέχοντας στον χρήστη πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνδεσή του:

Το μενού Ρυθμίσεις του προγράμματος-πελάτη VPN δικτύου My Expat Network είναι εξίσου γυμνά με τα υπόλοιπα. Η καρτέλα μεσολάβησης σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ χρήσης των ρυθμίσεων της εταιρείας, χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης συστήματος ή μη αυτόματη ρύθμιση της δικής σας.

Η καρτέλα Γενικά, εν τω μεταξύ, σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε γλώσσες. Τέλος, η καρτέλα Πληροφορίες σάς παρέχει ένα απόσπασμα πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με την εταιρεία.

Ταχύτητα και απόδοση

Τα γραφήματα δείχνουν τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε διακομιστή και τοποθεσία. Δείτε την εξήγηση της πλήρους ταχύτητας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι δοκιμές ταχύτητας πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη με σύνδεση βασικής γραμμής 30 Mbps. Όπως μπορείτε να δείτε στα γραφήματα, οι ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης μειώθηκαν σημαντικά όταν το My Expat Network ενεργοποιήθηκε. Δεδομένου ότι το My Expat Network προορίζεται για ροή, η θέαση των χαμηλών ταχυτήτων ήταν πολύ απογοητευτική. Τούτου λεχθέντος, είναι αμφισβητήσιμο ότι αυτές οι ταχύτητες είναι αρκετά καλές για streaming SD TV - πρωταρχικός σκοπός του My Expat Network.

Οι δοκιμές που έγιναν για διαρροές εμφάνισαν παρόμοια απογοητευτικά αποτελέσματα. Το ipleak.net αποκάλυψε ότι ενώ η διεύθυνση IP ήταν καλυμμένη, εντοπίστηκαν διαρροές WebRTC και DNS. Τι είναι χειρότερο, σημείωσε 0/10 στη δοκιμή στο test-ipv6.com, το οποίο δοκιμάζει για σταθερότητα και ετοιμότητα IPv6. Το doileak.net - το οποίο είναι ένα μείγμα των παραπάνω δοκιμών - απέδωσε περισσότερα από τα ίδια λυπηρά αποτελέσματα.

Το συμπέρασμα των ευρημάτων μου κατά τη διάρκεια αυτών των διαφόρων δοκιμών απόδοσης; Όχι μόνο το My Expat Network έχει απίστευτες ταχύτητες, αλλά δεν χτυπάει το σημάδι όταν πρόκειται για δύναμη και ασφάλεια. Στην υπεράσπισή του, οι ταχύτητες δεν θα πρέπει ποτέ να μειωθούν στο σημείο που θα ήταν αδύνατη η ροή SD TV - αν και το HD θα ήταν μια άλλη ιστορία. Επίσης, το κοινό-στόχος του είναι πιθανό να απασχολείται μόνο με streaming και όχι με ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν πιθανότατα (ανυπόμονα) ανησυχητικό για τα αποτελέσματα των διαφόρων δοκιμών διαρροής.

Άλλες πλατφόρμες

Εκτός από τα Windows, το My Expat Network συνεργάζεται με τη μεγάλη πλειοψηφία των συσκευών. Αυτό περιλαμβάνει OS X, iOS και ένα VPN Android. Έχουν επίσης VPN για Linux και υποστήριξη DD-WRT. Ο πελάτης My Expat Network είναι σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος σε όλες τις πλατφόρμες όσον αφορά το σχεδιασμό, την ποιότητα και την αποδοτικότητα. Οι οδηγοί εγκατάστασης για κάθε πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στους Οδηγούς εγκατάστασης στην καρτέλα Υποστήριξη στην ιστοσελίδα My Expat Network. Οι χρήστες VPN για iPhone μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα διαφορετικό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό θα βρείτε στον ιστότοπο του παροχέα.

Η εφαρμογή μου Expat Network Pro

Όπως προαναφέρθηκε, το My Expat Network είναι φιλικό προς το κινητό. Η εφαρμογή της μπορεί να μεταφορτωθεί τόσο από το Apple App Store όσο και από το Google Play. Η λήψη και η εγκατάσταση είναι τόσο εύκολη και απρόσκοπτη όσο και η έκδοση για υπολογιστές, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε τις ρυθμίσεις σας για να λειτουργήσει. Είναι παρόμοια εύκολο στη χρήση. Μετά τη λήψη, όλοι οι χρήστες πρέπει να κάνουν είναι να εισάγουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης τους και να αγγίξουν τη σημαία της χώρας τους που επιθυμούν να συνδεθούν.

Βρήκα την κινητή έκδοση του My Expat Network να είναι πιο φιλική προς το χρήστη από την έκδοση desktop, καθώς και πιο κομψή. Επίσης, δεν είχα κανένα πρόβλημα σύνδεσης ή αποσύνδεσης από οποιονδήποτε διακομιστή.

Τελικές σκέψεις

Μου άρεσε:

 • Γρήγορη και φιλική υποστήριξη πελατών
 • Λογισμικό βελτιστοποιημένο για ροή
 • Με έδρα το Χονγκ Κονγκ
 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών
 • Κινητό φιλικό

Δεν ήμουν τόσο σίγουρος για:

 • Παρέχουν μόνο τέσσερις χώρες
 • Ελάχιστη καταγραφή
 • Απίστευτα γυμνό οστό πελάτη VPN
 • Βελτιστοποιημένη για SD και όχι για streaming HD

Μισούσα:

 • Πολύ αργές ταχύτητες
 • Διαρροές WebRTC, DNS και IPv6
 • Πολύ ακριβό για αυτό που παίρνετε
 • Απίστευτα αδύναμη κρυπτογράφηση

Ας ολοκληρώσουμε αυτή την αναθεώρηση του My Expat Network, εμείς?

Ενώ μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN για ανωνυμία ή για να παρακάμψουν τη λογοκρισία, είναι δίκαιο να πούμε ότι η πιο κοινή χρήση είναι η πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής από άλλες χώρες. Το My Expat Network είναι μπροστά σε αυτό το θέμα και προωθεί τις αγορές του αποκλειστικά ως μέσο πρόσβασης σε υπηρεσίες ξένων τηλεοράσεων. Ωστόσο, ακόμη και με έναν εύχρηστο πελάτη που μπορούν να διαχειριστούν ακόμη και τα πιο τεχνολογικά-φοβικά άτομα, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το My Expat Network είναι αναπόφευκτα αργό και γεμάτο διαρροές WebRTC, DNS και IPv6. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε σε ένα VPN, ακόμα κι αν είναι μόνο αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για streaming!

Ως εκ τούτου, εάν είστε Αμερικανός, Βρετανός, Καναδός ή Αυστραλός ομογενής και ψάχνετε για μια υπηρεσία streaming HD που είναι γρήγορη, αξιόπιστη και έχει αξιοπρεπή ασφάλεια, σας προτείνω να κοιτάξετε αλλού. Ωστόσο, εάν δεν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια και θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση SD από το εξωτερικό, το My Expat Network θα μπορούσε να είναι η υπηρεσία VPN για εσάς.

Επισκεφθείτε το Δίκτυο My Expat

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me