Τέλεια επισκόπηση ιδιωτικού απορρήτου

Τέλειο απόρρητο


 • Τιμολόγηση

  Από 8,95 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
9.2 από 10

Περίληψη

Τέλειο απόρρητο
είναι ένας παροχέας VPN που δεν έχει καταγραφεί και δεν βασίζεται στην Ελβετία και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008. Το VPN είναι εύστοχα ονομασμένο, επειδή παρέχει μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που είναι κάπως σπάνια.

Το Perfect Privacy έχει εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες να αποκρύπτουν εύκολα την πραγματική διεύθυνση IP τους για να ξεμπλοκάρουν το περιεχόμενο. Παρέχει επίσης στεγανή προστασία της ιδιωτικής ζωής χάρη στην ισχυρή εφαρμογή της κρυπτογράφησης OpenVPN. Παρόλο που διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, το Perfect Privacy μπορεί να θεωρηθεί κάπως ακριβό σε σύγκριση με παρόμοιους ανταγωνιστές.

Επιπλέον, η υπηρεσία δεν καταργεί ορισμένες βασικές υπηρεσίες όπως η Netflix ΗΠΑ. Παρόλα αυτά, το Perfect Privacy είναι ένα VPN υψηλής ποιότητας που μπορεί να προσελκύσει ορισμένους χρήστες του Διαδικτύου.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  Ελβετία
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  1000
 • Χώρες
  26
 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  14,95 Mbps

Τιμή

2 χρόνια

8,95 δολάρια
κάθε μήνα

1 χρόνος

9,99 δολάρια
κάθε μήνα

1 μήνα

12,99 δολάρια
κάθε μήνα

Το Perfect Privacy προσφέρει στους συνδρομητές του τρεις επιλογές όσον αφορά την επιλογή ενός προγράμματος συνδρομής. Όλα αυτά τα σχέδια είναι πανομοιότυπα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, και διαφέρουν μόνο από το ότι γίνονται φθηνότερα όσο περισσότερο εγγραφείτε. Πρόκειται για ένα πρότυπο ναύλο για premium VPN που επιθυμεί να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να δεσμεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα δίκτυα VPN - τα οποία τείνουν να μειώσουν σημαντικά την τιμή - το Perfect Privacy προσφέρει μόνο μια μικρή έκπτωση. Ένας μήνας θα σας επιστρέψει 12,99 δολάρια, και εάν δεσμευτείτε για ένα χρόνο αυτή η τιμή μειώνεται κατά μόλις 23% στα 9,99 δολάρια το μήνα. Για τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση 31%, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν για δύο χρόνια. Ωστόσο, ακόμη και τότε αυτό μειώνει μόνο την τιμή σε 8,95 δολάρια το μήνα.

Αυτό είναι απογοητευτικό και σημαίνει ότι το Perfect Privacy μπορεί να θεωρηθεί σίγουρα ένα από τα πιο ακριβό VPNs premium στην αγορά. Είτε αξίζει να πληρώσετε περισσότερα για αυτό το VPN πηγαίνει σε μεγάλο βαθμό σε προσωπικές απαιτήσεις και επιλογές.

Τέλειες επιλογές πληρωμής απορρήτου

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες πληρωμών

Για όσους ενδιαφέρονται για μια συνδρομή, υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων VPN 7 ημερών. Αυτή η εγγύηση είναι χρήσιμη και σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται για την υπηρεσία μπορούν να της δώσουν μια δοκιμαστική λειτουργία αν θέλουν.

Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, Amex, PayPal ή μιας από τις 60 μεθόδους που παρέχει η υπηρεσία PaymentWall. Η εταιρεία αποδέχεται επίσης πληρωμές Bitcoin και Bitcoin Cash που πραγματοποιούνται μέσω της γνωστής υπηρεσίας BitPay. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν για την υπηρεσία σχετικά ανώνυμα αν προτιμούν.

Μήπως το απόρρητο απόρρητο ξεκλειδώνει Netflix?

Αν ψάχνετε για ένα VPN για το Netflix, ίσως θέλετε να ψάξετε αλλού.

Παρά την υψηλή τιμή αυτού του VPN, δυστυχώς δεν είναι καλή υπηρεσία όταν πρόκειται για την απεμπλοκή δημοφιλών ροών. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, αυτό το VPN απέτυχε να παρέχει πρόσβαση στους καταλόγους Netflix των ΗΠΑ ή του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπλέον, δεν μπορούσαμε να συνδεθούμε με το Hulu ή το BBC iPlayer. Αυτό είναι ατυχές και πιθανόν σημαίνει ότι αυτό το VPN δεν είναι ενεργό στις προσπάθειές του να αναζητήσει καθαρές διευθύνσεις IP που δεν εμποδίζονται από αυτές τις δημοφιλείς υπηρεσίες.

Έτσι, παρόλο που αυτή η υπηρεσία μπορεί να θεωρηθεί προηγμένη όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, για όσους θέλουν μια απλή υπηρεσία για την απεμπλοκή ροών, είναι καλύτερα να κοιτάξουμε αλλού.

Χαρακτηριστικά

Το Perfect Privacy είναι μια υπηρεσία που είναι εξαιρετικά καλά στρογγυλεμένη όταν πρόκειται για προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Για το λόγο αυτό, είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή VPN που μπορεί να ενδιαφέρει συγκεκριμένους χρήστες VPN. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα των λειτουργιών που παρέχονται από αυτό το VPN, παράλληλα με τις περιγραφές των πιο μοναδικών χαρακτηριστικών του.

 • Διακομιστές σε 26 χώρες
 • Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες
 • Επιλογή κρυπτογράφησης OpenVPN ή IPsec
 • Killswitch
 • Προστασία διαρροής DNS
 • Πολλαπλή σύνδεση VPN αλυσίδας (μπορούν να επιλεγούν χειροκίνητα έως 4 διακομιστές)
 • Απεριόριστος αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων
 • Κατακερματισμένοι διακομιστές για την παράκαμψη των τείχους προστασίας ISP και την απόκρυψη χρήσης VPN
 • Διαχειριστής SSH για τη δημιουργία συνδέσεων διακομιστή μεσολάβησης HTTP ή SOCKS5
 • Tor μέσω VPN
 • Προώθηση θυρών
 • Αφιερωμένους κεντρικούς διακομιστές σε όλο το δίκτυο
 • Πλήρης υποστήριξη IPv6
 • Το φίλτρο TrackStop παρέχει αποκλεισμό διαφημίσεων, ανίχνευση και προστασία από κακόβουλο λογισμικό (πλευρά διακομιστή).

Χαρακτηριστικό NeuroRouting. Αυτή η μοναδική λειτουργία πολλαπλών επιλογών διακομιστή αναπηδά αυτόματα τα δεδομένα σας μέσω ενός αριθμού διακομιστών Perfect Privacy για πρόσθετη ιδιωτικότητα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Perfect Privacy έχει ένα μεγάλο αριθμό ενδιαφέρουσα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών του TrackStop και NeuroRouting. που μπορούν να ρυθμιστούν από την πλευρά του διακομιστή. Παρακάτω θα περιγράψουμε μερικά από αυτά τα πιο σπάνια χαρακτηριστικά για να εξηγήσουμε ακριβώς πώς μπορούν να σας ωφελήσουν.

TrackStop

Το ωραίο πράγμα για το TrackStop είναι ότι οι χρήστες μπορούν να το ρυθμίσουν για να φιλτράρουν τα ανεπιθύμητα δεδομένα από το να φτάνουν στο μηχάνημά σας. Αυτό μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα της εμπειρίας περιήγησης στο Διαδίκτυο μειώνοντας τους χρόνους φόρτωσης σελίδας και μειώνοντας το φορτίο της CPU σας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ρυθμίσουν το φίλτρο χειροκίνητα για να αποκλείσουν ιστότοπους και δεδομένα ανάλογα με τις δικές τους ειδικές ανάγκες.

Αυτό συμπεριλαμβάνει ακόμη και τη δυνατότητα των γονέων να ρυθμίζουν τα γονικά μπλοκ μέσα από το VPN. ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να προστατεύουν τα παιδιά τους από το περιεχόμενο για ενήλικες ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να αποκτήσουν το ψηφιακό απόρρητο που παρέχει το VPN. Και επειδή αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι η ρύθμιση του διακομιστή, ισχύει για όλες τις συσκευές στο δίκτυο VPN, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός δρομολογητή για να λειτουργήσει σαν ένα παγιδευτικό αποκλειστικό γονίδιο για ολόκληρο το σπίτι.

Παρακάτω παραθέτουμε όλα τα διαφορετικά είδη φιλτραρίσματος που μπορούν να επιτευχθούν χρησιμοποιώντας το TrackStop:

 • Παρακολούθηση και Adblock μαύρες λίστες πάνω από 30.000 τομείς παρακολούθησης και διαφήμισης
 • Το φίλτρο απάτης μπλοκάρει πάνω από 45.000 γνωστούς τομείς κακόβουλου λογισμικού και 20.000 τομείς phishing
 • Αποκλείστε τους τομείς Facebook και τους ιχνηλάτες Facebook σε όλους τους ιστότοπους
 • Αποκλεισμός όλων των τομέων Google (περισσότερες από 400)
 • Φίλτρο κοινωνικών μέσων: αποκλεισμός όλων των μεγάλων τομέων κοινωνικών μέσων
 • Γονικό φίλτρο για να αποκλείσετε περιεχόμενο για ενήλικες, ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών, βίαιους ιστότοπους και διαφημίσεις που δεν είναι κατάλληλες για παιδιά
 • Το ψεύτικο φίλτρο ειδήσεων που αποκλείει μια γνωστή λίστα ψευδών ιστοτόπων ιστότοπων ειδήσεων (μέσω μιας λίστας που δημοσιεύεται και ενημερώνεται στο GitHub)

NeuroRouting

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί εκμάθηση μηχανών ανοιχτού κώδικα (TensorFlow) για να αναπηδήσει αυτόματα την επισκεψιμότητα σας γύρω από το δίκτυο της Perfect Privacy πριν βγείτε από την καλύτερη δυνατή θέση διακομιστή. Αυτή η δυναμική δρομολόγηση πολλαπλών χορδών εξασφαλίζει ότι ο κόμβος εξόδου που χρησιμοποιείται από συνδρομητή διαφέρει ανάλογα με την υπηρεσία για την οποία προορίζεται η κυκλοφορία του. Ως αποτέλεσμα, η διεύθυνση IP VPN που είναι ορατή σε κάθε υπηρεσία διαδικτύου που χρησιμοποιεί είναι διαφορετική.

Το NeuroRouting μπορεί να ρυθμιστεί για να λειτουργεί είτε με OpenVPN είτε με IPsec και πρέπει να ρυθμιστεί από πλευράς διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι το NeuroRouting μπορεί να ρυθμιστεί για να λειτουργεί για κάθε περίπτωση του VPN και θα λειτουργήσει από προεπιλογή για όλη την κυκλοφορία σας αν εγκαταστήσετε το Perfect Privacy VPN απευθείας στον δρομολογητή WiFi.

Ενώ η λειτουργία αυτή έχει συγκριθεί προηγουμένως με τον Tor από ορισμένους αξιολογητές (λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί δυναμικά και αυτόματα για να αναπηδήσει η επισκεψιμότητα ενός χρήστη μέσω διαφόρων κόμβων), πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η λειτουργία συμβάλλει στην παροχή πρόσθετης ιδιωτικότητας. αλλά όχι την ανωνυμία. Αυτό συμβαίνει επειδή σε αντίθεση με το Tor, Perfect Privacy κάνει όλη τη δρομολόγηση σε γυμνασμένους μεταλλικούς διακομιστές υπό τον έλεγχό του. Και ενώ δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής των χρηστών του, ενώ συνδέεται με τους διακομιστές του - είναι πιθανό η επιχείρηση να μπορεί να παρακολουθεί την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο καθώς περνά μέσω του δικτύου.

Γιατί είναι αυτό το χαρακτηριστικό ενδιαφέρον; Με το NeuroRouting, δεν χρειάζεται να αποσυνδέετε και να συνδέεστε συνεχώς σε διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών, προκειμένου να χρησιμοποιείτε γεωγραφικές υπηρεσίες σε αυτές τις χώρες. Αντ 'αυτού (εφ' όσον το Perfect Privacy έχει έναν εξυπηρετητή σε αυτή την τοποθεσία), θα αποκτήσετε αυτόματα μια τοπική διεύθυνση IP που σας επιτρέπει να εμφανίζεστε στη χώρα στην οποία βασίζεται η υπηρεσία. Αυτό το είδος αυτόματου πολυκαταστήματος είναι μοναδικό για το Perfect Privacy και είναι από την άποψη της ευκολίας χρήσης των συνδρομητών.

Ταχύτητα και απόδοση

Εδώ στο ProPrivacy.com χρησιμοποιούμε ένα προσαρμοσμένο, server-based σύστημα ελέγχου ταχύτητας για την παρακολούθηση ταχύτητας σύνδεσης VPN σε πραγματικό χρόνο. Η μοναδική λύση που βασίζεται σε διακομιστές ελέγχει τα VPN για μέγιστη ταχύτητα (ταχύτητα έκρηξης) και μέση ταχύτητα λήψης σε τέσσερις τοποθεσίες διακομιστή - τέσσερις φορές την ημέρα.

Αυτές οι ταχύτητες σύνδεσης ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για να αξιολογούν ποιες είναι οι ταχύτερες υπηρεσίες στη σελίδα των ταχύτερων VPN. Το προσαρμοσμένο σύστημα δοκιμής ταχύτητας ελέγχει VPNs με δυνατότητα κρυπτογράφησης OpenVPN και δοκιμάζει τόσο τις τοπικές όσο και τις διεθνείς ταχύτητες σύνδεσης από διακομιστές δοκιμών που βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ολλανδία.

Δυστυχώς, όταν τα DevOps μας προστέλεσαν Perfect Privacy στο σύστημα δοκιμών ταχύτητας, οι διακομιστές τους όλα έληξαν. Οι λήψεις ήταν τόσο αργές ώστε η εφαρμογή δοκιμαστικού δρομέα σκότωσε τις δοκιμές μετά από 2600 δευτερόλεπτα. Ως αποτέλεσμα της μη δυνατότητας λήψης δεδομένων, αναγκάσαμε να καταφύγουμε στη δοκιμή του VPN με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας τον online πόρο δοκιμής ταχύτητας speedtest.net.

Δοκιμάσαμε το Perfect Privacy σε σύνδεση στο internet 50Mbps BT στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δοκιμάσαμε τη σύνδεση για να λάβουμε αποτελέσματα βάσης χωρίς σύνδεση VPN και διαπιστώσαμε ότι παίρνει ταχύτητες λήψης περίπου 49 Mbps. Στη συνέχεια, συνδεθήκαμε με ένα διακομιστή VPN του Ηνωμένου Βασιλείου και το δοκιμάσαμε τρεις φορές. Διαπιστώσαμε ότι οι ταχύτητες λήψης μειώθηκαν κατά λιγότερο από το μισό σε 27Mbps. Ταχύτητα αποστολής από 17 Mbps χωρίς VPN έως 14 Mbps με. Αυτά τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά και σημαίνουν ότι το VPN θα πρέπει να λειτουργεί καλά για streaming σε HD.

Για να ελέγξει τον διεθνή εξυπηρετητή, αποφασίσαμε να επιταχύνουμε τη δοκιμή του server του στο Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες Ο ολλανδικός εξυπηρετητής πραγματοποίησε μια ταχύτερη επαφή με τον διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια έκπληξη δεδομένου ότι τα δεδομένα πρέπει να ταξιδέψουν περαιτέρω. Οι ταχύτητες λήψης 29 Mbps σημαίνουν ότι, και πάλι, αυτός ο διακομιστής θα αποδώσει καλά για streaming. Τέλος, αποφασίσαμε να ελέγξουμε τις ταχύτητες σύνδεσης ενός διακομιστή East Coast στις ΗΠΑ. Δεν ήταν έκπληξη, δεδομένου ότι οι αποστάσεις που ενεπλάκησαν στη Νέα Υόρκη ήταν ελαφρώς πιο αργές. Παρακολουθήσαμε σε μέση ταχύτητα λήψης 18 Mbps, η οποία θα μου επέτρεπε να συνεχίζω σε HD χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνολικά, ήμασταν αρκετά εντυπωσιασμένοι από τις ταχύτητες που παρέχει αυτό το VPN και ενώ δεν μπορεί να είναι το ταχύτερο VPN στον κόσμο, έχει σίγουρα αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε streaming και να κάνετε άλλες εργασίες εντάσεως δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN.

Διαρροές IP, διαρροές DNS και διαρροές WebRTC

Προκειμένου να αποδειχθεί ότι το VPN λειτουργεί σωστά και ότι παρέχει σωστά την ιδιωτική ζωή που ισχυρίζεται, είναι απαραίτητο να το ελέγξετε για διαρροές. Οι διαρροές ενδέχεται να καταστρέψουν την ιδιωτικότητα που παρέχεται από το VPN, καθιστώντας το άχρηστο.

Χρησιμοποιήσαμε το γνωστό εργαλείο ipleak.net για να ελέγξουμε για διαρροές σε σύνδεση IPv4 και IPv6. Πραγματοποιήσαμε τις δοκιμές σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης σε μια εικονική μηχανή για να εξασφαλίσουμε δίκαια και αναποτελεσματικά αποτελέσματα τόσο για Mac όσο και για Windows. Οι δοκιμές μας αποκάλυψαν ότι το VPN δεν υποφέρει από διαρροές, πράγμα που σημαίνει ότι το Perfect Privacy είναι αξιόπιστο για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων και για να αποκρύψει την τοποθεσία σας.

Δοκιμάσαμε το VPN και το βρήκαμε ότι δεν έχει διαρροές IPv4 ή IPv6, διαρροές DNS ή διαρροές WebRTC. Αυτό είναι εξαιρετικό και σημαίνει ότι το VPN λειτουργεί όπως έχει προβλεφθεί. Η πλήρης συμβατότητα με το IPv6 είναι μια σπανιότητα, τα περισσότερα δίκτυα VPN απλώς αποκλείουν τις συνδέσεις IPv6 και επανέρχονται στο IPv4. Ωστόσο, με το Perfect Privacy η tunneling λειτουργεί μέσω IPv6 χωρίς προβλήματα.

Για να δοκιμάσετε τη δική σας σύνδεση Perfect Privacy για διαρροές επισκεφτείτε ιστοσελίδες όπως το ipleak.net, το test-ipv6.com ή το doileak.net.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το Perfect Privacy είναι μια υπηρεσία VPN με έδρα την Ελβετία. μια τοποθεσία που είναι γενικά αποδεκτή για να είναι μεγάλη για την ψηφιακή ιδιωτικότητα. Στην Ελβετία, η κυβέρνηση τείνει να μην ρίχνει το βάρος της και είναι πολύ σπάνιο το γεγονός ότι θα χρησιμοποιήσει δικαιώματα αγοράς μετοχών για να αναγκάσει τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν με στοιχεία σχετικά με τους καταναλωτές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ελβετία πιστεύεται ότι είναι ένας καλός χώρος για να βασιστούν οι υπηρεσίες ιδιωτικού απορρήτου και για ποιους λόγους βασίζονται επίσης υπηρεσίες προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως το Proton Mail, το Proton VPN και το VyprVPN.

Σε γενικές γραμμές, θεωρούμε ότι αυτό το VPN μηδενικής καταγραφής είναι αληθές στο όνομά του. Η πολιτική απορρήτου της είναι συμβατή με το πρότυπο GDPR και δεν παρέχει καμία ένδειξη ότι συλλέγονται οποιεσδήποτε καταγραφές σύνδεσης. Και επειδή αυτό το VPN παρέχει δυνατότητες απορρήτου υψηλής απόδοσης και ισχυρή κρυπτογράφηση (δείτε παρακάτω), αυτό το VPN μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα ισχυρό όταν πρόκειται για την παροχή προστασίας προσωπικών δεδομένων στους συνδρομητές του.

Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης

Το Perfect Privacy εστιάζει στην παροχή δύο πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης VPN. OpenVPN και IPsec / IKEv2. Αυτά τα πρωτόκολλα θεωρούνται και τα δύο ασφαλή, πράγμα που σημαίνει ότι οι συνδρομητές θα είναι ωραία και για χρήση.

Όπως συμβαίνει πάντα με τους προσαρμοσμένους πελάτες VPN, ο πελάτης iOS παρέχει πρόσβαση μόνο στο τελευταίο αναφερόμενο πρωτόκολλο IPsec / IKEv2. Ως αποτέλεσμα, οποιοσδήποτε θέλει να κάνει χρήση του OpenVPN θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σύνδεσης τρίτου μέρους OpenVPN (αυτό ισχύει για όλα τα VPN και δεν αποτελεί αρνητική πτυχή του συγκεκριμένου παροχέα).

Ενώ το IPsec / IKEv2 θεωρείται ασφαλές, εδώ στο ProPrivacy.com έχουμε την τάση να προτείνουμε κρυπτογράφηση OpenVPN. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα εξαιρετικά ελεγμένο και ασφαλές πρωτόκολλο VPN το οποίο συμφωνείται να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Για το σκοπό αυτό, εδώ στο ProPrivacy.com αναλύουμε πάντα την εφαρμογή του πρωτοκόλλου κάθε VPN για να διασφαλίσουμε ότι πληροί τα ελάχιστα πρότυπα. Ζητήσαμε από το Perfect Privacy VPN να μας παράσχει αυτά τα πρότυπα εφαρμογής και το VPN μας είπε τα εξής:

 • Έλεγχος καναλιού: Ένας κωδικός AES-256 με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA384. Το RSA χρησιμοποιείται για την εξασφάλιση της χειραψίας TLS, αλλά δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε το προεπιλεγμένο μήκος κλειδιού που χρησιμοποιήσαμε. Η τέλεια εμπιστευτικότητα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή κλειδιών DHE.
 • Δίαυλος δεδομένων: ένας κωδικός AES-128-CBC με HMAC SHA-512

Αυτά τα πρότυπα εφαρμογής είναι ασφαλή και η προσθήκη tls: crypt στο κανάλι ελέγχου είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Το μόνο πράγμα που μας εμποδίζει να εκτιμήσουμε πλήρως αυτά τα πρότυπα κρυπτογράφησης είναι η έλλειψη γνώσης για το μήκος κλειδιού χειραψίας TLS. Ωστόσο, φαίνεται σωστό να υποθέτουμε ότι χρησιμοποιεί τα ελάχιστα προεπιλεγμένα πρότυπα OpenVPN (RSA-2048).

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το VPN παρέχει επίσης Perfect Forward Secrecy χρησιμοποιώντας Diffie Hellman Ephemeral keys (DHE), το οποίο προσθέτει στη συνολική ασφάλεια του πρωτοκόλλου. Ως αποτέλεσμα, αυτό το VPN μπορεί να είναι αξιόπιστο για να παρέχει στεγανή προστασία της ιδιωτικής ζωής και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για το γεγονός ότι η σήραγγα VPN είναι ραγισμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέλλον.

Εμπειρία χρήστη

Το Perfect Privacy είναι ένας παροχέας VPN που λειτουργεί με καλά σχεδιασμένες και υλοποιημένες εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες. Είναι ακόμα συμβατό με τα Amazon Fire Stick, Raspberry Pi, Synology και μεγάλο αριθμό δρομολογητών (AsusWRT, AsusWRT Merlin, pfSense, DDWRT, Tomato, eBlocker).

Ο ιστότοπος είναι γενικά καλά σχεδιασμένος και παρέχει αρκετές πληροφορίες για το τι μπορεί να προσφέρει το VPN. Από την άλλη πλευρά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστότοπος είναι λίγο ελλιπής όσον αφορά σημαντικά τεχνικά δεδομένα (όπως τα στοιχεία της εφαρμογής OpenVPN που αναφέρονται παραπάνω). Ωστόσο, αυτό είναι ένα δευτερεύον ερώτημα και είναι πιθανό να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για πληροφορίες εάν χρειάζεται.

Λογαριασμός τέλειου απορρήτου

Ένα πράγμα που παρατηρήσαμε είναι ότι η σελίδα χαρακτηριστικών του NeuroRouting είναι υπερβολικά επαίρεται και κάνει κάποιες ψευδείς αξιώσεις όπως "Στην καλύτερη περίπτωση, η κυκλοφορία δεν είναι εκτεθειμένη στο Διαδίκτυο καθόλου." 'Η κυκλοφορία σας πρέπει να περάσει μέσω του Διαδικτύου διαβιβάζοντας κρυπτογραφημένους μέσω των εξυπηρετητών του ISP σας για να φτάσετε στους διακομιστές VPN, πρέπει να περάσει από το διαδίκτυο μεταξύ του διακομιστή hops και πρέπει να περάσει από το Διαδίκτυο για να φτάσει στον ιστότοπο που επισκέπτεστε. Αυτό το είδος φανερό ψευδείς δηλώσεις να κάνει πωλήσεις) είναι λίγο περιττό δεδομένου ότι το ίδιο το χαρακτηριστικό είναι μοναδικό και ενδεχομένως ελκυστικό από μόνο του στους χρήστες που το χρειάζονται ή το θέλουν.

Η σελίδα δοκιμής διαρροών του ιστότοπου είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που μπορεί να ελέγξει αν το VPN λειτουργεί σωστά, ωστόσο, θα συνιστούσαμε να συνιστάται να χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία τρίτου μέρους για να εκτελέσετε αυτές τις δοκιμές.

Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows

Δοκιμάσαμε τον πελάτη Perfect Privacy Windows σε βάθος για να έχουμε καλή ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται. Βρήκαμε ότι είναι εύκολο να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε και έχει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά VPN που θα περιμένατε.

Ενώ ο πελάτης σίγουρα δεν είναι η πιο συναρπαστική εφαρμογή για να εξετάσει, παρέχει πολύ άριστες πληροφορίες. Το διαθέσιμο εύρος ζώνης σας δίνει μια ιδέα για το πόσο φορτίο ένας διακομιστής εκτίθεται, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα διακομιστή που θα σας δώσει καλύτερη απόδοση.

Ένα πράγμα που παρατηρήσαμε είναι ότι το Perfect Privacy απαιτεί πολύ χρόνο για να δημιουργηθεί μια σύνδεση. Ωστόσο, μόλις δημιουργηθεί μια σύνδεση, παραμένει σταθερή. Αυτό αποδεικνύει τη σταθερότητα του δικτύου κεντρικών μεταλλικών διακομιστών.

Κάνοντας κλικ στις ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του IPsec και του OpenVPN. Η σύνδεση OpenVPN εμφανίζεται από προεπιλογή στο UDP, αλλά κάνοντας κλικ στο Ρυθμίσεις προγράμματος σας επιτρέπει να αλλάξετε το TCP αν προτιμάτε. Αυτό το παράθυρο σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε την κρυπτογράφηση επιλέγοντας διάφορες παραλλαγές των κρυπτών. Οι καταναλωτές που αναζητούν ελαφρώς καλύτερες ταχύτητες μπορούν να πέσουν πίσω στο AES-128 χωρίς να ανησυχούν για την ιδιωτικότητα.

Ρύθμιση προγράμματος-πελάτη των Windows

Ένα μικρό niggle είναι ότι η εφαρμογή δεν διευκρινίζει εάν το VPN υλοποιεί L2TP / IPsec ή IKEv2 / IPsec. Συνήθως προτείνουμε να κολλήσετε στο OpenVPN, το οποίο υποθέτουμε ότι είναι ρυθμισμένο να τρέχει μέσω του UDP, καθώς αυτό παρέχει καλύτερες ταχύτητες για streaming.

Ορισμένες άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες είναι η πλήρης προστασία διαρροών IPv6 DNS, η προώθηση θυρών, το προσαρμόσιμο multiphop, η αυτόματη σύνδεση και οι προσαρμόσιμες ρυθμίσεις του τείχους προστασίας (VPN killswitch).

Ρυθμίσεις πελάτη των Windows

Κάνοντας κλικ στο IP και θύρες καρτέλα που ακολουθείται από Χρησιμοποιήστε τυχαία IP εξόδου σας επιτρέπει να επιλέξετε μια τυχαία διεύθυνση IP στο διακομιστή στον οποίο συνδέεστε. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο διακομιστής VPN που επιλέγετε έχει πολλαπλά IP, θα πάρετε διαφορετική διεύθυνση IP κάθε φορά. Ειλικρινά, είναι δύσκολο να θεωρήσετε αυτό το χαρακτηριστικό δεδομένου ότι αυτό είναι που τα περισσότερα VPNs κάνουν αυτόματα και συνιστάται από το Perfect Privacy να το αφήσετε ενεργοποιημένο.

Για αυτόματη κατάτμηση πολλαπλών καταστημάτων στο Cascading και Stealth καρτέλα που ακολουθείται από ενεργοποιήστε τη διαδοχική ροή. οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έως και 4 λυκίσκους. Ενεργοποιήσαμε αυτό, αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε αν συνέβαινε τίποτα, επειδή ο διακομιστής εξόδου ακόμα καταχωρούσε τον ίδιο στο IPLeak.net, αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι σας δίνει τρεις τυχαίους λυκίσκους προτού φτάσετε στο επιλεγμένο τελικό σημείο.

Ελέγξαμε τη λειτουργία NeuroRouting, επιτρέποντάς την στην περιοχή του μέλους. Αυτό υποτίθεται ότι σημαίνει ότι η κυκλοφορία μας αναπηδά γύρω από διάφορους εξυπηρετητές και εξέρχεται κοντά στον τόπο όπου βρίσκεται ο τελικός προορισμός.

Ρυθμίσεις NeuroRouting για υπολογιστές-πελάτες των Windows

Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε σε δύο διαφορετικά εργαλεία IP για να διαπιστώσουμε εάν τα χαρακτηριστικά του διακομιστή είχαν ως αποτέλεσμα διαφορετικά σημεία εξόδου. Τα καλά νέα είναι ότι ενώ οι διευθύνσεις DNS εξακολουθούν να επιλύονται στη θέση που επιλέγετε χειροκίνητα, η διεύθυνση IP άλλαξε στην Ολλανδία για το IPleak.net και τον Καναδά για το IPleak.org. Επομένως, φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό λειτουργεί όπως διαφημίζεται.

Stealth είναι διαθέσιμη με τη χρήση Stunnel, Obfsproxy3, ή SSH - η οποία είναι μια τεράστια επιλογή. Και, ο πελάτης σας επιτρέπει ακόμη και να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο το διακομιστή Perfect Privacy που χειρίζεται τα αιτήματά σας DNS.

Συνολικά, διαπιστώσαμε ότι αυτός ο πελάτης έχει χαρακτηριστεί ως χαρακτηριστικό γνώρισμα. Δοκιμάσαμε τα φίλτρα και τα βρήκαμε να λειτουργούν καλά, αρκεί να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος-πελάτη VPN. Το φίλτρο Google μας σταμάτησε να μην έχουμε πρόσβαση στην αναζήτηση Google και στο Youtube. Το φίλτρο κοινωνικών μέσων μάς εμπόδισε την πρόσβαση στο Facebook και το Twitter. Οι διαφημίσεις φαινόταν να έχουν αποκλειστεί με επιτυχία σε έναν ιστότοπο που είναι διαβόητος για την προβολή πολλών διαφημίσεων. Επιπλέον, το φίλτρο προστασίας παιδιών σταμάτησε να φορτώνει το PornHub. Έτσι, αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στην περιοχή του μέλους, όλα φαίνεται να λειτουργούν άριστα.

Άλλοι πελάτες

Εκτός από τον πελάτη των Windows που δοκιμάσαμε επιμελώς, το Perfect Privacy διαθέτει επίσης εφαρμογές για Android και Mac που πήραμε για δοκιμή.

Μακ

Ο υπολογιστής-πελάτης Mac VPN έχει όλες τις ίδιες λειτουργίες με τον υπολογιστή-πελάτη των Windows και παρόλο που δεν τους δώσαμε μια δοκιμή σε βάθος, όπως και στα Windows, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι ρυθμίσεις λειτουργούν εξ ολοκλήρου με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πελάτης Mac έχει μια τελείως διαφορετική εμφάνιση στον αντίστοιχο του WIndows, και είναι γενικά πολύ πιο καθαρό για να εξετάσει.

Επιλογή πελάτη Windows UDP ή TCP

Όπως συμβαίνει στα Windows, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το OpenVPN UDP ή το TCP. Ωστόσο, οι χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν τον κρυπτογραφημένο κώδικα στην Camelia ή να αλλάξουν τη δύναμη της κρυπτογράφησης AES όπως συνέβαινε στα Windows.

Έχουμε δοκιμάσει τον πελάτη για διαρροές και διαπίστωσε ότι δεν υπέφερε από κανένα. Οι συνδέσεις IPv6 απενεργοποιούνται αυτόματα σε αυτό το πρόγραμμα-πελάτη, γεγονός που διασφαλίζει ότι η σύνδεση VPN λειτουργεί άψογα μέσω του IPv4.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Killswitch, το οποίο πρέπει να ενεργοποιείται σε λειτουργία "expert". Ωστόσο, αυτός ο υπολογιστής-πελάτης δεν έχει λειτουργία προώθησης θύρας, πολλαπλών καταστημάτων, καταρράκτη ή μυστικότητας όπως συμβαίνει στα Windows. Έτσι, αυτός ο πελάτης Mac είναι ένας πιο τυποποιημένος πελάτης VPN με τα βασικά βασικά για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.

Τα καλά νέα είναι ότι οι χρήστες Mac μπορούν ακόμα να ενεργοποιήσουν την αποκλεισμό διαφημίσεων και άλλα φίλτρα, καθώς και τη λειτουργία NeuroRouting από την περιοχή του μέλους - και αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί ως διαφημισμένο.

iOS

Δυστυχώς, το Perfect Privacy δεν διαθέτει προσαρμοσμένη εφαρμογή VPN για iOS. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VN σε ένα iPad ή iPhone, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τα αρχεία ρυθμίσεων .ovpn για να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης OpenVPN τρίτου κατασκευαστή.

Αυτό είναι ένα μικρό μειονέκτημα, ωστόσο, η επιχείρηση παρέχει μια βόλτα για την οργάνωση με αυτόν τον τρόπο. Και ο πελάτης Connect είναι εξαιρετικός, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN χωρίς πολύ κόπο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνδεση OpenVPN για iOS είναι ένας βασικός πελάτης που δεν προσφέρει καμία από τις προηγμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στα Windows.

Android

Πραγματοποιήσαμε λήψη του πελάτη Android VPN και του δώσαμε μια γρήγορη δοκιμή για να ελέγξουμε ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες. Βρήκαμε αυτόν τον πελάτη να είναι ο πιο ωραίο να εξετάσουμε.

Λίστα διακομιστών

Ωστόσο, λείπει εντελώς από τα προηγμένα χαρακτηριστικά. Ο πελάτης σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να αποσυνδέσετε και αυτό είναι όλο. Δεν διατίθεται διακόπτης διαγραφής και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις προηγμένες λειτουργίες που έχετε στα Windows.

Υποστήριξη πελατών

Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος αυτού του VPN, είναι δίκαιο να πούμε ότι η υποστήριξη είναι ένας τομέας όπου λείπει σοβαρά. Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις Συχνές Ερωτήσεις ή το σύστημα εισιτηρίων για να κάνετε ερωτήσεις. Βρήκαμε τους οδηγούς και τις Συχνές Ερωτήσεις να είναι χρήσιμοι και σίγουρα απαντούν στις περισσότερες από τις σημαντικές ερωτήσεις που οι άνθρωποι είναι πιθανό να ζητήσουν.

Η αποστολή ενός εισιτηρίου με αίτημα δεν είναι δύσκολη και λαμβάνετε μια αυτοματοποιημένη απάντηση για να σας ενημερώσουμε ότι η ερώτηση έχει ληφθεί. Από εκείνη την στιγμή είναι ένα παιχνίδι αναμονής. Ωστόσο, βρήκαμε την επιχείρηση να ανταποκριθεί εξαιρετικά γρήγορα και μας έδωσαν τις απαντήσεις που απαιτούσαμε.

Θα προτιμούσαμε να βλέπετε αυτό το VPN να προσθέτει ένα χαρακτηριστικό ζωντανής συνομιλίας στην περιοχή του μέλους του. Ωστόσο, όσο γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από ένα VPN και δεν σας πειράζει να επικοινωνείτε μέσω των συστημάτων εισιτηρίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό δεν θα σας προκαλέσει πάρα πολλή θλίψη.

Τελικές σκέψεις

Το Perfect Privacy είναι ένα VPN που μπορεί να θεωρηθεί σχετικά μέτριο σε όλες τις πλατφόρμες αλλά στα Windows. Ως Windows VPN των Windows έρχεται σε δική του, παρέχοντας ένα τεράστιο αριθμό χαρακτηριστικών που δεν είναι διαθέσιμα με πολλούς παρόχους στην αγορά. Η πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής είναι νικητής και η έδρα της στην Ελβετία σίγουρα θέτει εκτός εμβέλειας επεμβατικές κυβερνήσεις όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενώ αυτό το VPN δεν είναι τόσο premium από την άποψη της αίσθησης και μοιάζει με πολλά άλλα VPN στην αγορά, σίγουρα μπορεί να κάνει τη δουλειά. Και όσο δεν σας πειράζει η έλλειψη ενός killswitch - ο πελάτης Android είναι εντάξει.

Το γεγονός ότι αυτό το VPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας σε απεριόριστο αριθμό συσκευών είναι καλό. Ωστόσο, το VPN δεν σας υπενθυμίζει ότι πρόκειται για χρήση μόνο ενός ατόμου. Ωστόσο, το VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και δεν παρακολουθεί ταυτόχρονες συνδέσεις - που σημαίνει ότι πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια των ανθρώπων για δίκαιη χρήση.

Λόγω του κόστους αυτού του VPN είμαστε λίγο εντυπωσιασμένοι με αυτό το VPN συνολικά. Αν ψάχνετε για VPN των Windows με εξειδικευμένες λειτουργίες, τότε αυτό το VPN αξίζει να εξεταστεί. Και αν η λειτουργία NeuroRouting απευθύνεται σε εσάς, αυτό το VPN αξίζει μια δοκιμαστική λειτουργία.

Ωστόσο, η εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του VPN σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα Windows είναι αρκετά μέτρια και είναι δύσκολο να το θεωρήσετε καλή αξία για τα χρήματα. Ίσως αν αυτό το VPN ήταν φθηνότερο θα μπορούσε να έρθει πιο βαριά συνιστάται για οτιδήποτε παρά Windows.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το VPN παρέχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών - επομένως δεν έχετε κανένα λόγο να μην το ελέγξετε εάν κάποιο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του VPN σας ενδιαφέρει. Σίγουρα αξίζει μια δοκιμαστική λειτουργία αν ψάχνετε για VPN των Windows.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me