Αναθεώρηση διακομιστή μεσολάβησης στο Ηνωμένο

Ηνωμένο Βασίλειο Proxy Server

 • Τιμολόγηση

  Από 13,93 δολάρια
  / μήνα

UPDATE: Το UK Proxy Server λειτουργεί πλέον ως LibertyShield.com

ProPrivacy.com Σκορ
5.5 από 10

Περίληψη

Μην ξεγελιέστε ή αποφύγετε το όνομα των πακέτων ή της εταιρείας, καθώς παρέχουν μια καλή υπηρεσία VPN με μεγάλη υποστήριξη και γρήγορες ταχύτητες. Εάν ζητάτε γρήγορη ροή, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι επάνω στο δρόμο σας.

Οι αγορές προορισμού του Ηνωμένου Βασιλείου Proxy Server είναι expat και άτομα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικές εκπομπές από το εξωτερικό, ώστε η εστίασή τους στην ασφάλεια να μην είναι τόσο καλή όσο θα μπορούσε, αλλά να στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της ταχύτητας, των επιδόσεων και της εξυπηρέτησης των πελατών - απίθανα. Με αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι εάν χρησιμοποιείτε OpenVPN τότε υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες εκεί έξω, αλλά εάν θέλετε υψηλή ταχύτητα ασφαλούς ροής, τότε το UK Proxy Server θα σας προσφέρει εκπληκτικά.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το UK Proxy Server διαθέτει πακέτα VPN για 10 διαφορετικές χώρες. Τα 4 πακέτα σε κάθε μία από αυτές τις χώρες είναι πανομοιότυπα και δεν έχει σημασία ποια από αυτά επιλέγετε καθώς θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις δέκα χώρες ούτως ή άλλως. Αυτό προσθέτει περαιτέρω στις άλλες σύγχυση που συζητάμε κάτω από τον ιστότοπο.

UK_Proxy_Server_Locations

Το UK Proxy Server έχει 2 διαφορετικά πακέτα που προσφέρουν ακριβώς το ίδιο, εκτός από το ένα έχει ένα περιορισμένο εύρος ζώνης 30Gb ενώ το άλλο είναι εντελώς απεριόριστο. Η τιμολόγηση για αυτά εμφανίζεται παρακάτω, για το απεριόριστο πακέτο αυτό είναι $ 16.57 / μήνα που θα φτάσετε σε ένα φθηνότερο $ 13.82 / μήνα εάν εγγραφείτε για ένα ολόκληρο έτος. Αυτό είναι σίγουρα για την ακριβότερη κλίμακα του φάσματος, αλλά έχετε μια λογική υπηρεσία για τα χρήματά σας.

UK_Proxy_Server_Pricing

Επίσης, διακινούν έναν δρομολογητή VPN Belkin N600 DD-WRT με σύνδεση PTPP (L2TP κατόπιν αιτήματος - και συνιστάται ιδιαίτερα), που σημαίνει ότι όλες οι συσκευές του νοικοκυριού σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σύνδεση VPN. Η τιμολόγηση γι 'αυτά είναι πολύ λογική και αν δεν ανησυχείτε για το ότι δεν χρησιμοποιεί OpenVPN τότε συνιστάται.

Χαρακτηριστικά

Ο διακομιστής μεσολάβησης του Ηνωμένου Βασιλείου ενημέρωσε πρόσφατα τις τεχνολογίες και τους διακομιστές του και τώρα εκτελούνται σε διακομιστές Tier 2 σε 10 χώρες, οι οποίες βοηθούν στην παροχή εξαιρετικών ταχύτητας σύνδεσης. Όπως αναφέρθηκε, υποστηρίζουν ελάχιστα το OpenVPN, αλλά αυτό τρέχει στους διακομιστές κληρονομιών τους, οπότε δεν περιμένουν μεγάλες ταχύτητες από αυτό.

Οι 10 χώρες είναι ιδανικά μέρη για streaming και παρακολούθηση online τηλεόρασης. Επιτρέπουν το P2P στους βρετανούς, ισπανικούς, ιρλανδούς, γερμανούς και ολλανδικούς εξυπηρετητές, με φυσικά το τελευταίο να είναι το συνιστώμενο για χρήση. Εκτός από αυτό, εκτός από την υπηρεσία VPN, παρέχουν μια υπηρεσία Proxy, οπότε αν θέλετε μόνο να κάνετε stream μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web και δεν θέλετε να περιορίσετε άλλη κίνηση, τότε αυτό είναι περισσότερο από δυνατό. Επιπλέον, επιτρέπουν επίσης τη χρήση 2 ταυτόχρονων συνδέσεων.

Επισκεφθείτε το Μεξικό διακομιστή μεσολάβησης

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Όπως αναμένεται, το Proxy Server του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 128bit για το πρωτόκολλο PPTP, αλλά χρησιμοποιεί 256bit τόσο για τις συνδέσεις L2TP όσο και για το OpenVPN, κάτι που είναι καλό να το βλέπεις καθώς είναι σύμφωνο με το πρότυπο. Παράλληλα, χρησιμοποιούν κοινή δυναμική διεύθυνση IP, η οποία βοηθά στη μείωση των επιθέσεων καθώς και στη βελτίωση της ανωνυμίας ταυτόχρονα.

Δεδομένου ότι ο διακομιστής μεσολάβησης του Ηνωμένου Βασιλείου δεν απευθύνεται σε όσους έχουν κατά νου απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά 100%, πραγματοποιούν κάποια καταγραφή και μοιράζονται κάποιες πληροφορίες με εξωτερικούς φορείς.

Η ιστοσελίδα

Το χειρότερο χαρακτηριστικό του UK Proxy Server είναι αναμφισβήτητα ο ιστότοπος. Είναι σύγχυση και δύσκολο να πλοηγηθείτε με οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να χρειαστεί να βρείτε δύσκολα. Επιπλέον, οι οδηγοί ρύθμισης δεν είναι πολύ καλά και δεν είναι πραγματικά εκτεταμένοι για διαφορετικές συσκευές και οι ρυθμίσεις για το OpenVPN είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες.

UK_Proxy_Server_Homepage

Ομοίως με τον ιστότοπο, η περιοχή Πελάτη είναι λίγο συγκεχυμένη, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε τις συνήθεις αλλαγές και σας δίνει αρκετό έλεγχο στον λογαριασμό σας.

Υποστήριξη

Παραδόξως αλλά ευτυχώς, και σε αντίθεση με την ιστοσελίδα τους, η υποστήριξη είναι στην πραγματικότητα πραγματικά μεγάλη. Έχουν πολλούς διαφορετικούς τύπους υποστήριξης: απομακρυσμένη, chat, βάση γνώσεων και εισιτήριο. Αν και η υποστήριξη συνομιλίας δεν είναι 24/7, είναι ζωντανή 9 π.μ.-11μμ (ώρα Βρετανίας) 365 ημέρες. Όλοι οι τύποι υποστήριξης είναι εξαιρετικοί και έχετε πολύ καλή ανταπόκριση που σας βοηθά να λύσετε το πρόβλημα. Έχουν επίσης μια βάση γνώσεων, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως αυτό είναι δύσκολο να πλοηγηθεί και δεν είναι πολύ χρήσιμο.

Η διαδικασία

Εγραφομαι

Η εγγραφή είναι μια απλή διαδικασία και ευτυχώς δεν χρειάζεται να παράσχετε εκτεταμένες λεπτομέρειες μέχρι να χρειαστεί να αγοράσετε ένα προϊόν. Κατά την αγορά δεν έχουν ανώνυμο σύστημα πληρωμής δυστυχώς, αλλά δέχονται όλους τους μεγάλους τύπους πληρωμής.

Ο πελάτης VPN των Windows

Ο πελάτης VPN των Windows επιτρέπει μόνο τη ρύθμιση της σύνδεσης PPTP και L2TP, η οποία θα συνιστούσαμε μόνο με χρήση του L2TP, καθώς το PPTP θεωρείται εξαιρετικά ανασφαλές. Δώσαμε μια δοκιμή και ένα ωραίο απλό λογισμικό το οποίο καθιστά πραγματικά εύκολο να αλλάξετε τις χώρες, αλλά δεν έχει επιπλέον χαρακτηριστικά ή λειτουργικότητα.

UK_Proxy_Server_Software

Απόδοση (ταχύτητα, έλεγχος DNS και IP)

Ελέγξαμε τις ταχύτητες χρησιμοποιώντας το L2TP στο λογισμικό καθώς και χρησιμοποιώντας το OpenVPN με το OpenVPN Client. Τα αποτελέσματα είναι στον πίνακα ότι η ταχύτητα L2TP είναι φανταστική. Δεδομένου ότι το OpenVPN τρέχει στους διακομιστές κληρονομιών τους, οι ταχύτητες είναι πολύ αργές - αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οι δοκιμές διαρροής IP και DNS επέστρεψαν τελείως καλά και δεν είχαμε καθόλου προβλήματα με αυτό.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Καθαρή ταχύτητα Ταχύτητα L2TP OpenVPN Speed

Άλλες πλατφόρμες

Η UK Proxy Υπηρεσία έχει επίσης πελάτες για Mac, iOS και Linux. Δεδομένου ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία .ovpn config μπορείτε να εγκαταστήσετε μια σύνδεση OpenVPN στις περισσότερες συσκευές που το επιτρέπουν, αλλά δεν περιλαμβάνουν οδηγούς για αυτό. Ωστόσο, παρέχουν οδηγούς για L2TP και PPTP, αλλά όπου είναι δυνατόν προτείνουμε να κολλήσετε με το OpenVPN. Δώσαμε τη σύνδεση L2TP σε δοκιμή στο τηλέφωνό μας Android (χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο VPN) και βρήκαμε τα αποτελέσματα να είναι ακριβώς κάτω από αυτά που επιτύχαμε στον υπολογιστή.

Άλλες / Δωρεάν Υπηρεσίες

Όπως αναφέρθηκε, το Proxy Server του Ηνωμένου Βασιλείου, αναμφισβήτητα, προσφέρει και λύσεις μεσολάβησης. Δώσαμε μια δοκιμή στο Google Chrome και IE και επίσης λειτούργησε φανταστικά με ελάχιστη απώλεια ταχύτητας.

συμπέρασμα

Μας άρεσε

 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Μεγάλες ταχύτητες

Δεν είμαστε τόσο σίγουροι

 • Τιμολόγηση
 • Υποστήριξη OpenVPN
 • Κάποια ξεπερασμένη τεκμηρίωση

Μιστήκαμε

 • Κακή / σύγχυση ιστοσελίδα
 • Μπερδεμένη επωνυμία

Ο διακομιστής μεσολάβησης του Ηνωμένου Βασιλείου έχει στο μυαλό του ένα σαφές κοινό-στόχο και το παραδίδει σε αυτό. Είναι γρήγορες ταχύτητες και ένα από τα καλύτερα συστήματα υποστήριξης πελατών είναι αναμφισβήτητα καλά τοποθετημένα για να παρέχουν στους πελάτες τους αυτό που χρειάζονται, ακόμη και αν δεν διαθέτουν τεχνική τεχνογνωσία. Η τιμολόγηση είναι στο ελαφρώς υψηλότερο τέλος αλλά με την γενναιόδωρη επιστροφή χρημάτων, δωρεάν δοκιμή και υποστήριξη έχετε πολλές πιθανότητες να προσδιορίσετε εάν αυτός ο πάροχος είναι αυτός για εσάς.

Επισκεφθείτε το Μεξικό διακομιστή μεσολάβησης

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me