Αναθεώρηση του PrivatePackets.io

PrivatePackets.io


 • Τιμολόγηση

  Από 3,00 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
7.1 από 10

Περίληψη

Όπως θα δούμε σε αυτήν την κριτική του PrivatePackets.io, αυτή δεν είναι μια κανονική υπηρεσία VPN όπου συνδέεστε στο διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή VPN που εκτελείται και διαχειρίζεται ένας πάροχος VPN. Το PrivatePackets.io αντί αυτού καθιστά πολύ εύκολο να ρυθμίσετε το δικό σας ιδιωτικό VPN σε ένα Virtual Private Server (VPS) που εκτελείται από τον παροχέα cloud DigitalOcean.

Χαρακτηριστικά

Η εγκατάσταση του PrivatePackets.io χρησιμοποιεί το Linux Ubuntu ως OS και υποτίθεται ότι υποστηρίζει πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP / IPsec, SSL και SSTP. Ωστόσο, οι οδηγίες εγκατάστασης είναι διαθέσιμες μόνο για το L2TP / IPsec και δεν υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του SSL ή του SSTP.

Μπορείτε να επιλέξετε από μία από τις 7 τοποθεσίες (Νέα Υόρκη, Άμστερνταμ, Σαν Φρανσίσκο, Σιγκαπούρη, Λονδίνο, Φρανκφούρτη και Τορόντο) για να βασιστείτε στο "Droplet". Έχετε υπόψη ότι από τη στιγμή που θα επιλεγεί αυτή η θέση, είναι σταθερή - έχετε νοικιάσει αυτό το VPS. Σε αντίθεση με μια κανονική υπηρεσία VPN, δεν μπορείτε απλά να μεταβείτε σε διαφορετικούς διακομιστές.

Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά τη θέση του διακομιστή VPS. Καθώς είναι ο διακομιστής σας, δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των ταυτόχρονων συσκευών που μπορείτε να συνδέσετε, γεγονός που καθιστά τη λύση αυτή μεγάλη ασφάλεια για μια μεγάλη οικογένεια, μια μικρή επιχείρηση ή μια εκτεταμένη ομάδα φίλων.

Ταχύτητα και απόδοση

Οι δοκιμές ταχύτητας πραγματοποιήθηκαν σε ευρυζωνική σύνδεση 50Mbps / 3Mbps UK.

PrivatePackets.io ταχύτητες

Τα γραφήματα εμφανίζουν τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε διακομιστή και τοποθεσία. Δείτε την εξήγηση της πλήρους ταχύτητας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε πολύ λιγότερο από το ήμισυ της ταχύτητας λήψης χωρίς τη χρήση VPN, αυτά τα αποτελέσματα είναι ειλικρινά απογοητευτικά.

Σημειώστε ότι, όπως και με το κυλιόμενο δικό σας VPN, αυτή η ρύθμιση δεν περιλαμβάνει την ανάλυση DNS, επομένως τα αιτήματα DNS επιλύονται από τον προεπιλεγμένο πάροχο (συνήθως τον ISP σας). Η αλλαγή στο DNS Google (8.8.8.8) θα χρησιμοποιεί έναν διακομιστή DNS Google που βρίσκεται κοντά στην τοποθεσία που υποδεικνύει τη διεύθυνση IP του VPN σας ή μπορείτε να επιλέξετε τη θέση του διακομιστή DNS χρησιμοποιώντας το OpenNIC. Θα χρειαστεί επίσης να διορθώσετε οποιεσδήποτε ζημιές διαρροής IP WebRTC. Όπως αναμενόταν, δεν είχα κανένα πρόβλημα να έχω πρόσβαση στο BBC iPlayer όταν συνδεόμουν στο VPN

Τιμολόγηση και Σχέδια

1 μήνα

3,00 δολάρια
κάθε μήνα

Η τιμολόγηση διατίθεται σε δύο μέρη:

 • Ένα μοναδικό τέλος εγκατάστασης για το PrivatePackets.io ύψους $ 3
 • VPS ενοικίαση από την DigitalOcean (σημειώστε ότι το DigitalOcean αναφέρεται σε ένα VPS ως "Droplet"). Αν έχετε ήδη μισθώσει ένα DigitalOcean Droplet, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή η ενοικίαση κοστίζει ένα βασικό ποσό $ 5 το μήνα.

Οι νέοι πελάτες του PrivatePackets.io λαμβάνουν έναν κωδικό παραπομπής για δωρεάν πίστωση 10 $ (2 μήνες) με την DigitalOcean, η οποία είναι σίγουρα μια συμφωνία.

Λάβετε υπόψη ότι λόγω του πολύ χαμηλού κόστους που χρεώνεται από το PrivatePackets.io, το ποσό των $ 3 δεν επιστρέφεται.

Ευκολία στη χρήση

VPN VS VPS

Ένα VPS είναι σχεδόν ακριβώς αυτό που ακούγεται - μίσθεις μερικούς από τους πόρους σε ένα φυσικό server που τρέχει από μια εταιρεία VPS (στην περίπτωση αυτή το DigitalOcean). Αυτό παρέχει ένα κλειστό περιβάλλον που λειτουργεί σαν να ήταν ένας πλήρης απομακρυσμένος φυσικός διακομιστής. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα σε ένα VPS (εφόσον το επιτρέπει ο παροχέας) και να αντιμετωπίσετε το VPS ως τον προσωπικό σας απομακρυσμένο διακομιστή.

Έχω εξετάσει πώς να κυλήσει το δικό σας VPN σε ένα VPS πριν, και χρησιμοποιώντας το PrivatePackets.io προσφέρει τα περισσότερα από τα ίδια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτού σε σύγκριση με τη χρήση ενός κανονικού VPN.

Πλεονεκτήματα ενός Virtual Private Server

 • Διαχειρίζεστε τον δικό σας διακομιστή VPN, οπότε δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε τρίτους (αν και ο φυσικός διακομιστής εκτελείται και συντηρείται από το DigitalOcean).
 • Το VPN λειτουργεί ως διακομιστής μεσολάβησης, οπότε είναι ιδανικό για πρόσβαση σε γεωγραφικές υπηρεσίες, εφόσον το VPS βρίσκεται στη χώρα που επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες από
 • Το VPS παρέχει μια ιδιωτική διεύθυνση IP. Αυτό καθιστά μια εξαιρετική επιλογή κατά της λογοκρισίας (και θα λειτουργήσει καλά εναντίον των μπλοκ IP σε μέρη όπως η Κίνα, αν και δεν θα υπερασπιστεί τα άλλα μέτρα λογοκρισίας, όπως το βαθύ sniffing πακέτων)
 • Όλη η επισκεψιμότητα μεταξύ του υπολογιστή σας και του VPS περνάει από μια κρυπτογραφημένη σήραγγα VPN. Εφόσον το VPS βρίσκεται έξω από την περιοχή επιρροής του αντιπάλου (για παράδειγμα, εάν κάποιος στο Ιράν επιθυμεί να αποφύγει την κυβερνητική λογοκρισία και έτσι δημιουργήσει έναν VPS server που εδρεύει στην Ευρώπη), θα παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • Το VPN στο VPS προστατεύει επίσης από τους χάκερς όταν χρησιμοποιούν δημόσια hotspot WiFi
 • Είστε ο μόνος χρήστης, οπότε το εύρος ζώνης του διακομιστή θεωρητικά είναι το 100% δικό σας, αν και οι περιορισμοί του εύρους ζώνης και το φορτίο που βιώνει το κέντρο δεδομένων της DigitalOcean μπορεί να επηρεάσουν αυτό (όπως φαίνεται για τους διακομιστές της DigitalOcean,.

Μειονεκτήματα ενός VPS

 • Επειδή το VPS παρέχει μια στατική διεύθυνση IP που ανήκει σε εσάς, ένας παγκόσμιος αντίπαλος (όπως η NSA ή οι αστυνομικές δυνάμεις με διεθνή εμβέλεια) μπορεί εύκολα να εντοπίσει τη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο πίσω σε σας (δηλ. Μπορούν να ζητήσουν από την DigitalOcean να παραδώσει όλες τις πληροφορίες που συλλέγει )
 • Δεν είναι κατάλληλο για πειρατεία πνευματικών δικαιωμάτων - οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων θα στείλουν ειδοποιήσεις DMCA (και παρόμοιες) με το DigitalOcean. Σε αντίθεση με τους παρόχους VPN που συχνά δεν τηρούν αρχεία καταγραφής και χρησιμοποιούν κοινόχρηστες διευθύνσεις IP για να προστατεύσουν τους πελάτες από αυτές, το DigitalOcean θα λάβει σχεδόν όλα μια πολύ αμυδρή άποψη της πειρατείας και πιθανόν να κλείσει τον λογαριασμό σας (και πολύ πιθανόν να μεταβιβάσει τα στοιχεία σας στον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων)
 • Η ανάλυση DNS βασίζεται στον ISP σας ή σε ένα τρίτο μέρος (όπως το Google DNS ή το OpenNIC).

Η μεγάλη διαφορά στην κυλιόμενη δική σας VPN, φυσικά, είναι ότι το PrivatePackets.io κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για σας. Αυτό δεν είναι τίποτα που πρέπει να θυμίζει, καθώς η δημιουργία του VPN σας σε ένα VPS είναι πολύ τεχνικά δύσκολο.

Δικτυακός τόπος

Η ιστοσελίδα του PrivatePackets.io είναι μια σχετικά απλή υπόθεση, αλλά φαίνεται έξυπνη και εξηγεί τα περισσότερα από αυτά που πρέπει να γνωρίζετε με τρόπο που απευθύνεται σε casual χρήστες, αντί για techies (για καλύτερα ή χειρότερα). Υπάρχει μια συνήθης ερώτηση που απαντά σε πολλές ερωτήσεις ή μπορείτε να στείλετε email μέσω υποστήριξης. Η ώρα απάντησης είναι μάλλον αργή (την επόμενη μέρα) και οι ερωτήσεις μου σχετικά με την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιήθηκε απλώς αγνοήθηκαν.

Αναθεώρηση του PrivatePackets.io

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση του VPN, μπορείτε είτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να δημιουργήσετε ξανά τον διακομιστή VPN από μια νέα εικόνα χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο που αποστέλλεται στο email εγκατάστασης.

Η διαδικασία

Εγραφομαι

Το πρώτο βήμα είναι η εγγραφή ενός λογαριασμού DigitalOcean μέσω ενός συνδέσμου παραπομπής. Όταν τελειώσετε, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η οποία θα σας οδηγήσει στη σελίδα πληρωμής του DigitalOcean, όπου θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (χωρίς χρέωση) ή να κάνετε πληρωμή $ 5 μέσω του PayPal πριν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Ακριβώς για να επανεξετάσουμε, χρησιμοποιώντας το χώρο του server του DigialOcean σίγουρα δεν είναι ανώνυμο!

Για κάποιο λόγο, η DigitalOcean δεν ήταν ευχαριστημένη με τις πληροφορίες εγγραφής μου και ζήτησε να στείλω φωτογραφική απόδειξη ταυτότητας πριν την έγκριση του λογαριασμού μου (10 ώρες αργότερα!). Περιττό να πω ότι αυτό δεν με εντυπωσίασε. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία σύνδεσης του VPS, κλπ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ζητήσετε από το PrivatePackets.io να ρυθμίσει το διακομιστή VPN. Η σελίδα της πύλης ζητά την άδειά σας για πρόσβαση στο VPS σας, την τοποθεσία διακομιστή στην οποία θέλετε να ρυθμίσετε το VPS και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για το τέλος $ 3.

Έχω επιλέξει έναν διακομιστή του Λονδίνου για αυτήν την αναθεώρηση για να δώσω την καλύτερη ένδειξη απόδοσης για τις δοκιμές ταχύτητας που έχω στη Βρετανία (βλ. Παρακάτω)

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει τα στοιχεία σύνδεσης VPN (σε απλό κείμενο) και έναν σύνδεσμο προς τα προρυθμισμένα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN (.ovpn) για το διακομιστή σας.

Χρησιμοποιώντας το VPN PrivatePackets.io

Παρόλο που ο ιδιωτικός ιστότοπος Packets.io δηλώνει ότι υποστηρίζονται τα SSL και SSTP, δεν δίνονται οδηγίες γι 'αυτό (ακόμα και μετά την υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το θέμα). Οι οδηγίες παρέχονται στον ιστότοπο για τη ρύθμιση του L2TP / IPsec, αλλά παραμένετε λίγο πολύ μόνοι σας όταν πρόκειται για τη δημιουργία του OpenVPN χρησιμοποιώντας τα αρχεία .ovpn που παρέχονται.

Τέτοια τεκμηρίωση του OpenVPN, όπως συμβαίνει, είναι η βαριά ορολογία και με άφησε σύγχυση ως προς το αρχείο που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω (και έχω ρυθμίσει το OpenVPN εκατοντάδες φορές!). Στα Windows, χρησιμοποιώντας το κοινό πρόγραμμα OpenVPN ανοιχτού κώδικα, απλώς αποσυνδέστε τα αρχεία .ovpn στο φάκελο "config" του OpenVPN (οι οδηγίες είναι διαθέσιμες εδώ).

Μετά από μια μικρή δοκιμή και λάθος, ανακάλυψα ότι το "Remote Access L3" config είναι αυτό που θέλουμε. Έτσι, εδώ είμαστε συνδεδεμένοι με τον διακομιστή VPN που φιλοξενείται σε ένα DigitalOcean VPS που εδρεύει στο Λονδίνο.

Άλλες πλατφόρμες

Λεπτομερείς οδηγοί εγκατάστασης L2TP / IPsec για σύνδεση με το VPN σας είναι διαθέσιμα για Windows, Mac OSX, iOS, Android και γενικό Linux. Είναι επίσης δυνατή η σύνδεση μέσω του προγράμματος-πελάτη SoftEther VPN και θεωρητικά οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει το L2TP / IPsec μπορεί να ρυθμιστεί με παρόμοιο τρόπο.

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, ωστόσο, καμία υποστήριξη δεν παρέχεται καθόλου για τις διαμορφώσεις SSL ή SSTP και η υποστήριξη για το OpenVPN είναι σχεδόν ανύπαρκτη (εκτός από την παροχή των αρχείων raw .ovpn).

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να τονίσω είναι ότι ενώ ένα VPN στη ρύθμιση VPS είναι αρκετά καλό για την ασφάλεια (καθώς η σύνδεση μεταξύ των συσκευών σας και του διακομιστή VPS / VPN είναι κρυπτογραφημένη με ασφάλεια), δεν είναι ιδανική για ιδιωτική ζωή.

Το PrivatePackets.io δεν διατηρεί κανένα αρχείο σχετικά με οποιαδήποτε από τις δραστηριότητές σας (και μπορείτε να ανακαλέσετε την πρόσβασή του στο VPS σας μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση), αλλά ενοικιάζετε το VPS από την DigitalOcean, η οποία δεν έχει κανένα κίνητρο για την προστασία του απορρήτου σας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι αυτή η ρύθμιση είναι ακατάλληλη για λήψη P2P.

Το PrivatePackets.io εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό άσχετο δεδομένου ότι είναι το DigitalOcean που διαχειρίζεται το διακομιστή σας και το DigitalOcean έχει την έδρα του στις ΗΠΑ (γνωστή για την παρακολούθηση της NSA).

Όλη η επισκεψιμότητα εντός και εκτός του διακομιστή VPN θα κρυπτογραφηθεί, οπότε η DigitalOcean δεν μπορεί να ξέρει τι παίρνετε στο διαδίκτυο (έτσι δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης), αλλά θα καταγράφει όλα τα είδη των μεταδεδομένων (αρχεία καταγραφής σύνδεσης).

Η πληρωμή στο Digital Ocean γίνεται με πιστωτική κάρτα ή PayPal και η πληρωμή στο PrivatePactets.io γίνεται μόνο με πιστωτική κάρτα. Αυτό δεν είναι καθόλου ανώνυμο, αλλά επειδή η προστασία της ιδιωτικής ζωής δεν είναι ο σκοπός αυτής της ρύθμισης ούτως ή άλλως, δεν το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα.

Στο μέτωπο τεχνικής ασφάλειας, το OpenVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128 bit, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο για να πάρει πολύ ενθουσιασμένος. Αν και θα πρέπει να είναι δυνατή η αναβάθμιση κρυπτογράφησης AES σε 256-bit με την επεξεργασία του αρχείου .ovpn config.

Δεν παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με την κρυπτογράφηση L2TP / IPsec, εκτός από το ότι χρησιμοποιεί ένα προ-κοινόχρηστο κλειδί (ζήτησα υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση).

Σημειώστε επίσης τα σχόλια μου αργότερα για την έλλειψη της ανάλυσης DNS ή της προστασίας WebRTC. Θα ήταν άδικο να επικρίνετε το PrivatePackets.io σχετικά με αυτά τα ζητήματα καθώς επηρεάζουν όλους όσους διαχειρίζονται το δικό τους VPN, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τους.

Τελικές σκέψεις

Η κατώτατη γραμμή είναι αυτή ... αν θέλετε να φιλοξενήσετε το δικό σας VPN σε ένα ενοικιαζόμενο VPS τότε δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να το κάνετε. Για ένα εφάπαξ τέλος μόνο $ 3. Το PrivatePackets.io θα κάνει τα πάντα για εσάς - δεν χρειάζεται να ανακατεύετε με τους πελάτες SSH και τις εντολές του τερματικού Linux! Είναι λίγο πολύ plug-and-play.

Είναι αυτή η καλύτερη λύση στη χρήση μιας "κανονικής" υπηρεσίας VPN; Αυτό εξαρτάται από τις προτεραιότητές σας ... Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming με δευτερεύοντα μπλοκ, όπως το BBC iPlayer (αλλά όχι το Netflix). Είναι επίσης εξαιρετικό για όσους θέλουν απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις ή που επιθυμούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του δικού τους δικτύου VPN. Αυτό που δεν είναι καλό για εσάς είναι η ιδιωτικότητα ή για όσους χρειάζονται γεωφωτισμό σε διάφορες τοποθεσίες, αλλά όλα αυτά έχουν τη φύση της λειτουργίας του δικού σας VPN.

Εάν θέλετε να εκτελέσετε το δικό σας VPN, το PrivatePackets.io προσφέρει μια πραγματικά άριστη υπηρεσία. Η μόνη πραγματική απογοήτευση συνδέεται με το χώρο των server που παρέχεται από την DigitalOcean, η οποία βρήκα πολύ αργή. Εάν το PrivatePackets.io μπορεί να επεκτείνει την υπηρεσία του και να συμπεριλάβει άλλους (ταχύτερους) παρόχους VPS, τότε θα έχει ένα πολύ μοναδικό και συναρπαστικό προϊόν στα χέρια του.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me